Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ



Ο φασισμός ως νοοτροπία στην ελληνική κοινωνία δεν απέκτησε μορφή απλά επειδή βρέθηκε μια συμμορία που ως στάση, ιδέες, πρακτικές και αισθητική αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Καλλιεργούνταν μεθοδικά, κυρίως λόγω ότι η πλειοψηφία αναγνώριζε δύναμη και εξουσία σε κρετίνους, αντικοινωνικές συμπεριφορές και σε οτιδήποτε βρισκόταν “στην μόδα”.

Όταν τα νούμερα τηλεθέασης χαρακτήριζαν ως ποιοτική μια
εκπομπή, όταν οι πωλήσεις δίσκων και τα airplays προωθούσαν μπουζουξούδες ενώ πραγματικοί καλλιτέχνες βρίσκονταν στην αφάνεια, όταν το Χ best seller κατινιάς άφηνε στο περιθώριο εξαιρετικά βιβλία, όταν ο κάθε αγράμματος αποκτούσε εκπομπή και γινόταν είδωλο, όταν ο κάθε ψυχωσικός βουλευτής αφομοιωνόταν ως μέρος του θεάματος, άρα αναγνωρίσιμος, άρα καλός, πως περιμένεις κάτι διαφορετικό;

Η πλειοψηφία ασπαζόταν, υιοθετούσε και αποθέωνε οτιδήποτε μετριόνταν με ποσοτικούς όρους. Οτιδήποτε επέπλεε αποκτούσε ισχύ μέσω της αναγνώρισης από τις μάζες. Καθετί που διαφημιζόταν αναγνωριζόταν ως “επίσημα καλό”. Σκεφτείτε πολιτικούς που συγκέντρωσαν χιλιάδες ψήφους επειδή έκαναν βίζιτες σε τηλεοπτικά παράθυρα. Οι επιλογές της μάζας αν κρίνονται από ποσοτικούς όρους και μαρκετινίστικα κόλπα, δεν μπορούν παρά να είναι κατευθυνόμενες. Γι’ αυτό και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα έχουν συμβάλλει τα μάλα για την εκτροφή του φασισμού σε κάθε επίπεδο.

Πως ένας πολίτης του καναπέ και του φραπέ, μπορεί να έχει άλλη εικόνα για την κοινωνία και τις νόρμες της, αν ενημερώνεται από κανάλια εργολάβων και ισχυρών οικονομικά οικογενειών, που ταυτόχρονα ζουν εις βάρος του συνόλου, αλλά ξεπλένουν το όνομά τους με φιλανθρωπίες; Πως θα διαμορφώσει συνείδηση όταν καταναλώνει τα προϊόντα και τα κατασκευάσματα της ιδεολογίας της ελίτ; Ποια κριτική σκέψη θα καλλιεργήσει με το να πιστεύει πως η επιφάνεια είναι ο μόνος τρόπος να υπάρχεις, να ζεις και να σκέφτεσαι;

Όταν μια μάζα δέχεται παθητικά την ίδια της την κατήχηση από τους εκβιαστές και βιαστές της, πιο εύκολα γίνεται σαν κι αυτούς. Και μάλιστα θα αναπαράγει τον λόγο τους. Θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα τους απέναντι σ’ αυτούς που αντιδρούν, που διαφωνούν και “δεν κάθονται καλά”, στιγματίζοντάς τους μάλιστα, ή αποδίδοντας χαρακτηρισμούς που τους πέρασαν τα αφεντικά τους: Κομμουνιστές, αναρχικοί, συριζαίοι κτλ. Αντιθέτως αν είσαι απολιτίκ, έχεις ευνοϊκότερη μεταχείριση. Στην πραγματικότητα το απολιτικό ον δεν είναι παρά ένας σιωπηρός ακόλουθος της καθεστηκυίας πολιτικής, μόνο που ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Οι άχρηστοι ηλίθιοι, αυτός ο στρατός που τον απεργάσθηκαν οι κυβερνήσεις και μέσω των ντόπιων ολιγαρχών έφτασε στον ψηφοφόρο\καταναλωτή ο οποίος χαριεντιζόταν με τον ψευτοτσαμπουκά και την έλλειψη πολιτισμού. Είναι αυτή η συνομοταξία εντελώς διαφορετικών ομάδων και ατόμων φαινομενικά, που μόνη της έγνοια είναι να εξασφαλίσει την πάρτη της ακολουθώντας απλά διαφορετικό δρόμο.

Στην πορεία κοιτάζει ν’ αυξήσει τα μέλη της όχι επειδή έχουν τα ίδια συμφέροντα ή επιδιώξεις, αλλά για να διατηρήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα τις μαζικές ψυχώσεις και ψευδαισθήσεις που τους επιτρέπουν να μην εναντιωθούν στον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι άχρηστοι ηλίθιοι είναι το mainstream που ανακυκλώνεται, αυτοί που αδυνατούν να καταλάβουν τον διαφορετικό, τον “άλλο” και τον βαφτίζουν “ξένο”. Ξένο όμως όχι προς αυτούς αποκλειστικά, αλλά προς ολόκληρο το σύστημα που εκπροσωπούν και μάλιστα ταυτίζονται εγκληματικά μαζί του. STRANGE JOURNAL

Επίθεση στα γραφεία του ναζιστικού Πρώτου Θέματος

15 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες- Έσπασαν τις τζαμαρίες του κτιρίου

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία του Πρώτου Θέματος


   

από τουλάχιστον 15 κουκουλοφόρους λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και κουτιά από μπογιές. Έσπασαν τζαμαρίες του κτιρίου και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους γύρω δρόμους τα οποία ανήκαν σε γείτονες.
Μετά την επίθεση οι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν στους γύρω δρόμους.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

     

Η φωτογραφία του Παύλου Φύσσα που τον έδειχνε να ψυχορραγεί στην αγκαλιά της φίλης του (λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε), την οποία δημοσίευσε πρόσφατα το «Πρώτο Θέμα» ήταν η αφορμή για την επίθεση που έγινε κατά του κτιρίου της εφημερίδας, το βράδυ της Πέμπτης.

                        

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ



Για όσα είδα, για όσα έζησα εγώ μιλώ.
Παράθυρα ερμητικά κλειστά, για να μην τους φυσάει ο αέρας της Δημοκρατίας.
Σημαίες και σύμβολα Εθνικιστικής και "Πατριωτικής" άρρωστης λογικής, κατεβασμένα.
Καλυμμένες ταμπέλες , με Διαφανή Ζελατίνα ώστε να διακρίνεται άκομα η φρίκη .
Η εικόνα σήμερα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά.
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει τίποτα όμως
Ο Φασισμός υπάρχει και θα υπάρχει, αν ΔΕΝ αντιμετωπιστεί απο ...
την ρίζα και ουσιαστικά.
Ο Φασισμός έχει πολλά πρόσωπα.
Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία.
Το υποτιθέμενο Κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής ειναι μια Ανόητη πολιτική γραμμή με στόχο απλά να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να φέρει τις κοινωνικές ομάδες σε αντιπαράθεση.
Δεν θα τους χτυπήσει καμιά κυβέρνηση Σαμαρά. 
         

Είναι δουλειά δική μας να το κάνουμε.

(Eπίσημη ανακοίνωση Δεν έχουμε για το κλείσιμο των γραφείων ακόμα.
Γράφω μόνο όσα είδα σήμερα.)

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Fotis Simatos @ Bee's Knees..

    

  Fotis Simatos
        madrugada,tindersticks,massive,portishead,depeche,cure,u2,editors.....
                              και ακόμα περισσότερη αγαπημένη μουσική απόψε το βράδυ 
                                       μετά τις 10 στο bee's knee's......music never sleep!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.... Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε αντιφασίστες



ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Και ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε αντιφασίστες. Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Ηράκλειο και από την Κέρκυρα μέχρι την Κω. Παντού.

Ακόμα και στα τηλεοπτικά στούντιο των παράνομων τηλεοπτικών καναλιών των νταβατζήδων, ακόμα και μέσα στα αστυνομικά τμήματα, ακόμα και στις στήλες των πιο υποτακτικών δημοσιογράφων, ο αντιφασισμός φουσκώνει, ξεχειλίζει και παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμα του. Τι ωραία...

