Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ριζοσπάστες Ξανά Μπαλτσαβιά Αικατερίνη

Αποφάσισα να συμπορευτώ με το δημοτικό ψηφοδέλτιο του Μάκη Δημητράτου “Ριζοσπάστες Ξανά” σε μια εποχή που η ενασχόληση με τα κοινά όχι μόνο δεν είναι δημοφιλής αλλά μπορεί να είναι και “ύποπτη”, καθώς η πολιτική ανυποληψία τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας.

     



Έθεσα λοιπόν τον εαυτό μου προ ενός στοιχήματος: να μη διαψευστούν οι ελπίδες που γεννά η δημοτική αυτή κίνηση, καθώς με έπεισε για την ακεραιότητα των προθέσεών της, για τη γνησιότητα της διάθεσής της για προσφορά, για την ανιδιοτέλεια και την καθαρή της ματιά. Δεν πιστεύω ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, δεν πιστεύω σε θαύματα ή σε υπερανθρώπους: οι δυσκολίες του Δήμου Κεφαλονιάς είναι πολλές. Πιστεύω όμως στην ειλικρινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο,πιστεύω στην αναγκαιότητα να κερδίσουμε πάλι όσα μας στέρησαν,να περισώσουμε και τα λίγα που μας έχουν απομείνει.

Η καταστροφή που έφερε το μνημόνιο και η βάρβαρη πολιτική που εφαρμόστηκε και στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ανυπολόγιστη. Χρέος των τοπικών κοινωνιών είναι να καταψηφίσουν τα σχήματα που υπηρετούν το μνημόνιο. Ακόμη περισσότερο, χρέος των τοπικών κοινωνιών είναι να δραστηριοποιηθούν και πέρα από τις εκλογές, ενάντια στα μέτρα που αυτό επιβάλλει.

Στην προσπάθεια αυτή θα συνταχθώ με όλες μου τις δυνάμεις, καθώς η έλλειψη ελπίδας νιώθω ότι έχει εξοντώσει ψυχικά τόσο εμένα όσο και τους συμπολίτες μου. Μαζί λοιπόν θα δώσουμε τον αγώνα, έναν αγώνα που που δεν τελειώνει αλλά ξεκινά στις 18 Μάη, για να διαλυθεί το γκρίζο, για να δούμε εμείς και τα παιδιά μας την Κεφαλονιά έτσι όπως την φανταστήκαμε στα πιο φωτεινά μας όνειρα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ‏ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ

           



Ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς με τους ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ Μάκης Δημητράτος
σας προσκαλεί τη Δεύτερα, 28 - 4 - 2014 και ώρα 7μ.μ, στην αίθουσα "ΒΙΝΑΡΙΕΣ" όπου θα παρουσιάσει 
το πρόγραμμα και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού.

27- 4 -2014

το γραφείο τύπου
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