Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Έκανε η μύγα κώλο....

Λυπάμαι που συμπορευθήκαμε τον Γενάρη. Είσαστε χειρότεροι και από τον Παρίση.....Και με γειά την γραβάτα Μπαλάφα...
Like   Comment   
Comments
Elpinor Ithaca "20 χρονια χρειαστηκαν" για να την ...φορεσει και να μας την .... φορεσει τη γραβατα !!!!!!
George Grivas Μη λαϊκίζετε ........ δεν έχει καμμία σχέση η γραβάτα με τα πιστεύω που πρεσβεύει ο καθένας...με το να ντύνεται κανείς ευπρεπώς, σέβεται τον εαυτόν του, τους άλλους και τον χώρο που βρίσκεται.....!
LikeReply828 October at 17:23Edited
Κατερινα Διαμαντατου μπραβω γιωργο μου να σε χαρω !!!!!!!!!
Σπύρος Μπούας Χιροχίτο που σου χρειάζεται Γιώργο!
LikeReply19 hrs
Gerasimos Bozas

Write a reply...
Katerina Vlassopoulou Εμεις να δεις...
Οθων Ταφλαμπάς εσύς δε μας α/φοράτε γραβάντα
Katerina Vlassopoulou Εσυς να δεις...
Gerasimos Bozas
Write a reply...
Cybele Kouvaras Ετοιμοι να ανέβουν στο πάνω διάζωμα συν Συρίτια. Να δούμε στις 25/3....
Gerasimos Vasilatos Γιατί μας διώκεις Αλεξανδρε???? Γιατί σιχτιρίζεις τον εαυτό σου Αλέξανδρε??????Γιατί μουτζώνεις τον καθρέφτη που κοιτάς Αλεξανδρε???????? Καλβινιστής η λουθηριανός Αλέξανδρε???????????????????????????????????????
LikeReply1Yesterday at 17:58
Alexandros Taflampas Αχ Μάκη.....Ποιόν εαυτό μου;
Gerasimos Vasilatos και τις δυο φορες φιλε μου και οταν στηριζες και τωρα που σιχτιριζεις....Για μενα ειναι το ιδιο.....Με τον εαυτό σου και με τις τυψεις, τις ενοχες, και τις αδυναμίες σου, τα βάζεις κατα βάθος.Για σκέψου....μια ζωη στην αριστερα και τωρα πας σε ησυχα λιμανια....και κανεις και κριτικη. Που ρε φιλε? Γιατί κατα βαθος κιοτεψες, απεφυγες να πολεμησεις, και να αγωνιστεις. το διλλημα είναι μεγαλο, αλλά τελικα ολοι θα κριθουμε απο την ιστορια. Αυτο φοβασαι, μηπως εκαμες λαθος, και μετα τι θα πεις???????????
LikeReply123 hrs
Gerasimos Bozas μπα... μιλάνε όλοι μιλάει και ο ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ......ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ
LikeReply23 hrs
Gerasimos Bozas ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ .....ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
LikeReply23 hrs


ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ


Σήμερα τραυματίζεται η δημοκρατία και ο ελληνικός λαός με ένα απεχθές μνημόνιο το οποίο έρχεται για ψήφιση στο κοινοβούλιο. Ένα μνημόνιο οδοστρωτήρα για τα κοινωνικά δικαιώματα, τα εισοδήματα, τον δημόσιο πλούτο της χώρας που θα βυθίσει την Ελλάδα για χρόνια στην εξαθλίωση, την νέα γενιά στην ανεργία, μια πατρίδα αποικία χρέους της Γερμανίας. Καλούμε την βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου να μην ψηφίσει αυτήν την ανάξια για την ιστορία της Αριστεράς και του δημοκρατικού κινήματος συμφωνία.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ


ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
http://www.rproject.gr/article/omofoni-apofasi-ne-syriza-kefalonias-ithakis
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ |14.07.2015


Για τις πολιτικές εξελίξεις.


- Μετά τη με­γα­λειώ­δη ετυ­μη­γο­ρία του ελ­λη­νι­κού λαού, που είπε ένα βρο­ντε­ρό τα­ξι­κό ΟΧΙ στον ορυ­μα­γδό πιέ­σε­ων από την ευ­ρω­ζω­νι­κή γρα­φειο­κρα­τία, την τρα­πε­ζι­κή ολι­γαρ­χία και την ντό­πια δια­πλο­κή μια και­νούρ­για εποχή έχει αρ­χί­σει. Το παλιό πο­λι­τι­κό σύ­στη­μα απα­ξιώ­θη­κε πλή­ρως και ο λαϊ­κός πα­ρά­γο­ντας ει­σέ­βα­λε ορ­μη­τι­κά στο προ­σκή­νιο απορ­ρί­πτο­ντας την εκ­στρα­τεία φόβου η οποία εντά­θη­κε σε ασύλ­λη­πτο βαθμό την τε­λευ­ταία βδο­μά­δα πριν το δη­μο­ψή­φι­σμα και έθετε την απει­λή της εξό­δου από το ευρώ.

