Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ... Η ΑΞΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ


Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ... 

Η ΑΞΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ


  


πω-πω, πάλι έρπη θα βγάλει το παιδί.


► 
Eίτε άσχετος είτε ψεύτης, είναι επικίνδυνος...

Απολύτως «αδιάβαστος» πιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας όταν, προσπαθώντας να υπερασπιστεί της ύπαρξης του φράχτη, επικαλέστηκε τον κίνδυνο που θα…
THEPRESSPROJECT.GR


Τι ξεστόμισε πάλι το ανάλγητο ανθρωπάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό:

"Το να πέσει ο φράχτης του Έβρου είναι μια καλή ιδέα που εκφράζεται από εκείνους που δεν έχουν ιδέα, διότι λόγω ελλιπούς γνώσης, αγνοούν ότι υπάρχουν νάρκες και ότι αποτελεί μία μονομερή ενέργεια".

Απαραίτητος ο φράχτης για να μην περνάνε οι πρόσφυγες και πέφτουν σε ναρκοπέδια. Έτσι δεν είναι, Τσίπρα;

Κατά συνέπεια, όταν, από το 2011 που στήθηκε μέχρι τον περασμένο Γενάρη που έγινες πρωθυπουργός, ζητούσες το γκρέμισμά του, ήξερες πολύ καλά πως θα έπαιρνες στον λαιμό σου χιλιάδες ανθρώπους.

Το σκέφτηκες, το ξανασκέφτηκες και προτίμησες να τους αφήσεις να πνίγονται.

Τελικά, είσαι τόσο ανόητος, που ό,τι κι αν λες σε "εκτίθει" ακόμη περισσότερο ως ασήμαντο ανθρωπάκι. Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον μια μελέτη του πώς κατόρθωσες, παρά την ανοησία, την αμορφωσιά και την αναισθησία που σε διακρίνει, να αναρριχηθείς έτσι εύκολα.
Τόσο βαθιά ήταν και είναι, λοιπόν, η συνολική κοινωνική, πολιτική και πολιτισμική κρίση σ' αυτόν τον τόπο;


πω-πω,  πάλι έρπη θα βγάλει το παιδί....   
Panagiotis Patselis

  


Καταστηματάρχες γιούχαραν τους Τσίπρα-Σουλτς στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη!
http://www.emprosnet.gr/

Από χθες στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Εμπρός» είχαμε εκτιμήσει πως λόγω των χιλιάδων προσφύγων που είναι εγκλωβισμένοι στη Λέσβο λόγω και της απεργίας της ΠΝΟ, ήταν απίθανο να περιηγηθούν οι Αλέξης Τσίπρας και Μάρτιν Σουλτς μέσα στην πόλη και ειδικότερα στο λιμάνι.

Έτσι κι έγινε λοιπόν και η αυτοκινητοπομπή των δύο ηγετών με τη συνοδεία φυσικά της αστυνομίας επέλεξε να περάσει από την πλατεία Αλυσίδας και όχι από το λιμάνι.

Μόνο που στην επιστροφή τους από τη Μόρια για να πάνε στο αεροδρόμιο, είχαν την ατυχία να πέσουν και σε μία αυθόρμητη διαμαρτυρία πολιτών της Λέσβου, καταστηματαρχών κυρίως επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα πριν από λίγη ώρα την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους κ.κ. Τσίπρα-Σουλτς. 

Πιο συγκεκριμένα οι καταστηματάρχες επί της οδού, βλέποντας από το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να επιβλέπουν τη διαδρομή που θα ακολουθούσε η συνοδεία των δύο ηγετών, που απέτρεπαν τυχόν προσωρινή στάθμευση των οχημάτων στο πλάι του δρόμου, εκνευρίστηκαν. Και όταν πλησίασε η στιγμή που θα περνούσε η αυτοκινητοπομπή από μπροστά τους βγήκαν στον δρόμο και αποδοκίμασαν τους δύο ηγέτες. Μάλιστα η πομπή από τους δεκάδες μαζεμένους πολίτες, έκανε το λάθος να… κοντοσταθεί για να εισπράξουν οι κ.κ. Τσίπρας και Σουλτς την ιαχή «αίσχος»!

Γέμισε ο τόπος συμμορίτες της δραχμής!
Μα, να φωνάζουν "αίσχος" σε κοτζάμ πρωθυπουργό και κοτζάμ γκαουλάιτερ:

Ανάγωγοι γκασμάδες...
Θα βγάλει πάλι κάναν έρπη ο ανθρωπάκος και το κρίμα στον λαιμό τους!