Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Για τα παιδιά που "χάθηκαν"...

Για τα παιδιά που "χάθηκαν"...




http://diktiospartakos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_942.html

Τεράστιες οι ευθύνες της διοίκησης του 505 Τάγματος Πεζοναυτών και των περικοπών του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου στις λειτουργικές δαπάνες, για την κακή συντήρηση.
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας αυξάνουν την πολεμική προετοιμασία-τις αποστολές εκτός συνόρων-πολλαπλασιάζουν τις ασκήσεις με πραγματικά πυρά θυσιάζοντας την νεολαία στο βωμό του Αξιόμαχου και των τυχοδιωκτισμών τους.
- Η ημερομηνία κατασκευής του φονικού βλήματος λέει πολλά
- Πυρομαχικά από τη δεκαετία του '80 χρησιμοποιήθηκαν στην άσκηση στο Βόλο

- “Έσπασε ο πυροσωλήνας” είπε ο τραυματίας υπολοχαγός

- Ήταν όλοι έμπειροι πολύ δύσκολα θα έκαναν λάθος χειρισμό
- Όλα δείχνουν ότι ο όλμος ή τα πυρομαχικά σκότωσαν τα τρία παλικάρια 

       




Τρεις Νεκροί Στρατιώτες στο Βόλο και ο Στρατηγός Κωσταράκος στο TWITTER ! Τα σχόλια δικά σας.

Αυτό είναι το tweet του Στρατηγού Κωσταράκου.






Ήθελαν σίγουρα νεκρούς οι τρομοκράτες, έλεγαν τα ΜΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα! Τελικά οι νεκροί ήρθαν από εκεί που δεν τους περιμέναμε...

Νεστωρας
Τι να το κανουν "το τριήμερο πένθος" των <<Ενόπλων Δυνάμεων>>οι γονείς,οι φιλοι και γενικως ολοι για το ατύχημα,που κόστισε την ζωή σε τρια παιδια μας ....


Αβραμόπουλος: «Τα παιδιά έπεσαν στο καθήκον»
να πάς δλδ να υπηρετήσεις στο στρατό και να πάς από αστοχία υλικού θεωρείται καθήκον...υπέροχα


nasia
Πρωτόγνωρο δυστύχημα στην Εγνατία.Πρωτόγνωρο δυστύχημα στο στρατό.Μήπως γενικά συντρέχει πρωτόγνωρη παραβίαση κανόνων ασφαλείας?Μήπως?



Μήπως πίσω απ όλα αυτα κρύβεται ο σύριζα?? Λέω μήπως.....




μια τελευταία ευκαιρία για τις μανάδες των αδικοχαμένων να τα κάνουν μπάχαλο , εκεί που στέλνουν τα παιδιά τους να σκοτωθούν από "αστοχία υλικού


Όχι κύριοι δεν ήταν αστοχία υλικού. Η αστοχία μας στην επιλογή πολιτικών ευθύνεται για τα χάλια μας και για τον θάνατο των τριών παλικαριών.


ΟΛΓΑ
Σχετικά με διάφορα συγκινητικά που διαβάζω σχετικά από ορισμένους: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΙ ΑΔΙΚΟΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ! Διαμελίστηκαν και πέθαναν στο άνθος της ηλικίας τους επειδή αυτός ο παπάρας δεν κάνει καλά τη δουλειά του, που είναι ΚΑΙ να τους προστατεύει! Βαρέθηκα να μασάτε τα ιδεολογήματα και να μην ζητάτε ΕΚΔΙΚΗΣΗ και τιμωρία αυτού του απερίγραπτου, που σας πετάει την καραμέλα και φεύγει ανάλαφρα για ευρωπαϊκή καριέρα σα να μην έγινε τίποτα! Κατά τα άλλα οι εξοπλισμοί και οι σχετικές μίζες ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ καλά κρατούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου