Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Γωγώ Παπαϊωάννου-Γάκη ...τα σχόλια δικά σας



Διευθύντρια Κέντρου Αιμοδοσίας...χωρίς λόγια...

     
 

Δυστυχώς ο άξιος αστυνομικός αστόχησε Αλλού έπρεπε να παει η σφαίρα. 
Έχουμε και πιο ζωτικά όργανα

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201866532699735&set=a.2747926112092.105035.1675753084&type=1&theater

Έτσι είναι επιβεβλημένο να καταλήγουν οι τρομοκράτες.

LikeLike · · Share



39 people like this.

1 share


Ώρα Μηδέν Όχι έτσι,εκεί αναπνέει...See Translation
16 July at 22:09 · Like · 5


Γωγώ Παπαϊωάννου-Γάκη Δυστυχώς ο άξιος αστυνομικός αστόχησε. Αλλού έπρεπε να πάει η σφαίρα. Έχουμε και πιο ζωτικά όργανα.
 

  1. Κυρία..... Μεγάλη κουβέντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Photo: Κυρία..... Μεγάλη κουβέντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Nontas Asimakis Oi τρομοκρατες ειναι επιβεβλημενο ν καταληγουν σεκτελεση.See Translation
Yesterday at 01:53 · Like


Σιβόν Λεβή ε όχι και να τους πέφτει η περούκα από το κεφάλι...απάνθρωπο
Yesterday at 02:26 · Like · 3

Οι φάτσες που συμβολίζουν την πιο βαθιά σαπίλα που γνώρισε ποτέ η Αιλλαδδετζεία.

Οι φάτσες που συμβολίζουν την πιο βαθιά σαπίλα που γνώρισε ποτέ η Αιλλαδδετζεία. Μια αγράμματη τρελοπουτάνα που την είχε ο Τούρκογλου να του ψάχνει την πούτσα μεσ' τα μουχλιασμένα ξύγκια παρέα σε ένα ξεφτιλοπάρτι με ένα συφιλοκάγκουρα που έφαγε 200 μυρια από το κράτος και τώρα παρτάρει προς 100 χιλιάρικα τη βραδιά, όσα ακριβώς χαρτζιλίκωσε τους δικαστές και τους μπάτσους που του φυλάνε τσίλιες. Ένας λαός που επιτρέπει τέτοια εκτρώματα να ζουν εις βάρος του είναι ένας λαός που του αξίζουν τα χειρότερα.


ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ. Μερικές σκέψεις με αφορμή τους δύο νέους.


ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ. Μερικές σκέψεις με αφορμή τους δύο νέους.

Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην κυρία Καϊλή η οποία δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μπει στην βουλή. Κρίμα να πάνε χαμένες τόσες πίπες απο την θέση του συνοδηγού μετα απο τις λαμπερές εξόδους στα κλαμπζ της παραλιακής…

Στην συγκεκριμένη φωτο η Εύα ποζάρει χαρούμενη μαζί με τον Βασίλη Μηλιώνη, έναν ακόμα όμορφο και επιτυχημένο νέο, το γνωστό μουνόπανο της εταιρίας Hellas Power, που μας είχε πρήξει τα αρχιδια το κωλοκάναλο ο ΣΚΑΪ με τις διαφημίσεις του. Οπως όλοι γνωρίζουμε η ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος καβάτζωνε το χαράτσι, που περιλαμβανόταν ως φόρος ακινητου στον λογαριασμό του ρεύματος, σε λογαριασμο στην Ελβετία. Αυτο θα πει εξυγίανση φιλοι μου αγαπητοί. Ο αγαπητός Βασίλης αυτήν την στιγμή πίνει τα λεφτα μας σε κόκες στην βιλίτσα του στο Μαϊάμι παρέα με την πουτανίτσα του την playmate Σύλβια Παπαδάκη.

Ίσως η Εύα να ζηλέυει που δεν βρίσκεται στο πλευρό του, ίσως και όχι. Εχει αρκετούς εφοπλιστές ο τόπος, όλο και κάποιο πλούσιο λαμόγιο θα βρει και πάλι να ικανοποιήσει την δίψα της. Είναι γνωστό οτι πουτάνες του είδους της έχουν πέραση.

Καλές πίπες Εύα, το Τρομπαχτικό σου εύχεται κάθε επιτυχία.
Βασίλη, πρόσεχε τα δοντάκια σου αγόρι μου, μην σου σπάσουν απο το πολύ τρίξιμο. Ήρεμα με τις κόκες.

Καλό ψόφο.

