Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Σύριζα Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Δεν έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις ο κ. Δήμαρχος αναφερόμενος στα πεπραγμένα της θητείας του.

Εντύπωση προκαλεί και η επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του με την ταμπέλα του…. «ανεξάρτητου» , όταν είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ, κεντρικά στελέχη της ΝΔ βρίσκονται στις ηγετικές θέσεις της δημοτικής διοίκησης ενώ η δημοτική αρχή έχει αποδεχθεί και εφαρμόσει, όλα αυτά τα χρόνια, όλες τις καταστροφικές για το λαό και τη δημοκρατία, αντικοινωνικές, μνημονιακές, πολιτικές της κυβέρνησης στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μόλις προχθές ο «ανεξάρτητος» δήμαρχος χειροκροτούσε τον κ. Σαμαρά από τα πρώτα έδρανα του συνεδρίου της ΝΔ!

Σίγουρα δεν αποτελούν λόγο για πανηγυρισμούς :

- Η εικόνα εγκατάλειψης που υπάρχει σε πολλά σημεία του νησιού. Οι υποσχέσεις που έδινε ο Δήμαρχος ότι οι γνωριμίες του με υψηλούς κυβερνητικούς παράγοντες θα κρατήσουν τα τμήματα του ΤΕΙ στην Κεφαλονιά διαψεύστηκαν παταγωδώς. Το κλείσιμο τμημάτων θα οδηγήσει , τα επόμενα χρόνια, σε δραστική μείωση των φοιτητών και σε απονέκρωση πτυχών της κοινωνικής ζωής και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

- Η έλλειψη σταθερών και αντικειμενικών κανόνων για την χρήση των κοινόχρηστων χώρων και το αλαλούμ και οι καθυστερήσεις στη χορήγηση των σχετικών αδειών που έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στους επαγγελματίες. Η απουσία μακροπρόθεσμης στρατηγικής και εξειδικευμένων πολιτικών σε επιμέρους τομείς, όπως ο τουρισμός, ναρκοθετούν την οποιαδήποτε βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική για το νησί.

- Η δημοτική αρχή κυριολεκτικά είναι απούσα όταν «αποψιλώνονται» ολόκληρες περιοχές – Παλλική, Σάμη και αλλού- από κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες και κοινωφελείς δομές εξαιτίας της μνημονιακής κυβερνητικής καταιγίδας. Ενώ αδρανεί μπροστά στο ενδεχόμενο πολύ σύντομα περισσότερες υπηρεσίες να καταργηθούν και θεσμοί -όπως η Ναυτική Σχολή- να χαθούν από την Κεφαλονιά θυσιαζόμενοι στο βωμό ιδιωτικών κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Η αποτυχία των πολιτικών του μνημονίου δεν αποκαλύπτεται μόνο στο κυβερνητικό επίπεδο αλλά, με οδυνηρότατο τρόπο για τους πολίτες, εκφράζεται και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε μια σειρά εφαρμογής μέτρων αλλά και παραλείψεων. Η ανάγκη ριζοσπαστικής ανατροπής του πολιτικού σκηνικού αφορά λοιπόν όχι μόνο την καταρρέουσα κυβέρνηση αλλά και τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές που ακολούθησαν και ανέχτηκαν αυτές τις πολιτικές.

Χωρίς εισιτήριο…


Μια χώρα που σκοτώνει τα παιδιά της για 1,4 ευρώ και ταυτόχρονα χαϊδεύει αυτούς που την κλέβουν δισεκατομμύρια, δεν με χωράει. Μια «πατρίδα»-ληστής, γεμάτη σκατόψυχους «τζαμπαμάγκες», εγωιστές και χαιρέκακους ελλειμματικούς, εξαθλιωμένους πνευματικά «κυρ-παντελήδες», δεν είναι η δική μου πατρίδα. Μια κοινωνία σε γάγγραινα, πνιγμένη στην αφόρητη μπόχα της αποσύνθεσης, πεδίον δόξης λαμπρό στα κάθε είδους και απόχρωσης σκουλήκια, δεν είναι η κοινωνία που θέλω ν’ αφήσω στα παιδιά μου. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα βρίσκει δύναμη να βγαίν’ η φωνή. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα τα πόδια θα βαστάνε. Μα όσο θ’ αντιλαλούνε οι κλαγγές στα ματωμένα βουνά, όσο ο αέρας θα γεμίζει τις «κορφές» της καρδιάς και του μυαλού με δροσιά από έλατο και μυρωδιά απ’ αναμμένο μπαρούτι, το χρέος της υπόσχεσης θα οργώνει την ψυχή. Το δίκιο αργά ή γρήγορα θ’ ανατείλει σαν ήλιος.

