Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί σήμερα τους πρέσβεις των σφαγέων της Μακάμπι;;;

http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/


Σήμερα, στις 9.15 το βράδυ, είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η Τρίπολη θα μείνει απαθής στη σφαγή της Γάζας, υποδεχόμενη, σαν να μην τρέχει τίποτα, τον πρεσβευτή του Κράτους - Απαρτχάιντ του Ισραήλ;

Ακολουθεί αναδημοσίευση από την Ιντιφάντα για να καταλάβουμε τι αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα.

Η Μακάμπι (πρέπει να) είναι ανεπιθύμητη στην Ελλάδα


Φωτογραφία που ανάρτησε οπαδός στην επίσημη σελίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο facebook στις 30 Ιουλίου 2014. Δεν σβήστηκε από τους διαχειριστές.

Την ώρα που και πάλι η Γάζα βομβαρδίζεται, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έπρεπε να μην μπορεί να παίξει μπάλα στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014. Την ώρα που η Γάζα βομβαρδίζεται, οι οπαδοί της Μακάμπι θα έπρεπε να χάσουν την πολυτέλεια να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να στερηθούν τη χαρά να πανηγυρίσουν μια πιθανή νίκη. Την ώρα που η Γάζα βομβαρδίζεται, ο «αθλητικός πρεσβευτής» του κράτους απαρτχάιντ του Ισραήλ θα έπρεπε να αισθάνεται παρίας και απόβλητος. Την ώρα που η Γάζα βομβαρδίζεται, οι οπαδοί και οι παίκτες της Μακάμπι θα έπρεπε να φοβούνται ότι το ματς μπορεί να μην αρχίσει ή να διακοπεί από συνθήματα και σημαίες που θα βροντοφωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και μέχρι τότε «ελεύθερος» κανείς σας και να μάθουν ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι στο πλάι του παλαιστινιακού λαού.
Η Μακάμπι είτε στην ποδοσφαιρική είτε στη μπασκετική εκδοχή της συνιστά απόλυτα νομιμοποιημένο στόχο του κινήματος για Μποϊκοτάζ, Απόσυρση Επενδύσεων και Κυρώσεις (BDS) εναντίον του Ισραήλ, την προώθηση του οποίου ζητά από το 2005 το σύνολο της παλαιστινιακής κοινωνίας. Συνιστά απόλυτα νομιμοποιημένο στόχο λόγω του ρόλου που της έχει αποδώσει το Κράτος-Απαρτχάιντ του Ισραήλ και τον οποίο έχει συνειδητά υιοθετήσει και δεν είναι άλλος από το ρόλο του «πρεσβευτή». Η Μακάμπι είναι ένας πρέσβης πολιτισμού, αθλητισμού, επιδόσεων, αποτελεσματικότητας και φιλανθρωπίας ενός κράτους που διαπράττει σφαγές. Έτσι την βλέπει η πολιτική ηγεσία και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο φοβάται και καταστέλλει τις προσπάθειες του μποϊκοτάζ της. Αυτός είναι και ο λόγος που το μποϊκοτάζ της είναι τώρα πιο επιτακτικό παρά ποτέ άλλοτε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

1 σχόλιο:

  1. Το ιδανικό θα ήταν οι Αρκάδες να μήν επιτρέψουν ούτε κάν την είσοδο των ναζιισραηλινών δολοφόνων,στην πόλη της Τρίπολης.Το ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''και το βάρος του ονόματος που κουβαλάει δεν μπορεί να φιλοξενεί δολοφόνους και γενοκτόνους ενός βασανισμένου λαού.
    Αλλά δυστυχώς έχει μεγαλύτερη σημασία το κλωτσοσκούφι απο μια πράξη αντίστασης.
    Οι οπαδοί έχουν αποδείξει πως δεν χαμπαριάζουν απο τέτοια.Το απέδειξαν ψηφίζοντας Μπέους και Μαρινάκηδες.

τελικά όλοι μας είμαστε αριστεροί!

Update Status
facebook.com

τελικά όλοι μας είμαστε αριστεροί!

