Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή?


Το να θεωρεί κάποιος πως η ιστορία σε ένα κράτος γράφεται από το σύνολο ενός λαού είναι αστεία σκέψη. Δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ το σύνολο ενός λαού που έκανε κάτι.

Στη μνημονιακή Ελλάδα, όπως και σε κάθε φάση της ιστορίας ενός έθνους υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία λαού κάτω από την οποιαδήποτε εξουσία. Κι αυτή η ποικιλία δεν καθορίζεται από το τι πιστεύει ο καθένας αλλά από το είναι, τι έχει και τι κάνει στη καθημερινότητα του.

       

http://anemos5.blogspot.com/

Σ΄αυτούς λοιπόν τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε κάτω από κάθε κυβέρνηση υπάρχουν οι φτωχοποιημένοι, οι εξαθλιωμένοι αλλά και οι βολεμένοι. Υπάρχουν εκείνοι που δεν έχουν να φάνε κι εκείνοι που έχουν κομποδέματα στις τράπεζες και θέλουν να τα φυλάξουν. Υπάρχουν διαφόρων ειδών εργαζόμενοι του τριχίλιαρου, του χιλιάρικου των τεσσάρων κατοστάρικων και οι άνεργοι. Οι έχοντες στέγη και οι άστεγοι. Υπάρχουν εκείνοι που κοιτάζουν μόνο το τομάρι τους κι εκείνοι που ρίχνουν κι ένα βλέφαρο λίγο πιο δίπλα.

Δεν έχουμε μόνο φτωχοποιημένους Έλληνες, άνεργους νέους, πεινασμένους, άστεγους, ηλικιωμένους που κρυώνουν και δεν έχουν φάρμακα, γονείς απελπισμένους , ανθρώπους γενικότερα που τους έχουν στερήσει οι τζογαδόροι της εξουσίας το δικαίωμα να ζήσουν με την ελάχιστη αξιοπρέπεια, υπάρχουν και οι νοικοκυρούληδες με τα λεφτουδάκια τους, οι μεγαλοκαρχαρίες με τα πολλά λεφτουδάκια τους, οι μαυραγορίτες, οι τοκογλύφοι, τα λαμόγια, οι παρτάκηδες που σε τέτοιες εποχές κάνουν τον καλύτερο τζόγο και άλλες ευγενείς κατηγορίες.

Το όχι λοιπόν σε κάθε μορφή τυραννίας δεν το είπε ποτέ το σύνολο. Το ζήτησαν, το ευχήθηκαν, το είπαν στο τέλος εκείνοι που δυστυχούσαν, με συμπαράσταση πάντα, μιας μερίδας μη δυστυχισμένων που όμως δεν κοίταζαν μόνο το τομάρι τους.Στην κατοχή αντίσταση δεν έκανε όλος ο ελληνικός λαός. Υπήρχαν οι δωσίλογοι, οι συνεργάτες των κατακτητών, οι μαυραγορίτες, οι τρομοκρατημένοι που προτιμούσαν τη πείνα και την εξαθλίωση αλλά την "ησυχία" τους

Η εικόνα λοιπόν της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας ενός λαού δεν καθορίζεται ποτέ ούτε από τους βολεμένους ούτε από τους τρομοκρατημένους αλλά από εκείνους που αρνούνται να ζήσουν στη μιζέρια κι εκείνους που αρνούνται να βλέπουν την γελοιοποίηση και τον εξευτελισμό της πατρίδας τους, άσχετα από το αν εκείνοι είναι στους προνομιούχους ή όχι.

Η κατηγορία των εξαθλιωμένων γίνεται σε κάποια στιγμή επαναστατική και πατριωτική μαζί. Η κατηγορία των εχόντων ακόμα , αλλά εχόντων μεγαλύτερα ιδανικά από τη τσέπη τους γίνονται πατριώτες που θα συμπράξουν με τους υπόλοιπους για ένα μεγαλύτερο όραμα από τη καλοπέραση του εαυτούλη τους.