απο τον Οικοδόμο

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....Thanos Tzimeros ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Thanos Tzimeros ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Δεν ξέρω πώς φέρθηκε ο ελεγκτής. Δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν ο 18χρονος ήταν φτωχός, ήταν τζαμπατζής, ήταν τσαμπουκάς ή ήταν υπερβολικά ευαίσθητος και δεν άντεξε τον διασυρμό, έστω και στιγμιαίο.

Ξέρω ότι το θέμα δεν προσφέρεται για καμιά ανάλυση, για καμιά φτηνή πολιτική σπέκουλα. Ξέρω ότι ένας ελεγκτής είναι για να ελέγχει. Ξέρω ότι όταν κάποιος δεν έχει πληρώσει εισιτήριο, ο ελεγκτής έχει καθήκον να του επιβάλει πρόστιμο. Ξέρω ότι αν δεν έχει να πληρώσει το πρόστιμο ο ελεγκτής είναι υποχρεωμένος να κάνει όσα ο νόμος προβλέπει, αλλιώς θα τον κατηγορήσουν οι άλλοι επιβάτες ότι τα "βρήκε" με τον παράνομο. Ξέρω ότι ένα παλληκαράκι 18 ετών μπορεί να πάρει μια λάθος απόφαση που η κακιά στιγμή μπορεί να την κανει μοιραία.

Οφείλουμε να σεβαστούμε τη μνήμη του. Αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε και την κοινή λογική. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι τα ΜΜΜ πρέπει να μην έχουν εισιτήριο, να το πουν - και να μας πουν ποιος θα πληρώνει το κόστος τους. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνονται καθόλου έλεγχοι, επίσης να το πουν και να μας πουν ποιοι θα είναι τα "κορόιδα" που θα μείνουν να πληρώνουν. Αν πιστεύουν ότι ο έλεγχος δεν πρέπει να συνοδεύεται από πρόστιμο να μας πουν τι άλλο προτείνουν.

Αλλιώς φοβάμαι ότι το πολιτικό άλμα στο κενό που επιχειρούν, πουλώντας όψιμη ανέξοδη ευαισθησία, θα έχει πολλά περισσότερα θύματα.

ΑΦΟΡΜΉ ΖΗΤΆΜΕ....

                          ΚΑΝΤΕ ΕΚΚΈΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ
                                ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΤΉΡΙΑ
                                       ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΑΦΟΡΜΉ ΖΗΤΆΜΕ....

   

-Κύριε κατηγορείτε έναν νεκρό. - Κι εσύ υπερασπίζεσαι έναν παράνομο.