Τι μπορούμε να καταφέρουμε όμως σε τελική ανάλυση; Πόσο αντιφασίστες μπορεί να είναι π.χ. οι πολιτικοί που πήρανε τους ναζί από το χεράκι και τους βάλανε μέσα στη Βουλή; Πόσο αντιφασίστες είναι οι πιο καλοπληρωμένες δημοσιογραφικές πουτάνες; Πόσο αντιφασίστες είναι οι μπάτσοι που ψάχνουνε τις παράνομες διασυνδέσεις των φασιστών; Πόσο αντιφασίστες είναι οι δικαστές που κάνουνε τις έρευνες; Πόσο αντιφασίστες είναι οι έντιμοι κυρ Παντελήδες; Πόσο αντιφασισμός χωράει στο φάντασμα της δημοκρατίας και στην Ελλάδα του 2013;

Ο Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι, μιλώντας σε Καναδό δημοσιογράφο της Τορόντο Σταρ, είχε πει: «Είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε το φασισμό για πάντα, σε πείσμα της κυβέρνησης, διότι καμία κυβέρνηση δεν θέλει να ξεριζώσει το φασισμό». «Δε μας λέει τίποτε η ύπαρξη μιας Σοβιετικής Ένωσης κάπου στον κόσμο, όταν οι εργάτες της Γερμανίας και της Κίνας θυσιάζονται στους βάρβαρους φασίστες του Στάλιν. Θέλουμε την επανάσταση εδώ στην Ισπανία, εδώ και τώρα – εμείς είμαστε ο τρόμος του Χίτλερ και του Μουσολίνι, μεγαλύτερος τρόμος απ’ ότι ολόκληρος ο κόκκινος στρατός. Είμαστε το υπόδειγμα των εργατικών τάξεων της Γερμανίας και της Ιταλίας, για το πώς πολεμάς το φασισμό.».

Κανένα αντιφασιστικό μέτωπο δεν μπορεί να σχηματιστεί με αυτούς που έκλεισαν σχολεία και νοσοκομεία, κανένα μέτωπο με αυτούς που έφτασαν την ανεργεία στο 30%, κανένα μέτωπο με τους οπαδούς των πολιτικών ακραίας λιτότητας, κανένα μέτωπο με αυτούς που διέλυσαν μία ολόκληρη χώρα. Αυτούς τους νοιάζει να πάρουνε ότι μπορούνε από τα εκλογικά ποσοστά των ναζί, εμάς μας νοιάζει να τους τσακίσουμε και να περάσουμε από πάνω τους.

http://imf-fuck-off.blogspot.gr/

«Γεμίσαμε λαγούς και τσάμπα μάγκες στην αυτοδιοίκηση»


Στην αυτοδιοίκηση όπως φαίνεται οι πραγματικοί μάγκες τέλειωσαν και την θέση τους κέρδισαν επάξια οι «τζάμπα μάγκες και οι λαγοί». Ένα φαινόμενο που γεννήθηκε τα τελευταία χρόνια, που τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας...
και που εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την αυτοδιοίκηση. Όσον αφορά την δυτική Αθήνα, υπάρχει η υποψία ότι το Χαϊδάρι έχει τους περισσότερους υποψήφιους «λαγούς», αρκετούς παραπάνω από τους άλλους Δήμους.

Ας αφήσουμε το Χαϊδάρι και να εστιάσουμε στα κόλπα του «λαγού» που είναι παλιά, καλοδουλεμένα και έπιαναν μέχρι τώρα.
Ο «λαγός» της αυτοδιοίκησης λοιπόν, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι καθαρά το προσωπικό του κέρδος, να ικανοποιήσει την φιλοδοξία του και τίποτα άλλο. Μαζεύει έναν αριθμό ατόμων, φτιάχνει και μια εικονική παράταξη, τους πουλάει το παραμύθι ότι αυτός είναι ο μόνος άσπιλος-αμόλυντος και μπορεί να κάνει την διαφορά, φοράει τον μανδύα της ανεξαρτησίας ψευτοαριστερίζοντας υποχρεωτικά, τα χώνει στην εκάστοτε διοίκηση του Δήμου και στην κυβέρνηση και αφήνει πλέον το πράγμα να δουλεύει μόνο του.

Στο τέλος όταν ωριμάσουν τα πράγματα και έχει κάνει τις συμφωνίες του, που συνήθως είναι κάποια θέση δίπλα στον Δήμαρχο η σε κάποιον «οργανισμό» ( τον παλιό καλό καιρό έπεφταν και μετρητά ) αναγγέλλει σε αυτούς που τον πίστεψαν, ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές και πως ο τάδε υποψήφιος είναι καλύτερος από αυτόν και ότι πρέπει πάση θυσία να τον στηρίξουμε γιατί είναι η μόνη λύση για το καλό του Δήμου.

