Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί είμαστε όλοι ο Νίκος Ρωμανός




Γιατί είμαστε όλοι ο Νίκος Ρωμανός http://tinyurl.com/lsg952l #Ρωμανού

@ilovemitsos
Δεν χώραγε σε τουι αλλα νομιζω οτι αξιζει να διαβαστεί αυτη η φράση του πατέρα του #NRomanos #antireport
Photo: @ilovemitsos
Δεν χώραγε σε τουι αλλα νομιζω οτι αξιζει να διαβαστεί αυτη η φράση του πατέρα του #NRomanos #antireport

απλά τα σέβη μου γι'αυτόν τον Ανθρωπο Γ.Ρωμανο πατέρα του‪#‎NRomanos‬ Και σε όλους τους γονείς των Αναρχικών απεργών πείνας

Η σιωπή δεν είναι συνενοχή



Πιτσιρίκο, έχω από καιρό σταματήσει να αρθρογραφώ. Διέγραψα και το blog μου. Όχι από αδιαφορία, από Πένθος. Βλέπεις, τη Δευτέρα του Πάσχα, στερήθηκα την μαμά μου: την καλύτερή μου φίλη και τον μόνο άνθρωπο που μου έδινε μια αίσθηση αισιοδοξίας για τα μελλούμενα.


Εν συντομία: Η μητέρα μου είχε μια επιχείρηση στο όνομά της. Η καταβολή του Φ.Π.Α., από ένα σημείο και μετά, στάθηκε αδύνατη, καθώς είχαμε και άλλες φορολογικές «υποχρεώσεις», και έπρεπε να μας μένουν 5 ευρώ τη μέρα να τρώμε κιόλας.

Το αμάξι η μαμά μου το είχε καταργήσει από καιρό. Στη δουλειά της, στο σούπερ μάρκετ και σε όποια άλλη υποχρέωση, πήγαινε με ποδήλατο. Ούτε 50 χρονών. Πανέμορφη και μονίμως χαμογελαστή παρά τις συνθήκες.

Από ένα σημείο και μετά, εγκατέλειψα τις σπουδές μου και έπιασα δουλειά για να βοηθήσω με τα οικονομικά του σπιτιού. Δεν πρόλαβα, όμως, βλέπεις.

Παρότι είχαμε κάνει διακανονισμό (δόσεις για την καταβολή του Φ.Π.Α., για τους λιγότερο ενημερωμένους), επειδή καθυστερήσαμε μια εξ αυτών των δόσεων, οι αρχές θεώρησαν σκόπιμο να στείλουν δικαστική εντολή στη μαμά μου. Το χαρτί έφτασε σπίτι ανήμερα των γενεθλίων της, 13 Μαρτίου.


Από εκείνη τη μέρα, μέχρι και το Πάσχα, η μητέρα μου, η οποία ποτέ δεν είχε βγάλει πιστωτικές κάρτες, ποτέ δεν είχε πάρει δάνειο από καμία τράπεζα, γιατί ζούσε με το τεράστιο βάρος της εσωτερικής υποχρέωσης του να είμαι Νόμιμη και να μην Χρωστώ σε κανέναν, έγινε άλλος άνθρωπος.

Ένα φάντασμα στη θέση της μαμάς μου. Την έτρωγε, το έβλεπα. Ώρες ώρες μου λεγε «Θα βρούμε μια λύση, έχεις τώρα και τη δουλειά. Θα καταφέρουμε να το κλείσουμε το μαγαζί, θα σε πάρω να πάμε να κάνουμε το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο. Να φύγουμε για λίγο, με τους δικούς μας όρους. Δεν χρειαζόμαστε ανέσεις». Μετά ξαναχανόταν.

Λίγο πριν το Πάσχα, η δεύτερη επιστολή από το κράτος. 
Δεν άντεξε η μανούλα μου. Εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
Όλα τα κείμενα που ανέβαζα. Όλες οι στατιστικές που έλεγα στην εκπομπή μου για την αύξηση παρόμοιων περιστατικών σε χώρες που «επισκέπτεται» το Δ.Ν.Τ….Όλα να παίρνουν μια φρικιαστική υπόσταση. Στο σπίτι μου.