Niki Vikou
Ξέχασα να πάρω φέτα κι έτρεξα στο σούπερ μάρκετ,πριν κλείσει στις οκτώ. Τι τό θελα; Ακόμη να συνέλθω!
Η πωλήτρια - γνωριζόμαστε χρόνια - με ρώτησε:
-'Ακουσες για το κακόμοιρο το παιδί που σκοτώθηκε στο τρόλει;
- Ναι, αυτά που ξέραμε από το πρωί. Καθώς φαίνεται προηγήθηκε καυγάς, γιατί ο μικρός πήδησε χωρίς μπλούζα.
- Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου! Να χαθεί έτσι μια νέα ζωή για ένα εισιτήριο;
Στην κουβέντα μας παρενέβη ένας καλοντυμένος κύριος, όχι πάνω από σαράντα.
- Ο ελεγκτής έπρεπε να κάνει την δουλειά του, για αυτό πληρώνεται.
- Ακόμη και να χειροδικήσει; Γιατί η μπλούζα δεν σκίζεται με τα λόγια.
-'Οπως μπορεί, ο νόμος είναι νόμος. Το χουν κάνει σύστημα, ειδικά οι νέοι. Δεν πληρώνουν και φορτωνόμαστε εμείς τα ελλείματα.
Η πωλήτρια με κοίταξε με νόημα και συνέχισε σιωπηλή την δουλειά της.
- Είστε σίγουρος πως ο νεαρός είχε τα χρήματα και ήταν συστηματικός λαθρεπιβάτης;
-Εσύ είσαι βέβαιη πως δεν τα είχε; Αλλά κι έτσι να είναι, τότε να πήγαινε με τα πόδια ο αλήτης.
-Κύριε κατηγορείτε έναν νεκρό.
- Κι εσύ υπερασπίζεσαι έναν παράνομο. Πάρτε το απόφαση, θα μπει τάξη σε αυτόν τον τόπο, είτε το θέλετε είτε όχι.
- Συμφωνώ να μπεί, αλλά ν΄αρχίσει από ψηλά, από πολύ ψηλά, από τη λίστα Λαγκάρντ ας πούμε!
- Τώρα σου φταίει η κυβέρνηση; Αμ σε κατάλαβα εγώ, καλό κουμάσι είσαι και του λόγου σου.
-Δεν σας επιτρέπω!
- Γιατί σου θίξαμε την υπόληψη; Άει μωρή! κοίτα κάτι γυναίκες που γίνονται και μάνες..
Λέγοντας την τελευταία φράση έσπρωξε χαρακτηριστικά το χέρι, όπως το κουνάμε για να διώξουμε μια μύγα και με βρήκε στον ώμο.
Ε, από εκεί και πέρα, λόγια δεν θυμάμαι, αλλά πιαστήκαμε στα χέρια, κυριολεκτικά, μας χώρισαν οι άλλοι πελάτες.
Ντρέπομαι που έχασα τον έλεγχο, αλλά έχω κι εγώ τα όρια μου. — with Σάνια Μωραΐτου.

Ολα δουλευουν ρολοι....


 Petros Mpakaniaris shared Ενωμένοι σαν γροθιά's photo.

ΕΚΤΑΚΤΟ !Όλοι στους δρόμους ενάντια στην Χούντα !


ΕΚΤΑΚΤΟ -ΕΠΕΙΓΟΝ : Ετοιμάζουν την Εκκένωση της ΕΡΤ ! * Να το αποτρέψουμε !Όλοι στους δρόμους ενάντια στην Χούντα !



Σύμφωνα με πληροφορίες απο το τουϊτερ ThePressProject.gr @ThePressProject 26λ Στην ΕΡΤ φαινεται οτι κατευθυνεται εισαγγελεας. Παραμονη 15αυγουστου φυσικα !
Σύμφωνα με έγκυρες Πληροφορίες συναγωνιστών εντός του Ραδιομεγάρου ,τηλεοπτικά συνεργεία του ΜΕΓΚΑ και του ΣΤΑΡ έχουν “στηθεί” απέναντι απο την ΕΡΤ ,περιμένοντας πιθανή επέμβαση της Αστυνομίας!


03852-p7290028

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ...«άξιος ο μισθός του».

Ανώνυμος είπε...
Η ζωή μας αξίζει περισσότερο από ένα εισιτήριο. Να γκρεμίσουμε ότι μας δολοφονεί.