Στην πραγματικότητα οι «τζάμπα μάγκες και οι λαγοί», ήταν μέχρι τώρα οι ρυθμιστές του παιχνιδιού και ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την «κατρακύλα» που έχει πάρει η αυτοδιοίκηση , επειδή μοιραία έχουν συνδεθεί με μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα, στην εξέλιξη του δημοτικού τοπίου της σύγχρονης ιστορίας του κάθε Δήμου, αφού προέρχονται συνήθως από «πράσινο η μπλε λαγούμι» και κατάφερναν μέχρι τώρα τους Νεοέλληνες ψηφοφόρους να καταπιούν ένα ωραία φτιαγμένο χάπι αποβλάκωσις.

Στο χέρι μας λοιπόν είναι να μην αφήσουμε τους «λαγούς» και τους «τσάμπα μάγκες» να καθορίσουν για άλλη μια φορά την τύχη στους Δήμους μας, έχουμε τον χρόνο να τους ανακαλύψουμε...η «κυνηγετική περίοδος για το κυνήγι του λαγού της αυτοδιοίκησης λήγει στις 25 Μαϊου το 2014».

Αντώνης Κουρσ@ρος
pitsounicity.gr

"Καλύτερα άνεργος παρά φονιάς"

                                

Η παιδεία είναι δικαίωμα, όχι όνειρο "video"

Ένα βίντεο φτιαγμένο από μαθητές/τριες για τον/την καθένα/μια από εμάς.
                           

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Αίμα - Τιμή - ... Κοινωνία σε παρακμή



Απείχα ελαφρώς από τις εξελίξεις μιας και χρειαζόμουν λίγο χρόνο μακριά από την ζούγκλα και το χάος. Βλέπετε…δυστυχώς η ηλιθιότητα σας με κουράζει, με κάνει να μην θέλω να ασχολούμαι με κανέναν σας. Το βρίσκω κάπως ανούσιο να προσπαθώ να νικήσω την βλακεία σας. Ωστόσο αν σιωπήσω νικάτε. Στενοχωριέμαι που ο θάνατος ενός αθώου με αναγκάζει να γράψω για το ηλίθιο φαινόμενο των ημερών μας που λέγεται χρυσή αυγή.

Προσπάθησα να συνεννοηθώ με πολλούς από εσάς που υποστηρίζετε την χρυσή αυγή. Έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες να επιχειρηματολογήσω απέναντι σε ατάκες όπως… «να πάνε από εκεί που ήρθανε, οι ιταλοί τους βουλιάζουν και τους πνίγουν», «Δεν είναι ναζιστές, είναι πατριώτες» και άλλες ανάλογες ηλιθιότητες. Ωστόσο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ο βούρκος στις ψυχές σας είναι απύθμενος! Πραγματικά…η ανάγκη που έχετε για μίσος θα έπρεπε να σας τρομάζει. Η ευκολία που λέτε φράσεις όπως «καλά την έκανε την Κανέλλη» , «καλά κάνουν και δέρνουν τους μετανάστες»…Είστε καθόλου καλά;

Το ευτύχημα είναι πως με όσους αντάλλαξα μερικές κουβέντες, όλοι σας επιβεβαιώσατε το προφίλ που είχα στο μυαλό μου για τους υποστηρικτές της χρυσής αυγής. Ακαλλιέργητοι πέρα για πέρα…όχι απαραίτητα αμόρφωτοι…αλλά σίγουρα ακαλλιέργητοι. Αδύναμοι να συμμετάσχετε σε έναν διάλογο με επιχειρήματα, άνθρωποι που μισούν τα πάντα και δεν αγαπάνε τίποτα, πορωμένοι με τον πόλεμο, στρατόκαυλοι, και φυσικά όλοι με την μαγκιά στα μπράτσα.

Καταλαβαίνω πως η δύναμη σας προκαλεί δέος. Είναι πολύ εύκολο να γυαλίσει το μάτι σας και να σας ελκύουν τα παραγγέλματα, άλλωστε ζούμε σε μια κοινωνία που διψάει για αίμα και όλοι εσείς οι σκατόψυχοι διψάτε ακόμη πιο πολύ. Προσπαθείτε να μιλήσετε για ιδανικά, για την αρχαία Ελλάδα, για τους κακούς αναρχοκομουνιστές χωρίς να καταλαβαίνετε πως οι μεγαλύτεροι φασίστες είστε εσείς που δεν ξέρετε πώς να κάνετε διάλογο.