Πηγή: ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ. Μερικές σκέψεις με αφορμή τους δύο νέους. - RAMNOUSIA

Περί τουρισμού



Μπορεί να μην έχω γυρίσει ακόμα όλη την Ελλάδα αλλά είναι αλήθεια πως αυτό το καλοκαίρι ζούμε ένα τουριστικό θαύμα. Αφού σκέφτομαι σοβαρά να παρατήσω το μπλογκ και να ασχοληθώ με τον τουρισμό.

Φέτος, εκτός από 85 εκατομμύρια τουρίστες, έχουμε και πολύ καλή ποιότητα τουριστών.

Όλο το διεθνές τζετ σετ στην Ελλάδα κάνει διακοπές.

Βρε παιδιά, τι γυφτιά είναι αυτή; Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι δυστυχισμένοι;

Όπως λέει και μια φίλη μου, αυτοί οι τουρίστες είναι όπως ήταν οι Έλληνες την δεκαετία του ’60.

Εντάξει, σιγά-σιγά θα μας φτάσουν· προχωρούν αυτοί, πάμε κι εμείς προς τα πίσω, οπότε κάπου θα συναντηθούμε.

Πάντως, υπάρχει εξαιρετική ποιότητα στις τουριστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Τα εστιατόρια έχουν φτηνά κρέατα από το Lidl, τα χρεώνουν σε κάτι απίστευτες τιμές, και μετά απορούν γιατί δεν δουλεύουν.

Δεν δουλεύουν γιατί το φαγητό που σερβίρουν αυτά τα ξενοδοχεία για τους άφραγκους δυστυχισμένους, που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με 150 ευρώ για 10 ημέρες, της ίδιας «ποιότητας» είναι.

Στα μπαρ όλοι πίνουν καφέ. Με τις ώρες πίνουν έναν καφέ. Όταν παραγγέλνει κάποιος ποτό, τον κοιτούν όλοι με θαυμασμό.

Λίγο πιο πέρα από εδώ που μένω, νοικιάζουν δωμάτια με 8 ευρώ την ημέρα.

Πολύ ωραία δωμάτια, μην φανταστείτε τίποτα τρώγλες με κοτετσόσυρμα.

Εννοείται πως τα λεφτά είναι μαύρα.

Παντού τα λεφτά είναι μαύρα. Απόδειξη δεν έχω δει ακόμα. Η αντίσταση συνεχίζεται.

Αλλά εκεί που γίνεται της τρελής είναι με αυτούς που εργάζονται στις «τουριστικές επιχειρήσεις».

Τους λυπάμαι τους κακομοίρηδες.

Δούλεψα κι εγώ παλιότερα στα νησιά αλλά έβγαζα 250 ευρώ την ημέρα, με σπίτι και φαγητό πληρωμένα από την επιχείρηση· άλλο που τα έφαγα όλα στις πουτάνες.

Αυτοί δουλεύουν για 10 ευρώ την ημέρα και δεν τους τα δίνουν κιόλας.

Χώρια που είναι ανασφάλιστοι. Δεν πειράζει, σάμπως θα πάρουν ποτέ σύνταξη;

Κι αν αρρωστήσουν, θα τους φροντίσει ο Θεός και η Παναγίτσα.

Αν δείτε δε πού μένουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι στις «τουριστικές επιχειρήσεις», δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Θα ήταν καλύτερα να τους έλεγαν «θα κοιμάστε σε σλίπιν μπαγκ στην παραλία».


Φαντάζομαι πως από του χρόνου θα κοιμούνται στην παραλία.

Και από τον μεθεπόμενο χρόνο, θα πληρώνουν για να δουλεύουν.

Και θα ζουν κλέβοντας τα πορτοφόλια των τουριστών, που δεν έχουν χρήματα κι αυτοί οι καημένοι, και είναι για να τους λυπάσαι.

Α, το τι κλέψιμο πέφτει στα νησιά δεν περιγράφεται. Ο ένας κλέβει τον άλλον, και όλοι μαζί τους τουρίστες. Που κλέβουν κι αυτοί.

Δεν γράφω κι άλλα τέτοια, γιατί σκέφτομαι πως θα έχετε ήδη ενθουσιαστεί, και, αν δεν μπορείτε να κάνετε διακοπές φέτος, θα είστε πολύ στενοχωρημένοι που θα χάσετε αυτό το πάρτι.

Πάντως, εδώ στα νησιά, έχει πολλά ναρκωτικά, πολλές πόρνες και πολλούς διεφθαρμένους ανθρώπους.

Είναι καλύτερα στην Αθήνα που επικρατεί πρόοδος, τάξη και ευημερία.

Τώρα μάλιστα που πιάσανε και τον «αρχιτρομοκράτη», παράδεισος θα είναι η Αθήνα.

Σας ζηλεύω.


