Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Panagiotis Skoutas.....

Manolis Kamilakis and 2 others replied to a comment on this.
Δεν αποκλείω καθόλου να έχουμε εκλογές το φθινόπωρο» δηλώνει σε συνέντευξή στην εφημερίδα Realnews η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Με τίποτα δεν μπορεί να το χωνέψει οτι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
Να γνωρίζουν οτι το Σεπτέβρη έχουμε διπλή σύνοδο του Νότου της ΕΕ , τις άδειες στα κανάλια. Να προχωρήσουμε περαιτέρω στην αποκάλυψη της διαπλοκης.Τον Οκτώβρη τη δεύτερη αξιολόγηση, διεθνείς συναντήσεις για προσέλκυση επενδύσεων. Μέχρι τέλους του χρόνου την διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους. Υπάρχει χρόνος για εκλόγες; Ματαιοπονείται η Αριστερά άντεξε οταν την κυνηγαγάτε με φυλακές και εξορίες, δεν θα αντέξει τώρα στη κυβέρνηση. Όνειρα θερινής (Αυγουστιάτικης) νυκτός.
LikeShow More Reactions
Comment
Comments
Manolis Kamilakis όνειρο και ψευδαίσθηση είναι ότι υπάρχει Αριστερά στην Κυβέρνηση , σταμάτηστε επιτέλους να ταυτίζεται την Αριστερά με το νεοφιλελεύθερο παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ , σταματήστε επιτέλους να αναφέρεστε στους αγώνες και τα μαρτύρια των αγωνιστών , αυτοί δεν εσκυψανρ το κεφάλι , δεν υπέκυψαν στην επίθεση της αστικής τάξης , δεν βασάνιζαν αγωνιστές των κινημάτων , δεν έστελναν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς εναντίον εργατών , δεν αφαιμαζαν την εργατική Τάξη .....αυταρ τα κάνετε εσείς ...δεν έχετε καμιά θέση ούτε σχέση με την Αριστερά
UnlikeReply252 mins
Panagiotis Skoutas Οταν σας ζητησουμε πιστοποιητικο αριστεροσινης να μην μας δωσετε.
LikeReply119 mins
Manolis Kamilakis Τα πιστοποιητικά να τα ζητήσετε απο αλλού , οι ταξικοί αγώνες και οι μάχες εναντίον της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας του ΣΥΡΙΖΑ ,εναντίον των μνημονίων ,ενάντια στα αντεργατικά νομοσχέδια και τις αντιλαϊκές πολιτικές είναι αυτές που δείχνουν αυτούς που παραμένουν πιστοί στα ιδεώδη της Αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος ...
LikeReply14 mins
George Tsimaras Καλον ειναι ολοι να αντιληφθουν οτι η χωρα ειναι χρεωκοπημενη απο το 2010 και προπληρωνει τροφιμα, καυσιμα, φαρμακα σε σκληρο συναλλαγμα

Και οτι ο φασιστας δολοφονος σαμαρας περιμενει στη γωνια


Καλους αγωνες
LikeReply14 mins
Gerasimos Bozas Μνημονιακό πιστοποιητικό έχετε ....ξεφτίλες που θα βάλετε στο στόμα σας την αριστερά.....αν ζούσαν όλοι αυτοί που βασανίστηκαν στα ξερονήσια θα σας είχαν πάρει με τις πέτρες....
LikeReply3 mins
Gerasimos Bozas
Write a reply...
Ανδρεας Γερασιμοπουλος Να σας δούμε πως θα χειριστείτε τα εργασιακά στον ίδιωτικο Τομεα?Δεν έχετε πάρει μυρωδιά ότι σας περιμένουμε όσοι σας στηριξαμε στην γωνία για το συγκεκριμένο ?
LikeReply23 mins
Nikos Touliatos Η αριστερά δεν έχει ανάγκη άλλο απο νεκρούς ήρωες και απο μνημόσυνα. Ανάγκη για δράση έχει για να είναι αριστερά. Γιαυτό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΑΡΙΣΤΕΡΑ γιαυτό και δεν μπορούν οι νεκροί να το αποδεχθούν αυτό. Γιατί απλά είναι νεκροί. Καθαροί. Ιδεολόγοι. Οραματιστές. Ονειροπόλοι. ΝΑΙ αλλά ΝΕΚΡΟΙ.. Και δεν χρειάζεται αυτή η κοινωνία άλλα κόλυβα. Έφαγε πολλά για πολλά χρόνια..
LikeReply16 mins
Manolis Kamilakis Φυσικά αλλά μην αναφέρεστε στην Αριστερά , τη βρωμίζετε με τη δεξιά σας πρακτική ... λίγη τσίπα δε βλάπτει

ΤΑ "ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ"


Επρόκειτο για έναν λόγο που χαρακτήριζε περιθωριακές κοινωνικές ομάδες που κινούνταν στον χώρο της (ημι)παρανομίας. Με έντονο σεξιστικό υπόβαθρο, με υποτιμητικές αναφορές στη γυναικεία σεξουαλικότητα και γενικώς στο γυναικείο φύλο, στο έπακρο ομοφοβικός και φυσικά με δεδομένη την αξιωματικά αναγνωρισμένη ανωτερότητα του άντρα "που γαμεί και δέρνει".

Χαρακτηριστικός λόγος και των ακροδεξιών συμμοριών διαχρονικά, βρισκόταν σταθερά στο στόχαστρο των αριστερών νεολαιίστικων κινημάτων, καθώς υιοθετούνταν και από τμήματα της εργαζόμενης νεολαίας, σε μια προσπάθεια να αντιπαραθέσουν το αντριλίκι στην κοινωνική καταφρόνια που βίωναν.


Καθώς η αστική τάξη του τόπου -για λόγους που δεν είναι δυνατόν να αναλυθούν εδώ- ανανεωνόταν από γενιά σε γενιά σε σημαντικό ποσοστό και τμήμα της προερχόταν πάντα και από τον χώρο της (ημι)παρανομίας, η γλώσσα αυτή δεν ήταν ποτέ άγνωστη στα πρώτης γενιάς αστικά σαλόνια. Σε μια έκρηξη αθυροστομίας, μάλιστα, που συνόδευσε την περίοδο της επισφαλούς ευημερίας στα 1990-2010, ο λόγος αυτός άρχισε να εκφράζεται και γραπτώς σε έντυπα τύπου ΚΛΙΚ και ΝΙΤΡΟ, ενώ οι κοινωνικά βολεμένοι φορείς του δεν δίσταζαν, πλέον, να τον εκφέρουν και δημοσίως.

Η είσοδος στη Βουλή της ναζιστικής συμμορίας το 2012 έφερε τον λόγο αυτόν και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Και υιοθετήθηκε και από εκείνους που, ούτως ή άλλως, τον είχαν μάθει στις εφηβικές κολλεγιοπαρέες.

                

Έτσι, από τη σεξιστική αθυροστομία του Παναγιώταρου φτάσαμε αισίως στα "πουτσιλίκια" του Κυρίτση. 
Και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη...