Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τι να μας πει η γαλάζια γενιά - Μαργαριτάρια,greatest hits



Κάναμε μια βόλτα στην επίσημη σελίδα των νεόδουλων στο facebook (www.facebook.com) και αλιεύσαμε μερικά μαργαριτάρια για να γελάσει λιγο το χειλάκι μας.
Όμως δεν είναι αστείο που αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν για το μέλλον μας.
Άνθρωποι αυτής της νοημοσύνης συνωστίζονται στα κομματικά γραφεία της ΝΔ.
Άνθρωποι αυτής της νοημοσύνης καταλαμβάνουν διοικητικές θέσεις και αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Νούμερο ένα η Χάιδο....μάλλον έψαχνε το χρυσό κουφέτο της Πάνιας
Haido Giannara
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΨΟΓΗ Η ΣΙΖΥΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΧΕΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΥΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΕ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΗΣ ΥΛΙΚΕΙΑΣ 52 ΕΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...........
Χθες στις 2:05 μ.μ.



Haralampos Martinis
ΚΥ? ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΙΠΟΥΡΓΕ ΚΙΤΑΤΕ ΚΕ ΛΙ ΓΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΙΝ ΑΦΥΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΣΥΦΟΥΣ ΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΥΝΙΚΙΕΣ ΑΓΙΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΝΕΡΟ!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΙΜΙΣ
26 Ιουλίου στις 3:09 μ.μ.
Ο Χαράλαμπος έχει πολύ ενδιαφέρων προφίλ,δειτε στο τέλος.

Vasilis Iosifidis
Γιατι ρε παιδια μιλατε ετσι, πιστευω εαν κανετε λιγο ακομη υπομονη τα πραγματα θα φτιαξουν. Ιδη εχει μειωθει η ανεργια. Το Μαιο η χωρα μας μπαινει στις αγορες. Τα πραγματα διορθωνονται. Σε λιγα χρονια η χωρα μας θα ειναι οικονομικα ανεξαρτητη. ΠΙΣΤΙ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ. Και ολα θα πανε καλα.
Ενδιαφέρουσα άποψη.Όσοι δεν το ξέρετε η πίστη,η ελπίδα και η αγάπη είναι τρόφιμα και μάλιστα με μηδέν λιπαρά.

Antonis Toulas
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 30 ΜΗΝΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 14 ΜΗΝΕΣ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.
Βγάλατε κανένα συμπέρασμα?Εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι οτι η κρίση είναι έγκυος και την παντρεύτηκε ο Αντουάν ενω είχε γκαστρωθεί.

Petros Mouhtaris Καλησπέρα!!! Πατριώτη!!! Από την Καλαμάτα!!! Συγχαρητήρια!!! Μπράβο!!! Την Ευλογία!!! Και την ευχή!!! Της παναγιας Ελλάδα!!! Ψηλά!!!
Ελλάς,Ελλάς,Αντώνης some-are-ass


Haido Giannara ΔΟΥΛΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΣΦΑΛΥΣΗ ΕΝΤΑΞΗ!!!!!!!
Νομίζω ήταν επιγραμματικός

Kostas Objector Ο καλυτερος κυβερνητης του Ελλ. Εθνους. Πολλοι λενε για τον κ.Καραμανλη,αλλα ο τελευταιος λακισε,ενω ο κυριος Σαμαρας ειναι ακομα εδω και συνεχιζει την οδυσσεια αναζητηση για τη σωτηρια της πατριδος.
Αντωνιος Σαμαρας για κυβερνητης για 1000 χρονια,ωστε να επελθει η πολιτικη ανοιξη σ'αυτον τον τοπο.
Το προφίλ του objector θυμίζει λογική Μουρούτη

Daniel Petrou Ολα πάνε καλά, από του χρόνου θα έχουμε ανάπτυξη κι αν όχι του χρόνου τον μεθεπέμενο
ή τον μεθε-μεθεπόμενο,ή τον παρα-μεθε-μεθεπόμενο κτλ

Κουτσαβίτης Γιάννης ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ?????ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!!!!ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?????Η//ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ???ΕΤΣΙ ΡΩΤΑΩ ..ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ!!!!!
29 Ιουλίου στις 12:11 π.μ.
Τις είδε τις γκόμενες η γυναίκα σου,που μου θες και facebook,μπάρμπα


Stauros Mpakalis ΑΝ ΔΕΝ ΖΩΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΡΗΣΕΙΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...
1 Αυγούστου στις 6:49 μ.μ
Φυσικά και ξέρει,φίλοι του είναι.Εσύ χλαπάτσα πληρώνεις?