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως πού ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;», εξανέστη ο αδελφός του θύματος, προσθέτοντας ότι «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου»


Update Status
facebook.com


Από αριστερή οικογένεια ο δολοφονημένος χρυσαυγίτης λοιπόν...
Απλά ο tattoo-ατζής μπερδεύτηκε κι αντί να του χτυπήσει ένα σφυροδρέπανο και ένα Hasta la victoria siempre που ήθελε ο πελάτης του χτύπησε μια σβάστικα και ένα Ελλάς ή Τέφρα....νταξ, συμβαίνουν αυτά!

Αποκάλυψη: Οι ναζί δεν είναι ναζί

http://polyfimoss.wordpress.com/

Τεράστια κουβέντα έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο με αφορμή τη δολοφονία δύο νέων στη Μάνη, οι οποίοι είχαν ζωγραφισμένη στα σώματά τους τη σβάστικα.

Σύμφωνα με αρκετούς φίλους της ειρήνης, της ελευθερίας και του χρήματος, όποιος ζωγραφίζει πάνω του ή στα ρούχα του ή στο σπίτι του σβάστικες, τότε δεν είναι ναζί αλλά «εθνικόφρων».

Το ίδιο συμβαίνει και με όσους αναρτούν τα τραγούδια και τα σύμβολα της χούντας των συνταγματαρχών και γράφουν ύμνους για τον Παπαδόπουλο, τον Παττακό και τον Ιωαννίδη. Αυτοί δεν είναι χουντικοί, αλλά ιστοριολάτρεις.

Είναι εκπληκτική η άνεση με την οποία τα μέσα ενημέρωσης και τα χάπατα που πιστεύουν ό,τι ακούνε και διαβάζουν, αποκαλούν «τρομοκράτη» κάποιον που απειλεί τη σταθερότητα της κυβέρνησης ή των τραπεζών, αλλά δυσκολεύονται ιδιαιτέρως στο θέμα των ναζί και των φασιστών.

Μάλιστα, ενώ η όψιμη αντιφασιστική στροφή των καναλιών μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ξεγέλασε τα περισσότερα από αυτά τα χάπατα, κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να αποκαλέσει όποιον είναι ναζί με το όνομά του.

Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για σεβασμό στον νεκρό. Ένα είναι βέβαιο. Ο νεκρός δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί όπως κι αν τον πεις. Τη ζωή του είναι αυτή που χαρακτηρίζεις, όχι τον θάνατό του.

Κανείς δεν πρέπει να πεθαίνει με αυτόν τον τρόπο. Όπως κανείς δεν πρέπει να ζει με αυτόν τον τρόπο.

Άλλωστε, όλοι μας λέμε «η ζωή θα τον κρίνει», κι όχι «ο θάνατος».

(Υπάρχουν ηλίθιοι που μπαίνουν στη διαδικασία να συγκρίνουν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα με αυτές στη Μάνη. Μάλλον είναι όσοι πίστεψαν ότι η Αργεντινή μας έκανε μήνυση)

(Η «τρομοκρατία» ενοχλεί ενώ ο ναζισμός όχι. Ο ναζισμός έγινε ξανά της μόδας. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο)


Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε ειδήσεις για να μάθουν τα νέα....

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΖΩΕΣ...
Η γειτόνισα στεναχωρημένη μου λέει, "εμείς εδώ ψηνόμαστε στο ζουμί μας, είδες τι λεφτά κυκλοφορούν ομως ακόμα? Γεμάτα τα ξενοδοχεία, όλοι στις παραλίες αραχτοί, σαν να μην συμβαίνει τίποτα..."

Αυτό που με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα όσα παρατηρώ γύρω μου, είναι πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι σαν να προσπάθεί κάποιος να ανιχνεύσει την προέλευση από το κάθε σκουπίδι στο βουνο που έχει μαζευτεί στη χωματερή. Σε μια χωματερή που έχουν στοιβαχτεί μαζί λογική και παράνοια, στη μεγάλη ανακύκλωση αυτού του αηδιαστικού συστήματος ζωής που..ονομάζεται ανθρώπινος πολιτισμός.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε ειδήσεις για να μάθουν τα νέα....