Δε πρέπει να ‘ναι ένα ακόμη νέο που σοκάρει, δε πρέπει να ‘ναι μια ακόμη μαύρη είδηση στα μνημονιακά πρωτοσέλιδα που περνάει κι αφήνει πίσω της μια θλίψη, που λίγο-λίγο σα δηλητήριο τη συνηθίζουμε και αποκτούμε ανοσία.
Νέε και νέα!
Το βράδυ της 13ης Αυγούστου, στο λεωφορείο που πήγαινε από το κέντρο της Αθήνας στον Άγιο Ιερόθεο, ένας από μας, ένα νέο παιδί 19 χρονών, σκοτώθηκε στη προσπάθειά του να ξεφύγει από τον έλεγχο του εισιτηρίου. Το καπιταλιστικό σύστημα και η κρίση του, αφού πρώτα μας ρήμαξε τις ζωές, τα όνειρα και τις προσδοκίες, αφού έκανε την ανεργία, εφιαλτική καθημερινότητα για την πλειοψηφία της γενιάς μας, μας κυνηγάει και μας δικάζει για 1,40 ευρώ.
Δεν αργεί η ώρα που η οργή θα ξαναβγεί στο δρόμο και η απελπισία θα δώσει τη θέση της στην ελπίδα. Και τότε, οι κάθε λογής Ιαβέρηδες, ελεγκτές, μεσάζοντες, εκτελεστές εντολών των τραπεζών - δολοφόνων, θα αντιμετωπίσουν όσο και τα αφεντικά τους το δίκιο των φτωχών, των εργατών, των ανέργων και της νέας γενιάς.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Να εξεγερθούμε τώρα, για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, πριν σκοτώσουν κι άλλους, για διάφορες υποδιαιρέσεις του Ευρώ. Ο επιβεβλημένοι αγώνες για δωρεάν μεταφορές, υγεία, παιδεία και δημόσια αγαθά, να γίνουν κάστρα αγώνα και αλληλεγγύης που θα ανατρέψουν το σύγχρονο και πιο δολοφονικό από ποτέ, κοινωνικό μεσαίωνα.

ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΗ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ (ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ)...


Η εκδοχή του ΟΑΣΑ για το θάνατο του νεαρού επιβάτη του τρόλεϊ
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 14:52

Μείζον θέμα συζήτησης αποτελεί σήμερα ο απρόοπτος θάνατος του 19χρονου Αθανάσιου Καναούτη, που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν πήδηξε από το τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε, προκειμένου να γλιτώσει το πρόστιμο από τον ελεγκτή, που τον έπιασε χωρίς εισιτήριο.

Για το θανατηφόρο συμβάν πήρε θέση ο Οργανισμός Αστικών Συκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ), που διατυπώνει τη δική του εκδοχή για το πώς επήλθε το μοιραίο.

Αναλυτικά τα όσα υποστηρίζει ο ΟΑΣΑ:

«Στο Τρόλεϋ της γραμμής 12 Αθήνα-Περιστέρι και περί ώρα 22:00, στη στάση Αγ. Αντώνιος, εισήλθε ο ελεγκτής Ν.Π. για να κάνει το νόμιμο έλεγχο εισιτηρίων. Ο επιβάτης Αθανάσιος Καναούτης ετών 19 , κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής, ως ήτο υποχρεωμένος, ζήτησε τα στοιχεία του για να του κόψει το επιβαλλόμενο νόμιμο πρόστιμο. Ο επιβάτης αρνήθηκε άρχισε να φωνάζει και να υβρίζει και αμέσως και όλως αιφνιδίως επετέθη στον ελεγκτή , χειροδικώντας με γροθιές και κλωτσιές. Του έσπασε τα ματογυάλια , φώναζε και ήτο σε έξαλλη κατάσταση.

Στο επεισόδιο παρενέβη αμέσως ένας επιβάτης ηλικίας περίπου 35 ετών για να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο νεαρό επιβάτη. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση επετέθη και σε αυτόν και τον χτύπησε γρονθοκοπώντας τον.

