Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Βάλε Λίγο Δικτατορία, Έναν Freddo Και Να Παίζει Παντελίδης


Posted on by Αργυρούλα


                 

Του Άρη Τσολογιάννη

Μέλος του Ε.Πα.Μ. Ημαθίας

Σοκαρίστηκε ο Έλληνας με το νέο της ποινικοποίησης κάθε προσβλητικής εναντίωσης στο καθεστώς της Ναζιστικής Δικτατορίας. Σοκαρίστηκε το απόβλητο της αποχέτευσης Σαμαρά, ο τρίτης διαλογής δονητής της Όλγας Κεφαλογιάννη, ο καρπαζοεισπράκτορας του Κικίλια.

Σοκαρίστηκαν, τους έπεσε ο freddo από τα χέρια, κόλλησε το Υoutube και σταμάτησαν τα λόγια του Παντελίδη στο «Μου λες δεν γίνεται», που τραγουδούσε παθιασμένος καθώς ρίχνανε τις ζαριές ο ένας απέναντι στον άλλον. Σοκ και δέος. Όλοι έχουν φρίξει από την αποτρόπαιη αλλαγή του ποινικού δικαίου, θρήνος και κοπετός στους δρόμους, διαμαρτυρίες οι οποίες ξεκίνησαν από τις καφετέριες, τα bar και τα net στην είδηση πως δεν θα μπορούν να καταγγείλουν από εδώ και πέρα το καθεστώς που τους κλείνει τις τρύπες δια παντός τρόπου.

Απορούν όλοι για το πώς μπόρεσε, πως είναι δυνατόν, μια προοδευτική και δημοκρατική χώρα σαν την Ελλάδα να βγάζει τέτοιους νόμους. Είναι παραφυσικό, αδύνατο, απίστευτο, ανεπίτρεπτο. Το αρνούνται και ετοιμάζονται για αντεπίθεση με τα καλάμια και τις κοτρόνες που κατέχουν ως μοναδικά όπλα, ενάντια στις ένοπλες δυνάμεις που προστατεύουν υπερήφανα τους κυβερνώντες, κατατρώγοντας τις εναπομείνασες πενταροδεκάρες από το επίδομα των 500 ευρώ.

Θα έμοιαζε εξωφρενική η νέα αυτή απόφαση στην κοινωνία, αν υπήρχαν ευσυνείδητοι πολίτες. Θα έμοιαζε μια δικτατορική τακτική, άκρως επικίνδυνη και αδιαπραγμάτευτα θα λειτουργούσε ως αφορμή λαϊκής εξέγερσης. Θα έμοιαζε με μέθοδο δολοφονίας της ελευθερίας και θα λειτουργούσε ως παράγοντας της λαϊκής ετυμηγορίας. Όλα αυτά θα συνέβαιναν σε κάποια άλλη χώρα, σε κάποια άλλη κοινωνία, από κάποιον άλλον λαό, από κάποιους ανθρώπους με διαφορετικό επίπεδο αξιοπρέπειας, όχι εδώ.

Εδώ συνεχίζουν ακάθεκτοι, συνεχίζουν να ασχολούνται με τις πολυαγαπημένες τους αηδίες, συνεχίζουν να ασχολούνται με τα στοιχήματα τους, με τα like στις νέες τους selfies, με τα μουσκεμένα βούρλα από το IceBucketChallenge, με τους κάφρους της ελληνικής μουσικής σκηνής, με το νεο σέξι μαγιό της Φαίης Σκορδά, με το νέο άλμπουμ της Μπάολας, με όλες τις μικροαστικότητες που αυτός ο λαός έχει σαν ρουτίνα.

Κάνουν στην άκρη όλα τα ασήμαντα μικροπροβληματάκια τους, τύπου: δεν έχω να πληρώσω ΔΕΗ, νερό, νοίκι, φροντιστήρια, φορολογία, ασφάλεια, φαί. Τίποτα λέμε. Δεν τους νοιάζουν αυτά, δεν τους νοιάζει αν τους ξεπατώνουν τρίχα-τρίχα την λιγδωμένη, γαλανόλευκη γούνα τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν η μόνη λέξη που τους θέλουν να ξεστομίζουν είναι «Γκολ». Δεν τους νοιάζει λέμε, ντιπ όμως.

Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση, κανένα κλαυθμό, κανέναν οδυρμό, καμία κραυγή. Όλα πάνε ρολόι, όλα πάνε κατ’ευχήν, περιμένουμε μονάχα την πρώτη φυλάκιση για να ακούσουμε το παροιμιώδες : «Πω πω, να προσέχουμε τι λέμε καλέ, μην πάμε και καμία φυλακή και στερηθούμε τις στερήσεις μας.»

Είναι υπεράνω αυτοί οι άνθρωποι. Είναι τόσο πνευματικά καλλιεργημένοι, που μπορούν να επιβιώσουν σε συνθήκες υπέρλογης ολιγάρκειας.

Μπορούν να ζήσουν με πράγματα που άλλοι λαοί θα πέθαιναν στο πρώτο 24ωρο, μπορούν να ζήσουν μόνο με λίγο δικτατορία, freddo και Παντελίδη.


http://epam-imathia.gr/

Αν οι νέοι φασίστες είναι οι μαθητές τα κανάλια σαν το star είναι οι δάσκαλοι.



Το Star ξεπλένει τον δολοφόνο χρυσαυγίτη, σβήνοντας live την σβάστικα
το μπράτσο του!


                             

facebook

Update Status


Δείτε πως ξεπλένεται μια σβάστικα από το 0:27 μέχρι το 0:30. Σε τρία δευτερόλεπτα το star την κάνει αόρατη!
Σώνει και καλά να μας βγάλουν φιλήσυχους πολίτες και άκακους τους φασίστες σε αντίθεση με τους αντιφασίστες που είναι άπλυτοι και κίνδυνος για την δημοκρατία.

Το κανάλι που έχει γίνει συνώνυμο του life style εξαφανίζει κατά την διάρκεια της προβολής την σβάστικα στο μπράτσο του ενός δράστη και μας τον παρουσιάζει σαν φερέλπι νεανία.Είναι απολύτως λογικό,αφού το ίδιο το life style γαλούχησε τις γενιές στον φασισμό. Αν οι νέοι φασίστες είναι οι μαθητές τα κανάλια σαν το star είναι οι δάσκαλοι.

Οι θαμώνες των σκυλάδικων και των διάφορων big brother,voice κτλ,είναι οι σημερινοί ψηφοφόροι των ναζί γιατί έμαθαν να εκτιμούν μόνο σκουπίδια.

Απολαύστε ....

Ζούμε στη χώρα που αν είσαι οροθετικός σε διαπομπεύουν στο πανελλήνιο, ενώ αν είσαι ναζί, σου κρύβουν τα τατουάζ.


Το star channel σε 3 δεύτερα κάνει μια σβάστικα αόρατη




Από polyfimoss.wordpress.com


Η είδηση ότι δύο ναζί εκτελέστηκαν από δύο επίσης ναζί στη Μάνη, απασχολεί την κοινή γνώμη και δίνει τροφή για σκέψη στα κανάλια και τα ειδησεογραφικά τους sites.
Σε ένα από τα ρεπορτάζ της υπόθεσης στο Star Channel, οι τηλεθεατές διαπίστωσαν ότι ο ένας φονιάς ήταν ένα πολύ καλό και μορφωμένους παιδί (δεν τον ξέρω, οπότε δεν έχω λόγο να πω κάτι γι’αυτό), το οποίο είχε χτυπήσει μια μικρή σβάστικα στο δεξί του χέρι.


Ξάφνου, εκεί που βλέπαμε τη σβάστικα κι όχι το πρόσωπο του φονιά, εκείνη θόλωσε σαν το κεφάλι του, οπότε δεν υπήρχε πλέον κανένα ναζιστικό σύμβολο στην τηλεοπτική μας εικόνα.
Η κίνηση αυτή έχει προβληματίσει ιδιαίτερα πολλούς δερματολόγος οι οποίοι ειδικεύονται στην αφαίρεση τατουάζ, καθώς όπως δήλωσαν μετά την προβολή του ρεπορτάζ “ο μοναδικός ασφαλής τρόπος για να αφαιρέσετε ένα τατού είναι το λέιζερ. Καμία άλλη μέθοδος δεν είναι ασφαλής, ούτε υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα”.


Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι συνέδεσαν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του καναλιού με τα χρυσαυγίτικα ΟΑΕΔ και τις υποσχέσεις των ναζί ότι θα εξαφανίσουν τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ από το Πέραμα, όμως αυτά είναι κακοήθειες. Στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να σβηστεί η σβάστικα από το χέρι του φονιά νοιάζεται για την αντιμετώπιση που θα τύχει ο κατηγορούμενος εφόσον καταδικαστεί και φυλακιστεί, αφού η σβάστικα αποτελεί για τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας ένα απλό “εθνικιστικό σύμβολο”.
Πριν λίγες μέρες έγραφα ότι “οι ναζί δεν είναι ναζί” με αφορμή την αλλεργία που δείχνουν τα περισσότερα ΜΜΕ στον προσδιορισμό κάποιου που έχει ζωγραφισμένη πάνω του τη σβάστικα.


Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς από το 2011 οι ναζί έγιναν της μόδας μέσα από στημένα ρεπορτάζ με γιαγιάδες σε ΑΤΜ, κι από εβδομαδιαίες παρουσίες “αγανακτισμένων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας” σε ενημερωτικές εκπομπές μεγάλων καναλιών, οι οποίοι στην πορεία κατηγορήθηκαν για ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών κι επιδρομές σε αριστερούς κι αντιεξουσιαστικούς χώρους.


Έχω γράψει πολλές φορές ότι ο ναζισμός είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι λογικό, καθώς οι ναζί στηρίζουν συστηματικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα των ιδιοκτητών των ΜΜΕ, οι οποίοι χρηματοδοτούν βουλευτές και κόμματα για να ψηφίζουν φωτογραφικές τροπολογίες για τα χρέη τους.


Η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει. Όχι μόνο επειδή συμβαίνουν μόνον αυτά, αλλά γιατί όλο και περισσότερος νέος κόσμος δεν γνωρίζει πλέον τι είναι ο ναζισμός. Ούτε ενδιαφέρεται να μάθει.
Η επίσημη γραμμή της Ευρώπης θέλει τον ναζισμό να είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον κομμουνισμό. Η στάση αυτή ενισχύεται, μάλιστα, με στρεβλωτικές αναφορές και ημέρες μνήμης για τα θύματα των δύο αυτών “ιδεολογιών”, ενώ η συνεχής παρουσία ανιστόριτων αντικομμουνιστών και αντιαριστερών στα σημαντικότερα ΜΜΕ, βομβαρδίζει καθημερινά τον κόσμο με μηνύματα μίσους.


Ζούμε ιστορικές στιγμές. Αυτό είναι βέβαιο. Η (επ)άνοδος του ναζισμού είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχαστεί τόσο εύκολα. Ούτε κι εκείνοι που συνέβαλαν σε αυτή.

γαμώ το πολίτευμα μας!!!

facebook

Άχου μου το, άχου μου το, το γλυκό πολιτευματάκι, που έχει γίνει φασιστάκι 

Αν πεις "και γαμώ το πολίτευμα!!!" τσιμπάς ένα διορισμό, ενώ αν πεις "γαμώ το πολίτευμα!!" τσιμπάς ένα κελί.

Κοίτα που τόσο καιρό λένε ότι είμαστε επαναστάτες του πληκτρολογίου και τώρα βάλθηκαν να μας κάνουν κανονικούς επαναστάτες από μόνοι τους...

H προσβολή πολιτεύματος αφορά επιβολή πραξικοπήματος, απόπειρα δολοφονίας αρχηγού κοινοβουλευτικής ομάδας, πρωθυπουργού, προέδρου δημοκρατίας κ.λπ. Αυτά τα εγκλήματα προβλέπονται και τώρα από τον ποινικό κώδικα. Απλά γίνονται αυστηρότερες οι ποινές.
Το ζήτημα είναι στην μείωση των ποινών για τους διαφθαρμένους "εθνάρχες".

