Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

George Kirtsos.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΓΙΩΡΓΟ

   Βασικά λάθη τακτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι λόγοι που εξηγούν τη δημοσκοπική «οροφή» που δείχνει να έφτασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

με τον Γιώργο Κύρτσο

 


                      

VIDEO τα εξουσιαστικά σκυλιά πλακώνονται μεταξύ τους!!!



Post by Akis Gionan.

3 minutes ago near Athens · Edited · 
Πλακώνονταν ο γιος του Μπαλτάκου με τους Χρυσαυγίτες και οι μπάτσοι δεν ξέραν σε τινος φασίστα το πλευρό να πάνε.....

Τη γνησιότητα του βίντεο Mπαλτάκου επιβεβαιώνουν με κοινή τους δήλωση ο Χριστός, η Παναγία, ο Γέροντας Παΐσιος και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ

http://www.tokoulouri.com/



                                

Επιβεβαιώνεται η γνησιότητα του περιβόητου βίντεο Μπαλτάκου από εξέχοντα μέλη της Ορθόδοξης Αγιοσύνης που παρακολούθησαν την επίμαχη συζήτησή του με τον Ηλία Κασιδιάρη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πέρα από την κοινή δήλωση που προσυπογράφουν τα προαναφερθέντα Άγια Πρόσωπα, προέβησαν και σε δηλώσεις. Η Παναγία δήλωσε στο Αγιορείτικο Βήμα: «Ναι, είδα όλη τη συζήτηση και μάλιστα από πέντε διαφορετικές γωνίες, βλέπετε υπάρχουν πέντε-έξι διαφορετικές εικόνες μου στο τοίχο. Σε κάποιες έχω την προσοχή μου στραμμένη στο Θείο Βρέφος, αλλά στις άλλες είμαι μόνη μου, μπορώ να παρακολουθήσω απρόσκοπτα. Η συζήτηση εξελίχθηκε φιλικά και ήρεμα, όπως θα συζητούσαν δύο απλοί αντικομμουνιστές. Ο Τεό (σ.σ. Άγιος Θεόδωρος), που έχει και το πιο κοφτερό μάτι απ’ όλους μας, είπε πως είδε κάτι να γυαλίζει στο μπουφάν του νεαρού, αλλά δεν ήταν και σίγουρος».

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, στον διαδικτυακό τόπο romfea.gr, ενώ μάλιστα θυμάται χαρακτηριστικά τον Ηλία Κασιδιάρη: «Ναι, είμαι σίγουρος πως μιλάμε για το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Τον θυμάμαι γιατί μετά από υπόδειξη του Άγιου Πέτρου είχα το καθήκον να τον παρακολουθώ στενά, αυτόν μαζί με άλλους νεοπαγανιστές και δωδεκαθεϊστές της Ελλάδας. Μετά βέβαια σταμάτησα, γιατί έγινε δικός μας, αλλά δεν έχω ξεχάσει το πρόσωπό του. Ναι αυτός ήταν».

Λακωνικός ήταν ο Ιησούς ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως προσυπογράφει τα λεγόμενα της μητέρας του και δεν έχει να προσθέσει κάτι επ’αυτού. Τις έρευνες δεν μπόρεσε να βοηθήσει και ο Λάζαρος ο οποίος δήλωσε πως στην εικόνα του που βρίσκεται στο συγκεκριμένο γραφείο δεν έχει αναστηθεί ακόμα και γι’ αυτό δεν μπορεί να εκφέρει άποψη.

Τέλος, ο Γέροντας Παΐσιος που ήταν και αυτός στον τοίχο, θεωρήθηκε αναξιόπιστος μάρτυρας, καθώς το μόνο που δήλωσε ήταν: «Σεισμός στη Χιλή, θα κουνηθεί ο κόσμος, κι ο υποφωτισμένος γραμματέας θα λαλήσει. Καρέκλες, κάστανα κι απότιστη γλάστρα». Η ΕΛ.ΑΣ υποσχέθηκε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη δήλωση σε εκατό χρόνια, όταν πλέον θα θεωρείται προφητεία.

Υπάρχει δε και μάρτυρας ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από την ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζεται αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα. Είναι στην μικρή εικόνα (σημειώνεται με κύκλο πράσινου χρώματος) που βρίσκεται στο κέντρο του τοίχου και αναπαριστά μορφή άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου. Η ΕΛ.ΑΣ θα απευθυνθεί μεν σε βυζαντινολόγους και αγιογράφους, αλλά παρακαλείται και ο Άγιος (ή Όσιος) που απεικονίζεται να επικοινωνήσει άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία.

ΤΟ ΔΉΘΕΝ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΉΝΕΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ.............VIDEO..


Μπας και πάρουν κάποιοι άλλοι την εξουσία .
Όπου εξουσία λοιπόν
ΒΡΩΜΑ ΜΠΟΧΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ .
ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ
ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΝΕΡΟ
ΟΤΙ ΥΨΗΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΜ ΔΗΜΑΡ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Φ Ι Λ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ε Σ 
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΑΖΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ .




                        

Μαρία Αντωνιου:Ραντεβού στα γουναράδικα κορίτσια





                                                   

Κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, ούτε καν τα "τσακάλια" της τρόικας. Από το πολυνομοσχέδιο που πέρασε εν μέσω εντάσεων καταργήθηκε ένας από τους φόρους που προβλέπονταν. Όχι όποιος κι όποιος! Ο φόρος για τις γούνες...

Απίστευτο σκεφτήκατε; Γιατί; Δεν είναι σημαντικός ο φόρος στις γούνες;

Για ρωτήστε ορισμένους βουλευτής της ΝΔ, να σας πουν... Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, στο... παρά πέντε, ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατάργησαν έναν και μοναδικό φόρο στο πολυνομοσχέδιο: τον φόρο πολυτελείας στις γούνες!

Ο συγκεκριμένος φόρος είχε επιβληθεί το 2010.

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης: «... τώρα με την κατάργησή του η γαλάζια βουλευτής Καστοριάς κυρία Μαρία Αντωνίου πανηγυρίζει: «Όσες θέλουν να αγοράσουν γούνες, θα μπορούν να τις αγοράζουν με 10% χαμηλότερη τιμή. Μη γελάτε γιατί μία γούνα στοιχίζει 1.000 ευρώ, η έκπτωση θα είναι σημαντική» έλεγε υπερηφάνως σε συναδέλφους της στη Βουλή. Και σε ποιον νομίζετε ότι τα έλεγε; Στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, αλλά ο άνθρωπος είχε άλλες σκοτούρες...».
www.newsit.gr

Θυμηθήκαμε την χαζή εξήγηση της νεόδουλης βολευτίνας για την φράση "ραντεβού στα γουναράδικα".Τελικά η φράση δεν είναι μεταφορική αλλά κυριολεκτική.
Τώρα με την κατάργηση του φόρου πολυτελείας για τις γούνες μπορούν οι κυράτσες του Κολωνακίου και της Κηφισιάς να αναφωνήσουν "ραντεβού στα γουναράδικα κορίτσια"

Διαβάστε στον άνεμο:Η πιο ηλίθια απάντηση για το «ραντεβού στα γουναράδικα» από βουλευτή της ΝΔ! anemosantistasis


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/04/blog-post_1010.html#ixzz2xi2JGPlp


                          

τρέμει το video με τις μαλακίες που λέει Ο Χρυσοχοΐδης

Ο  σεισμός είναι ευκαιρία......50% αύξηση τουριστών......

 Ο ΠΑΡΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!



     video Spuros Alevizopoulos·
   


                  

Εμπρός σύντροφοι, πίσω ρουφιάνοι!