Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η σοβαρή Ν.Δ πήρε τη σκυτάλη από τη Χ.Α..

Ν.Δ. κατά της βίας με έμβλημα το                              μολοτοφομάχαιρο!



Εικονοποιούν τη θεωρία των δύο άκρων, παρουσιάζοντας σε ένα κακόγουστο έμβλημα ένα χρυσαυγίτικο μαχαίρι και μια μολότωφ, στο πλαίσιο καμπάνιας κατά της βίας.
Ποιος πετάει τη μολότοφ; Οι «γνωστοί άγνωστοι».Και ποιος δεν καταδικάζει; Μα, φυσικά, η Αριστερά. 
«Χωρίς διαχωρισμούς σε καλή και κακή, χωρίς θετικό ή αρνητικό πρόσημο», λέει η καμπάνια της ΝΔ σε τυπωμένα φυλλάδια που κυκλοφορούν στις γειτονιές.

Στην καμπάνια εξισώνεται ο φόβος που έχει σπείρει η βίαιη -έως και δολοφονική- δράση της Χ.Α. σε ευρύτατα στρώματα του πληθυσμού, με μερικές μολότοφ σε ΑΤΜ ή εναντίον πολύ καλά εξοπλισμένων μελών των ΜΑΤ. Στην πραγματικότητα ξεδιπλώνεται ολόκληρη η θεωρία των «δύο άκρων», και μάλιστα εικονοποιείται:

Άκρο η Χ.Α. και όσοι συμφωνούν, «άκρο» όχι τόσο όσοι ρίχνουν μολότοφ, αλλά όσοι δεν καταδικάζουν εξίσου τους φασίστες με όσους πετούν μολότοφ, ακόμη κι αν διαχωρίζουν πλήρως τη στάση τους.

Και πού πέφτουν μολότοφ; Μα, στις πορείες, φυσικά.

Και ποιοι κάνουν πορείες; Τα σωματεία, οι σύλλογοι, η Αριστερά, οι πλατείες, οι φοιτητές... όσοι εντέλει πλήττονται από την κρίση και τα μνημόνια.

Το φυλλάδιο που μοιράζεται στην Αθήνα:


Ν.Δ. κατά της βίας με έμβλημα το μολοτοφομάχαιρο!

Ν.Δ. κατά της βίας με έμβλημα το μολοτοφομάχαιρο!

Πηγή: - RAMNOUSIA 

      ΚΑΛΑ ........ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ  ΤΩΡΑ...



Στην ψύχρα...

ΕΜΕΙΣ εδώ μιλάμε στον...ενικό.
Αλλά, όχι σαν τους χατζηνικολάκηδες.


ΕΜΕΙΣ εδώ είμαστε πιστοί της Δημοκρατίας.
Αλλά, όχι σαν τους παπαδάκηδες.
ΕΜΕΙΣ εδώ μιλάμε ανοιχτά.
Αλλά, όχι σαν τους πρετεντέρηδες.

ΕΜΕΙΣ εδώ βρίζουμε.
Πρώτα-πρώτα τον εαυτούλη μας, τον καναπέ μας
και τους φραπέδες μας.
Τα μνημόνια, την κυβερνητική Συμμορία,
τους δημαραλήτες, τους Φασίστες.
Τα λαμόγια, τα αρπακτικά και τους "εταίρους".  
Τα βοθροκάναλα.
ΕΜΕΙΣ εδώ βρίζουμε και τους...αναγνώστες.
Τα λέμε χύμα. Στα ίσια. Στην ψύχρα.
Εκπτώσεις, ισορροπίες και συμψηφισμούς...αλλού!!

ΕΜΕΙΣ εδώ, δεν νοάμε από "τόξα".
Τα δήθεν συνταγματικά, τα δήθεν δημοκρατικά.

ΕΜΕΙΣ εδώ ΔΕΝ καταδικάζουμε τη Βία,
απ΄όπου κι αν αυτή προέρχεται.
Αυτά είναι μυθεύματα και χάντρες εξαπάτησης. 

ΕΜΕΙΣ εδώ, ΔΕΝ καταλαβαίνουμε από θεωρίες.
Κάποιας "νομιμότητας" ή των ώριμων φρούτων. 
Αυτά είναι άλλοθι αδράνειας, απραξίας και υποταγής.

ΕΜΕΙΣ εδώ...βάζουμε ΦΩΤΙΕΣ !!
Στις ενέσεις αισιοδοξίας του Συστήματος.
Στις σκατοελπίδες της αντιπολίτευσης.
Στη συνήθεια, στη σιωπή, στα πρόβατα.

ΕΜΕΙΣ εδώ σκούζουμε...
Για την τον ΞΕΣΗΚΩΜΟ, την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τη ΖΩΗ.
ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.-

(αφιερώνεται στους καθωσπρέπει.
Στους πολιτισμένους...).

Με αφορμή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για ΟΑΕΕ, Ερωτήσεις ενός "οφειλέτη" προς όλα τα κόμματα

http://www.ithacanet.gr/
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης μοίρασε χτες στους συγκεντρωμένους οφειλέτες μία ανακοίνωση για τα χρέη των επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ .
Τα ποιο σημαντικά σημεία - προτάσεις είναι:
  • - Αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ.
  • - Παροχή βιβλιαρίου υγείας σε όλους, ανεξάρτητα με το αν οφείλουν σε αυτόν.
  • - Διακανονισμό ώστε να μη χάνεται η ρύθμιση στην περίπτωση μικρής καθυστέρησης της εμπρόθεσμης καταβολής της δόσης.
  • - Χορήγηση του βοηθήματος και σε εκείνους που έχουν οφειλές ή της επιστροφής των χρημάτων που έχουν καταβάλει υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Ανεργίας.
  • - Πάγωμα όλων των αναγκαστικών κατασχέσεων ακινήτων.
-----------
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει δώσει ο ΟΑΕΕ σε εκπροσώπους Επιμελητηρίων, από τις 370.000 προειδοποιήσεις που έχει (ή πρόκειται να) αποστείλει, οι 150.000 αφορούν αδρανείς ασφαλισμένους. Πρόκειται για ασφαλισμένους που έχουν διακόψει την επαγγελματική τους δραστηριότητα και δεν έχουν εισόδημα (όπως ο γράφων).
Ποια από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει αυτούς τις 150.000 ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου εισόδημα και επομένως δεν μπορούν να προβούν σε καμία ρύθμιση;
Επίσης, να λάβουμε υπόψη μας, ότι από τους υπόλοιπους 220.000 ασφαλισμένους υπάρχουν πολλοί (πάρα πολλοί) που μπορεί να λειτουργούν ακόμα επιχειρήσεις, αλλά, με το εισόδημα το οποίο έχουν, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε ρύθμιση.
Τέλος, σε όλους είναι γνωστό ότι η κατάσταση αδυναμίας εξόφλησης υποχρεώσεων θα αυξηθεί. Μία έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου (ΕΣΕΕ) έδωσε ότι το 42% των καταστημάτων θα κλείσουν στο προσεχές μέλλον. Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ, πριν λίγες μέρες, μίλησε για 3 εκατομμύρια επίσημα ανασφάλιστους, άλλα ανεπίσημα υπολογίζονται σε 6 εκατομμύρια.
Ποια από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση;
Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί ότι πολλοί από όσους οφείλουν στον ΟΑΕΕ είναι, ταυτόχρονα, οφειλέτες σε εφορίες, τράπεζες κλπ;
"Πάγωμα κατασχέσεων ακινήτων" ως πότε;
Έχει λάβει κάποιος από τους κομματικούς άρχοντες υπόψη του ότι μπορεί να είναι εκατομμύρια αυτοί που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση;