Εντός ολίγον λεπτών η κατάσταση είχε κάπως καταλαγιάσει με την παρέμβαση και των υπολοίπων επιβατών και ο ελεγκτής παρά την ταραχή του και την σύγχυση του από τον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί , είπε στον νεαρό επιβάτη, σε ήρεμο τόνο να μην κατέβει από το Τρόλεϋ , αλλά να ακολουθήσει μέχρι το τέρμα για να έρθει η αστυνομία και να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις και διευκρινήσεις. Και ενώ τα πράγματα φαίνονταν ότι είχαν ηρεμήσει και το Τρόλεϋ ήταν εν κινήσει με κλειστές τις πόρτες (γιατί αν δεν είναι απολύτως κλειστές οι πόρτες το Τρόλεϋ δεν μπορεί να κινηθεί) και κατευθυνόταν προς την στάση ‘’Δημαρχείο’’, 70 – 80 μέτρα πριν την στάση ο νεαρός παραβίασε βίαια την μεσαία πόρτα του Τρόλεϋ και πήδηξε από το όχημα στο οδόστρωμα , ενώ αυτομάτως ακινητοποιήθηκε το όχημα (διότι με την παραβίαση της πόρτας λειτούργησε αμέσως το αυτόματο σύστημα ασφαλείας που ακινητοποιεί το όχημα στην περίπτωση που ανοίξει κάποια πόρτα).

Συνέπεια της αψυχολόγητης αυτής κινήσεις του νεαρού επιβάτη ήτο ο σοβαρός τραυματισμός του.

Στο τόπο του συμβάντος ήρθε αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα εξέπνευσε».


Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΌΦΩΡΟ ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.....

            

ΡΕ... ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

     



η γνωστή συγγραφέας και ιστορικός Λένα Διβάνη για το τραγικό περιστατικό με τον 18άχρονο που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον ελεγκτή του τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε χωρίς εισιτήριο .............έγραψε : “Συμπέρασμα: Οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει από το όχημα. Λογικό”


Λένα Διβάνη Ακολουθήστε με στο Twitter: @DivaniLena

Είμαι Βολιώτισσα, είμαι Eλληνίς, είμαι συγγραφέας, είμαι καθηγήτρια Ιστορίας Εξωτερικής Πολιτικής στη Νομική Σχολή Αθηνών, είμαι σινεφίλ, είμαι θεατροφίλ, είμαι ταξιδιώτισσα, είμαι περίεργη αλλά όχι κίτρινη και ενίοτε είμαι kinder-έκπληξη. Έχω γράψει πολλά (ιστορικά, λογοτεχνικά, θεατρικά, μην μπούμε σε λεπτομέρειες, όποιος ενδιαφέρεται τα βρίσκει στα βιβλιοπωλεία) και έχω πει ακόμα περισσότερα. Πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν είναι κτήμα μου, εγώ δεν είμαι κτήμα κανενός, και ότι όλοι δικαιούμαστε να κυνηγήσουμε την ευτυχία. Δηλώνω ότι θα αγωνιστώ με πάθος για το δικαίωμα των ανθρώπων γενικώς και εμού προσωπικώς να ξυπνούν ότι ώρα θέλουν το πρωί και να λένε ελεύθερα ότι θέλουν μέχρι το βράδυ!

μούρη και εξουσία....


Γιατί στήνουν καραούλι στον άνεργο. τον φτωχό τον χαμηλοσυνταξιούχο και καραδοκούν να του βάλουν το υπέρογκο πρόστιμο;
Για να πουλήσουν μούρη και εξουσία;
Γιατί πιστεύουν στις αρχές του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων;
Τα αίτια δεν είναι μόνο αυτά.


    

Υπάρχουν και τα μπόνους.
Έτσι:
Σε κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.
Σε κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.


Τι σημαίνει το δεδουλευμένο ρεπό;
Ότι στα χαρτιά εμφανίζεται ότι έχει ρεπό και τον καλεί η υπηρεσία να δουλέψει. Άρα, στην πράξη το μεροκάματο διπλασιάζεται.
Επίσης δικαιούνται τουλάχιστον το 40% του προστίμου σαν επί πλέον αμοιβή αρκεί να μην υπερβαίνουν στο σύνολο τους το 25% των κανονικών αποδοχών τους
Μιλάνε για "λαθρεπιβίβαση" οι επικίνδυνοι για την ζωή μας και την χώρα μας μνημονιακοί πολιτικοί που έχουν γονατίσει κάθε πολίτη, νεολαίο, συνταξιούχο, άνεργο ή χαμηλά αμειβόμενο.
Αυτοί είναι οι λαθρεπιβάτες της ζωής μας που έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία.
Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα υπάρχει σεβασμός των δικαιωμάτων μας και θα έχουμε απαλλαγεί από όλους αυτούς τους δυναστές που εξουσιάζουν την ζωή μας.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ www.kinimadenplirono.gr

ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ !!!

