Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.


ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
ΧΑΧΑΧΑ!....

    


ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;...ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...

ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ''ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ'' ΟΙΤΙΝΕΣ ΕΞΑΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΨΕΛΛΙΣΕΙΣ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΔΟΚΙΜΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ -ΕΝΕΚΑ ''ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ'' (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!), ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΤΑΝΙΖΟΥΝΕ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ!...ΔΙΑΜΙΑΣ!


ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΙ;...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ: ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΔΑΜΕ ΕΜΒΡΙΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΥΓΚΡΟΤΗΤΑ ΕΡΜΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΕΣ....ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΕΑΥΤΟΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ,ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΑΙΓΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΠΟΥΔΗ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΟΥΝ ΟΧΛΗΔΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ. 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ''ΕΝΝΟΜΟΝ ΤΑΞΙΝ'' ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ... ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΥΠΙΚΗΣ ΟΔΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΔΟΥ) ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ (ΕΠΙΖΗΜΙΟΥ) ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...

ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!!!
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
...ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ(!!!) ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ




                           ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Στις 29 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στη Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη στο Αργοστόλι, ο Κεφαλλονίτης συγγραφέας Γιώργος Αλεξάτος θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο:
«Το τραγούδι των ηττημένων: Κοινωνικές Αντιθέσεις και Λαϊκό Τραγούδι στη μεταπολεμική Ελλάδα ». Σας περιμένουμε!

Ο Γιώργος Αλεξάτος κατάγεται απ' την Κεφαλονιά και γεννήθηκε το 1956 στον Αστακό Ακαρνανίας. Απ' τα παιδικά του χρόνια ζει στην Αθήνα και κατά καιρούς έχει ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε νυχτερινό 7τάξιο Γυμνάσιο, εργαζόμενος ως οικοδόμος, εντάχθηκε στην Αριστερά και υπήρξε στέλεχος νεολαιίστικων, πολιτικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων. 
Έχει εργαστεί επίσης ως δημοσιογράφος και εκδότης.
Ασχολείται με τη μελέτη της νεότερης και σύγχρονης ελληνικής κοινωνικής ιστορίας.