Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ....ευρώ ή δραχμή...



 


     

αναστολή πλειστηριασμού στο Αργοστόλι..video

Αναστολή πλειστηριασμού  επαγγελματικής στέγης στο Αργοστόλι..

 




 

  

το κάλεσμα..

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ


Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου καταγγέλλει τον πλειστηριασμό επαγγελματικής στέγης που έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη 04-03-2015 τις 4:00 μ.μ. και καλεί τους συνάδελφους σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο τις 3:45 μ.μ.(15 λεπτά νωρίτερα ).

Στόχος μας είναι η αναστολή του συγκεκριμένου πλειστηριασμού και κάθε άλλου που αφορά την επαγγελματική στέγη, τα εργαλεία και την πρώτη κατοικία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου

χάσατε την έδρα.... STOP




Δεν άντεξε πολύ καιρό μακριά μας.....ο γνωστός -άγνωστος ξανακτύπησε.........


 



Χάσαμε την βουλευτίνα ΣΤΟΠ

Και ενώ όλοι περιμέναμε πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτίνα μας θα ανοίξει τα “φτερά” της, αυτή αντίθετα εξακολουθεί την τακτική “είμαι άφαντη”!
Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι πρέπει να μας ενημερώσει για τα 3,700.000 ευρώ που κατά δήλωσή της είχαν χαθεί …λόγω της γραφειοκρατίας και που η ίδια προσωπικά είχε αναλάβει τον εντοπισμό και τη εκταμίευσή τους. Περιμένουμε ανακοινώσεις.


Βουλευτής

Χάσαμε την βουλευτίνα ΣΤΟΠ Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015, 09:58 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ Και ενώ όλοι περιμέναμε πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτίνα μας θα ανοίξει τα “φτερά” της, αυτή αντίθετα εξακολουθεί την τακτική...
PORTONI.GR
Like ·  · 

αν είχαμε γαρίδες....


Σαγανάκι με Φέτα και γαρίδες


Υλικά:
1 κιλό γαρίδες μεγάλου μεγέθους
300 γρ. Χωριό Φέτα
1 νεροπότηρο ψιλοκομμένη ντομάτα
1 νεροπότηρο χυμό ντομάτα
1 φλιτζάνι του καφέ Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό
1 μικρό κρεμμυδάκι τριμμένο στον τρίφτη
1 κ.γ. πιπέρι τριμμένο
Λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα


Εκτέλεση:

Με υπομονή καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφός τους, κρατώντας το κεφάλι και την ουρά. Τις απλώνετε σε ένα ταψί του φούρνου.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε την ψιλοκομμένη ντομάτα, το χυμό ντομάτας, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και περιμένετε να μειωθεί ο όγκος της σάλτσα κατά το ¼.
Με αυτή τη σάλτσα περιχύνετε τις γαρίδες στο ταψί.
Ψιλοκόβετε τη Φέτα Χωριό σε μικρά κομματάκια και το σκορπίζετε ανάμεσα από τις γαρίδες.
Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στο φούρνο για περίπου ¾ στους 200ο .
Σερβίρετε τις γαρίδες σε πιατέλα και τις πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

http://paradosiakimageiriki.blogspot.gr/

Δίκιο έχει ο Βαρουφάκης, δίκιο έχει και ο Λαπαβίτσας, την πατήσαμε


Πιτσιρίκο καλημέρα.

Ο Λαπαβίτσας έχει δίκιο: δεν υπάρχει περίπτωση να ανασάνουμε όσο είμαστε μέσα στο ευρώ.
Με την δομή που έχει το κράτος, τα πάντα στην Δημόσια διοίκηση, στον τρόπο που κτίστηκε αυτό το κράτος δεν μπορούμε όχι να ξεπληρώσουμε το χρέος, αλλά, ακόμη και να μας το διαγράψουνε, σε λίγο καιρό θα το ξαναδημιουργήσουμε.
   

Ο Βαρουφάκης έχει δίκιο. Δεν μπορούμε να φύγουμε από το ευρώ. Θα μπορούσαμε να μην μπούμε αλλά, τώρα που είμαστε μέσα, δεν μπορούμε να φύγουμε χωρίς αίμα και δάκρυ, και πολλή καταστροφή.

Άρα, όλοι μαζί γονατιστοί να προσευχόμαστε κάθε μέρα να καταστραφεί το ευρώ και να γυρίσουν όλοι στα εθνικά τους νομίσματα, μήπως την γλυτώσουμε.

Και να μην ξεχνάμε να ρίχνουμε κανένα μπινελίκι και στον βασικότερο από όλους τους καταστροφείς της πατρίδας μας, τον -έτσι είναι η Ελλάδα- Κώστα Σημίτη.


Προσευχηθείτε στον Θεό που καταστρέφει τα νομίσματα, να εξαφανίσει το ευρώ γιατί χανόμαστε.

Β.

(Αγαπητέ φίλε, έτσι είναι. Δίκιο έχει ο Λαπαβίτσας, δίκιο έχει και ο Βαρουφάκης. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί η καταστροφή της χώρας, ούτως ή άλλως, συνεχίζεται. Μέχρι να τελειώσει το ευρώ, μπορεί να έχει εξαφανιστεί η Ελλάδα. 

Η γερμανική κυβέρνηση θα μας φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε να θριαμβεύσει η ακροδεξιά Μαρίν Λε Πεν στις γαλλικές εκλογές, ώστε να σωθεί η Ελλάδα. Ο Κώστας Σημίτης κυκλοφορεί ελεύθερος -και μάλιστα γράφει βιβλία και άρθρα, δίνοντας συμβουλές-, αν και έχουν έρθει στο φως τα στοιχεία για τον τρόπο που ο ίδιος και η κυβέρνησή του μαγείρεψαν τα στοιχεία με την Goldman Sachs, για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην κόλαση του ευρώ και την καταστροφή. Φυσικά, η Δικαιοσύνη είναι για μια ακόμα φορά απούσα. Να είστε καλά.)

http://pitsirikos.net/