Οι λεπτομέρειες περί χαρτιών κατασχέσεως της κατοικίας μου, που λάμβανα στον ενάμιση μήνα που την είχα στο ΚΑΤ, περί άρνησης του ασθενοφόρου να την μεταφέρει σε εφημερεύον με νευρολογικό τμήμα παρότι τους έλεγα «είναι εγκεφαλικό, σας παρακαλώ» (η απάντηση που τους ήταν «Μάλλον κρίση ζαχάρου. Μην επεμβαίνετε») και τόσα άλλα εγκληματικά, αδιάφορα ή εγκληματικά αδιάφορα, μικρή σημασία έχουν, πλέον.

Το πώς βρέθηκα πρακτικά μόνη μου, στα 23, να παλεύω με το Τέρας, για τη ζωή της μητέρας μου. Το πώς έχασα. Το πώς χάσαμε, παίζοντας με τους όρους τους…

Είχαμε κάνει διακανονισμό και μας απείλησαν με φυλάκιση. Είπαμε «Δεν έχουμε, αλλά θέλουμε να είμαστε Σωστοί» και μας σκότωσαν. Μια ολόκληρη οικογένεια. Αυτό, για εμένα, έχει την μέγιστη σημασία.

Αν θα μπορούσα να μουν στη θέση του Νίκου; Στο Αρσάκειο πήγα. Θεωρητικά, μεγάλωσα με άνεση. Με ανθρώπους γύρω μου να μου διδάσκουν ιδανικά πολύ ανώτερα για να τεθούν ποτέ σε εφαρμογή στον κόσμο του Εδώ και Τώρα.

Ο παππούς και η γιαγιά φυλακή έκαναν στην αντίσταση. Η μαμά μου, μου έμαθε Τσόμσκι, Ντόκινς, Μπακούνιν, με έβαλε να δω musicals όπως το Hair, το Cabaret. Με μεγάλωσε με Peter Hammill, Led Zeppelin. Με ενθάρρυνε να γράψω ποίηση – «Η ποίηση είναι η τέχνη του ατόφιου»κάνει quote ο Νίκος.

Θα μπορούσα να ήμουν στη θέση του Νίκου. Για να είμαι ειλικρινής, με εκπλήσσει που δεν είμαι.

«Είμαστε μια χώρα που σέβεται τη φύση του ανθρώπου», έλεγε σήμερα ο Αθανασίου. Ο ορισμός που δίνει η κυβέρνηση για τον «Άνθρωπο» προφανώς και εξαιρεί τις κατηγορίες: ομοφυλόφιλοι. οροθετικοί, κρατούμενοι, μετανάστες, φοιτητές, άνεργοι, εργαζόμενοι. συνταξιούχοι κ.α.

Είναι η δικτατορία των ηλιθίων. Είναι ένα πολίτευμα εκφυλισμένο, σαθρό, που καλεί σε θυσίες και η ανοχή σου του έχει δώσει το θράσος να στο λέει έξω από τα δόντια.

Αλλά οι θυσίες αυτού του διαστήματος δεν είναι μόνον οικονομικές, είναι Ανθρωποθυσίες. Αυτό όμως δεν τολμά να στο πει. Ούτε καν σαν στατιστική στα δελτία (όχι ότι περιμέναμε).

Και αν θέλετε να ομιλούμε ακόμα με όρους «Δημοκρατίας», η σιωπή δεν είναι συνενοχή, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ, σε ένα πολίτευμα, οπού τουλάχιστον υποθετικά, η κυβέρνησή μας δρα εκ μέρους μας.

Και εσύ που αγχώνεσαι για το παιδί σου, σε περίπτωση που πάρει την εκπαιδευτική άδεια ο Νίκος, να σε ενημερώσω, επειδή τυχαίνει να το γνωρίζω το παιδί σου – το είχα συμμαθητή και συμφοιτητή – πως δεν θα καταφέρει ποτέ να αγγίξει τα επίπεδα ευφυίας ή τουλάχιστον εκφοράς λόγου του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου και του Νίκου Ρωμανού (αλλά δεν διάβασες τις επιστολές τους γιατί είναι μακρυνάρια και δεν σε έμαθαν να διαβάζεις και κατά προέκταση να σκέφτεσαι).

