Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

θα μου επιτρέψετε να επιστρέψω τον χαρακτηρισμό μίζερος.....


                      
τώρα που τελείωσε η περιπέτεια της εθνικής στο μουντιάλ, θα μου επιτρέψετε να επιστρέψω τον χαρακτηρισμό μίζερος που μου κολλήσατε μην αντέχοντας το τρολλάρισμα του μουντιάλ...επιτρέψτε μου λοιπόν να σας αποκαλέσω μίζερους όσους βάλετε απέναντι σε κάθε ομάδα εργαζομένων μην αντέχοντας στην ιδέα ότι ίσως έχουν ή είχαν κάποια προνόμια που δεν είχατε εσείς ή έπαιρναν λίγα ευρώ παραπάνω..............σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό της μιζέριας γιατί βγάζετε καντήλες στο άκουσμα των λέξεων ανατροπή ,αλληλεγγύη, συντροφικότητα, ριζοσπαστισμός και επανάσταση...σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό της μιζέριας γιατί επιλέγετε την μίζερη οργανωμένη καλουπωμένη ζωή με μόνο κριτήριο την ατομική ασφάλεια και βόλεμα... τώρα λοιπόν που τελείωσε το μαγικό ταξίδι της μπάλας σας καλωσορίζω και πάλι στην επιβίωση δίχως όνειρα....

Η αλήθεια για τον αποκλεισμό της Εθνικής !!!





Ειλικρινά νομίζετε ότι ο άδοξος αποκλεισμός της εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν κάτι τυχαίο; Θεωρείτε πως το παιχνίδι εναντίον της Κόστα Ρίκα ήταν απλά και μόνο ένα αθλητικό γεγονός, ένα παιχνίδι, βρε αδερφέ, και τίποτα παραπάνω;



Το imf-fuck-off έχει το...
ρεπορτάζ και στις γραμμές που ακολουθούν θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Θα σας πει όλα όσα θα πει κάποιος ακροδεξιός καθυστέρακας τηλεπλασιέ μετά απο 10-20-30 χρόνια, κάποιος που στη συνέχεια θα γίνει βουλευτής, δήμαρχος και υπουργός εξαιτίας της αθάνατης βλακείας που κυκλοφορεί στην ελληνική επικράτεια. Κάποιος που θα ανακαλύψει άλλη μία ξεχασμένη προφητεία ενός καλοσυνάτου γέροντα, κάποιος που θα συσχετίσει το ποδόσφαιρο με την πολιτική, το Ισλάμ, τους ελοχίμ, τον πόλεμο του Βιετνάμ και τις χαρακτές ξιδάτες ελιές Καλαμάτας.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία κλασική περίπτωση συνωμοσίας εναντίον της Ελλάδας, της θρησκείας και της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης. Το σχέδιο ήταν ιδιαίτερα οργανωμένο και μόνο ένα έμπειρο ελληνικό μάτι μπορεί να το καταλάβει. Είναι κοινό μυστικό πως η απίστευτη ποδοσφαιρική εμφάνιση της εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού τρόμαξε τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά και ολόκληρη τη διεφθαρμένη FIFA. Η μοναδική ελληνική ψυχή (δηλαδή το πέτσινο πέναλτι που έδωσε ένας ξεφτιλισμένος διαιτητής στο 92') ήταν έτοιμη να καλπάσει προς την κατάκτηση του τροπαίου.

Η σχεδόν σίγουρη κατάκτηση του τροπαίου σε συνδυασμό με το πρωτοφανές οικονομικό success story που πέτυχε η κυβέρνηση θα έδινε φτερά στο έθνος και θα μας οδηγούσε σε συνεχόμενες εποποιίες, π.χ. να πάρουμε την Πόλη, να ψηφίζουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για άλλα 46 χρόνια, να στείλουμε στην Ευρωβουλή (και) τον Καραγκούνη και να δεχτούμε να πάνε οι μισθοί στα 150 ευρώ το μήνα για να σωθούν τα εγγόνια του Λάτση. Για αυτό η FIFA "κανόνισε" με τον Σάντος να παίξει η ταλαντούχα εθνική τόσο συντηρητικά στην παράταση (γιατί στα υπόλοιπα ματς η Ελλάδα ήταν πιο επιθετική και από την Βραζιλία του 1970), έτσι ώστε να πάει το παιχνίδι στα πέναλτυ.

Το βαθύ τουρκικό κράτος διέγνωσε τον κίνδυνο και χαρτζιλίκωσε την ΕΠΟ με ένα πολύ σεβαστό ποσό. Ξέρουμε ότι οι Έλληνες, είναι γενναίοι, περήφανοι, ήρωες και παλικάρια, αλλά, δυστυχώς, όσοι μένουν εκτός Ελλάδας ξέρουν ότι οι Έλληνες πουλάνε και τη μάνα τους για 100 ευρώ. Αποτέλεσμα; Μπήκε σαν αλλαγή ο Τούρκος πράκτορας Γκέκας που, όλως τυχαίως, έχασε το κρίσιμο πέναλτυ. Για να ρίξουν λίγη στάχτη στα μάτια του δαιμόνιου ελληνικού λαού, οι Εβραίοι σιωνιστές που ελέγχουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είπαν στον ανθέλληνα διαιτητή να αποβάλει τον Σάντος από τον πάγκο για να φανεί ότι η ομάδα έχασε την ψυχολογία της.