Εσύ ρε Καραμήτρο που περιμένεις να σε σώσουν οι κατ' επάγγελμα ανεπάγγελτοι. Αυτοί που μπήκαν στην πολιτική ελέω ονόματος και με αποκλειστικό στόχο να πλουτίσουν οι ίδιοι, η οικογένειά τους και οι φίλοι τους. Και όχι να βελτιώσουν τη ζωή σου Καραμήτρο. Εσύ Καραμήτρο ανάβεις ακόμα κεριά στον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτόν που έθεσε τις βάσεις για να φτάσουμε εδώ, τον έκανες Θεό. Αυτόν που η διάσημη για το "ευρύστερνον" τελευταία γυναίκα του, του υπαγόρευε την πολιτική που θα ακολουθούσε παρέα με χαρτορίχτρες και καλόγριες.


Εσύ ρε Καραμήτρο, που δεν είχες πρόβλημα να εμπιστευτείς τον Καραμανλή. Που το μόνο που ήθελε να κάνει, ήταν να αποκαταστήσει τα "γαλάζια" παιδιά, διορίζοντας 300.000 στο Δημόσιο. Ούτε τον αγγλόφωνο γυιό του Ανδρέα είχες πρόβλημα να εμπιστευτείς. Αυτόν που σε θεωρούσε τεμπέλη και διεφθαρμένο. Ενώ εσύ ήσουν απλώς βλάκας. Έκανες "Θεό" αυτόν που φρόντισε επιμελώς να μας φέρει την Τρόικα και έτσι να προδιαγράψει την εξέλιξη. Την εξαθλίωσή σου Καραμήτρο αλλά και τη δική μου.


                                      

                                     
Ώστε ο Σα(χλα)μαράς να μπορέσει τώρα να ξεπουλήσει τη Δημόσια περιουσία. Αυτός που πίστευες ότι θα σε σώσει, αυτός που από ακραιφνής αντιμνημονιακός, έγινε στη συνέχεια φουλ μνημονιακός.


Ρε Καραμήτρο, είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτοί που έχουν δισ. σε φανερές τραπεζικές καταθέσεις, άσε τα κρυμμένα εκεί που δεν τα "βλέπει ο ήλιος" σαν το εκατομμύριο της Ντόρας, είναι δυνατόν να έχουν τα ίδια συμφέροντα με σένα; Έχεις ρε καμιά σχέση με τον Βενιζέλο, τον Σα(χλα)μαρά, τη Ντόρα ή τον Κουβέλη; Γιατί ρε "κολλάς" σε παράσιτα; Δεν ξέρεις ότι είναι βλαβερά; Αυτοί Καραμήτρο δεν έχουν πρόβλημα να κόψουν τα επιδόματα των ανέργων και των ΑμΕΑ...


Όχι Καραμήτρο μην περιμένεις να σε σώσουν οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής. Γιατί γι' αυτούς είσαι κι εσύ αδύναμος. Κι όταν θα τελειώσουν με τους μετανάστες, θα στραφούν σε σένα. Όπως ακριβώς έκανε και ο πνευματικός τους πατέρας, ο Χίτλερ. Καραμήτρο δεν σου κάνει εντύπωση ότι ενώ τους βλέπεις παντού να μάχονται το "άδικο", απουσιάζουν από τη πραγματική μάχη που δίνουν οι κάτοικοι στη Χαλκιδική για τα μεταλλεία χρυσού του Μπόμπολα;
                           

Ρε Καραμήτρο τί περιμένεις; Ξύπνα επιτέλους !!! ΠΗΓΗ swell-swell
 

κατ' εξακολούθηση δολοφόνοι...