Το παιδί σου είναι χαλβάς και ανυπομονώ να βρεθείτε (και αυτό και εσύ) σε αυτή την κατηγορία εξαιρέσεων της κυβέρνησης, για να αισθανθώ έστω και για λίγο πως υπάρχει κάποια μορφή δικαιοσύνης. Ή, έστω καθυστερημένα, να αποκτήσω έναν ακόμα σύμμαχο.

Αυτός δεν είναι ένας επικήδειος. Είναι μια έκκληση στη Λογική και στην Ανθρωπιά.

Στην ανάγνωση, ανάγνωση, ανάγνωση μέχρι να κατατρώει η έλλειψη Δικαίου το εσωτερικό σου.

Στην μελέτη της Ιστορίας, μέχρι δηλώσεις τύπου «Η νομιμότητα θα επιβληθεί», να σου προκαλούν τρόμο.

Στην παρακολούθηση των αναγκαίων για να είσαι έστω ενήμερος για τη φύση του κόσμου που σε περιβάλει. (Πόσοι είδαν το ντοκιμαντέρ της Μαυρουδή για τις Οροθετικές; O Υπουργός Παιδείας σας, είναι δολοφόνος).

Μόνον τότε θα μπορείς να ισχυρισθείς πως είσαι σε θέση να κρίνεις αν κάποιος είναι κατάλληλος ή μη για το έργο της εκπροσώπησής σου.

Ευελπιστώ πως δεν θα νιώθω πάντοτε τόσο μόνη στη διεκδίκησή μου των Αυτονόητων.

Πιτσιρίκο, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που πήρες για να το διαβάσεις, αν όχι για να το αναδημοσιεύσεις. Από τα αμέτρητα καλά που έκανε η μαμά μου για εμένα, ένα ακόμα είναι ότι μου υπέδειξε αυτό το blog το οποίο και ακολουθούσαμε μαζί. Ελπίζω η ιστορία να σε ανταμείψει για το πνευματικό καταφύγιο που προσφέρεις σε πολλούς από εμάς.

Ν.

(Αγαπητή φίλη, το κείμενό σας δεν μου επιτρέπει το παραμικρό σχόλιο. Θα το λερώσω. Να αναφέρω μόνο -επειδή δεν ζούμε μόνοι μας- πως η πιο θλιβερή στιγμή που έζησα τα τελευταία χρόνια, ήταν όταν ένα βράδυ, Κυριακή ήταν αν θυμάμαι καλά, μου τηλεφώνησε μια φίλη μου από τον Ευαγγελισμό, για να μου πει πως ο πατέρας της πέθανε. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την έκφραση του προσώπου της, όταν έφτασα στο προαύλιο του νοσοκομείου. Η πορεία που κάναμε οι δυο μας, περπατώντας από το νοσοκομείο ως το σπίτι της, ήταν η ίδια η μοναξιά αυτοπροσώπως. Είμαι βέβαιος πως ο πατέρας της φίλης μου θα ζούσε, αν δεν ήθελε να είναι σωστός. Ήθελε να είναι σωστός σε ένα σάπιο σύστημα. Να είστε καλά και να ζήσετε και για την μητέρα σας. Που ζει σε κάθε κύτταρό σας. Την αγάπη μου. Και σας ευχαριστώ.) 


Olga
ΜΑΤ μέσα στο Τζάνειο, έξω από τα επείγοντα, και ΔΕΛΤΑδες έξω από το ίδιο Νοσοκομείο, μόνο και μόνο επειδή νοσηλεύεται εκεί ο απεργός πείνας αναρχικός κ. Μιχαηλίδης. Τα ίδια στο Αττικό, τα ίδια στο Γεννηματά. Γέμισαν τα νοσοκομεία δημοκρατία...
LikeLike ·  · 



και τώρα η σειρά μας...σύντροφοι!

Ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού στη συνέντευξη τύπου


 



     

Σίγουρα καθένας μας έχει τους δικούς του κύκλους με τους οποίους συνδιαλέγεται, που είναι διαφορετικής κοινωνικής θέσης, ευαισθησίας κ.λπ. 

Οι άνθρωποι που συναντάω ή που μιλάω μαζί τους τάσσονται κατά μεγάλη πλειονότητα υπέρ της δικαίωσης του Νίκου Ρωμανού. Και δεν είναι όλοι τους αριστεροί ή αναρχικοί.
Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η Αριστερά από την ανοιχτή τοποθέτησή της υπέρ του. Θα χάσει αυτούς που μάλλον ουδέποτε θα κέρδιζε και θα ριζώσει περισσότερο στις καρδιές αυτών που την έχουν ανάγκη και τους έχει ανάγκη κι η ίδια.


Άλλοι φυλακίζονται απελευθερώνοντας δια του πνεύματος ανάσες Ελευθερίας και άλλοι αυτοφυλακίζουν το πνεύμα τους ελευθερώνοντας τα "ήθη" τους

Αν δεν φασιστοποιηθώ εγώ,
Αν δεν φασιστοποιηθείς εσύ,
Πώς θα γινει ο κόσμος ένα απέραντο Άουσβιτς;;



     
  

        

Γιατί μια κυβέρνηση ένα ολόκληρο κράτος και παρακράτος, ανθρωπόμορφοι βολεμένοι ψυχοφθόροι, τρέμουν ένα παιδί; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ , Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014 | 5:26 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ένα από τα πολλά θύματα της κυβέρνησης δολοφόνων είναι ο Νίκος Ρωμανός. Το μίσος των νεοδημοκρατών και των υπόλοιπων ναζί είναι απύθμενο. Μίσος άλλα πάνω απ όλα φόβος. Πανικός.

Αλλά γιατί μια κυβέρνηση ένα ολόκληρο κράτος και παρακράτος, ανθρωπόμορφοι βολεμένοι ψυχοφθόροι, τρέμουν ένα παιδί;

Πρώτα απ' όλα γιατί ένοχοι είναι αυτοί. Ο Νίκος υπενθυμίζει την ενοχή τους, τα εγκλήματα τους. Τους θυμίζει την αποτρόπαιη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τα όργανα καταστολής. Ο πατέρας του Α. Γρηγορόπουλου είχε πει πως ο Ν. Ρωμανός ήταν το δεύτερο θύμα των Κορκονέα και Σαραλιώτη. Τους θυμίζει το βασανισμό του. Αλλά γιατί τον βασάνισαν δεμένο; Γιατί έβλεπαν σ' αυτόν τον Αλέξανδρο.

Η δολοφονία Γρηγορόπουλου έριξε τον "θεό" τους τον Καραμανλή. Η δίκαιη οργή του κόσμου για το φόνο, για την ανανδρία, αφύπνισε. Η οργή γκρέμισε τη Νέα Δολοφονία δίνοντας της το χειρότερο αποτέλεσμα μέχρι τότε. Αυτό δεν μπορούν να το δεχθούν. Δεν πρόκειται ποτέ να το συγχωρήσουν.
Τον θέλουν ή γονατιστό ή τουλάχιστο νεκρό.

Είναι ειρωνεία να μας μιλάνε για ληστείες οι κλέφτες των μισθών και των συντάξεων. Κι όχι μόνο. Έκλεψαν τα όνειρα, τη ζωή, εκατομμυρίων νέων. Τα νεοδημοκρατικά σκουλήκια, ευτυχώς είδος προς εξαφάνιση, ψηφίζουν και υποστηρίζουν εγκεφάλους εταιριών δολοφόνων, καταχραστές, απατεώνες ακόμα και φονιάδες. Αυτοί στη βουλή έχουν κάνει ο κάθε ένας χειρότερα κι από όσους είναι σε όλες τις φυλακές. Γιατί αυτοί που ψηφίζουν τα Μνημόνια καταστρέφουν, κάνουν ζημιά σε εκατομμύρια. 