Οι επαναστάσεις, οι ανατροπές, οι μεγάλες αλλαγές στην ιστορία ενός λαού γίνονται για ένα μεγάλο όραμα. Οι άνθρωποι που τις υποκινούν μπορεί να έχουν τα δικά τους συμφέροντα. Μπορεί να μην είναι αυτό που λένε και να είναι απατεώνες. Η μπορεί να είναι πλανεμένοι γεμάτοι από ανέφικτα οράματα. Μπορεί να είναι ακόμα και πιόνια ενός συστήματος που κάπου θέλει να πάει το πράγμα. Η ουσία όμως είναι πως θα τους ακολουθήσουν όσοι θέλουν να πουν όχι σε μια τυραννία πιστεύοντας όχι στα πρόσωπα, αλλά στους λόγους που ανταλλάσσονται, ξυπνώντας μέσα τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι απλά μαθηματικά. Όσο πιο πολλοί είναι οι αποφασισμένοι να πουν όχι, τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει μια ανατροπή στα γρανάζια ενός αραχνιασμένου συστήματος. Κι εδώ ερχόμαστε στο ζουμί. Όταν αυτό το όχι δεν είναι απλά ένα αίτημα αλλά μια ανάγκη επιβίωσης ανθρώπων που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ τα γρανάζια λασκάρουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Στη μνημονιακή Ελλάδα δεν πήραν απλά τους μισθούς, τις συντάξεις ή τις δουλειές. Απαίτησαν τον έλεγχο της ζωής. Απαίτησαν και απαιτούν να υπάρξει ένας λαός που θα έχει μόνο λόγο ύπαρξης, τη διάσωση των τραπεζών, την αποπληρωμή των τοκογλύφων, το ξεπούλημα κάθε εθνικού πλούτου και τη φτωχοποίηση ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ μέρους του λαού. Κι αυτό το μέγεθος είναι που αρχίζει να κάνει τη διαφορά. Γιατί είναι νόμος. Όσο πιο πολλούς αφήσεις χωρίς ελπίδα, χωρίς αύριο, χωρίς καμιά δυνατότητα να επιβιώσουν τόσους δημιουργείς εν δυνάμει ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ.

Μας έχουν ζαλίσει τα - μη πω - να ψάχνουν αν ο Τσίπρας η κυβέρνησή του, οι ΑΝΕΛ, όσοι συνεργαστούν μαζί τους και όλο το σκηνικό που θα δημιουργήσουν αν είναι αληθινό ή κόλπο. Αν είναι απατεώνες εντολοδόχοι κάποιου ή αν είναι ειλικρινείς αλλά ανόητοι. Μας τα έχουν ζαλίσει ακόμα κι όσοι υποτίθεται είναι αντιμνημονιακοί και πατριώτες με το να ψάχνουν αν ο πατέρας η μάνα ή ο μπατζανάκης του κάθε υπουργού ή βουλευτή ήταν αριστερός, δεξιός ή φασίστας , αν τελικά εξυπηρετεί το λαό ή τη νέα τάξη πραγμάτων αν αν αν... Και κρύβεται η ουσία. Πως ένα κομμάτι ΜΕΓΑΛΟ του λαού επέλεξε το ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά και τους ΑΝΕΛ, όχι για το παπούτσι που φοράει ο καθένας, ή πια είναι η συννυφάδα του, αλλά ΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ.

Το κομμάτι αυτό του λαού δεν ψήφισε έστειλε ένα μέιλ ανάμεσα στα διάφορα που ανταλλασσόταν ερήμην του, πως κοιτάξτε τα έχουμε πάρει στο κρανίο και είμαστε πολλοί πια. Η σημασία ενός ΟΧΙ στη Τρόικα από το Βαρουφάκη δεν είναι αν ο ίδιος το λέει και το πιστεύει ή όχι είναι αν το πιστεύουν εκείνοι που ψήφισαν τη κυβέρνηση που είναι μέλος της. Η ουσία των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις πραγματοποιήσει ή όχι , ή αν τις λέει στα σοβαρά ή κάνει πλάκα. Είναι πως αν αυτές τις εξαγγελίες ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Κι αυτοί είναι εκείνοι που χάψανε το λεφτά υπάρχουν και μετά ανακάλυψαν πως αυτά τα λεφτά δεν ήταν γι΄αυτούς αλλά για μερικούς εκλεκτούς, είναι αυτοί που πίστεψαν τα Ζάππεια ένα, δυο, τρία, πεντακόσια και μετά είδαν πως τους δούλευαν όλοι ψηλό γαζί, είναι αυτοί που δίνουν άλλη μια ευκαιρία σε κάτι αδοκίμαστο γιατί τελικά τι να κάνουν? Να το βουλώσουν και να περιμένουν ένα μεσσία? Να βγουν στους δρόμους σαν τους τρελούς? Να φύγουν μετανάστες? Να υποκύψουν κι όσο ζήσουν μέσα στη μιζέρια και τη ντροπή? Υπάρχει περιθώριο ακόμα να πιστεύει κάποιος πως κάποιοι από τους πολιτικούς του μπορεί να εννοούν αυτό που λένε. Πως ίσως μέσα στο απόλυτο ξεπούλημα μπορεί να έχει μείνει και κανένας ξεχασμένος πατριώτης.