Πάντα προσπαθούσα να καταλάβω τον συνάνθρωπό μου, και ναι ακόμη και εσείς είστε συνάνθρωποι μου. Επειδή σε αυτή τη χώρα όλοι μιλάτε χωρίς να ακούτε, εγώ προσπαθώ να ακούω, να πάρω πράγματα από τον συνομιλητή μου. Η διαφορά με εσένα χρυσαυγίτη είναι πως εγώ παρόλο που σε θεωρώ ακαλλιέργητο υπάνθρωπο προσπαθώ να σε καταλάβω, να βρω τις αιτίες που σε έκαναν να μισείς. Σε αντιστάθμισμα εσύ θέλεις να με σκοτώσεις. Αυτοί είστε. Τραμπούκοι με ψυχολογικά προβλήματα, όλοι σας επίδοξοι δολοφόνοι.

Όσο αναφορά τους ψηφοφόρους…Όλοι σας οπλίσατε το χέρι του Ρουπακιά! Όλοι σας με την ηλιθιότητα και την ματαιοδοξία σας είστε ηθικοί αυτουργοί! Νομίζετε πως είστε καλύτεροι από τους μετανάστες, σίγουρα πιο εργατικοί από τους αριστερούς, έχετε καλύτερα γονίδια από όλο τον πληθυσμό και φυσικά είστε πιο δυνατοί και από τους jedi. Ξυπνήστε εγωιστικά πλάσματα! Ο ήλιος δεν ανατέλλει από τον κώλο σας! Σπέρνετε τη βία νομίζοντας πως πράττετε το πατριωτικό σας καθήκον. Αυτοί που ψηφίζετε δεν είναι καθόλου καλύτεροι από το Ρουπακιά. Πάρτε το χαμπάρι πως το όνειρό τους είναι να εξουσιάζουν, να πολεμάνε, να διατάζουν, να δέρνουν και να σκοτώνουν όποιον διαφωνεί.

Αν όλα αυτά τα ξέρετε, τα πιστεύετε, τα θέλετε και τα επιδιώκετε…σας εύχομαι να μην κάνετε έξυπνα παιδιά. Γιατί αν κάποιος που αγαπάτε έχει διαφορετικές ιδέες και τον «φάει» κάποιος σκατόψυχος φασίστας….τότε θα καταλάβετε τι είναι ο φασισμός. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα απλό. Έχω την εξουσία εγώ και επειδή δεν μου αρέσεις σε σκοτώνω. Απλό δεν είναι; Φυσικά και είναι αλλά οι φασίστες σκοτώνουν τους κακούς μετανάστες και αναρχικούς…ε; Όχι… σκέψου πως σε σκοτώνω επειδή δεν μου αρέσουν αυτά που λες, δεν μου αρέσουν τα μούτρα σου ρε παιδί μου. Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση έτσι; Ξέρεις γιατί; Γιατί αν ήμουν ο δυνατός και σκότωνα θα ήσουν μαζί μου. Θα συμφωνούσες μαζί μου και οι κακοί τις ταινίας θα ήταν όποιοι σου έλεγα εγώ. Δεν είναι θέμα ιδεολογίας το πρόβλημα σου επίδοξε πινοσέτ…είναι θέμα χαρακτήρα. Κατά βάθος είσαι τόσο δειλός που ψάχνεις έναν δυνατότερο σου να κρυφτείς από πίσω του. Ψάχνεις ένα αρχηγό, ή καλύτερα για να σου δώσω να καταλάβεις τι είσαι, έναν βοσκό.