Επομένως δεν είναι η παραβίαση του νόμου. Οι ίδιοι άλλωστε και οι ψηφοφόροι τους έχουν κάνει κάθε νόμο ανέκδοτο, κουρελού. Ψηφίζουν για να παραβιάσουν τα όσα ψήφισαν, εκτός βέβαια από τα Μνημόνια, τα μόνα που τηρούν πιστά. Γιατί μη μου πείτε ότι το ρουσφέτι είναι νόμιμο. Πολύ περισσότερο δεν είναι ηθικό...
Είναι η αξιοπρέπεια. Για την ακρίβεια ζηλεύουν! Ένα παιδί τους δίδαξε ήθος. Ένας κρατούμενος! Έφτυσε κατάμουτρα φιέστες και υποκριτικές χειρονομίες. Δεν δέχθηκε να ζητήσει έλεος, δε γονάτισε, όπως γονατίζουν αυτοί σε κάθε ισχυρό. Το θάρρος θέλουν να καταστρέψουν, τη θέληση. Φοβούνται και ζηλεύουν ταυτόχρονα! 

Τι θα γίνει, αν κάθε υποταγμένος σηκώσει κεφάλι, υψώσει το ανάστημα του; Ο τύραννος, κάθε τύραννος, κάθε δικτάτορας δεν θέλει κάποιος γενναίος να γίνει παράδειγμα σε άλλους.

Η Αντιγόνη παραβίασε το νόμο του μίσους και θάφτηκε ζωντανή. Άκουσε τη δική της συνείδηση κι η συνείδηση απαγορεύεται στις δικτατορίες. Μπορεί να πουληθεί, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει. Οι επαναστάτες του Σπάρτακου σταυρώθηκαν, γιατί ήταν πια ελεύθεροι. Οι κλέφτες στην Τουρκοκρατία, γιατί άραγε ονομάσθηκαν έτσι; Ήταν νόμιμοι; Οι εκτελεσθέντες των ναζί παραβίασαν τους φασιστικούς νόμους του Χίτλερ... 

Κάθε άνθρωπος που αντιστέκεται πληρώνει το τίμημα.
Η πρόφαση είναι ίδια: Ο νόμος δηλαδή η εντολή, η διαταγή του κομπλεξικού, που έχει παραβιάζει κάθε ηθική, ώστε να φτιάξει τη νομοθεσία στα δικά του άδικα μέτρα. Αυτό το "υπέροχο" άλλοθι των διεφθαρμένων που μας κυβερνάνε! "Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό! Και το νόμιμο το καθορίζουμε εμείς!

Κλέβεις την Τράπεζα, είσαι επικίνδυνος.
Σε κλέβει η Τράπεζα; Πάλι επικίνδυνος είσαι!" Με αυτό τον παραλογισμό πορεύονταν και εξακολουθούν να προχωρούν.

Αλλά αυτό που φοβούνται έγινε ήδη. Με τη στάση τους ο κόσμος αρχίζει να σκέφτεται. Ποιός είναι πραγματικά ο παράνομος... 

Μοιράσου το :

Τι γυρεύετε;;;;;;;;;;;;;;



Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

ΟΝΝΕΔ: "ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ή αλλιώς πως ξεπουλιέται Η δεσποινίς "Δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο"
ΔΕΞΙΑ: Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ



     

Πρόκειται για την κυρία Έλλη Παπαγγελή η οποία εξέφρασε "άποψη" για τα θύματα και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. (και όχι μόνον).
Στις φωτό, η κυρία Παπαγγελή "σε γνωστό" (όχι στον γράφοντα-δυστυχώς) στριπτιζάδικο της Αττικής. (λίγο παραπέρα, εκπρόσωποι της συμπαθούς τάξης των λαχανεμπόρων)





8 mins ·


Β. Καπερνάρος: «Πυλώνες της Ελλάδας είναι η ορθοδοξία, οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας» Πάνω απ'όλα οι μαλάκες που σας ψηφίζουν.

