Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο φονιάς και ο φονιάς


Σε όλα τα κράτη υπάρχουν εγκληματίες. 

   

Αυτό που ξεχωρίζει τα κράτη τα έτσι από τα κράτη τα αλλιώς, είναι το αν τα εγκλήματα τα τιμωρούν βάσει νόμων ή αν απαντούν σε αυτά με δικά τους εγκλήματα.

Όταν κάποιος είναι φονιάς, είναι φονιάς στο δικό του όνομα. Όταν το κράτος απαντά στον φόνο του τσακίζοντάς τον στον ξύλο και φονεύοντάς τον, τότε γίνεται φονιάς στο όνομα όλων μας.

Και ναι, μπορεί προφανώς να μην τον σκότωσε επίσημα, αλλά επέτρεψε μια χαρά να τον σκοτώσουν, άλλωστε εντελώς επίσημα είναι όλα όσα θα ακολουθήσουν, οι ΕΔΕ και οι συγκαλύψεις και τα ημίμετρα και η κατανόηση, το κράτος των λιμενικών φονιάδων και το κράτος των δεσμοφυλάκων φονιάδων, το κράτος των χρυσαυγίτικων τροπολογιών Μιχελάκη, το κράτος του Σαμαρά και του Δένδια, το κράτος των ενστόλων εναντίον των μη ενστόλων, το κράτος που βάζει στη φυλακή τους φασίστες γιατί έχει πάρει τον φασισμό επ ώμου, το κράτος που φονεύει όποιον φονιά τολμά να σκοτώσει δικό του παιδί.

Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν

http://www.ithacanet.gr/


  • "Η δημοτική κίνηση της οποίας ηγούμαι, απαρτίζεται από άτομα που προέρχονται από όλες σχεδόν τις πολιτικές παρατάξεις. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα αλλά και έμπειρα, ικανά στελέχη. Οι προϋποθέσεις αυτές δημιουργούν κλίμα σιγουριάς, όχι μόνο για την εκλογική επιτυχία αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τοπικών μας ζητημάτων".
Όλα αυτά τα έμπειρα και ικανά στελέχη είχαν στα  χέρια τους τις τύχες αυτού του τόπου τα τελευταία 33 χρόνια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Πώς τάχουμε καταφέρει και όλοι μας να χρωστάμε; Πώς και όλα αυτά τα χρόνια δεν ήρθε αυτό που έχεις για "τελικό στόχο" σήμερα;
  • "με κάλεσαν να ηγηθώ μιας νέας δημοτικής κίνησης με τελικό στόχο την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς μας".
Οι "έμπειροι" και "ικανοί" δεν ήταν αυτοί που κρατούσαν το τιμόνι, έχοντας, παράλληλα, λόγο και ρόλο στα κόμματα που μας κυβέρνησαν; Και με εσένα να έχεις κυβερνήσει, για λίγο; 
Κι αυτές οι απορίες δεν προέρχονται από ανθρώπους που "χρωστάνε της Μιχαλούς"; Μόνο σε αυτή δεν χρωστάμε, παρ' όλο που οι συγκυβερνώντες σου θέλουν να μας βγάλουν τρελούς.
Το γνωρίζουμε ότι έγινε σεισμός με τη "χώρα μας να βρίσκεται στο μέσον της πιο επώδυνης μεταπολιτευτικής κρίσης".
Το νιώθουμε στο πετσί μας, στη ζωή μας, στην κατάθλιψη μας. Ποιος φταίει; Ο λαός; Εμείς, που "μαζί τα φάγαμε";
Εμείς, λοιπόν, οι άνεργοι, οι οφειλέτες, οι οικονομικοί εγκληματίες, όντας ακόμα ελεύθεροι επαγγελματίες, εμείς οι "κακοί δημόσιοι υπάλληλοι", οι πολλάκις εξαπατημένοι πολίτες, πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε σε όλους εσάς τους έχοντες την "αποδεδειγμένη Γνώση, Ικανότητα, Εμπειρία πλαισιωμένη από την Ορμή και τον Ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων";
Με κεφαλαίο έχεις τη "Γνώση", την "Εμπειρία",  την "Ικανότητα", ε;
Τάχετε όλα αυτά με γράμμα Κεφαλαίο, τα έχετε καταθέσει, ως διαχειριστές εξουσίας κι, όμως, εμείς οι Άπειροι, οι Ανίκανοι, οι Αμαθείς,  βιώνουμε την πιο επώδυνη περίοδο της ζωής μας. Γιατί;
  • "Ο πολίτης καλείται να επιλέξει προγράμματα, προτάσεις, συμπεριφορές, νοοτροπίες".
Προσωπικά, σου λέω ότι η συμπεριφορά μου έχει χαλάσει. Έχω πιάσει πάτο (και δεν είμαι ο μόνος) κι έχω μόνιμο θυμό. Η νοοτροπία μου αλλοιώθηκε. Δεν είμαι πια αυτός που γνώριζα και ήξερες. Ίσως, να έχεις ακόμα την πολυτέλεια να είσαι νηφάλιος. Εγώ δεν την έχω. Με την ψήφο τη δικής σου και των συναγωνιστών σου, η συγκυβέρνηση θέλει το σπίτι μου. Κι ως το 2009 δεν χρωστούσα δεκάρα σε κανέναν. Όπως και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ποιος φταίει;  Άραγε, θα μου πεις κι εσύ ότι δεν είναι "θέμα" της "Αυτοδιοίκησης"; Ας συμφωνήσω, πρόσκαιρα, για να ρωτήσω: Μήπως είναι θέμα για κάθε συμπολίτη και φίλο, που ξέρει από ανθρωπιά και αλληλεγγύη; Αν ναι, πόσο μάλλον, για τους συμπολίτες και φίλους που κατέχουν και διαχειρίζονται εξουσίες.

