Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ο Στουρνάρας συνεχίζει τον βρώμικο δρόμο του εκβιασμού....παρέα με τους κολλητούς του δημοσιογράφους

Αυτό δεν είναι πρωοσέλιδο είναι τρομοκρατική προκήρυξη


 


Μαυραγανης και Στουρνάρας θα έπρεπε πλέον να ποζάρουν με φόντο Καλασνικοφ
Ο ένας λέει με στόμφο:
“Ακόμα και να πληρώσουν, θα μπουν φυλακή”.

Καλά για τον Στουρνάρα, δεν το συζητάμε. Ο άνθρωπος μόνο από αυτή την δήλωση θα έπρεπε να βρίσκεται στο εδώλιο: Τα δις που έδωσε το δημόσιο με το ζόρι υποθηκεύοντας τις επόμενες γενιές, τι ακριβώς κάλυψαν; Εδώ και τρία χρόνια έχουμε ακούσει 30 διαφορετικούς εκβιασμούς με εκδοχές “σωτηρίας των τραπεζών”. Και ο Στουρνάρας συνεχίζει τον βρώμικο δρόμο του εκβιασμού...

όχι πρώην "σύντροφε" Πέτρο δεν μας εκνευρίζεις ....καταλάβαμε πόσο τομάρι είσαι...


Petros Tatsopoulos

Φίλοι μου αγαπημένοι. Δεν θέλω να μου ταράζεστε. 'Οσοι από εσάς με απεχθάνεστε για σοβαρούς, φαιδρούς ή κι εντελώς παρανοϊκούς λόγους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να μην συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών. Εάν παρ' ελπίδα, ο μη γένοιτο, χτύπα ξύλο και φτύσε στον κόρφο σου συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο, μπορείτε κάλλιστα να ψηφίσετε έναν άλλον από τους 42 υποψηφίους της Β΄Αθήνας. Σε κάθε περίπτωση, δώστε τον αγώνα τον καλό. Keep working. Εκείνος που σας εκνευρίζει.

 
Rhesus Révolution
όχι πρώην "σύντροφε" Πέτρο δεν μας εκνευρίζεις ....καταλάβαμε πόσο τομάρι είσαι...

THE ONE & ONLY JOE CLAUSSELL AUG.17 !!!

Katavothres Club-Restaurant 

Ο Joe Claussell ένας από τους μεγαλύτερους djs στον κόσμο. Ιδιοκτήτης της Spiritual Life και της Sacred Rhythm Music, ένας εκπληκτικός μουσικός και dj καθώς και συνδιοργανωτής των θρυλικων Body & Soul πάρτυ, αυτόν τον Αύγουστο για μία και μοναδική βραδιά στις Katavothres Club-Restaurant μέρος του Can You Dance To My Beat Festival που θα διεξαχθεί 14 με 17 Αυγούστου.

 

Ε, όχι και "πνευματικός κόσμος


Ε, όχι και "πνευματικός κόσμος-Toυ Νίκου Σκοπλάκη



Το λινκ της αρθράρας του Χρηστάκη,εδώ
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.society&id=26896
































Nikos Skoplakis
**Ε, όχι και "πνευματικός κόσμος" ο ακκιζόμενος γεροντομπουλισμός
και ο υπέρ κοινωνικής αδικίας μεγαλομανής βατταρισμός!


Δεν έχει τίποτα το "πνευματικό" η στελέχωση της πειρατικής ΝΕΡΙΤ,
ούτε η ακατάπαυστη δικαιολόγηση των εκτροπών, του κοινωνικού αυτοματισμού και της ωμής ταξικής κυριαρχίας.


Το αλαζονικό υπέρ εαυτούλη παραλήρημα δεν διαθέτει και τίποτα το πνευματώδες.


Προκαλεί την θυμηδία, μεταξύ άλλων διότι ο συντάκτης διεκδικεί ταυτοχρόνως ρόλο εισαγγελέα, λογοτεχνικού υμνητή του εαυτού του,
υπεύθυνου λογοκρισίας και ταπεινού χαμομηλιού:


ακόμα μια παγκόσμια πρωτοτυπία στην μνημονιακή Ελλάδα των σύνθετων διαπλοκών, όπου θεωρείται αδιανόητο ο αυθαίρετος συστημικός κριτής να γίνεται κρινόμενος από τον "plebs", τον υποχρεωμένο να λιβανίζει πειθήνια τον παρακλητό φον Χρηστάρα και τους ομοτράπεζούς του.


Ο φον Χρηστάρας, μάλιστα, έχει τουλάχιστον ένα κοινό με τον φον Δημητράκη:
καίγονται και οι δύο να εδραιωθούν ως "αρχή" στο πεδίο της εξαθλίωσης, αλλά οι συνήθεις επίβουλοι "αναρχικοί" τολμούν να τους κρίνουν και να τους εναντιώνονται.