Ενα καραγκιοζιλίκι που ανακατεύει το δάκρυ για τα παιδιά της Γάζας, με τον ιδρώτα από την ηλιοθεραπεία στη παραλία, το πανικό για την εκκαθάριση της εφορίας, την αναμονή για το καινούργιο αι-χάσου που θα κυκλοφορήσει σύντομα, τη στεναχώρια για τα θύματα των αεροπορικών ατυχημάτων, τη τρομοκρατία για κάποιον ιό που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος, το κοψίδι που έπεσε βαρύ στο στομάχι, το χαπάκι για τι πίεση, την στεναχώρια για τα παραπάνω κιλά στη ζυγαριά... Ολοι μαζί αγκαλιασμένοι.. οι χαζοχαρούμενες φάτσες στις φωτο που ανεβαίνουν σωρηδόν στα δίκτυα κοινωνικής αποχαύνωσης, με τις δυστυχισμένες φάτσες των πεινασμένων σκλάβων, σκλάβων κάθε είδους...

Ενας πλανήτης φυλακισμένος στο χαμηλότερο σκαλί της ανοησίας, λίγο πιο κάτω βρίσκονται τα θύματα της λοβοτομής, (ίσως ούτε καν πιο κάτω..) μια ανθρωπότητα πνιγμένη στην αρρώστια της , που εκδηλώνεται με γενικευμένες μολύνσεις στα μυαλά, τα κορμιά, τις ψυχές των εγκλωβισμένων σε κάθε είδους ανούσια μ@λακια, φανατισμό, τυφλότητα εύφρονων πιθήκων...

κι η γειτόνισα ζει το δικό της δράμα.. ζηλεύει που οι σκλάβοι των έντεκα μηνών και δύο εβδομάδων, ξαμολήθηκαν για δέκα μέρες στις παραλίες να παίξουν με τα κουβαδάκια τους...

Ποιοι είναι αυτοί οι τουρίστες... τους ζηλεύει...

Πόσο μεγάλο πρόβλημα πρέπει να έχει κανείς πλέον για να ζηλεψει τον οποιονδήποτε. Πόσο ζόρι πρέπει να τραβάει κάποιος για να ζηλεύει το διπλανό κελί γιατί έχει μεγαλύτερη άπλα από το δικό του. Και πόσο μ@λακας, τελειωμένος πρέπει να είναι εκείνος που θεωρεί επιτυχία τη βόλτα που τον αφήνουν να κόβει στο προαύλιο δυο ωρίτσες κάθε μεσημέρι...

Δεν απορώ για τίποτα πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω τις δικαιολογίες, το παραμύθιασμα που έχει φτίαξει ο καθένας για να αισθάνεται κάτι περισσότρο από ένα σκ@τό. Θύτες και θύματα μοιράζονται τις ίδιες αρρώστιες. Θύτες και θύματα έχουν κοινούς στόχους, κοινά όνειρα, κοινή αντίληψη των πραγμάτων, ίδια χνώτα..

Είναι άνθρωποι. Εναλάσσουν τους ρόλους. Είναι έτοιμοι για να σκοτώσουν ή να αδιαφορήσουν. Είναι έτοιμοι να αγοράσουν ή να πουλήσουν. Ετοιμοι να πληγωθούν και να πληγώσουν, περιορισμένοι στα κουτάκια τους ευαυτούλη τους με ελάχιστες εξαιρέσεις, τους τρελλούς, τους αδέσποτους, τους ατίθασσους, τα μαύρα πρόβατα που φτύνουν στους τάφους της ανθρώπινης λογικής με περιφρόνηση και ζούνε συνέχεια σε ελεύθερη πτώση αψηφόντας κινδύνους,

οι γραφικοί με το ταμπελάκι στα σκαλιά της εκκλησιίας που φωνάζουν έρχεται το τέλος...
οι κάτοικοι στα παγκάκια που κοιμούνται αγκαλιά με ένα κιτρινισμένο βιβλίο...
τα αδέσποτα..
οι διογένηδες μέσα στα πιθάρια τους...

Σ' αυτή τη χωματερή το μόνο που έχει αξία πλέον είναι οι ρακοσυλέκτες που ψαχουλεύουν τα βράδυα, την ώρα που οι άλλοι κοιμούνται τα απομεινάρια της μέρας...