Δεν είναι έτσι? Θα φανεί στη συνέχεια της ιστορίας τι θα συμβεί. Μη βιαζόμαστε. Μόλις που αρχίσαμε να βγάζουμε ένα μικρό ηχαλάκι από το στόμα μας. Μόλις ξεκίνησε οι μη νοικοκυραίοι, τα σκουπίδια στις υποσημειώσεις των μεγάλων τζογαδόρων να σκέφτονται λιγάκι για το αν θα ζήσει και το δικό τους παιδί. Γιατί εδώ και έξι χρόνια βιώνουμε το απόλυτο θράσος να πρέπει όσοι έχασαν τα πάντα να είναι ΣΕΜΝΟΙ.

Δηλαδή πόσο πιο άθλια να είναι μια απαίτηση? Να μην έχεις τίποτα και να σου λένε κάνε υπομονή και κάποια μέρα μπορεί να γίνεις σαν εκείνο το κυριούλη που είναι καλός νοικοκύρης κι έχει τα παιδάκια του τακτοποιημένα και είναι σεβαστός και αγαπητός στο κράτος και στους τυράννους του. Να σου πλασάρεται συνεχώς σαν μοναδικό όραμα η καλή ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ενός συστήματος που σε έχει πετάξει σαν τρίχα από το προζύμι. Πόσο γελοίο ακούγεται κάτι τέτοιο?

Και μπορείς να το καταφέρεις ένα, δυο, πέντε χρόνια. Αλλά όταν αυτά τα σκουπιδάκια γίνουν πολλά, πως θα το καταφέρεις.Πως θα απειλήσει κανείς εκείνο το κομμάτι του λαού που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ πως αν κάνει μια κίνηση παραπάνω θα χάσει...

ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ?

Δίχασε το facebook ο Α. Καλαφάτης




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τη θλίψη της για την παραίτηση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κεφαλλονιάς Αλέκου Καλαφάτη, την οποία θεωρεί μία μεγάλη απώλεια για την τοπική πολιτική σκηνή.


Ο Αλέκος Καλαφάτης μετά από μία μακροχρόνια πολιτική διαδρομή σε σημαντικούς θώκους εξουσίας αποφάσισε ότι ήλθε η ώρα της πολιτικής του αποστράτευσης.
Εμείς του ευχόμαστε καλή ιδιώτευση και κάθε ευτυχία σε όλα τα επίπεδα, οι δε παραινέσεις που συμπεριλαμβάνονται στο κείμενο της παραίτησής του θα αξιολογηθούν καταλλήλως από την Δημοτική Αρχή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

      

Panagis Kaminaris ...
τι γλυκόόόό.......
Ακόμα θυμάμαι όταν τα δημοκρατικά ματ του πασόκ χτύπησαν πριν πολλά χρόνια τα γερόντια έξω από το Μαξίμου που είχαν πάει να διαμαρτυρηθούν, ο ΜΕΓΑΛΟΣ αλέκος τα ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ!!



Απωλεια παντα οταν δεν συμμετεχει ο Αλεκος, ενας ειναι που τον ξερουμε και μας γνωριζει με τα μικρα ονοματα. Ενας πολιτικος του δικου του αναστημα δεν μπορει να βρισκετε στο θεατρο παραλογου! Πολιτκος και ανθρωπος αναφισβητητα αγαπητος και φιλος.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΝ ΚΟΛΕΟΝΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ


Το Ληξουρι (για οσους υποστηριξανε τα θεατρα) και η Σαμη ευθυνονται για αυτα τα θεατρα παραλογου. Τι σας ταξανε που ΔΕΝ προκειται ποτε να αξιοποιηθουν! Τα λεφτα των σεισμοπληκτων που πηγανε, φημες εχουν οτι μοιραστηκανε στην υπολοιπη Κεφαλονια για ψηφους.. Ληξουρι με το σας φερουν τον καρναβαλο στη πορτα σας για να σας ριξουν σταχτυ στα ματια ΔΕΝ σημαινει οτι κοιμομαστε και ολας! Σαμη που ειναι το καραβι σας???? ουτε αλλος επενδυτης ΔΕΝ μπορει να πλησιασει. Οσο για τον ΚΥΡΙΟ Καλαφατη ηταν ο καλυτερος τις Κεφαλονιας και ο τελευταιος που ηταν προσιτος στους συντοπιτες του και βοηθησε ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ...και πολυ ξεχνατε πως ηταν η Κεφαλονια και ποσα εκανε υπερ και για το Αργοστολι και πως καταντησε.... τωρα γυρω μας ερημωσει και χαλασμοι...αλλα !!!!!!!


Δεν κατάλαβα τι θέλετε να πείτε για το Ληξούρι Κα Κολαίτη......

Το Ληξουρι(οχι ολοι οι Ληξουριωτες) βγαλατε το θεατρο, χτυπημενη απο τους σεισμους πιστεψετε σε ταξιματα και αδειες υποσχεσεις! Εγινε στο Ληξουρι οτιδηποτε αλλο εκτος απο τον καρναβαλο?? ΟΧΙ.......Το Ληξουρι και η Σαμη υποφερανε και υποφερουνε περισσοτερο απο αυτη την αρχη, λοιπον ποιος τους εδωσε την ωθηση στους ψηφους, τα νουμερα δειχνουν Ληξουρι και Σαμη! Οταν ξαφνικα βγαινουν αυτοι που ουτε στα ονειρα τους μετα απο τα προηγουμενα 5 χρονια δεν επρεπε, γιατι γιατι???

και κ.Lixouri μην μυγιαζεστε οταν αναφερετε τ Ληξουρι...αυτο που εσεις βλεπετε αρνητικο ειναι καθε αλλο....ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΕΙ ΛΕΜΕ και οχι τα λεφτακια και λοιπα μοιραστηκανε αλλου!

 Έχετε μεγάλο δίκιο σε αυτά που λέτε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήθελαν οι άλλοι (Καλαφάτης - Μιχαλάτος) να βγουν...... έχω πολλές αμφιβολίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό που έκαναν δεν ήταν προεκλογικός αγώνας, βόλτα στην παιδική χαρά ήταν.....

Ακριβως γιατι εκει παιζοτανε το παιχνιδι, το θεατρο ουτε καν παιζοτανε στην αρχη! και ξαφνικα βγαινει δευτερη πενταετια, πως ? Ο Μιχαλατος ηταν το φαβορι και δεν υπαρχει αμφιβολια το προγραμμα θα εμπαινε για το Ληξουρι...και την Σαμη ΤΩΡΑ...ακομα και δουλειες που ταξανε πηγανε στο βουρκο. Εγω μπορω και μιλω γιατι δεν δεχομαι απο κανενα τους τιποτα προσωπικα. Ο Καλαφατης ομως οταν η περιοχη μουηρθε σε απογνωση, μας βοηθησε απιστευτα πολυ και σημερα ακομα στεκει το εργο του...δηλαδη δεν εκλεισε εκει που δεν ειχαμε ελπιδα, μιλω απο πειρα!!!!!!!! και σημερα εδω μια λαμπιτσα εξω απο το σπιτι μου ειναι σβηστη κοντα 2 χρονια και ΔΕΝ αξιωθηκαν να το φτιαξουν, και μην μου πουν οτι φταινε οι χωριανοι μου αντιπροσωποι ΟΧΙ ουτε ο πριν ουτε ο τωρα φταινε εχει σημειωθει το προβλημα και ασε εκτος τα ποσα αλλα γινονται...δεν ειμαι εγω η μονη που τα γνωριζει...τυφλα εχουν μονο οι μουλαροκεφαλοι δικοι τους!