Είναι μετά να μην αφρίσει από οργή ο φον Χρηστάρας;
Τόσες δημόσιες σχέσεις,
τόση ιδεολογικοποίηση του εξουσιαστικού λόγου,
τόση προνομιακή συναναστροφή και τελικά ο "όχλος" έχει το θράσος να μιλάει,
αντί να το βουλώνει απέναντι στην πολιτική και διανοητική ιδιοφυία αυτής της αβατάρας του Καραγάτση (μπορεί και του Φλωμπέρ);;;


Ο έδικτος του φον Χρηστάρα είναι μοναδική, πιθανώς κι ανεπανάληπτη, κορύφωση αυτού που οι Γερμανοί σατιρικοί αποκαλούσαν "πλαδαρή νόηση" ("plumpes Denken").


Νόηση που ξεχειλίζει δικτατορικά πάνω στην πράξη,
νόηση των λιπαρών παραισθησιογόνων,
νόηση ως ονείρωξη νεόπλουτων parvenus, κατά την οποία οι πλούσιοι είναι καλοί επειδή θέλουν να μείνουν πλούσιοι , ενώ οι φτωχοί είναι καλοί όσο δεν τους πειράζει να είναι φτωχοί.


Είναι, τελικά, η α-νόηση ενός ατομισμού των καιρών, που σκληρίζει, απειλεί και αυτοθυματοποιείται για να καταπιούμε την γλώσσα μας ενώπιον της περιούσιας λογοδιάρροιάς της.


Αυτή η κατάσταση δεν είναι τόσο υποπροϊόν αδιαφορίας όσο συστηματικής ηθικής και συναισθηματικής απονεύρωσης, γι' αυτό είναι τόσο συμβατή με τον μνημονιακό αυταρχισμό.


Ο έδικτος του φον Χρηστάρα είναι η πολιτισμική εκδοχή της πολιτικής διαχείρισης του Μπουκαντώνη. Όσοι εξ αριστερών γεφυροποιοί, δεν διαθέτουν καμιά δικαιολογία.


Ο έδικτος του φον Χρηστάρα είναι πρόκληση στην χειμαζόμενη κοινωνία και σε όσους αντιστέκονται στην κοινωνική διάλυση, την υποτέλεια και τον εκφασισμό.


Οι επιλογές είναι είτε με την κοινωνία είτε με αποθρασυμένα ψώνια που παριστάνουν τους λοχίες του πολιτισμού.


Τα διφορούμενα νομιμοποιούν απλώς τις κουτοπόνηρες προβοκάτσιες του φον Χρηστάρα και των ομοίων του. Αναρτήθηκε από Kirki

"The Dark Side of Greece"



Τα κεφάλια των άλλων
Χθες το βράδυ έγινε νέο blackout στη Σαντορίνη, με αποτέλεσμα ολόκληρο το νησί να βυθισθεί πάλι στο σκοτάδι. Το blackout συνέβη όταν είχε ήδη αρχίσει να αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση. Όταν το άκουσε αυτό ο Σα(χλα)μαράς πανικοβλήθηκε, διότι κατάλαβε ότι θα γινόμασταν άλλη μια φορά ρόμπα διεθνώς και το παραμύθι για τα 17 εκατομμύρια τουρίστες θα είχε άδοξο τέλος. Γι' αυτό έδωσε εντολή στην Κεφαλογιάννη και τον Μιχελάκη να πάνε στη Σαντορίνη.

Ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να τα χάσει. Ήταν και το περιστατικό στο τρόλεϊ, έγινε έξαλλος ο Σα(χλα)μαράς και άρχισε να βρίζει και να "γαμεί" εκτός από το δικό του κεφάλι και όποιου άλλου του ερχόταν στο μυαλό. Την "τιμητική" του είχε το κεφάλι της υπουργού Τουρισμού, της Όλγας Κεφαλογιάννη. Με κάποιο περίεργο τρόπο και λόγω της Κρητικής καταγωγής της, τη συνέδεσε με τον Μητσοτάκη. Τότε τα κεφάλια αντικαταστάθηκαν από τα γκαντεμοκέφαλα.
Εκτός της Κεφαλογιάννη, περιέλαβε τα γκαντεμοκέφαλα του Ζερβού, του προέδρου της ΔΕΗ, του αρχηγού του ΠΝ γιατί άργησαν τα αρματαγωγά με τις γεννήτριες να φτάσουν στο νησί - αν είχε υπηρετήσει στο στρατό θα γνώριζε την ταχύτητα με την οποία πλέουν. Περιέλαβε επίσης όλα τα στελέχη της ΔΕΗ στη Σαντορίνη, αλλά και τον δήμαρχο. Ο τελευταίος το έμαθε και αποφάσισε να μηνύσει τη ΔΕΗ γιατί ο πρωθυπουργός είναι γνωστό ότι καλύπτεται από ασυλία.
Σ' αυτή τη χώρα δεν είναι τα κεφάλια των άλλων που φταίνε μονίμως. Είναι και τα δικά μας μερικές φορές. Διότι έχουμε βάλει τη χώρα στον αυτόματο και πιστεύουμε ότι όλα θα "δουλεύουν ρολόι". Δεν μάθαμε ποτέ να προβλέπουμε. Και γι' αυτό, πότε κλείνει το ΕΛ-ΒΕΝ δυο μέρες από τα χιόνια, πότε αποκλείεται από τον Βορρά η Αθήνα επίσης από τα χιόνια. Προχθές έμεινε χωρίς ρεύμα η Σαντορίνη. Φανταστείτε αυτό να είχε γίνει ταυτόχρονα, εκτός από τη Σαντορίνη, στη Ρόδο και τη Μύκονο. Θα μας περνούσαν γεννεές δεκατέσσερις όλα τα ξένα δίκτυα για μήνες.
Με αφορμή αυτά, προτείνω στον ΕΟΤ η διαφημιστική καμπάνια για το 2014 να έχει τον τίτλο "The Dark Side of Greece" και να δείχνει στην τηλεόραση μια μαύρη οθόνη και στον τύπο μια μαύρη σελίδα. Θα κοστίσει λίγο και θα εντυπωσιάσει πολύ. Στη χειρότερη περίπτωση θα ξετρελάνει τα εκατομμύρια οπαδών των PINK FLOYD, που θα κατακλύσουν όλη την Ελλάδα για διακοπές. Στην καλύτερη θα ταιριάζει με το χρώμα της ψυχής μας.Αναρτήθηκε από Swell

Δεν θα πέσουμε για ένα κωλόπαιδο που δεν είχε εισιτήριο....

Αρθρογράφος:
Χρήστος Κυργιάκης

Θα μπορούσε να είναι μια τραγική φανταστική ιστορία, όμως είναι καθημερινή πραγματική ιστορία.
Από τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Θα μπορούσε να είναι μια τραγική φανταστική ιστορία, όμως είναι καθημερινή πραγματική ιστορία.

Να μην γίνει πολιτική εκμετάλλευση ζητούν τα κυβερνητικά κοράκια. Όχι! Να περάσει σαν ένα «τυχαίο γεγονός». Έτυχε ένας κακός ελεγκτής να συνυπάρξει με έναν πιο κακό οδηγό λεωφορείου που μετέφερε ένα κωλόπαιδο που δεν είχε, ενδεχομένως εισιτήριο. Απλώς έτυχε να υπάρχει και μια κυβέρνηση που ξεσκίζει τους ανυπεράσπιστους, κόβει το ρεύμα από τους εξαθλιωμένους, εξανεμίζει τους μισθούς και γλύφει τους έχοντες πολλά λεφτά, τους μεγαλοφοροφυγάδες τους πλοιοκτήτες και τους βιομήχανους.

Ίσως να σκέφτονται οι «κύριοι» και οι «κυρίες» της κυβέρνησης ως δεύτερες Μαρίες Αντουανέτες: Μα αφού το παλικάρι δεν είχε 1,40 για εισιτήριο, γιατί δεν έπαιρνε ένα ταξί;

Ίσως πάλι να μονολογούν, όπως παλιότερα ο συχωρεμένος ο Γιαννόπουλος: Δεν θα πέσουμε για ένα κωλόπαιδο που δεν είχε εισιτήριο!

Τους βολεύει τέτοια περιστατικά να μην μπλέκονται με την πολιτική.

Και οι αυτοκτονίες; Και η ανεργία των νέων που φτάνει στο 68%; Και οι άστεγοι που τρώνε από τα σκουπίδια; Και οι απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που πάνε σύννεφο; Και η φτώχια; Και η εξαθλίωση; Και τα σκάνδαλα που συνεχίζονται; Και οι λίστες με τους εκατομμυριούχους; Και οι μισθοί των 300 ευρώ; Και η κατάρρευση της παιδείας και της υγείας; Και οι διορισμοί φιλενάδων και φίλων στην ΕΡΤ;

Ούτε αυτά να μην μπλέκονται με την πολιτική;

Ωραία! Μόνο που, θέλετε δεν θέλετε, όλα αυτά είναι πολιτική, «κύριοι» της κυβέρνησης. Είναι η πολιτική σας, όχι τα αποτελέσματά της αλλά η ίδια η ουσία της πολιτικής σας.