Εγραψε:Pitsirikos

Στα πορνεία του Μπαγκλαντές "ποτίζουν" ανήλικα κορίτσια με στεροειδή για αγελάδες


Της Χριστίνας Πάντζου

Το Oradexon είναι ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται για την ταχεία πάχυνση των αγελάδων, με σκοπό μεγαλύτερα κέρδη. Με αυτήν ακριβώς τη λογική οι «μαντάμ» των μπανγκλαντεσιανών μπορντέλων ποτίζουν ανήλικα κορίτσια με αυτό το σκεύασμα ώστε να παραπλανούν τις αρχές για την πραγματική ηλικία τους.

Στο μουσουλμανικό Μπαγκλαντές η πορνεία είναι νόμιμη, αλλά επιτρέπεται η άσκησή της από την ηλικία των 18 ετών. Οι νόμοι, ωστόσο, είναι διάτρητοι σε μια χώρα τόσο φτωχή ώστε είναι σύνηθες οι γονείς να πωλούν τις κόρες τους, ακόμη και από την ηλικία των εννέα ετών, έναντι 200–300 δολαρίων. Τις βλέπεις στα πορνεία, που απλώνονται σε ατέλειωτες σειρές στις περισσότερες πόλεις της χώρας, ντοπαρισμένες από τη συστηματική χρήση αυτών των χαπιών που τις κάνουν να φαίνονται πιο ανεπτυγμένες, που στρογγυλεύουν τις ανύπαρκτες καμπύλες τους και φουσκώνουν τα παιδικά τους στήθη. Συχνά τα παιδιά που φέρνουν στον κόσμο αυτές οι ανήλικες ζουν μαζί τους στα πορνεία και αρχίζουν να δουλεύουν και τα ίδια σε αυτά πριν καν ωριμάσουν σωματικά με τη βοήθεια του Oradexon. Σύμφωνα με την ActionAid, οι πάνω από 200.000 πόρνες της χώρας κατά 90% είναι πλέον εθισμένες στο φάρμακο που οι ιδιοκτήτες των πορνείων τις υποχρεώνουν να παίρνουν.



Τα κορίτσια θεωρούνται «ιδιοκτησία» των τσατσάδων και αν θελήσουν να βγουν από την πορνεία, τους ζητούν να επιστρέψουν «το κόστος αγοράς και συντήρησής» τους.

Όσο «μεγαλύτερες» γίνονται με τη βοήθεια των χαπιών τόσο περισσότερους πελάτες έχουν και τόσο πιο κοντά φαντάζονται ότι βρίσκονται στην ελευθερία τους. Αυταπάτη, καθώς κερδίζουν λιγότερα από 0,60 δολάρια ανά πελάτη, ενώ βυθίζονται όλο και βαθύτερα σε έναν φαύλο κύκλο, όπου στην εκμετάλλευση προστίθεται η αρρώστια και η τοξικοεξάρτηση.

Θεωρητικά το Oradexon διατίθεται μόνο με συνταγή, αλλά στη μαύρη αγορά το βρίσκεις παντού: τα 100 χάπια στοιχίζουν λιγότερο από ένα δολάριο, φτηνότερα και από ένα τσάι. Στην πλειονότητά τους, ωστόσο, αυτά τα κορίτσια δεν έχουν ιδέα για τις επικίνδυνες παρενέργειές του, ανάμεσά τους εμφράγματα και καρδιακές νόσοι, ηπατικές φλεγμονές, οστεοπόρωση. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εθιστικό και έχει έντονα συμπτώματα στέρησης, όπως δερματικά οιδήματα και χρόνιες ημικρανίες.

Η πρώην βουλευτής Τασμίνα Χοσαΐν εξηγεί πως αυτό είναι μόνο ένα δείγμα της συνολικότερης καταπίεσης των γυναικών στην πατρίδα της: «Στο Μπαγκλαντές οι πόρνες αποκαλούνται “ποτίτα”, δηλαδή “έκπτωτες της κοινωνίας”, ενώ οι άντρες που κοιμούνται μαζί τους προσφωνούνται κύριοι ή “μπάμπου”, όρος που εκφράζει σεβασμό. Είναι ένας ακόμη τρόπος έκφρασης της γενικότερης περιφρόνησης προς τις γυναίκες». Για την ακτιβίστρια, στην καρδιά του προβλήματος βρίσκεται η φτώχεια. «Η φτώχεια οδηγεί πολλές γυναίκες στο να κάνουν οτιδήποτε για να επιβιώσουν. Αυτά τα χάπια κόβουν επίσης την όρεξη, κι έτσι οι εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ δεν αισθάνονται την απύθμενη πείνα που τις κατατρώει».

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών