Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ



Το πρωτοσέλιδο της ντροπής.

Όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα αντίστοιχο πρωτοσέλιδο από "Εθνικό Κήρυκα", "Εστία", "Ακρόπολη" ή "Ελεύθερο Κόσμο" των πέτρινων χρόνων.

Ντροπή σας, εθελόδουλα ανθρωπάκια!
Τι σας έφταιξε η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, με τις τόσες διώξεις επί Αμερικανοκρατίας, ρε ξευτιλισμένοι;
Με ποιο δικαίωμα τα κατεβάζετε όλα στο επίπεδο του βόθρου όπου έχετε βουλιάξει οι ίδιοι;



    

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου
Ανοιχτή υποστήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση για απομείωση του χρέους και επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη προσφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, που επέλεξε την Αθήνα ως έναν από τους δύο σταθμούς τής -ουσιαστικά αποχαιρετιστήριας- περιοδείας του στην Ευρώπη στις 15-18 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, ο Ομπάμα στην Αθήνα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο και «τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα επιβεβαιώσει τη στήριξή μας στις συνεχιζόμενες προσπάθειες να επιστρέψει η ελληνική οικονομία στο μονοπάτι της βιωσιμότητας και να επανέλθει στην ευημερία». Στην Αθήνα θα συζητήσει επίσης για το προσφυγικό, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν το ενδεχόμενο να επισκεφθεί και τη Λέσβο. Μετά την Αθήνα θα επισκεφθεί το Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την Άν. Μέρκελ και τους ηγέτες Γαλλίας, Ιταλίας και Βρετανίας.
* Λευκός Οίκος: «Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και θα επιβεβαιώσει τη στήριξή μας στις συνεχιζόμενες προσπάθειες να επιστρέψει η ελληνική οικονομία στο μονοπάτι της βιωσιμότητας»


Οταν εκπροσωπος των ΑΝΕΛΛ... Υποστηριζει την εφημεριδα ΑΥΓΗ..... Που την αγοραζε ο πατερας μου κρυφα..... Εγω, συχωρατε με, δακρυζω......

Βασιλης Πολυχρονης

Θυμάστε το "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι","ο λαός απαιτεί,έξω οι Αμερικανοί","έξω οι βάσεις του θανάτου"?Ε,ξεχάστε τα.Από δω και στο εξής θα φωνάζουμε..."είναι φίλοι μας οι Αμερικανοί" (κατά το...Γερμανοί του Σταρένιου)!Άλλωστε,η...στήριξη τους και η...αλληλεγγύη τους φάνηκε από...εκείνα τα τηλεφωνήματα του Κλίντον και του Ομπάμα στον...ηγέτη 100ετίας για να υπογράψει το 3ο - το μακρύτερο και - αριστερό μνημόνιο!

Οσονούπω θα περάσουμε και στο..."Πρόεδρε μου, ιδού η χώρα σας".Παλιότερα το έλεγαν "στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας",αλλά τώρα...είμαστε "ανεξάρτητο κράτος"!


Υ.Γ. Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί η...Scinteia του 21ου αι. δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 782 φύλλα (785 τις Κυριακές) σε κυκλοφορία...καιρός να πάψει να αναρωτιέται!

#ξεφτίλες