Ψάχνεις την εύκολη λύση για τα κοινωνικά προβλήματα και επιλέγεις να σκοτώσεις και να δείρεις όποιους σε ενοχλούν. Γιατί το να είσαι σκεπτόμενος και να αναζητάς το δίκαιο για όλους είναι κάτι δύσκολο. Απαιτεί ευστροφία, σοφία, καλλιέργεια και αγάπη…αρετές που λείπουν από μέσα σου. Είσαι ένα εμπόδιο απέναντι στην πολιτισμένη κοινωνική εξέλιξη. Η απάντηση στην κοινωνική και οικονομική κρίση δεν είναι ο ναζισμός...είναι το χειρότερο αποτέλεσμα της. Είσαι ένα πιόνι που εξυπηρετεί την πόλωση, είσαι ένας υπάνθρωπος που όταν στενεύεσαι σε ένα χώρο με τους συνανθρώπους σου, αντί να ψάξεις λύση για να βγείτε όλοι…εσύ θες να ξεσκίσεις τις σάρκες τους για να έχεις περισσότερο χώρο. Αυτό είσαι χρυσαυγίτη…ένας άβουλος στρατιώτης που ψάχνοντας την «μεγάλη ιδέα» κάλλιστα γίνεται μισθοφόρος, μπράβος και δολοφόνος.

Όσοι με χαρακτηρίσετε αναρχικό, κομμουνιστή ή οτιδήποτε σας έρθει στο κεφάλι, να σας πληροφορήσω πως δεν επιδέχομαι ταμπέλες, ωστόσο με όσους αναρχικούς και κομμουνιστές έχω συνομιλήσει είναι μακράν σοφότεροι και καλλιεργημένοι από τους φασίστοχρυσαυγίτες οι οποίοι φαντάζουν ακατέργαστοι άνθρωποπίθηκοι μπροστά στους «αριστερούς».

Τέλος…για να καταλάβεις λίγο την ψυχοσύνθεση μου ηλίθιε χρυσαυγίτη…το παράσημο που θα έχω στη ψυχή μου αν σώσω έναν αδύναμο από εσένα….θα είναι χίλιες φορές μεγαλύτερο από όσα κι αν σου κολλήσουν οι στρατόκαυλοι βοσκοί σου! Πέσε κοιμήσου και ονειρέψου τον Φύρερ Μιχαλολιάκο να σου σφίγγει το χέρι.

Υ.Γ. Λυπάμαι που ανακάλυψα την μουσική του Παύλου Φύσσα λόγω του θανάτου του. Οι άνθρωποι που εκφράζονται ελεύθερα είναι οι πρώτοι μάγκες και θα μνημονεύονται πάντα.

Υ.Γ.2 «Δε θα δακρύσω μα και δε θα φοβηθώ.
Δε θα αφήσω να μου κλέψουν τα όνειρα μου,
ελεύθερα, ψηλά, πολύ ψηλά πετώ
κι όλοι ζηλεύουν τα περήφανα κι αδέσμευτα φτερά μου.»
RAMNOUSIA 

Ένα πραξικόπημα στο τέσσερα!

Εγραψε:Pitsirikos

Συναγερμός έχει σημάνει στη χώρα μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλούσε σε πραξικόπημα. Σε στρατιωτικό πραξικόπημα γιατί το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα έχει γίνει ήδη, με μεγάλη επιτυχία. Η ανάρτηση έγινε σε μπλογκ της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», ενώ εντοπίστηκαν και δυο ύποπτα tweet από τον χρήστη eimai_gynaika_tou_glentiou_kai_den_ypologizw.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από πραξικόπημα, στην χώρα μας θα προσγειωθεί και ιπτάμενος δίσκος με εξωγήινους.

Παρακαλείστε να τους φέρεστε ευγενικά, μέχρι να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Μπορεί να έρχονται για επενδύσεις.

Το πραξικόπημα είναι προγραμματισμένο με μεγάλη μυστικότητα για τις 28 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα στις 4 το απόγευμα.

Υπάρχει η σκέψη το πραξικόπημα να γίνει στο πεζοδρόμιο, ώστε να μην διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Αν βρέχει, το πραξικόπημα θα γίνει σε κλειστό χώρο.

Στόχος του πραξικοπήματος είναι η ανατροπή της κυβέρνησης, επειδή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μαζί με τον Μάκη Βορίδη, τους νταβατζήδες της διαπλοκής, τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου κάνουν αντιφασιστικό αγώνα.

Πάρτε κι εσείς μέρος στον αντιφασιστικό αγώνα. Θα κερδίσετε πλούσια δώρα.

Πάντως, προλαβαίνουμε να κάνουμε αύριο εκείνη την επανάσταση που κάνουμε τρεις Σεπτέμβρηδες τώρα -μετά τις καλοκαιρινές διακοπές-, ώστε να προλάβουμε το μεθαυριανό πραξικόπημα.