Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

νοικοκυραίοι.....τη σημαία στο μπαλκόνι μη ξεχάσετε.....




ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ! ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ- ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
POSTED BY ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΈΜΠΤΗ, ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 24, 2013


Από την σελίδα στο facebook του Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού - ΜΚΙΕ :

1η Ενημέρωση: Αυτή την ώρα έχει γίνει «έφοδος» του ΕΟΦ και της αστυνομίας στο ιατρείο μας και κάνουν έλεγχο … θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την κατάσταση.

2η Ενημέρωση: Μας ενημέρωσε το κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΕΟΦ ότι έγινε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ ότι διακινούμε ναρκωτικές ουσίες ανεξέλεγκτα σε ναρκομανείς, και για αυτό τον λόγο κάνουν τον έλεγχο. Φυσικά πρόκειται για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες που θα μάθουμε ποιος τις έχει κάνει. Κάποιους τους πονάει η δράση μας, να ξέρουν όμως ότι όσο μας χτυπάνε τόσο θα δυναμώνουμε.

με λέξεις κλωτσιές και αίμα........

Η εξουσία των σάπιων που επί μισό αιώνα ρήμαξαν το κάθε τι ξεδιπλώνεται στις ψυχές των ανθρώπων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 
ο επιβαλλόμενος φασισμός και η φτωχοποιηση είναι τα δηλητήρια με τα οποία θα εξοντωθεί ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να μπορούν τα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ και οι γύρω από την εξουσία να ζουν άνετα και χωρίς κανένα ζόρι .
Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η ίδια η κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση απάθειας και φόβου.
Ένας άνθρωπος λοιπόν,συνΑνθρωπος ,μας .......ζούσε με το μηχάνημα του οξυγόνου ..δεν πλήρωσε το ηλεκτρικό ρεύμα -γιατί δεν είχε -(βάλτε την αναγωγή στο ίδιο παράδειγμα με όσους δεν κόβουν Εισιτήρια στα ΜΜΕ κι θα δείτε τι είναι φασισμός.) και έτσι έχασε την Ζωή του.διότι πρέπει να πληρώνεται ο βοριδης η Μπακογιάννη κι ο Άδωνις για να σε καταστρέφουν .λοιπόν επειδή η πολύ η ΜΑΛΑΚΊΑ είναι καταστροφή
Η ώρα εκείνη θα έρθει.κι όταν δω η ακούσω οιοδήποτε μίασμα να μιλήσει η να γράψει για καταστροφές και για βια τότε θα του κάνω καινούρια την ψυχή, με λέξεις κλωτσιές και αίμα.

για ένα δήμο Κεφαλονιάς, αντάξιο του Επτανησιακού Ριζοσπαστισμού.VIDEO 23-10-2013

VIDEO ... για ένα δήμο Κεφαλονιάς, αντάξιο του Επτανησιακού Ριζοσπαστισμού.

         κλείστε την ένταση του RHESUSGR  στη πάνω μεριά της σελίδας 

                        
Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com

ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ(!) ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΠΑΦΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ



     Iacovatos Typaldos Gerassimos


''ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ,Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ(!) ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΠΑΦΙΕΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΑΛΛΑ,ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ Θ'ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΤΕΡΜΟΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ.ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ.

.../ /...ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΤΟΤΕ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ...ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΤΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.
...//...ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ, ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΣ.''

ΧΕΝΡΥ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΟΡΩ -''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ''1849