Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

536.409 ελληναράδες σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα...



              

http://tripioevro.blogspot.gr/

Ο Παύλος Φύσσας δεν ζει. Για την ακρίβεια δεν έζησε ποτέ για τους 536.409 έλληνες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις τελευταίες ευρωεκλογές. Ούτε η ζωή ούτε ο θάνατός του αφορούσε ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους για τη δυστυχία τους και τους βρίσκουν στα πρόσωπα των πακιστανών, των ομοφυλόφιλων ή των μουσουλμάνων. Τα τραγούδια του δεν έφτασαν ποτέ στα αφτιά εκείνων που ζουν σε σπίτια χωρίς καθρέφτες γιατί τρομάζουν και μόνο στην θέα τής όψης τους ή την θαυμάζουν τόσο πολύ που το γυαλί ραγίζει και δεν αντικρίζουν παρά μόνο μια παραμορφωμένη εικόνα την οποία εκλαμβάνουν ως αληθινή...

Ο Παύλος Φύσσας δεν ζει γι' αυτούς που επιμένουν να διατηρούν ως τρίτη πολιτική δύναμη ένα νεοναζιστικό μόρφωμα δειλών δολοφόνων, μαστροπών, εκβιαστών, ληστών κι απατεώνων τού κοινού ποινικού δικαίου μόνο και μόνο γιατί θέλουν να τιμωρήσουν με αυτόν τον τρόπο τη σαπίλα τής μεταπολίτευσης. Με την ανοχή τους, αν όχι και με το θαυμασμό τους για τους χιμπαντζήδες με τα μαύρα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να περιφρονούν το δικαίωμά τους να αντικαταστήσουν την κοινοβουλευτική ολιγαρχία στην οποία λειτουργούμε με την πραγματική άμεση δημοκρατία. Αντιθέτως, στρώνουν το έδαφος για την εγκαθίδρυση ενός αυταρχικού καθεστώτος στο οποίο θέση θα έχουν μόνο οι φίλοι του, ενώ οι εχθροί του θα είναι είτε φυλακισμένοι είτε εξόριστοι είτε νεκροί...

Ο Παύλος Φύσσας δεν ζει. Για την ακρίβεια δεν έζησε ποτέ για όλους εκείνους που αναζητούν φτηνές δικαιολογίες για να δικαιολογούν την ψήφο και τη φανερή ή κρυφή υποστήριξή τους στη Χρυσή Αυγή. Το επιχείρημα "καλό είναι να υπάρχουν και κάποιοι στη Βουλή να ρίχνουν μερικές μπουνιές" δεν θα τιμούσε έναν πίθηκο αν το χρησιμοποιούσε σε συνέλευση του είδους του στη ζούγκλα, πόσω μάλλον homo sapiens που υποτίθεται πως είμαστε πιο εξελιγμένο μοντέλο. Οποιος αντιλαμβάνεται την πολιτική με όρους γηπέδου, καφενείου ή αμερικανικής ταινίας εκδίκησης δεν μπορεί να συνυπολογίζεται στη χορεία των πολιτών...

Οπως το σύστημα δεν ανατρέπεται αν κάψεις μια τράπεζα, πετάξεις μια μολότοφ ή ακόμα κι αν δολοφονείς αραιά και πού επιφανείς εκπροσώπους του, με τον ίδιο τρόπο δεν πρόκειται να καταρρεύσει επειδή κάποιοι ουρακοτάγκοι με κοστούμια θα βρίσουν ή θα δώσουν και καμιά σφαλιάρα σε φαύλους. Πόσω μάλλον όταν, όπως καταγγέλλουν άλλωστε και πρώην χρυσαυγίτες, χρηματοδοτούνται από την ελίτ για να καταθέτουν, για παράδειγμα, ερωτήσεις υπέρ των εφοπλιστών ή να λερώνουν τα χέρια τους με αίμα σε κατ' ανάθεση δουλειές από επιχειρηματίες...

Ο Παύλος Φύσσας δεν ζει. Για την ακρίβεια δεν έζησε ποτέ για όλους αυτούς που λησμονούν τις ναζιστικές θηριωδίες σε αυτόν τον τόπο, οι οποίες τελέστηκαν από τα κτήνη που λατρεύουν οι χρυσαυγίτες. Και οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες είναι τόσο δειλά ανθρωπάκια που αποκηρύσσουν μπροστά στις κάμερες κι ενώπιον των ανακριτών τον Χίτλερ και την παρέα του, μολονότι για εκείνους είναι πραγματικοί θεοί. Η ιδεοληψία τους είναι τόσο χυδαία που ούτε καν οι ίδιοι δεν μπορούν να τη δικαιολογούν στο πόπολο, γι' αυτό και προτιμούν να το εξαπατούν με πατριωτικές και δήθεν αντισυστημικές κορώνες όταν οι χιμπαντζήδες με τα μαύρα δεν είναι παρά εχθροί τής Ελλάδας και του λαού και οι απόλυτοι λακέδες τού κατεστημένου. Ο Ν. Μιχαλολιάκος, ο Ηλ. Κασιδιάρης και η υπόλοιπη ακροδεξιά κομπανία βρίσκονται στη φυλακή με δική τους υπαιτιότητα κι όχι γιατί τους κυνηγά το διεφθαρμένο σύστημα. Με αυτό συναγελάζονταν, άλλωστε, όπως απόδειξε και η κασέτα με τον Τ. Μπαλτάκο...

Η Χρυσή Αυγή, όπως επίσης παραδέχθηκε νεοδημοκράτης βουλευτής, είναι εδώ για να κάνει τη βρόμικη δουλειά των απατεώνων με τα καθαρά χέρια και τις δυσώδεις συνειδήσεις, των εγκληματιών τού λευκού κολλάρου που είναι ικανοί να θυσιάσουν τα πάντα αρκεί να μη δουν την Αριστερά να κυβερνά αυτόν τον τόπο. 

Τον Παύλο Φύσσα, ωστόσο, δεν δολοφόνησε μόνο ο Ν. Μιχαλολιάκος. Μπήξαμε το μαχαίρι στο στομάχι του κι όλοι εμείς που ανεχόμαστε, όταν δεν χειροκροτούμε, τη νομιμοποίηση με χίλιους δυο τροπους τής μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού, όλοι εμείς που παραχωρούμε με ευχαρίστηση ελευθερίες με αντάλλαγμα μια ψευδαίσθηση ασφάλειας, όλοι εμείς που θωπεύουμε τι αδυναμίες μας, επιτρέποντας στο φασισμό να μας κατασπαράζει χωρίς καν να το παίρνουμε χαμπάρι...


Άλλος συναντάει τον Θεό κι άλλος τον Διάβολο !!!


http://corfu4all.blogspot.gr/

 

Ο τίτλος θα μπορούσε να περιγράφει σχηματικά και με.. λογοτεχνικό τρόπο την "αντιπαράθεση συναντήσεων" ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Σαμαρά αφού με την ανακοίνωση ότι ο σύντροφος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τον Πάπα, ο Σαμαράς, γνωστός οπαδός της θρησκείας της λιτότητας ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με...
τη Μέρκελ. 

by...Ινστρούχτορας.

 Πιστεύει ο Σαμαρά ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι που θα του πουν "μπράβο" για την επικείμενη συνάντηση του με την προσωποποίηση του κακού επί της Ευρωπαϊκής Γης, την Γερμανίδα Καγκελάριο; 

Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη γυναίκα απλά όπως και να το κάνουμε προσωποποιεί την κυρίαρχη πολιτική στην Ευρώπη, αυτή την πολιτική που μας έχει καταστρέψει τις ζωές. Άρα δεν θα το έλεγα και καλό που σαν απάντηση προς τον Τσίπρα συναντιέται με την Μέρκελ. Για να πάμε όμως και στη συνάντηση του συντρόφου με τον Πάπα, αφενός δεν θα πρεπε να "τρελαινόμαστε" και να πανηγυρίζουμε, αφετέρου θα είναι αδιαμφισβήτητα μια ιστορική συνάντηση. 

 Ο κόσμος που υποφέρει δεν θα δώσει καμία σημασία στη συνάντηση Τσίπρα με τον Πάπα. Το πολύ-πολύ κάποιοι λαϊκοί δεξιοί που μπορεί να φοβόντουσαν τους κομμουνιστές ότι θα τους πάρουν τα σπίτια και θα λεηλατήσουν τις εκκλησίες να καταλάβουν ότι αυτοί παραλογισμοί βρίσκονται μόνο στα φανατισμένα μυαλά των Φαήλων, των Μπαλτάκων και των Σαμαράδων. 