Είναι γνωστό ότι η απάντηση του Σαμαρά σε όλα αυτά είναι "έρχεται η ανάπτυξη", οπότε τα σεντούκια θα γεμίσουν χρήμα, οι επιχειρήσεις θα ανακάμψουν και τα χρέη θα εξοφληθούν. Τότε, "θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" (από το Σαμαρά).  Κάπως έτσι τελειώνουν όλα τα παραμύθια.
Όμως, και ο κ. Τσίπρας έχει την ίδια άποψη. Και στην πρόσφατη συνάντηση του με τον κ. Σούλτς, όπου μάλωναν για το ποιος είναι πιο αριστερός, είπε:
  • "λύση είναι η ανάπτυξη, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η καταπολέμηση της ανεργίας".
Ζήτησα τη βοήθεια ενός φίλου και δασκάλου γύρω από το πώς λειτουργεί και διακινείται το χρήμα και, ανάμεσα σε άλλα,  μου απάντησε:
  • ... Όσοι αποδεδειγμένα δεν διαθέτουν περιουσία, μετά την απομείωση λόγω συμψηφισμού, να χαριστούν τα χρέη. Όσοι αντίθετα διαθέτουν περιουσία και δεν εξοφλούν να κατασχεθεί η περιουσία τους με εξαίρεση την πρώτη κατοικία.
   Στην πραγματικότητα, αυτό που λέει ο φίλος που δεν είναι πολιτικός, είναι αυτό που κρύβει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό σκέφτονται όλα τα κόμματα και αυτό νομίζουν ότι πρέπει να γίνει πολλοί συμπολίτες μας.
Για όλους αυτούς, το "χρέος είναι χρέος, έχει δημιουργηθεί από ανικανότητα, από ιδιοτέλεια και με υπαιτιότητα των οφειλετών και με κάποιο τρόπο πρέπει να πληρώσουν, ακόμα και με την περιουσία τους". (Δεν θα πληρώσουν, μόνο αυτοί που δεν μπορούν να τους πάρουν περιουσία που δεν έχουν).
Η διαφορά του φίλου και του ΣΥΡΙΖΑ από τον Σαμαρά είναι ότι δεν προτείνουν να πάμε φυλακή.

Επειδή εμείς πίσω από τους αριθμούς, βλέπουμε ανθρώπους,
Επειδή ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και όλοι οι όμοιοι τους πολιτικοί αρχηγοί, μας περνάνε για ηλίθιους, ας απαντήσουν στις πιο κάτω ερωτήσεις,πριν τους αποκαλέσουμε πράκτορες ολιγαρχικών τραπεζικών συμφερόντων (χάρη τους κάνουμε, δίνοντας τους τον απαραίτητο χρόνο να δώσουν εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν):
1. Πώς είναι δυνατόν να εξοφληθούν τα χρέη κράτους, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, όταν το χρήμα που κυκλοφορεί είναι 22,5 δις ευρώ, ενώ το χρέος  των ιδιωτών είναι 250 δις προς τις τράπεζες (με ληξιπρόθεσμα τα 80 δις), τα ληξιπρόθεσμα χρέη των επιχειρήσεων προς την εφορία είναι 38 δις και είναιάγνωστο το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και εφορία;
2. Πώς με 22,5 δις ευρώ - τόσο είναι το χρήμα που κυκλοφορεί-  θα εξοφληθούν 250 δις δάνεια προς τον ιδιωτικό τομέα και 320 δις δάνεια προς το κράτος (σύνολο 570 δις συν όλες τις άλλες υποχρεώσεις που δημιουργούν οι τόκοι, οι φόροι και τα ταμεία);
3. Όταν και η τελευταία δεκάρα που κυκλοφορεί, είναι κάτι που μας δανείζουν κάποιοι λίγοι τραπεζίτες, με τι χρήματα θα έρθει η "ανάπτυξη"; Με τα δανεικά, που θα συνεχίσουν να αυξάνουν το χρέος όλων, και θα απαιτούν την πληρωμή του, με φυλακή, κατασχέσεις και τελικά την δουλοπαροικία όλων των Ελλήνων και την οριστική και αμετάκλητη υποδούλωση της Πατρίδας;
4. Τέλος, πριν τους αποκαλέσουμε συνειδητούς πράκτορες της διεθνούς ολιγαρχικής τραπεζικής αυτοκρατορίας, ας πάρουν θέση στις 4 πολιτικές προτάσεις, που έχουν θέσει οι "Αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά" (Μην περιμένουν ότι θα τις ξεχάσουμε, όσοι είμαστε με την πλάτη κολημένη στον τοίχο):
- Το χρήμα να γίνει δημόσιο εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο και να πάψει να είναιεμπόρευμα στα χέρια λίγων. 
- ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, διότι είναι προϊόν συμπαιγνίας πολιτικών και τραπεζιτών
- ΠΑΓΩΜΑ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ως ότου έρθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα και επανεξετάσει κάθε υπόθεση χωριστά, αποδίδοντας πραγματική δικαιοσύνη.
- Κατάργηση όλων των έμμεσων φόρων, χαρατσιών, ΦΠΑ κλπ . Σε μια δημοκρατική πολιτεία, όπου το χρήμα θα είναι το δημόσιο εργαλείο που θα δημιουργεί το κράτος , αυτοί οι φόροι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Στη Δημοκρατία, η Πολιτεία φορολογεί με βάση το πραγματικό εισόδημα και όχι αυθαίρετα και ισοπεδωτικά, για να αμείβονται και να κερδίζουν οι λίγοι τραπεζίτες που δημιουργούν το χρήμα, όπως συμβαίνει σήμερα.

Αυτές οι πολιτικές θέσεις απέχουν πολύ από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνο αυτού).
Υπάρχει κανένα λάθος στις προτάσεις αυτές; Υπάρχει κάποιο ψέμα;
Αν δεν απαντήσετε, να γνωρίζετε ότι η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός. Ίσως, κάποιοι κρίνουν απαραίτητη την αντικατάσταση σας. Ίσως, κάποιοι απελπισμένοι να αποφασίσουν να αντικαταστήσουν το ολιγαρχικό κομματικό καθεστώς, με τα πολλά πρόσωπα και το ίδιο αφεντικό. Ίσως, να θελήσουν να φτιάξουν ένα κόμμα, με μοναδικό πολιτικό σκοπό: Να παραδώσουν την εξουσία, τους νόμους και τις αποφάσεις στο λαό. Για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Odyssey, ένας χρεοκοπημένος, αλλά όχι (ακόμα) απελπισμένος.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ... Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ....

 Ο άντρας και η γυναίκα αναγκάστηκαν να "ρίξουν" το παιδί 
         επειδή απολύθηκαν και δεν είχαν χρήματα.
               Και ο Υπουργός Οικονομικών τους χαρακτηρίζει γελοίους.

               



   Nicoletta Kitsou
 

Είδα το βίντεο με τον Στουρνάρα που χαρακτηρίζει ''αστεία'' την ιστορία ενός ζευγαριού που όταν έμειναν ταυτόχρονα άνεργοι και οι δύο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έκτρωση αφού δεν θα μπορούσαν να ζήσουν το παιδί τους! Προφανώς αστείοι είναι γι' αυτόν οι γονείς που παράτησαν τα μωρά τους στο μαιευτήριο καθώς ήταν πάμφτωχοι, αστεία και εκείνη η περίπτωση πριν καιρό μιας μητέρας που έβαλε στη σχολική τσάντα της κόρης της σημείωμα ''δεν θα έρθω να πάρω τη μικρή, δεν έχω τα μέσα να τη μεγαλώσω'', αστείοι είναι και οι μετανάστες που αφήνουν τα παιδιά τους στην πατρίδα κι έρχονται εδώ για να να δουλέψουν και να τους στέλνουν δυο φραγκοδίφραγκα, αστεία μάλλον είμαι κι εγώ που άφησα κάποτε το παιδί μου με τον παππού και τη γιαγιά κι έψαχνα για δουλειά στην Αθήνα! Κι αν όλα αυτά τα βρίσκει απλώς αστεία υποθέτω με τις αυτοκτονίες θα ξεκαρδίζεται!
Ψόφος!

ΑΝ.Α.Σ.Α : αλληλεγγύη στον αγώνα των κτηνοτρόφων της Κεφαλονιάς

Η ΑΝ.Α.Σ.Α θέτει τα προβλήματα των κτηνοτρόφων στο προσκήνιο.
Συζητήθηκε η σχετική επερώτηση στην συνεδρίαση του ΠΣ (7/10/2013).

                    

Το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφική παραγωγή στα νησιά μας και ειδικότερα το μέγα θέμα της μεγάλης περικοπής των βοσκοτόπων που επιβάλλει η ΕΕ και υλοποιεί η κυβέρνηση στα πλαίσια της ΚΑΠ 2014-2020, συζητήθηκε στην συνεδρίαση του ΠΣ την 7/10/2013 με πρωτοβουλία της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α ανέγνωσε επίσης το ψήφισμα της συγκέντρωσης των κτηνοτρόφων της Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε στις 6/10/2013 στο Αργοστόλι, σχετικά με την επιχειρούμενη άγρια περικοπή των βοσκήσιμων εκτάσεων και ζήτησε την στήριξη των αιτημάτων από τον περιφερειάρχη και το ΠΣ.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α θα παρακολουθεί την εξέλιξη του δύσκολου αγώνα των κτηνοτρόφων της Κεφαλονιάς και όλων των Ιονίων και θα σταθεί αλληλέγγυα μέχρι την δικαίωση τους.
Οι συμπολίτες μας κτηνοτρόφοι δοκιμάζονται ιδιαίτερα σε μια ούτως η άλλως δυσμενή οικονομική συγκυρία.
Την ίδια στιγμή είναι αναγκαία συνθήκη η στήριξη και αναβάθμιση της κτηνοτροφικής παραγωγής στα πλαίσια της εφαρμογής ενός εναλλακτικού μοντέλου για την τοπική οικονομία.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α καλεί τους πολίτες των Ιονίων να μην αφήσουν τα μεγάλα μονοπωλιακά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την ΕΕ και την ΚΑΠ να διαλύσουν μια τόσο δυναμική οικονομική οντότητα όπως είναι η κτηνοτροφία των νησιών μας.

