Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τσικνοπέμπτη .....................όλα τα καλά εδώ!!!!

Cosi CAFE-BAR

 

Rockomeladiko Argostoli
Αυτή την Τσικνοπέμπτη το τσικνίζουμε από τις 3 το μεσημέρι με πολύ ψητούρα και καλή παρέα. Βάζουμε τα σουβλάκια και τα κρασιά, βάλτε την καλή σας διάθεση και ότι ήθελε προκύψει 

Draught Grill & Beer House     Funky-Soul DISCO Party!

Mία ξεχωριστή βραδιά με τον Rhesus Révolution on dexx να μας περιπλανήσει σε αγαπημένα funky-soul disco κομμάτια από τα 60's, 70's και 80's!

   



Η Τσικνοπέμπτη είναι η αφετηρία των φετινών καρναβαλικών event για το Μπιζ Νιζ.. Σας περιμένω μετά το τσίκνισμα για τη δική μας εκδοχή, την TIKI-Πέμπτη! Με τη διάσημη Πολυνησσιακή φιλοξενία που απαιτείται, γκουντ κοκτεηλς χιαρ,γκουντ μιουζικ και γέλιο, πολύ γέλιο!



               

ΣΥΡΙΖΑ 19 2 2014 ΛΗΞΟΥΡΙ



                            

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος....ωρέ τι είναι τούτος




ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ........................ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..........................ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΑΝΕΥ ΔΟΛΟΥ......................ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.................................ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ '' ΚΑΚΟ ''.


ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΕΣ.......................ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ........................


ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ............ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.........................ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ......ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
              Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ....................ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..............ΚΑΛΗ ΣΑΣ                                 ΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΥΓ   τα είπες όλα μεγάλε.............. respect