Κάπως έτσι, η Ελλάδα έμεινε εκτός Μουντιάλ και οι Έλληνες πρέπει να συνεχίσουν να πληρώνουν χαράτσια, φόρους, λογαριασμούς και ότι άλλο χρειαστεί. Γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες, ο Θεός είναι Έλληνας, αλλά σε περίπτωση που το ξεχάσατε έχουμε 2014 και αυτές τις μαλακίες δεν τις πιστεύουνε πια ούτε στη Ζουαζιλάνδη.

ΥΓ: Δήμος Βοσινάκης, Βήτα όπως Βλακεία, σελίδα 115
"Μέσα στο μυαλό του ελληνοχριστιανού απουσιάζει η λογική και επικρατεί το συναίσθημα, οπότε είναι πανεύκολο να κάνει την εμφάνιση της η βλακεία, που σέρνει από πίσω της ένα κάρο από υπερφίαλες προτάσεις. Για παράδειγμα, πως μπορεί κανείς να ορίσει την «ελληνική ψυχή»; Δεν μπορεί. Πότε ακριβώς εμφανίζεται; Δεν έχει σταθερό ωράριο, αλλά όλο και κάποιο βράδυ της Τετάρτης μπορείς να την πετύχεις, συνήθως μετά από μία επιβλητική νίκη ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και σίγουρα μία φορά το χρόνο πάνω στη σκηνή της Eurovizion. Ανάλογες πομπώδεις εκφράσεις περί ψυχής απουσιάζουν όταν κερδίζουν οι γερμανικές, οι ισπανικές, οι ιταλικές και οι αγγλικές ομάδες. Μήπως αυτές δεν έχουν ψυχή; Πιθανότατα έχουν, αλλά άντε προσπάθησε να εξηγήσεις στον ελληνοχριστιανό ότι εκτός από ορθόδοξη πίστη, ελληνική ψυχή και απανωτά γιουρούσια, χρειάζεται σχέδιο, οργάνωση, ικανότητα και προσπάθεια, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Μάταιος κόπος".
 

http://corfu4all.blogspot.gr/

Έχω δει τα πάντα....

<<Έχω δει την Ελλάδα τότε που την πρόδωσαν οι ταγματασφαλίτες συνεργάτες των Ναζί.
 
    

Την έχω δει στη Χούντα, τότε που η γειτονιά ερήμωνε γιατί απαγορεύονταν οι συναθροίσεις ή στέλναν αθώους στη Γυάρο!

Την έχω ακούσει σε κρότου - λάμψης και ΜΑΤατζήδες να σπάνε κεφάλια ηλικιωμένων.

Έχω δει πολιτικούς που στα μάτια μου ήταν προδότες,
κάποιοι ακόμα είναι...

Έχω δει έναν Γρηγορόπουλο να δολοφονούν και εκατομμύρια να πονούν.

Έναν Φύσσα να μαχαιρώνουν και 500.000 να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.

Έχω δει τα πάντα.....>
>

Ο Θεός είναι Κοσταρικανός


Εγραψε: Pitsirikos

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα αλλά οι παίκτες μας θα επιστρέψουν στη Μύκονο με ψηλά το κεφάλι. Η Ελλάδα αποκλείστηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι που είναι ρώσικη ρουλέτα αλλά έγινε χωρίς περίστροφα και σφαίρες, οπότε θα πρέπει να επαναληφθεί.

Ο διαιτητής απέβαλε έναν παίκτη της Κόστα Ρίκα και την άφησε με δέκα παίκτες, αλλά ο Φερνάντο Σάντος τήρησε το fair play και έβαλε στον αγώνα τον Μήτρογλου και τον Γκέκα, οπότε εμείς παίζαμε με εννέα παίκτες.

Η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε με μια ύπουλη αντεπίθεση αλλά η Ελλάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 91΄ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε γιατί πρόκειται να παντρευτεί στις 5 Ιουλίου, οπότε νόμισε πως θα κατάφερνε να αποφύγει τον γάμο.

Αλλά ο Φάνης Γκέκας –που είναι ξάδερφος της νύφης- έχασε επίτηδες το πέναλτι, για να παντρευτεί ο Παπασταθόπουλος, να νοικοκυρευτεί και να πάψει να γυρνάει σαν ρεμάλι με την μία και με την άλλη.

Η εθνική ομάδα ήταν το αφεντικό του αγώνα, οπότε καλύτερα που νίκησε η Κόστα Ρίκα γιατί θα πρέπει κάποτε να νικήσουν οι σκλάβοι και να πάψουν να υπάρχουν αφεντικά.