Τη ρωμιοσύνη να την κλαις, εκεί που ΄χει κυλίσει...

facebook.com

"Έλληνες"ως φαίνεται, εκτέλεσαν "Έλληνες", υποθέτω κι οι δολοφόνοι θα έχουν τα ίδια τατουάζ, γιατί δεν τα βρήκαν στις δοσοληψίες τους, που αφορούσαν αναβολικά για το κτίσιμο μπράτσων,
Τη ρωμιοσύνη να την κλαις, εκεί που ΄χει κυλίσει...



facebook.com

Αιλεηνική Δημοσιογραφία! Το πλυντήριο των Χρυσαυγιτών.
Διαβάστε παρακαλώ πώς περνούν τα μηνύματα...
"Δεν ήταν Ναζί, ήταν εθνικιστές"!!! Και η σβάστικα τί ήταν; "αρχαιοαιλεηνικός" μαίανδρος;

Όταν απευθύνεσαι σε λοβοτομήμενους είναι λογικό να παρουσιάζεις τα γεγονότα όπως θες, να λες ότι θες και αυτό να θεωρείται δημοσιογραφία!!! Πώς θα έθετες άλλωστε υποψηφιότητα για τον αναθεωρητή της ιστορίας, αν δεν μετείχες ενεργά στην παραπληροφόρηση του αστικού κράτους;








facebook.com
Παλικάρι για τα ΜΜΕ μόνο αν έχεις τατουάζ σβάστικα και παίρνεις αναβολικά. Αλλιώς αναρχοαπλυτος

 

facebook.com
Γιατί όπως είπε ο μπρό "δεν είναι ναζί, απλά αγαπούσε την αρχαία Ελλάδα και έκανε επάνω του όλα τα αρχαιοελληνικά σύμβολα"!
Σίγουρα φίλε. Είναι εμφανές!



facebook.com

Περί παραπληροφόρησης... των γνωστών ΜΜΕ.
Τα αστέρια που έχουν στο ύψος της κλείδας οι πρώην χρυσαυγίτες, νυν "άγγελοι" των ουρανών, όπως τους αποκαλούν οι ομογάλακτοι τους, δεν είναι αρχαιοελληνικά σύμβολα, αλλά σύμβολο πίστης και ένδειξη βαθμού ιεραρχίας, που χτυπούν τα μέλη της ρωσικής μαφίας Vor v Ζakone...

Πέσαμε από τα σύννεφα πάλι;

facebook.com

Σύμφωνα με την Νερίτ, ξέρετε εσείς καλέ, την ΝΕΡΙΤ την ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση!, αναφορικά με τους ΝΑΖΙ είπε: "ήταν σύμβουλος διατροφής και άσκησης ο ένας και στις Ειδικές Δυνάμεις ο άλλος, είχαν αγάπη για την άσκηση, το bodybuilding και την αρχαία Ελλάδα, καλά παιδιά δεν είχαν δώσει δικαιώματα...".

Κουβέντα για τις έρευνες περί παράνομης διακίνησης αναβολικών, ναρκωτικών και μη εγκεκριμένων σκευασμάτων, κουβέντα για τους υπαινικτικούς-απειλητικούς διαλόγους στο Facebook προς αριστερούς, κουβέντα για τα ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σύμβολα που είχαν πάνω τους! Αποκυήματα της φαντασίας κομμουνιστών είναι όλα...




Μπορεί οι συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών στη Μάνη να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο τα τατουάζ με το εθνικιστικό περιεχόμενο και τις σβάστικες στο κορμί τουλάχιστον του ενός και οι απόψεις που εξέφραζαν μέσω Facebook τα θύματα παραπέμπουν στην ενθικιστική ιδεολογία.

Μάλιστα, ο 26χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης στις 7 Αυγούστου, με ανάρτησή του στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυε απειλές κατά της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει ένα βιντεάκι με ύμνους της χούντας γράφοντας «αφιερωμένο στους αριστερούς» και σημειώνοντας: «Θα σε έχω στα υπόψιν όταν έρθει η ώρα έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Aριστερούς...» αλλά και «Η Αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν τότε (σ.σ. αν κυβερνήσει η Αριστερά) τότε θα αναλάβει ο στρατός...».



Χθες ο κ. Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη με ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

 
Τον βλέπω με τα μπούνια στο ψηφοδέλτιο των Ναζί