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.www.facebook.com/haralampos.martinis.7

"ΓΙΑΤΗ,!! ?? ΕΑΝ ΥΤΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΛΕΝΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΟ ΑΛΙ ΧΤΙΠΑΝ ΚΑΡΤΑ ΚΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΜΙΠΟΣ ΟΧΙ"

καλιμεραμας φυλαρακια προσοχι 13/+παρασκεβΥ ΑΒΡΙΟ μεγαλι γιορτι του του ΣΤΑΒΡΟΥ τις ΟΡΘΩΔΟΚΣΙΑΣ ΜΑΣ

Αλέξη.. μη κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις..... ΧΟΥΝΤΑ!

                     


Στη δεξιά όλοι είναι συμμέτοχοι και όλοι είναι…ανεύθυνοι !!!

Ανώνυμος

Μια ζωή συγκυβερνά η άκρα δεξιά με τη δεξιά;
Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας για μάσα,, είναι η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’;
Η χρυσή αυγή του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές, η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’του ..παρα-προχθές.
Δεν είναι τίποτα νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !
Είναι η γνωστή δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου
Είναι γνωστή ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….
Η Χρυσή αυγή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των Ρίζων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.
Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση; Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν ..κυβέρνησαν, ότι δεν ήταν στην εξουσία; Μα το παρακράτος της δεξιάς αυτοί δεν το αποτελούν; Αυτοί δεν είναι οι ..αιώνιοι ρουφιανοχαφιέδες του φασισμού;
Αυτό δεν είναι εξουσία και παρα-συγκυβερνητική οργάνωση της δεξιάς;
ΥΓ
Και φυσικά , θα αλλάξουν ως συνήθως τον αρχηγό, και όλα θα συνεχίζουν όπως γίνεται χρόνια τώρα.
Στη δεξιά όλοι είναι συμμέτοχοι και όλοι είναι…ανεύθυνοι !!!

Ο Τσίπρας πίσω από τον αποκλεισμό τη Εθνικής!!!




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!
Ο Τσίπρας πίσω από τον αποκλεισμό τη Εθνικής!!!

Προκειμένου ο Σαμαράς να μην μπορέσει να πανηγυρίσει επόμενο Σαββατοκύριακο την ευρωπαϊκή κούπα, απευθύνεται στον Σπανούλη, βασικό παίκτη τη ομάδας, και του τάζει έναντι μειωμένη απόδοσης, ότι όταν γίνει Πρωθυπουργός, δεν θα προεδρεύσει για το πρώτο εξάμηνο του 2014 στην Ε.Ε. ο ίδιος, αλλά ο διεθνής καλαθοσφαιριστής...
                                    

ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΜΙΑΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΟΥΠΑΣ…

Από τον κυρ Παντελή, στον κυρ Μπάμπη



Η κοινωνική διάβρωση δεν είχε ποτέ ως αιτία της το οικονομικό σκέλος, αφού το πόσα έχεις στην τσέπη δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, χειρότερο μπορεί. Πριν από τον ερχομό της Μεταπολίτευσης συνεργάτης της Χούντας ήταν ο κυρ Παντελής. Ποιος ήταν αυτός που ακούγεται ως φιλήσυχος ανθρωπάκος;

