Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

γιατί δοκιμάζει το κουστούμι;


Συνεπής στο ραντεβού του.....
9-8-2014
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη....... Δοκιμάζει το... κουστούμι — inCorfu.
LikeLike ·  · Promote · 




16-8-2014
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη....... Δοκιμάζει το... κουστούμι ξανά— at Agios Gerasimos Monastery Kefalonia
 


LikeLike ·  · Promote ·  

δοκιμάζει το .......... κουστούμι

γιατί άραγε;

..από τη Τήνο στη Κεφαλονιά μια "επανάσταση" δρόμος.

για  την πίστη ......




για την πατρίδα.....


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα Σαμαρά σε Έλληνα ταβλαδόρο που νίκησε Τούρκο παίκτη!




Το καλοκαίρι του 2014, άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "άνοιξη" του ελληνικού αθλητισμού αφού γεμίσαμε από διακρίσεις αθλητών μας. Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο γυναικείο επί κοντώ, και το σημερινό στην ανοικτή κολύμβηση, πριν μία ώρα ήρθε και νέα διάκριση. Αυτή τη φορά στο τάβλι....


Συγκεκριμένα ο μεγάλος Έλληνας ταβλαδόρος της Ρόδου, Νίκο Κωλόφαρδος κέρδισε τον πρωταθλητή Τουρκίας στο τάβλι, Οσμάν Ζαρακια Μπέη, σε μία παρτίδα-θρίλερ με σκορ 5-4. Τον χορό των νικών άνοιξε ο Τούρκος κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι "Πόρτες", ενώ ο Έλληνας ταβλαδόρος έκανε το 2-1 με διπλό στο "Πλακωτό". Ο Τούρκος επανήλθε με διπλό επίσης στο "Φεύγα", προηγούμενος με 2-3, ενώ κερδίζει και τις επόμενες "Πόρτες" κάνοντας το σκορ 2-4. Και ενώ ο Τούρκος άρχισε να πανηγυρίζει, Τούρκοι τουρίστες χαμογέλαγαν κοιτώντας ειρωνικά τους ¨Ελληνες θαμώνες, μίλησε η Ελληνική ψυχή!


Ο Νίκος Κωλόφαρδος κερδίζει διπλό το επόμενο "Πλακωτό", κάνοντας την παρτίδα 4-4, και όλα πλέον θα κρινόντουσαν στο τελευταίο "Φεύγα". Με την βοήθεια της Παναγίας που γιόρταζε χθες, ο Έλληνας ταβλαδόρος πλακώθηκε σε πεντάρες, ντιόρτια, και έκλεισε τους διαδρόμους του Τούρκου πρωταθλητή, και παίζοντας μετά συντηρητικά κέρδισε το παιχνίδι, εξασφαλίζοντας την νίκη του στην παρτίδα!


Έξαλλοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν από τους Έλληνες θαμώνες που πήραν αγκαλιά τον Νίκο Κωλόφαρδο και τον περιέφεραν στους κεντρικούς δρόμους της Ρόδου, με τους Τούρκους τουρίστες να αποχωρούν απογοητευμένοι κατηγορώντας τον Τούρκο πρωταθλητή, ότι επέλεξε λάθος μέρα να παίξει με τον Έλληνα (λόγω Παναγίας), και θα έπρεπε να τον προκαλέσει κοντά σε κάποια μουσουλμανική γιορτή!


Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Έλληνα ταβλαδόρο απέστειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας: "Αγαπητέ Νίκο, η σημερινή σου νίκη μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη, δείχνει ότι η Ελλάδα πάντα στο τέλος νικάει, όσο δύσκολες και να είναι οι συνθήκες. Το ότι πέταξες τον Τούρκο στην θάλασσα της χασούρας, σε βάζει στον πάνθεον των ηρώων του Έθνους"


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/08/blog-post_176.html#ixzz3AZgBNWDN

Και κάποιοι περιμένουν επανάσταση.........

Κείμενο tweet