Γιοσήφης Λ. 
Πρέπει όμως να έχουμε υπόψη μας ότι στο Αργοστόλι ο Παρίσης την πρώτη Κυριακή ανέβασε το ποσοστό του σε σχέση με το 2010. Για να μην τα ρίχνουμε όλα στο Ληξούρι.... Κατά τα άλλα, ελπίζω ο κ. Καλαφάτης να κατάλαβε το λάθος της οδηγίας "ψήφου κατά συνείδηση" που έδωσε για την Β Κυριακή....


Spyrogiannis Georgios Perdikis 
και μην ξεχναμε οτι και τωρα ....ΔΕΝ μιλαει για την κατασταση στην Κεφαλονια αλλα περιοριζετε σε κουβεντες περι ''επιπεδου του δημοτικου συμβουλιου'' το οποιο το βλεπουμε ΟΛΟΙ !!

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: παραιτούμαι απο το Δημοτικό Συμβούλιο


Spyrogiannis Georgios Perdikis αναμενομενο ...


Nikos Desimone Δε νομιζω να ειναι μακρια η χρονικη στιγμη που η Σικελια μπροστα στη Κεφαλονια θα ειναι ''τσαχαλα''!!!!!!!!!!


Βουτος Διονυσιος ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ !!!


Odysseas Antypas Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός χαφ που προσέφερε ελάχιστα στους Πράσινους λόγω ενός σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε στη μέση, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ.


Jerry Pylarinos Ωχ θα βυθιστεί πάλι η Κεφαλονιά σε πένθος!!!


Agelos Mantalvanos ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ


Kostas Vlachos Συνηθισμένος από καταστάσεις άλλων εποχών, δεν άντεξε χωρίς το φως των προβολέων στραμμένους επάνω του... "Στρατεύτηκε" για να ξαναφέρει - όπως διατυμπάνισε - την απολεσθείσα πολιτική από τον Δήμο, αλλά τελικά ο ίδιος σαν λαγός της γύρισε την πλάτη... Το ιδεολόγημα "με τους αγώνες αλλάζουν τα πράγματα..." - όπως πολύ σωστά γράφει παραπάνω ο φίλος Σάκης - δεν ακουμπά πια τον κύριο... Εκτός και αν πιστεύει - και είναι η μόνη δικαιολογία του απέναντι στους ψηφοφόρους του - ότι ο αντικαταστάτης του είναι καλύτερος από τον ίδιο... Λέτε να το πιστεύει???


Ourania Kounadi BΑΡΕΤΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...



Eleni Hioni ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 10/3/2015.
..See More


Konstantinos Kokkolis 

Δεν θελω να θυμαμαι παλιες καταστασεις..ΠΑΝΤΑ το ΚΑΛΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΑΚΙ ηταν το φορτε του..Εδω στην ΕΡΥΣΣΟ οσες φορες ερχοταν που ηταν στις ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ φιλοσοφια ...Μας ελεγε ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ απο τις 10 κουβεντες οι 6 ηταν η ΚΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ..Ολο συνθηματα..Κτλ..


Panagakhs Ferentinos 
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Panagakhs Ferentinos 
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

10 hrs · Like · 1

  • argise ........................................


    Dennis Germenis 
  • Τον πραγματικό λόγο που παρατειται ο κ. Καλαφάτης μόνο αυτός τον γνωρίζει........
    Εκείνο που εγω ξερω ειναι οταν σε ενοχλεί η φωτιά μένεις εξω απο την κουζίνα.
    Αυτο και έπραξε !!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Apostolos Agourias 
  • I Zoi trexi me megali taxitita aloi odigoun rouketes kai aloi gaidourakia kai opios prolavi kalos it an kai o alekos


    Christos Lefkaditis 
  • Το Δ Σ θα γίνει φτωχοτερο γιατη δεν αναγνωρίζει της αξίες τον άλλο ισοπέδωση ειναι λάθος οκαλαφατης πρέπει να μινη γιατη έχει γνώση να βοηθοιση αυτο το τόπο !


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ 
  • το να πετας τα όπλα,,δεν ειναι ότι το καλύτερο,, ο κοσμος που τον στήριξε μπορει για διαφόρους λόγους να μην τον ανέδειξε σε Νικητή των εκλογών, αλλά στηριχθηκέ στις γνώσεις και προτάσεις του,, για ένα καλύτερο νησί,, Σίγουρα είναι υπερπολύτιμός στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απόφαση του στενοχωρεί πολλους από εμας, γιατί περιμέναμε και απο την θέση της αντιπολίτευσης να προωθεί προτάσεις για το καλό του τοπου μας!!