- Η κυ­βέρ­νη­ση, μέσα σε αντί­ξο­ες σί­γου­ρα συν­θή­κες, έπρε­πε να υπε­ρα­σπι­στεί τις προ­ε­κλο­γι­κές δια­κη­ρύ­ξεις και κυ­ρί­ως τις αρχές και τις αξίες της Αρι­στε­ράς. Αρχές και αξίες που ιστο­ρι­κά δεν μπο­ρούν να συμ­βι­βα­στούν με τη συ­νέ­χι­ση της εξα­θλί­ω­σης του ελ­λη­νι­κού λαού, τη φο­ρο­λο­γι­κή και ει­σο­δη­μα­τι­κή αφαί­μα­ξη των ασθε­νέ­στε­ρων κοι­νω­νι­κών στρω­μά­των και των μι­κρο­με­σαί­ων, το ξε­πού­λη­μα του δη­μό­σιου πλού­του, την εμ­βά­θυν­ση της εξάρ­τη­σης της πα­τρί­δας μας από ξένες δυ­νά­μεις. Δυ­στυ­χώς όλα αυτά θα υλο­ποι­η­θούν, αν ψη­φι­στεί και υλο­ποι­η­θεί το νέο μνη­μό­νιο.

- Η κυ­βέρ­νη­ση και οι βου­λευ­τές του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ δεν έχουν καμιά εξου­σιο­δό­τη­ση να ψη­φί­σουν ένα νέο μνη­μό­νιο καθώς και τους εφαρ­μο­στι­κούς συ­νο­δευ­τι­κούς νό­μους που της επι­βάλ­λουν οι δα­νει­στές. Μνη­μό­νιο το οποίο θα κα­τα­δι­κά­σει τους πο­λί­τες σε μια αέναη εξα­θλί­ω­ση, θα κάνει την πα­τρί­δα μας υπο­χεί­ριο της ιμπε­ρια­λι­στι­κής Γερ­μα­νί­ας και των δο­ρυ­φό­ρων της και η Αρι­στε­ρά θα απα­ξιω­θεί για δε­κα­ε­τί­ες στη λαϊκή συ­νεί­δη­ση.



- Το κόμμα μας και η κυ­βέρ­νη­ση πρέ­πει άμεσα να δη­μιουρ­γή­σουν ένα σχέ­διο γέ­φυ­ρα για τη με­τά­βα­ση σε εθνι­κό νό­μι­σμα, μια εναλ­λα­κτι­κή προ­ο­πτι­κή, καθώς απο­δει­κνύ­ε­ται η αδυ­να­μία χά­ρα­ξης οποιασ­δή­πο­τε, όχι μόνο φι­λο­λαϊ­κής, αλλά στοι­χειω­δώς αν­θρώ­πι­νης πο­λι­τι­κής μέσα στην ευ­ρω­ζώ­νη. Μια με­τά­βα­ση με ασφά­λεια και σχέ­διο στο δικό μας νό­μι­σμα, ως βάση της αξιο­πρέ­πειας μας και εφαλ­τή­ριο για εθνι­κή ανα­γέν­νη­ση και κοι­νω­νι­κή δι­καιο­σύ­νη.

- Η συμ­φω­νία πα­ρα­βιά­ζει την συ­νε­δρια­κή μας από­φα­ση για καμιά θυσία για το ευρώ καθώς και τη δέ­σμευ­ση της συ­νό­δου της κε­ντρι­κής επι­τρο­πής, η οποία υπο­δεί­κνυε την απο­φυ­γή πάση θυσία νέου μνη­μο­νί­ου με αντι­λαϊ­κά και υφε­σια­κά μέτρα.

- Χρειά­ζε­ται άμεσα να συ­γκλη­θεί η κε­ντρι­κή επι­τρο­πή και το διαρ­κές συ­νέ­δριο του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ώστε να κρί­νουν τη συμ­φω­νία που προ­τεί­νε­ται και να χα­ρά­ξουν τις πο­λι­τι­κές κα­τευ­θύν­σεις τις οποί­ες, κα­τα­στα­τι­κά και σύμ­φω­να με την αί­σθη­ση δη­μο­κρα­τί­ας που πάντα εί­χα­με ως πο­λι­τι­κός χώρος, μόνο μέσα σε ένα τέ­τοιο πλαί­σιο μπο­ρούν να απο­φα­σι­στούν.