Είμαι βέβαιος ότι η συμπεριφορά σου θα είναι ευγενική και νηφάλια. Ελπίζω να συγχωρέσεις τη δική μου, που πάει από το θυμό στην κατάθλιψη. Μόνο να αυτοκτονήσω δεν σκέφτομαι. Όμως, το σπίτι μου θα το υπερασπιστώ με κάθε μέσο. Μόνος ή με άλλους. Και θα κάνω το ίδιο σε όποιον με προσκαλέσει να προστρέξω σε βοήθεια. Αναρωτιέμαι: Εσύ πού θα είσαι;

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος για τα προγράμματα και τις προτάσεις σου. Πες μου μια φορά που, στα 40 χρόνια τη μεταπολίτευσης, να διαφοροποιήθηκες από την κυβερνητική και κομματική σου ηγεσία, για να ελπίζω ότι θα το κάμεις, τώρα, αν χρειαστεί να υπερασπιστείς τη ζωή και το βιός των συμπολιτών σου.
Για παράδειγμα, σήμερα, η συγκυβέρνηση σου, αυτή της οποίας στηρίζεις προτάσεις και προγράμματα,  αθέτησε την περσυνή της δέσμευση για το ΤΕΙ: Θα είχε εισαγωγικές ΚΑΙ φέτος, αλλά το μηχανογραφικό, σήμερα, δεν εμπεριέχει το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας.
Θα αντισταθείς, εκδίδοντας ανακοίνωση διαμαρτυρίας; Θα πάρεις τηλέφωνο τους κυβερνητικούς φίλους σου, όπως κάνει και ο σημερινός δήμαρχος;
Αυτό το λένε "αντίσταση" με τα μάτια και για τα μάτια. Όχι για τα μάτια κάποιας ομορφονιάς, αλλά για τα μάτια του λαού.
Όπως και η κυβέρνηση σου, θέλετε να μας σώσετε, σα να μην είστε  αυτοί που μας έφεραν ως εδώ. Εκτός κι αν όλοι εσείς οι Έμπειροι, οι Ικανοί, οι Γνωστικοί, κυβερνήσατε ως Ανεύθυνοι Άρχοντες. Σα να μην έχετε Ευθύνες (αυτό κι αν πρέπει να μπαίνει πάντα με κεφαλαίο). Αυτό λέγεται Νοοτροπία.

Παρ' όλα αυτά, ελπίζω να έχεις κάτι για τους μελλοθάνατους συμπολίτες σου, στο πρόγραμμα και τις προτάσεις σου. Ο Μάρκος μου είπε ότι δεν είναι δουλειά της "Αυτοδιοίκησης" αυτό. "Ελπίζω" να μη συμφωνείς μαζί του.
Αν και λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αυτή η ελπίδα έχω την αίσθηση  ότι βρίσκεται μόνο στα χέρια ενός λαού που θα καταφέρει να αυτοδιοικηθεί και όχι στα χέρια των Ικανών της "Αυτοδιοίκησης".

Ο φίλος σου.

ΥΓ: Ματώνω όταν γράφω τέτοια προς φίλους. Χάσαμε το νόημα και τις λέξεις. Χάσαμε την ουσία, τα αβγά και τα πασχάλια. Λες να τα ξαναβρούμε; 

Εκβιαζοντας ανθρωπους και συνειδησεις κανενας δεν γινεται Δημαρχος!!!!