Αυτός ακριβώς που χωρίς να πάρει το όπλο ή να κάνει τον συνειδητό ρουφιάνο, υποστήριζε το καθεστώς. Ο κυρ Παντελής ήταν πάντα ο “ήσυχος γείτονας”, αυτός που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ο “σοβαρός” μεροκαματιάρης που έτρωγε ψίχουλα από το τραπέζι της εξουσίας, παρακαλώντας γι’ αυτά, αφήνοντας την εξουσία να κάνει τα δικά της.
Πάντα κοιτούσε την πάρτη του, το που θα διοριστεί ο κανακάρης του ή η τσουλάρα η κόρη του. Έκανε τις καβάτζες του, κρατώντας κάτι “στην άκρη”, αδιαφορώντας για τις διεκδικήσεις του λαού. Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να έχει ο κυρ Παντελής αυτές τις ανέσεις (όπως τις θεωρεί στο καρύδι που έχει μέσα στο κρανίο του) όμως εκείνος τους αγνοεί επιδεικτικά, αφού είναι “κομμουνιστές”. Ο οποίος κυρ Παντελής φυσικά θα υποστηρίξει οτιδήποτε θα του διασφαλίσει την επιβίωσή του, ακόμα κι αν είναι έναντι των υπολοίπων. Ο κυρ Παντελής δεν είναι μυθικό πρόσωπο, αφού το συναντάμε παντού στην καθημερινότητα. Μπορεί να τον έχεις γείτονα, στο γραφείο, στο διπλανό κάθισμα του μετρό.
Η μετεξέλιξη αυτού του είδους είναι ο κυρ Μπάμπης. Πλέον φόρεσε κουστούμι, το παίζει “γραμματιζούμενος” και καλεί σε εναγκαλισμούς με τους ναζιστές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή (εμετός) πορεία της χώρας. Αρκεί βέβαια αυτοί να γίνουν “σοβαρότεροι”. Δείτε το παρακάτω βίντεο για του λόγου το αληθές:



Βέβαια δεν μένει εκεί, αφού αρθρογραφεί σε “σωστή”, αστική εφημερίδα και μας πλασάρει ότι ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή, Ο ρόλος αυτών των γραβατωμένων ερπετών όπως ο κυρ Μπάμπης είναι να λειτουργούν ως “λαγοί του συστήματος”. Προετοιμάζουν επικοινωνιακά καταστάσεις, κάτι που είχε γραφτεί και στο περιοδικό UNFOLLOW, ότι ζυμώνεται φασιστικός\ναζιστικός πόλος για να καταστήσει την Χρυσή Αυγή, ισότιμο κυβερνητικό εταίρο.

Ο κυρ Μπάμπης βοηθά ως opinion maker να καλλιεργηθεί το έδαφος ώστε το κυβερνητικό επιτελείο, με σύνθημα την “εθνική προσπάθεια” να ενσωματώσει χωρίς αιδώ τους ναζιστές στις τάξεις του. Εξάλλου μπροστά στην “πατρίδα” τι σημασία θα έχει να γίνεις και κοπρολάγνος, προκειμένου να μην πάρει τα ηνία η Αριστερά; Η αντιπαράθεση θα περιοριστεί σε “ευρωπαϊστές” και “αντιευρωπαϊστές”, με φόντο την γαλανόλευκη (και καλά), αλλά και την παραμονή στο ευρώ.

Εξάλλου ο ίδιος ο Σαμαράς είναι άκρως συντηρητικός, θρησκόληπτος, εμμονικός και πατριδοκάπηλος, επομένως προκειμένου να γλιτώσει και τις διαρροές προς τα δεξιότερα, συμμαχεί με οποιονδήποτε, αρκεί να μείνει στην εξουσία. Επίσης, η θεωρία των δύο άκρων και η εμφυλιοπολεμική ρητορική που ασπάζονται πολλά στελέχη (συν τις αντικοινωνικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής) της κυβέρνησης είναι βούτυρο στο ψωμί των κυρ Μπάμπηδων, που βέβαια πρέπει να διαιωνίσουν και τους κυρ Παντελήδες. Οι οποίοι όλο χαρά θα ψηφίσουν επιτέλους τον ενωμένο εθνικισμό\φασισμό\ναζισμό χωρίς να μπερδεύεται κι ο ίδιος αν θα είναι με τα αφεντικά ή με τα σκυλιά των αφεντικών. Κι όλο περηφάνια αγκαλιασμένοι κυρ Μπάμπης και κυρ Παντελής θα κουνάνε την σημαία που τους έδωσαν στο χέρι.

Ανάρτηση από: http://strangejournal.wordpress.com

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΩ.....