Αργοστόλι, 7/10/2013

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος   
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α


«Μπάτσοι, TV, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί».)


Όλα τα καθάρματα    

                       
      

Εγραψε: Pitsirikos

Οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με.......... την Ελληνική Αστυνομία είναι γνωστές.
Άψογη συνεργασία. Υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες, μαρτυρίες και πολλά άλλα στοιχεία. Επίσης, είναι γνωστό πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των αστυνομικών πήγε στις κάλπες και ψήφισε Χρυσή Αυγή.

Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα που οι νεοναζί έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την Αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες.

Στη δίκη των πέντε Γερμανών νεοναζί που κατηγορούνται για δέκα φόνους -ανάμεσα στα θύματά τους και ένας Έλληνας- έρχονται συνέχεια στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν πως η δράση των κατηγορούμενων ήταν γνωστή στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Όχι μόνο ήταν γνωστή η δράση τους αλλά υπάρχουν στοιχεία πως άνδρες των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών συνεργάζονταν με κάποιο τρόπο με τους δράστες ή έκαναν πως δεν βλέπουν.

Είναι γνωστό επίσης πως η γερμανική αστυνομία, επί σειρά ετών, απέκλειε το ενδεχόμενο να είναι υπεύθυνοι για τις δολοφονίες οι νεοναζί, και έδινε πληροφορίες στον Τύπο, υποδεικνύοντας ως υπεύθυνη για τις δολοφονίες την τουρκική μαφία· τα περισσότερα θύματα ήταν Γερμανοί τουρκικής καταγωγής.

Στη δίκη των πέντε νεοναζί -που συνεχίζεται στο Μόναχο και θα ολοκληρωθεί το 2014- δεν πρόκειται να αναζητηθούν οι ευθύνες της γερμανικής αστυνομίας και των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών για τις δολοφονίες.

Η δίκη αφορά μόνο τους πέντε κατηγορούμενους νεοναζί και τις δικές τους ευθύνες.

Προσωπικά, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως οι σχέσεις των νεοναζί με τις κρατικές υπηρεσίες είναι τυχαίες.

Κι αν αυτό θα μπορούσε να το υποστηρίξει κάποιος για μια χώρα χωρίς οργάνωση, όπως η Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με την βιομηχανική, οργανωμένη και πειθαρχημένη Γερμανία.

Σε κάθε περίπτωση, η «συμπάθεια» των αστυνομικών για τους νεοναζί και τους φασίστες -σε πολλές χώρες- θα πρέπει να απασχολήσει τόσο τις αρχές όσο και τους πολίτες. Και βέβαια, θα πρέπει να απασχολήσει τους αστυνομικούς.

Δημόσιοι υπάλληλοι, υπεύθυνοι για την ασφάλεια των πολιτών, συνεργάζονται με νεοναζί δολοφόνους ή κάνουν τα στραβά μάτια για τα εγκλήματά τους, και παραμένουν στις θέσεις τους.

Βέβαια, εγώ είμαι σίγουρος πως είναι το βαθύ κράτος που συνεργάζεται με τους νεοναζί -και πως η άνοδος των εθνικιστικών και ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη βολεύει αφάνταστα το πολιτικό κατεστημένο και τις οικονομικές ελίτ- αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Να μην ξεχνάμε και τις σχέσεις αγάπης των νεοναζί με καθεστωτικά ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφους. Γιατί, όπως λέει και το γνωστό σύνθημα, «Μπάτσοι, TV, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί».)

ΥΓ: 

   Niki Vikou

Μήπως θα τελειώνανε συντομότερα την κάθαρση των σωμάτων ασφαλείας, αν έψαχναν τους αστυνομικούς μέσα στους Χρυσαυγίτες κι όχι τα μέλη της ΧΑ μέσα στην αστυνομία; — with Σάνια Μωραΐτου and τοπα τοπες.