Προτείνω να δίνουν και ένα χρηματικό ποσό για καθέναν που θα καταδίδουμε για προσβολή πολιτεύματος

Καλημέρα,γαμώ το πολίτευμα μας!!

Δηλαδη,μεχρι στιγμης εχουμε:Ντου στα σπιτια χωρις εισαγγελεα και φυλακα για προσβολη πολιτευματος.Καλα πας Αουγκουστο Σαμαρα

Όπως έμαθα από έγκυες πηγές, η ακριβής διατύπωση είναι "για προσβολή του πολιτεύματος και της φιλοχρίστου ημών κυβερνήσεως ευρύτερα".




Αυτος εβρισε το πολιτευμα. Πιαστε τον.






Στην οικογένεια μας (πολίτευμα), έχουμε δημοκρατία, πάντα γίνεται ότι θέλει ο μπαμπάς (πολιτικά τζάκια) μετά από συνεννόηση με τη μαμά (ελιτ). 

Εμείς τα παιδιά (πολίτες) για να περνάμε καλά, απλά πρέπει να είμαστε υπάκουα, να τρώμε όλο το φαγητό μας (από τα συσσίτια), να μην αρρωσταίνουμε κι αν αρρωστήσουμε να τραβιόμαστε σε μια γωνιά και να πεθαίνουμε οικειοθελώς για να μην επιβαρύνουμε τους γονείς μας (κράτος, ασφαλιστικά ταμεία) με μεταφορικά ως τον Καιάδα. 

Στην οικογένεια μας, δεν υπάρχουν γέροι. Φρόντισαν για αυτό κάτι καλοί κύριοι, (ο κ. Άδωνις κι ο κ. Βορίδης)
Επειδή το σχολείο είναι κουραστικό, το ίδιο και η δουλειά, ευτυχώς δεν έχουμε ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο.
Κάθε τέσσερα χρόνια, μαζευόμαστε όλοι μαζί (εκλογές) και αποφασίζουμε για το σπίτι μας (κράτος) Εμείς όμως επειδή ως παιδιά είμαστε ανώριμα, κάνουμε λάθη, για αυτό μάλλον, δεν θα ξανά βρεθούμε. Θα αποφασίζουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα, για το καλό μας. Αυτό υποψιάζομαι τουλάχιστον. Να σας πω, καλύτερα. Δεν τις θέλω αυτές τις ευθύνες!

(Βγάλτε ότι περιέχουν οι παρενθέσεις και δεν σας πιάνει κανένας ποινικός κώδικας και κανένα ιδιώνυμο)

Η ντόπα ως ιδεολογία και επαγγελματική προοπτική


Της Αντας Ψαρρά
Η πολιτεία, βουβή και απρόθυμη, αφήνει ελεύθερους τους προμηθευτές να παραγεμίζουν με αναβολικά τους νέους, ενώ στη γωνία τούς περιμένει και η θεωρητικοποίηση του «φουσκώματος» με ιδεολογίες του μίσους.

Με συνήγορο τον «τηλεοπτικό σταρ» Αλ. Κούγια θα πορευτεί ο ένας από τους δύο νεαρούς φερόμενους ως δράστες της διπλής δολοφονίας. Ηδη, από όσα διαρρέουν, ο ένας νεαρός τα ρίχνει στον άλλον, ενώ φαίνεται να είναι μέλος γνωστής οικογένειας στη Μεσσηνία. Οι ακριβές και παράνομες ουσίες που διακινούνται στον… αναβολικό παράδεισο της Ελλάδας στάθηκαν αφορμή για την άγρια δολοφονία.

Τα γυμναστήρια-φυτώρια «χτισμένων» σωμάτων δεν αποτελούν φυσικά προνόμιο της Μάνης και της Καλαμάτας. Ολη η Ελλάδα εδώ και δεκαετίες είναι κοινό μυστικό –γιατί άραγε;– ότι βρίθει παράνομης διακίνησης ουσιών. Πολλοί άνθρωποι που γνώρισαν στο πετσί τους την εξάρτηση από ναρκωτικά έχουν περιγράψει κατά καιρούς την αρχική τους «γνωριμία» με τα συμπληρώματα διατροφής. Η ντόπα, που γνωρίσαμε «εμβρόντητοι» όλοι στις… δοξασμένες μέρες των Ολυμπιακών, θεωρήθηκε κάτι σαν αναγκαίο κακό για τους πρωταθλητές, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο στις παράνομες ουσίες που διακινούνται σε γυμναστήρια, οπαδικούς συνδέσμους και σε άλλες «ευαγείς» νυχτερινές ασχολίες.