Πώς γίνεται η πολιτική σας να μην μπλέκεται με την πολιτική. Θα σας βόλευε σίγουρα, τώρα μέσα «στα μπάνια του λαού», να καταγραφεί και αυτό το περιστατικό σαν ένα ατυχές συμβάν.

Καταφεύγετε σ’ έναν ανθρωποφάγο λαϊκισμό φωνάζοντας πως τέτοια περιστατικά δεν έχουν σχέση με την πολιτική σας.

Με τι έχουν; Με την κακιά την ώρα;

Δεν είστε εσείς οι «τσάμπα μάγκες» που δώσατε ρητή εντολή: Πιάστε τους τσαμπατζήδες;

Βέβαια! Βρήκατε τους υπαίτιους για τα χάλια της οικονομίας!

Γιατί ψάχνετε ανάμεσα σε αγνώστους; Δίπλα σας είναι. Όλοι αυτοί που συναναστρέφεστε και υπηρετείτε πιστά.

Τουλάχιστον αφού δεν έχει κανένας σας την ευθιξία να παραιτηθεί από την καρέκλα του και να χάσει τα προνόμια που αυτή σας παρέχει, ας σιωπήσετε έστω για μερικές μέρες.

Κλειστείτε στα γραφεία σας, απολαύστε τις διακοπές σας και μην κάνετε δηλώσεις.

Τουλάχιστον, αυτό.

Τουλάχιστον εσείς κύριε Σίμο μας…

Ετοιμάζουν προληπτικές… κατασχέσεις! Είναι απλά επικίνδυνοι!



Τα λευκά κολάρα και οι κατασχέσεις

Οι άνθρωποι ζουν αλλού και έχουν βαλθεί καθημερινά να το επιβεβαιώνουν. Την ώρα που ο σταλινισμός έχει μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, κάποιοι στο υπουργείο Οικονομικών φαίνεται ότι ετοιμάζονται να τον νεκραναστήσουν. Τώρα αποφάσισαν να καταργήσουν ακόμη και τις αρχές δικαίου του φιλελεύθερου κράτους, εδώ και αιώνες, που μεταξύ άλλων προβλέπουν το αυτονόητο, ότι όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.
Ιδού λοιπόν τι σκέφτηκαν οι φωστήρες της Καραγεώργη Σερβίας. Να προχωρούν σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και κάθε περιουσιακού στοιχείου προληπτικά! Οχι δηλαδή γιατί χρωστά κάποιος και δεν έχει πληρώσει τους φόρους, αλλά γιατί μπορεί να κρίνει ο κάθε έφορος ότι είναι ύποπτος να μην πληρώσει τους φόρους που θα του επιβάλουν. Μάλιστα σκέφτονται αυτή τη φαεινή ιδέα τους να τη μετατρέψουν και σε εγκύκλιο που θα την αποστείλουν για υλοποίηση-εξπρές στις εφορίες, ζητώντας ακόμη και εγγραφές υποθήκης των σπιτιών. Μήπως οι άνθρωποι το έχουν χάσει εντελώς;
Δεν θα αναφερθούμε στο πόσο συνταγματικό είναι αυτό, αλλά θα επικαλεστούμε την κοινή λογική που πρέπει να υπάρχει πίσω από κάθε απόφαση. Αλλά φαίνεται ότι εκεί στο οικονομικό επιτελείο έχουν πάρει διαζύγιο και από την κοινή λογική. Είναι δυνατόν να σκέφτονται κάτι τέτοιο; Παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων ή οι εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών (βλ. Στουρνάρα, Σταϊκούρα, Θεοχάρη) έχουν βαλθεί να προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη, υιοθετώντας τις (ιστορικά χρεοκοπημένες άλλωστε) σοβιετικού τύπου συνταγές;

Θα θέλαμε να δούμε πραγματικά ποιος είναι αυτός που θα αποφασίσει να κάνει προληπτικές κατασχέσεις, επωμιζόμενος την ευθύνη για όσα τυχόν ακολουθήσουν. Το τραγικό συμβάν με τον νεαρό στο Περιστέρι που έχασε τη ζωή του για ένα εισιτήριο δεν στέλνει ήδη ένα ηχηρό μήνυμα;
Ας σοβαρευτούν επομένως στο υπουργείο Οικονομικών και, αντί να μηχανεύονται τρόπους που θα φτωχοποιήσουν κι άλλο τους Ελληνες, ας ψάξουν να βρουν πώς θα δημιουργήσουν επιτέλους συνθήκες ανάπτυξης και -πραγματικές- θέσεις εργασίας. Ολα τα άλλα εκτός από ασόβαρα είναι και άκρως επικίνδυνα, τόσο για την κυβέρνηση όσο και για την κοινωνία. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο…


dimokratianews.gr