Αν θυμάμαι καλά, ακολουθεί ο Μάκης Φόρτες…
Και μετά ο Γρηγόρης ο Σταμούλης…
Για να Δούμε, τι θα Ζήσουμε… στο Δήμο των Ισχυρών!

Γιάννης Πρόνειος Ανεμομαζώματα.......

KEFALONIA UPDATE: Τα "βρόντηξε" ο Αλέκος Καλαφάτης




Spyrogiannis Georgios Perdikis και αργησε ....


Gerasimos Bozas ποιος παίρνει τη θέση του;


Spyrogiannis Georgios Perdikis μαλλον Φορτες


Gerasimos Bozas xaxaaxaaaxaa


Rania Stellatou Πλήρης απαξιωση σε εκείνους που τον ψήφισαν και τον εμπιστεύθηκαν. Σιγα μη καθόταν να κανει τον κομπάρσο! Η πασοκικη αλαζονεία δε φεύγει εύκολα! Η Δημαρχος η τίποτα σου λεει ...


Spyrogiannis Georgios Perdikis μια χαρα πηγαν το ....γραμμα.Εβγαλαν τον Αλλλεξανδρο δημαρχο

Rania Stellatou http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content...


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ:μεγάλη απώλεια για την τοπική πολιτική η παραίτηση του Αλ....
KEFALONIAPRESS.GR


Spyrogiannis Georgios Perdikis χαχχχχαχχαχ,,,,, τον ευχαρηστουμε και θα του γραφουμε .


Rania Stellatou Μεγάλη απώλεια!!!




  • Christina Michalatou ·
    Να υπενθυμισουμε οτι στις δευτερες υποστηριξαν τον Παριση ή κανω λαθος;


    Spyrogiannis Georgios Perdikis 
  • ΕΤΣΙ ηταν και το σεναριο απο την αρχη .....υποψηφιος Καλαφατης πιο κοντα στο δημο ο Παρισης.




Athanasia Markatou

Αλέκος Καλαφάτης



Ανακοίνωση του Αλέκου Καλαφάτη-Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος - Portoni.Gr


Spyrogiannis Georgios Perdikis 

ουτε αυτος ΔΕΝ αναγνωριζει το ηψηλο επιπεδο του δημοτικου συμβουλιου ,,,,


Spiros Nikolatos 

ειναι τοσο πλουσια η ελληνικη γλωσα ωστε αντι να πει οτι εφοσον δεν ειναι δημαρχοσ τι να κατσει να κανει μασ λεει για το επιπεδο του συμβουλιου . βεβαια τη λεξη επιπεδο τη χρησιμοποιουν οι λεγομενοι προοδευτικοι και ανοιχτομυαλοι που δουλευουν ομωσ συνηθοσ κατω απο το τραπεζι


Christos Lefkaditis 

Η παρετηση του καλαφατη ειναι απολια τια το δημοτικό Σηβουλιο και πρέπει ηλογοι που το αναγκάζουν να εκλείψουν γιατι έχει γνώση και η κεφαλονια το χριαζετε ας μη τα ισοπεδώνουμε Ολλα .


Kostas Patrikios 

Έφυγε απο την πολιτικη ο Αλεκος;


Spyrogiannis Georgios Perdikis 

με το καλο και ...αλλοι .


Christos Lefkaditis 

Φίλε Κοστας η πήρα αιχει τη αξία της


Kostas Patrikios 

Και αν εχει πειρα ο Αλεκος.Μα γιατι;


Spyrogiannis Georgios Perdikis 

Ε με ολοκληρο Σημιτη ηταν υπουργος ....
και φαντασου ΔΕΝ μπορει να βρει ακρη με το συμβουλιο του Παριση ....φαντασου τι δημοτικα συμβουλια κανουν.


Christos Lefkaditis 

Κάθε μέλος του Δ Σ του έχει στήλη κόσμος της κεφαλονια ΟΤΑ φεύγει κάποιο Σηβουλιος ειναι σαν α φεύγει ένα μέρος της κηνονιας


Kostas Patrikios 

Αυτο να λέγεται.Να τον μεταπεισετε.


Odiseas Chalikias 

Να παει στο καλό και να μας γράφει
Άχρηστος



παω να βρω μια σφουγγαριστρα