                 


ΚΕΝΟ

Το πολιτικο κενο ηρθε να καλυψει ο Καλαφατης ,σε μεγαλο κενο τον βλεπω να πεφτει!!! 

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Ο υφυπουργος του Ακη Τσοχατζοπουλου,Αλεκος Καλαφατης,δεν ξερει τιποτα για την δημοσιονομικη κριση της χωρας!!!
Ο Σημιτης ,ο Ακης και οι αλλοι εξαιρετοι αστερες δεν εχουν καμια ευθυνη!!!
Ο Αλεκος ερχεται να μας σωσει!!!
Στο προσωπο του θα τιμησουμε το βαθυ Πασοκ,το κομματικο κρατος ,τους πρασινοφρουρους,τα ρουσφετια,τις μιζες και ολα οσα μας εφτασαν στη σημερινη κατασταση!!!!!!!


ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
Εκβιαζοντας ανθρωπους και συνειδησεις κανενας δεν γινεται Δημαρχος!!!!

ΜΑΝΤΕΛΗΣ
Την υποψηφιοτητα του Τασου Μαντελη μαθαινω οτι θα βοηθησει ο Παυλος Παπαδατος καθοσον αυτος στηριζει τους εμπειρους και εντιμους...

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εχει αργησει ο Παυλαρας να βγαλει ανακοινωση υπερ του Καλαφατη!!!
Ετσι και αλλιως ο ανθρωπος επι Σημιτη εγινε πλουσιος!!!!
Περιμενω την ανακοινωση του να την στειλω στον Πανο Παναγιωτοπουλο και στον Σαμαρα!!!!!


FORTE
Σημαινει δυναμη!!!



ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Μπραβο στον Κουρη.,
Οι ψεκασμενοι το εχουν παραχεσει.,,,
Μονο το 3 τοις εκατο του Καμενου ειναι οι Ανεξαρτητοι Ελληνες και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε προσκυνημενοι..
Ρε ουστ απο εδω χαμενοι...


ΖΑΠΑΝΤΗΣ

Απο το Συριζα στο Πασοκ ενα τσιγαρο δρομος!!!

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ.... ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΈΘΑΝΕ Ο ΑΛΒΑΝΌΣ

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΈΘΑΝΕ Ο ΑΛΒΑΝΌΣ

   

Τον βάζουν μέσα στο κελί, σκοντάφτει και χτυπάει το κεφάλι πάνω στο κρεβάτι, μετά όπως πέφτει σπάει το πόδι του, στηριζόμενος μετά μόνο στο ένα του πόδι πάει να περπατήσει προς την σιδερένια πόρτα μαγκώνει το χέρι του στα κάγκελα και κάνει περιστροφή 180 μοιρών και χτυπάει όλο του σώμα πάνω στα κάγκελα, με το γκελ που κάνει χτυπάει την πλάτη του στο κρεβάτι πάλι, εκεί χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει μπρούμυτα πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας και σπάει θανάσιμα το στέρνο του…….

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ .ΑΚΟΎΣ ΕΚ ΕΙ.

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου Αθήνα 28.3.2014

Σήμερα στη Βουλή και ειδικότερα στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου «Τουριστικά Πλοία και Άλλες Διατάξεις» η βουλευτής του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

      


Το νομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή την προηγούμενη βδομάδα, καλείται να ρυθμίσει θέματα σημαντικά για την οικονομία των νησιών μας όπως τα σκάφη και η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού. 
Μόνο που το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, όπως κατατέθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, ενώ εμπεριέχει κάποια θετικά στοιχεία, όπως η αναγνώριση της ειδικής κατηγορίας ημερόπλοιων, πρακτικά παραδίδει τις θαλασσές μας στα μεγάλα και ξένα συμφέροντα χωρίς καμία διασφάλιση της ασφάλειας, της απασχόλησης των ναυτικών μας, τη βιωσιμότητα του ΝΑΤ, την περιβαλλοντική προστασία και την ευημερία των νησιών μας.

Ο θαλάσσιος τουρισμός είναι σημαντικός για την ανάπτυξη των νησιών μας. 
Για την ανάπτυξη όμως του θαλάσσιου τουρισμού με γνώμονα τις ανάγκες των νησιών, την περιβαλλοντική προστασία, την ασφάλεια και την εργασιακή εξασφάλιση απαιτούνται πρωτίστως υποδομές, έλεγχος και συγκεκριμένο σταθερό πλαίσιο που δεν καλύπτεται από το συγκεκριμένο νομοχέδιο.

Αθήνα, 28.3.2014

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Αντάρτες "του κώλου" σε μία δημοκρατία όμηρο σκοτεινών συμφερόντων.......

http://anemosantistasis.blogspot.gr/


                                    


Του Σπύρου Γουδέβενου


Στο ίδιο έργο θεατές με "αντάρτες" βουλευτές που "πείθονται" την τελευταία στιγμή.


Μην χυθεί το γάλα από την καρδάρα!


Ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο κατατέθηκε σήμερα στην βουλή, με την μορφή του κατεπείγοντως, με σκοπό να ψηφιστεί μεθαύριο, ώστε να απελευθερωθει η επόμενη δόση, που και αυτή θα πάει εξ'ολοκλήρου στους δανειστές της χώρας. Και πάλι μέχρι χθες, είχαμε βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που σήκωσαν "αντάρτικο", που δήλωναν ότι δεν θα τον ψήφιζαν, με αφορμή αυτή τη φορά τις ρυθμίσεις για το γάλα....Αλλά αυτά μέχρι χθες!


Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για το γάλα, εν συντομία, βαφτίζουν "φρέσκο" το γάλα 11 ημερών, αν και οι αλλαγές που έγιναν τελευταία στιγμή, το βαφτίζουν καπως αλλιως, μην αλλάζοντας τον αρχικό σχεδιασμο. Ο σκόπός της μνημονιακής κυβέρνησης και των δανειστών, είναι να εξυπηρετηθούν αποκλειστικά οι μεγάλες ευρωπαϊκές γαλακτοβιομηχανίες, που θα εξάγουν πλέον γάλα στην Ελλάδα, θα το πουλάνε ως φρέσκο, επεκτείνοντας την κερδοφορία τους, με θύματα τους, τους Έλληνες παραγωγούς που θα δίνουν μεν "πιο φρέσκο" γάλα, αλλά σε λιγότερες ποσότητες(αφού το εισαγώμενο γάλα θα πάρει μερίδιο στην αγορά), και σε χαμηλότερες τιμές, δηλαδή πλέον κάτω του κόστους πολλές φορές, αφού ήδη υπερφολογούνται από την μία εκτοξεύοντας το κόστος παραγωγής, και από την άλλη όντας εδώ και χρόνια θύματα ενός καρτέλ, στο οποίο συμμετέχουν οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες, που θα τους πιέζει για ακόμα χαμηλότερες τιμές, λόγω πτώσης του τζίρου τους.


Οι "αντάρτες" βουελυτές, τελικώς πείσθηκαν.......Δέχθηκαν να καταστρέψουν τους έλληνες γαλακτοπαραγωγούς, για να σωθεί η χώρα, να πάρει την δόση, να μην πέσει η κυβέρνηση, να μην έρθει από τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και δανειστές και εγχώρια ολιγαρχία χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Και στον σκοπό αυτό επιστράτευονται και βουλευτές που δεν ανήκουν τυπικά στην κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά ουσιαστικά όλοι ξέρουμε ότι εξυπηρετούν το ίδιο σχέδιο σωτηρίας αυτών των συμφερόντων. Έτσι, και ο Λοβέρδος, που τα κίμιασε με τον Βενιζέλο ένεκα της "Ελιάς", θα υπερψηφίσει και μαζί του λογικά και ο Αηδώνης, και σε εφεδρεία οι "αποστατες" των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που μάλλον θα επιστρατευθούν στο μέλλον!

Η Δημοκράτια όμηρος συμφερόντων και μαύρου χρήματος!


Ο Ελληνικός λαός, μπορεί να του καταλογίσει κάποιος πολλά "κουσούρια", αλλά ανυποψίαστο, αφελή δεν τον λες με τίποτα. Και αυτή η μεταστροφή, κοινώς "κωλοτούμπα", πολλών βουλευτών που ενώ φωνάσκουν ότι θα καταψηφίσουν 1-2 μέρες πρν την ψηφοφορία πείθονται και τελικά ψηφίζουν το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", δεν μπορεί να αποδωθεί απλά στο γεγονός, ότι θέλουν να παραμείνουν βουλευτές για 1-2 μήνες ακόμα ένεκα της βουλευτικής αποζημείωσης, γιατί πολύ απλά με ότι περνάει με την ψήφο τους, ο καθένας τους χάνει εκατοντάδες ψήφους από τις εκλογικές τους περιφέρειες, εξαιτίας της δυσαρέσκειας του κόσμου, άρα χάνουν το "βουλευτιλίκι' μια για πάντα!