                          η ζωή αξίζει λιγότερο από  ένα εισιτήριο 
                             για τους δοσίλογους της κυβέρνησης......  
                               άλλη μια δολοφονία για το καλό της
                                     πατρίδας.....ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ




Νεαρός σκοτώθηκε για ένα εισιτήριο - Έπεσε από το τρόλεϊ εν κινήσει! [βίντεο+φωτο]






 
Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης λίγα μέτρα πριν από το δημαρχείο Περιστερίου, όταν ένας 19χρονος που...

είχε επιβιβαστεί σε τρόλεϊ πήδηξε από αυτό ενώ βρισκόταν εν κινήσει, αφού είχε προηγηθεί ολόκληρη σκηνή με τον ελεγκτή και τον οδηγό του οχήματος επειδή ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο.!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα που είχαν προκληθεί στο κεφάλι του από την πτώση.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο νεαρός, που δεν είχε εισιτήριο και είχε εντοπιστεί από τον ελεγκτή, πάτησε το μπουτόν κινδύνου που ανοίγει τις πόρτες ακόμα και όταν το όχημα κινείται και πήδηξε στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 19χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη.



Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο, γεγονός που σηματοδότησε τραγικές εξελίξεις.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων στο eurospy, ο νεαρός, μόλις πλησίασε ο ελεγκτής και του ζήτησε το εισιτήριο, είπε ότι του έπεσε.



Τότε ο ελεγκτής άρχισε επιτακτικά να ζητά το εισιτήριό του. Τότε ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε.

Οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι η κουβέντα φούντωνε μιας και ο ελεγκτής ζητούσε με επιτακτικό ύφος το εισιτήριο από τον νεαρό λέγοντάς του ότι θα του πληρώσει πρόστιμο.

Λίγα λεπτά μετά ο ελεγκτής φέρεται να είπε στον 19χρονο «Ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα».

Ο νεαρός απάντησε πως δεν έχει μαζί του ταυτότητα και πρόσθεσε: «Είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».



Τότε ελεγκτής και 19χρονος άρχισαν να λογοφέρνουν. Στη λογομαχία επενέβη λεκτικά και ο οδηγός.

Στη συνέχεια, ελεγκτής και 19χρονος ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος. Οι επιβάτες άρχισαν να ωρύονται για την αντίδραση του ελεγκτή και του οδηγού.

«Αφήστε το παιδί ρε. Είναι 19χρονών που να πάρει. Να σας δώσουμε εμείς το ένα ευρώ» ήταν μερικές από τις φράσεις που ειπώθηκαν.

Ξαφνικά ο μεγαλόσωμος νεαρός απώθησε έναν εκ των δύο και πήδηξε από το τρόλεϊ που βρισκόταν εν κινήσει.

Ο 19χρονος έπεσε με το πρόσωπο στην άσφαλτο. «Ποτάμι» έτρεχε το αίμα και όλοι πάγωσαν στη θέα του νεαρού που ήταν πεσμένος στην άσφαλτο.

Οι επιβάτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον νεαρό, ο οποίος δεν είχε σφυγμούς και φαινόταν να πέφτει σε κώμα.

Ο έντρομοι επιβάτες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 19χρονο αρχικά στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγας και στη συνέχεια στο "Γ. Γεννηματάς", όπου και κατέληξε ο νεαρός το πρωί.

Μετά την μεταφορά του νεαρού με το ασθενοφόρο, τα αίματα άναψαν στο σημείο, στο οποίο έφθασαν και 5 περιπολικά.

Οργή κατά του ελεγκτή από επιβάτες και περαστικούς

ΟΙ πληροφορίες λένε ότι επιβάτες και περαστικοί έβριζαν τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες πιάστηκε στα χέρια μαζί του.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες, ωστόσο οι προσπάθειές τους απέβησαν αρχικά άκαρπες, καθώς το οργισμένο πλήθος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να χτυπήσει τον ελεγκτή.

Μία κοπέλα, που καθόταν στο πεζοδρόμιο, σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώθηκε και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;»

Τα αίματα άναψαν για άλλη μια φορά, ενώ ο ελεγκτής ζήτησε να πάει στο αυτόφωρο η κοπέλα.



ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-8-2013 από directNEWS.gr