Οι Έλληνες πρέπει να είναι περήφανοι για την εθνική ομάδα, οπότε να αφήσετε τις μαλακίες και να πάτε όλοι να συμπληρώσετε τις φορολογικές σας δηλώσεις.

Πάντως, το γεγονός πως ομάδες σαν την Ελλάδα και την Κόστα Ρίκα φτάνουν στις 16 και τις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου αποδεικνύει περίτρανα πως το ποδόσφαιρο πάει κατά διαόλου και είναι θέμα χρόνου να εξαφανιστεί.


Τώρα όλοι περιμένουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, οπότε έχουμε πια έναν στόχο στη ζωή μας και έναν λόγο να ζούμε.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

 
  ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡΑ! ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!

Κάποτε ο μεγάλος μας εθνικός ποιητής, ο Διονύσιος Σολωμός, είπε: “θεωρώ εθνικό ότι είναι αληθινό”. Εγώ λοιπόν θα συμπληρώσω αυτή τη φράση του Σολωμού και θα πω ότι θεωρώ αληθινό ότι σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 
     
   
 Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι κάποιοι θα νιώσουν άσχημα διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, αλλά δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν εκλαμβάνω τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο μουντιάλ της Βραζιλίας ως κάτι εθνικό.
 
Δεν θεωρώ εθνική υπόθεση τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, γιατί πολύ απλά αυτή η διοργάνωση δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το πραγματικό ιδεώδες του αθλητισμού· πρόκειται απεναντίας για μια καλοστημένη, ίσως και για τη μεγαλύτερη καλοστημένη κερδοσκοπική επιχείρηση σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Μια επιχείρηση που δε σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αλλά την ποδοπατεί και την κουρελιάζει κάθε μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό το λεπτό. Παρακολουθούμε όλοι σαν αποβλακωμένοι τη μεγάλη φαντασμαγορική γιορτή ξεχνώντας ότι έχει στηθεί πάνω στις πλάτες ενός ολόκληρου έθνους που υποφέρει από τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Γιορτάσαμε την προχθεσινή νίκη της εθνικής μας βγαίνοντας στους δρόμους μαινόμενοι, όμως ξεχάσαμε μέσα σε όλο αυτό το βακχευτικό και οργιαστικό μας παραλήρημα να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για τα παιδιά της Βραζιλίας που τα κορμάκια τους λιώνουν από την πείνα, για τα παιδάκια που μόλις πριν από λίγο καιρό έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες των ένστολων δολοφόνων της βραζιλιάνικής αστυνομίας και που το πάναγνο αίμα τους κυλάει ακόμη ζεστό στους δρόμους και όλα αυτά μόνο και μόνο για να μην ασχημίζουν την εικόνα της χώρας σε μας τους “πολιτισμένους”· αυτό όμως που δεν ξέρουμε είναι ότι γι' αυτήν την εικόνα έχουμε και εμείς ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης.
  
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά όλη αυτή η ατμόσφαιρα με τις τεράστιες γιγαντοοθόνες σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε μαγαζί και εμάς όλους να μαζευόμαστε κατά χιλιάδες και να απολαμβάνουμε το θέαμα, δεν μας τιμά ως Έλληνες· μου θυμίζει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην αρχαία Ρώμη κατά την περίοδο των ύστερων αυτοκρατορικών χρόνων, όταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες διοργάνωναν μονομαχίες και θηριομαχίες στην αρένα του κολοσσιαίου προκειμένου να κατευνάσουν την οργή της μάζας, της μονίμου ηλίθιας και αποβλακωμένης ανά τους αιώνες μάζας, και να την κάνουν να ξεχάσει την φτώχεια, την κακομοιριά την καταπίεση και την εκμετάλλευση που δεχόταν εξαιτίας του κατεστημένου εκείνης της εποχής.
  
Εκείνη όμως η ατμόσφαιρα έβγαζε μια άσχημη μυρωδιά· η μυρωδιά αυτή ήταν πτωμαΐνη· μια πτωμαΐνη όμως που δεν έβγαινε από τα κατακομματιασμένα σώματα των μονομάχων, αλλά από τα θεμέλια της σάπιας ρωμαϊκής κοινωνίας που βυθιζόταν μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ μέσα στο βόρβορο της διαφθοράς και της παρακμής και όδευε προς τη δύση της. Όμως, αυτή η ίδια πτωμαΐνη είναι που μολύνει σήμερα και τον δικό μας αέρα και πλανάται πάνω από τις καφετέριες, τις γειτονιές και τις πλατείες και εμείς σαν άλλοι αρχαίοι Ρωμαίοι, αντί να κοιτάξουμε να γίνουμε πιο ανθρώπινοι για τον συνάνθρωπό μας και να του απλώσουμε χέρι συμπαράστασης στην τόση του δυστυχία, περιμένουμε πότε θα αρχίσει το επόμενο θέαμα για να ακούσουμε και πάλι το νέο..
 
“Χαίρε Καίσαρα! Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!”

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Enas Spyrogiannhs κλεμμένο είναι ....αλλά μου άρεσε ..