Το είπε και ο Ποταμίσιος, ο Θεοδωράκης, στην πρώτη παρουσίαση του μορφώματος του, θέλοντας να στηρίξει το επίχειρημα, ότι δεν επιτρέπονται πρόωρες εκλογές, για κανένα λόγο. Πακτολός εκατομμυρίων, μαύρων, κυκλοφορεί, είπε, για να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές.
 Κανείς εισαγγελές, βέβαια δεν τον κάλεσε, να δώσει εξηγήσεις, για την μαρτυρία τέλεσης πολλών αδικημάτων ταυτόχρονα, από έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ιδιαίτερη επιτυχία το σύστημα, τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, ο Ποταμίσιος, εξίσωσε αυτούς που αποχωρούν λόγω της δυσαρέσκειας της εκλογικής τους βάσης, με αυτούς που μεταπείθονται για να στηρίξουν αντιλαίκές πολιτικές, υπονοώντας ότι και οι μεν και οι δε "λαδώνονται". Αμφιβάλλω σφόδρα, ότι αυτό ισχύει για τους βουλευτές που αποστατούν από τις μνημονιακές πλειοψηφίες, γιατί το "μάυρο" χρήμα πάντα διακινείται από οικονομικά συμφέροντα, και τέτοια συμφέροντα που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση, και να φέρουν υπό αίρεση την μνημονιακή πολιτκή στην χώρα (με μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), δεν τα βλέπω. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πολεμιέται σφοδρά από όλα τα μεγάλα ακόμα και μεσαία μιντικά συγκροτήματα, και εκεί εκδηλώνεται η "ανυπαρξία" τέτοιων συμφερόντων που θα μπορούσαν να παράγουν "μαύρο" χρήμα προς αυτή την πλευρά!



Το είπε ξεκάθαρα ο Θεοδωράκη, άρα. Αυτές οι "κωλοτούμπες", είναι αποτέλεσμα της κυκλοφορίας "μαύρου" χρήματος που κυκλοφορέι για αυτο το σκοπό. Και η Δικαιοσύνη, λένε κάποιοι φίλοι, κοιμάται. Θα διαφωνήσω μαζί τους........Δεν κοιμάται, συμμετέχει με την απουσία της στο έγκλημα της άλωσης της Δημοκρατίας σε αυτόν τον τόπο. Η Δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα, πάντα ήταν σύμμαχος, με την αστική εξουσία υπηρετώντας την πιστά. Αν και φαίνεται ότι υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί που τιμούν τον ρόλο τους, αυτός ο πυλώνας της Δημοκρατίας μας, φαίνεται εξίσου σάπιος με αυτόν την εκτελεστικής εξουσίας!

Τον Μάιο τους ανατρέπουμε, παντού!


Ωραίες διαπιστώσεις θα πει κάποιος, διαβάζοντας τα παραπάνω. Και σίγουρα, δεν είναι πρωτότυπες, αφού μιλάνε για παθογένειες ετών. Το μεγάλο θέμα, είναι τι κάνεις.


Οι κυβερνήσεις πέφτουν στην κάλπη, αλλά οι πολιτικές πέφτουν στον δρόμο, για αυτό πάντα, ως αριστεροί, ως άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν λίγο πιο "βαθιά", επιμένουμε και δέιχνουμε ως κύριο όπλο του αγώνα μας, τον "δρόμο", το κίνημα, την ανατροπή πολιτικών από τα κάτω, γιατί οι πολιτικές που τις σταματάει το κίνημα, δύσκολα εφαρμόζονται στο μέλλον από οποιαδήποτε εκλεγμένη κυβέρνηση.


Σε δύο μήνες, όμως έχουμε εκλογές. Όχι εθνικές μεν, αλλά είναι πασιφανές, ότι εκλογική συντριβή μνημονιακών (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΕΛΙΑΣ, ΠΟΤΑΜΙΩΝ), στους μεγάλους Δήμους, στις περιφέρειες, και κυρίως στην κάλπη των ευρωεκλογών, θα φέρει εθνικές εκλογές, σχεδόν αυτόματα! Είναι η ευκαιρία μας να σταματήσουμε την λαίλαπα σε αυτή τη φάση! 


Είναι η ευκαιρία, να δοκιμαστεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η πρόταση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς που απευθύνεται μετά απο δεκαετίες στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, και αυτή η πρόταση να γίνει πράξη, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της τάξης μας, και η πράξη να γίνει αφετηρία, ώστε ο "ταξικός" εχθρός, να δεχθεί το πρώτο αλλά καίριο χτύπημα!.


Και μακριά από μένα οι "λευκές επιταγές".....Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τον λαό στον δρόμο να αποφασίζει, να καθοδηγεί,να ελέγχει!

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com