 Από την άλλη όμως οφείλουμε να λάβουμε υπόψη πως κομμάτι της αριστερής πολιτικής είναι και οι διεθνείς σχέσεις, οι σχέσεις με τους άλλους λαούς, με αυτούς που θέλουμε να αλλάξουμε μαζί (γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε) την Ευρώπη. Επίσης είναι και μια προσπάθεια για την περιθωριοποιημένη ευρωπαϊκή Αριστερά να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση για τις θέσεις και τις αξίες της και "νέοι ΣΥΡΙΖΑ" να αναδειχθούν στην πολιτική σκηνή των ευρωπαϊκών χωρών.

 Στην τελική ο Τσίπρας θα συναντηθεί με έναν άνθρωπο που έχει δείξει, τουλάχιστον μέσω των δηλώσεων και των παρεμβάσεων του, ότι τον απασχολεί πάρα πολύ ο ανθρώπινο πόνος και η φτώχεια. 

Ο Σαμαρά θα συναντηθεί με την εκπρόσωπο των εκμεταλλευτών όλης της Ευρώπης, αυτών που βλέπουν τους ανθρώπους σαν νούμερα. 

 Προλετάριοι (είτε καθολικοί, είτε ορθόδοξοι, είτε ότι άλλο) του κόσμου ενωθείτε...

"έριξαν" το κάλεσμα για τη αντιφασιστική συγκέντρωση στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ



Πριν από λίγο έριξαν το προφίλ ......


Gerasimos Bozas .......


και ..... ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

(SEPT 18 1 χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα )

https://www.facebook.com/events/324980760995917/
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014, 7:00μμ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ




ο #Samaras κυρήξε την έναρξη της κινδυνολογίας κ εκφοβισμού... πάλι.


Nαυσικά ‏@nafsika71

"Δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν κυβερνήσει ο Σύριζα." Κι έτσι ο #Samaras κυρήξε την έναρξη της κινδυνολογίας κ εκφοβισμού... πάλι...

18 hrs · Athens · 
άτακτος @33_3_3 ·
τι να αποφάσισαν άραγε σήμερα στο Μαξίμου ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο;
Καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ;
βόμβα στο ΠΑΣΟΚ;
ή να πιάσουν τον Ξηρό;

χο!!!χοχοχοχοοχο!!!! Merry Christmas.
..


Ο Σαμαράς και ο φόβος

Εγραψε:Pitsirikos

                             

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε μια προσωπική συζήτηση στο εντευκτήριο της Βουλής με κάποιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, ο καφετζής της Βουλής κρυφάκουγε, οπότε μάθαμε πως ο Σαμαράς είπε πως «αν του δοθεί ποτέ η ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει -κάτι που δεν θα γίνει ποτέ- τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες».

Ο καφετζής της Βουλής ορκίζεται πως άκουσε με τ” αυτιά του τον Αντώνη Σαμαρά να λέει πως, αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, θα προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης, θα κάνει κουμάντο η τρόικα και τα μνημόνια θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξέρει πως έχει τελειώσει και συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του εκβιασμού και του φόβου.

Τίποτα δημιουργικό δεν μπορεί να κάνει ο Σαμαράς και όλοι αυτοί οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, των δυο κομμάτων που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και συνεχίζουν να βρίσκονται παρέα στην κυβέρνηση.

Μόνο απειλές και εκβιασμοί, ώστε αφενός να κυριεύσει ο φόβος τους Έλληνες και να παραταθεί η δική τους παραμονή στην εξουσία.

Όποιος πιστεύει πως με τον φόβο, τις απειλές και τους εκβιασμούς μπορεί να έχει η Ελλάδα ελπίδα για καλύτερες ημέρες, φυγή προς τα εμπρός και έξοδο από την χρεοκοπία, είναι άρρωστος.

Από τα μέσα που χρησιμοποιεί ο Σαμαράς για να φοβίσει τους Έλληνες, είναι προφανές ότι φοβάται.

«Καλύτερα να χαθείς παρά να μισείς και να φοβάσαι» έγραψε ο Νίτσε.