Ο φουσκωτός μπράβος στην Ελλάδα της ανεργίας πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες του, όποιες κι αν είναι αυτές. Παιδιά 18χρονα, ποτισμένα με τέτοιες «νόμιμες» ουσίες, βρίσκουν καταφύγιο σε επαγγέλματα που τους φέρνουν αναγκαστικά όλο και πιο κοντά στο οργανωμένο έγκλημα. Συχνά μάλιστα μέσα από τους ίδιους χώρους και τα ίδια «γυμναστήρια» στρατολογούνται και οι νέοι «οπαδοί» της ναζιστικής οργάνωσης, με το πρόσχημα της «φιλοπατρίας», ενός αρρωστημένου φανατικού εθνικισμού και το σύμβολο του μίσους χτυπημένο στο μπράτσο τους.

Οι μεγαλοεισαγωγείς διακινητές της ντόπας -προπονητές και άλλοι «επιχειρηματίες»- κατά κανόνα αθωώνονται, μιας και δεν είναι δα προς θάνατον ένα φουσκωμένο κορμί που τρέχει και παλεύει γρηγορότερα, ακόμα κι αν κινδυνεύει να πεθάνει νέος από κίρρωση ήπατος ή καρδιακό έμφραγμα.

Η πολιτεία, βουβή και απρόθυμη, αφήνει ελεύθερους τους προμηθευτές να παραγεμίζουν με ουσίες νεαρούς, ενώ στη γωνία τούς περιμένει και η θεωρητικοποίηση του «φουσκώματος» με ιδεολογίες του μίσους, της καθαρότητας του ελληνικού αίματος και της «αγάπης» για την πατρίδα που έμπρακτα εκδηλώνεται στα κορμιά των αλλοδαπών ή των «εχθρών» της. Ωσπου έρχεται ένα έγκλημα, όπως αυτό της Μάνης, να θυμίσει το επικίνδυνο αυτό μείγμα που φουσκώνει τα μυαλά και τα κορμιά νέων ανθρώπων που αφήνει (ξανά) άφωνο το πανελλήνιο. Οι φασιστικές ιστοσελίδες -ακόμα και χθες- άφηναν υπόνοιες για τις «πραγματικές» αιτίες που θα αποκαλυφθούν.

Μέσα στην ιδεολογική εθνικοσοσιαλιστική τους σκέψη δεν νοιάζονται φυσικά για το πώς βρέθηκαν οι νέοι αυτοί άνθρωποι να διακινούν αναβολικά, το πώς βρέθηκαν πάνω τους χαραγμένα τα σύμβολα των ναζί και της Χ.Α., το πώς οι ακόμα νεαρότεροι δολοφόνοι τους είχαν πρότυπα, ψάχνοντας κι αυτοί για τέτοιες ουσίες. Ο αδελφός του θύματος με τις ακραίες φανατικές εθνικιστικές αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook, ακόμα και την ύστατη αυτή ώρα του πένθους, δεν βλέπει το πραγματικό μονοπάτι που περπατούσε και ο αδελφός του, και προτίμησε να τα βάλει… με την Αριστερά.


Τους δύο αυτούς νέους δεν τους έσωσε ούτε το «μολών λαβέ» ούτε το χτισμένο κορμί ούτε η σβάστικα ούτε καν ο Μέγας Αλέξανδρος. Αυτή είναι η ουσία που οφείλει να σκεφτεί η κάθε οικογένεια, που βλέπει τα παιδιά της να εντυπωσιάζονται από τις ιδεολογίες του μίσους, τα εύκολα μεροκάματα της παρανομίας και τις προσπάθειες για ένα πλαστό κορμί που δεν τους εξασφαλίζει απολύτως τίποτα.


Πηγή:Εφημερίδα των Συντακτών