Δεν ξέρω αν ο Σαμαράς μπορεί να φοβίσει τους Έλληνες, απειλώντας πως «αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες», αυτά τα ιερά των σύγχρονων κοινωνιών που αντικατέστησαν τις εκκλησίες.

Δεν είναι μόνο ότι πολλά λεφτά έχουν ήδη φύγει από τις τράπεζες -άλλα για το εξωτερικό και άλλα για την επιβίωση και τις ανάγκες των πολιτών-, είναι και κάτι ακόμα:

Πώς να φοβίσεις τους Έλληνες πως, αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες, όταν, πριν από τα λεφτά, έχουν ήδη φύγει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο εξωτερικό;

Κι αυτό δεν έγινε με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ· έγινε με την κυβέρνηση Σαμαρά και τις κυβερνήσεις των προκατόχων από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να υποστηρίξει πως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εγκατέλειψαν την Ελλάδα επειδή φοβούνται μήπως γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει παιδιά, δεν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, γυρίστε πίσω.


ΚΟΠΡΙΤΗΣ ‏@KOPRITHS 57 λεπτά

Ειπε λέει ο Σαμαρας ότι όποιος μιλά τέτοιες ώρες για εκλογές εξυπηρετεί συμφεροντΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ



ΑυγερινόςΧατζηχρυσός ‏@avgerinosx
#Samaras :"Οποίος θελει εκλογές εξυπηρετεί συμφέροντα" ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ;

Nasia
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ; Η εφορία κατάσχεσε από λογαριασμό Λαρισαίου καρκινοπαθή (σε τελευταίο στάδιο) 2500 ευρώ... {.larissanet}

Ενας βουλευτής, τρεις ιερείς και έξι δήμαρχοι μεταξύ των χιλιάδων που λάμβαναν παράνομα συντάξεις, διαβάζω..

P.G. Papanikolaou @PGPapanikolaou
3 εργαζόμενοι του "Ευαγγελισμού" τραυματίες από τα ΜΑΤ μέσα στο νοσοκομείο. Συγχαρητήρια κ.κ. Βορίδη, Γρηγοράκο και Κικίλια. Και εις ανώτερα



800 οι πνιγμένοι έξω από την πόρτα μας τις τελευταίες μέρες.... και όμως πολλοί εκστασιάζονται με μια ποιό σοβαρή είδηση .... την αφαίρεση όγκου από χρυσόψαρο....

Ντροπή .. 
.....Πλωμαρίτης καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή......μόνο!!!






Το ξέρατε πως έβγαλαν και πακέτα με δώδεκα τσιγάρα που τιμώνται ενάμισι ευρώ;

Σε λίγο θα τα πουλάνε και χύμα, όπως τη δεκαετία του πενήντα. Ο Μίμης Φωτόπουλος, ο Νίκος Ξανθόπουλος κι εμείς

KostasKatsandredakis
εισπρακτικές εταιρίες και για τ αληξιπρόθεσμα της δεη. Θα κάμουν πάλι οι υιοί σιούφα δουλειές με χούντες


Εγώ πάλι, δεν αναρωτιέμαι "πού θα βρει τόσα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ". Προτιμώ να "αναρωτηθώ" πού βρήκε τόση βαρβαρότητα η κυβέρνηση.

Όταν τα λογικώς αυτονόητα που υποβάλλει ως πρόγραμμα ένα κόμμα, όπως εν προκειμένω ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται από την κυβέρνηση ως (ακραία) μη ρεαλιστικές λαϊκίστικες εξαγγελίες, μπορούμε να ίσως να έχουμε ένα μέτρο περί του Μεσαίωνα που βιώνουμε.

Vasso Zachs


ΑυγερινόςΧατζηχρυσός @avgerinosx ·
-Αδωνις:"Δεν Υπάρχουν λεφτά, χρεοκοπήσαμε, καταλάβετε το ! "
-Μπόμπολας:"Δεν πάνε κάλα τα διόδια"
-Αδωνις:"Αυριο Ψηφίζουμε να πάρεις 350εκ"

όπως καταλαβαίνουμε οι μισθοφόροι της ακροδεξιάς κυβέρνησης προπονούνται για την αντιφασιστική διαδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα να βγάλουν τα λυσσακά τους, όσο πιο μαζικές θα είναι οι διαδηλώσεις τόσο πιο δύσκολο για την καταστολή


Προβλέπεται σφαγή αύριο...