Χρήστος Νέστωρας with χρηστος νεστωρας
56 mins · 


Χρήστος Νέστωρας's photo.
LikeLike ·  · 
  • 12 people like this.
  • George Daskalakis ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ Η ΑΠΟ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ........



-Εντάσσομαι στις «Ρίζες» του Μπαλτάκου, είπε ο κ. Καπερνάρος! Να υποθέσω ότι "σταματά" και ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ;
-Αν δείτε στο νεο κόμμα του Μπαλτάκου βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν θα βρείτε και από που θα προέρχεται η χρηματοδότηση του νέου κόμματος

Λαέ! Αφού οι (τρομοκράτες) σου είναι στην φυλακή, γιατί ακόμα πεινάς; ζητιανεύεις; και αυτοκτονείς;...

Eπειδή το όνομα του εισαγγελέα που απέρριψε την αίτηση δεν πολυαναφέρεται, είναι ο Παναγιώτης Καψιμάλης αυτός που έβγαλε έξω τον Λαυρεντιάδη, τον θυμάστε το γνωστό επιχειρηματία Λαυρεντιάδη με κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτες, ενώ μαλιστα σε δίκη εμπόρων ναρκωτικών, ο ίδιος είχε προτείνει να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Λοιπον ο Αδωνις ζηταει Την εκδιωξη των Συρων προσφυγων από το Συνταγμα 
Για να γιορτασει πιό ανετα η πόλη τη γέννηση του Χριστού
Ο οποίος , ανεξαρτητα αν τον πιστευει κανεις ως θεό, γεννηθηκε στο δρομο μεσα σε μια φατνη και νεογγενητος ακόμα αναγκαστηκε να γινει ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ στην Αιγυπτο, για να γλυτωσει τη σφαγη των νηπίων του Ηρωδη!!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

Ελιά, ποτάμι, ρίζες, γέφυρες. Τι ωραίο βουκολικό σκηνικό!
 — feeling great.


Τι γύρευε ο πρόσφυγας στη θάλασσα; Τι γύρευε εδώ ο μετανάστης; Τι γυρεύουν οι μαθητές στις καταλήψεις; Τι γυρεύετε εσείς στις πορείες;Τι γύρευε ο Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια; Τι γύρευε ο Δημητρίου δίπλα στη ζαρντινιέρα; Τι γύρευε ο Φύσσας στην καφετέρια;Τι γυρεύει o Ρωμανός; Τι γυρεύετε;;;;;;;;;;;;;;

16 hrs · Athens · Edited ·
Τη συμμετοχή του στο κόμμα του Μπαλτάκου ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Β. Καπερνάρος (bankingnews.gr)
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΣΚΑΤΑ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ...ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥΣ ........
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ..
ΜΕ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥΣ Κ ΜΕΛΑΔΕΣ..ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΜΕ Τ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ.....

Eleni Argiriou
Μόλις τώρα ·
Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ
Αν δεν έχεις κάποια ασθένεια που σε αναγκάζει να μείνεις σπίτι ή αν δεν μένεις εκτός Αττικής, σε περιμένω απόψε στο Μοναστηράκι, στις 6 το απόγευμα.
Αν διαφωνείς με την ιδεολογία ή την πράξη του Ρωμανού, θυμήσου ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, όπως τα δακτυλικά μας αποτυπώματα. Δε γίνεται να συμφωνούμε σε όλα -άσε που θα ήταν απελπιστικά βαρετό.
Υποστήριξε έναν πιτσιρικά και τους φίλους του που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή για όλους. Αν νομίζεις ότι δεν θέλουν τη στήριξή σου, σκέψου πως δε θα έλεγαν όσα λένε, ούτε θα τα έκαναν ό,τι κάνανε. Δε θέλουν την υποκριτική στήριξη. Αυτή που συνοδεύεται με selfie και τηλεοπτικές κάμερες.

Ίσως θα μπορούσαν να ζουν μια άνετη ζωή και στ' αρχίδια τους για όλους και για όλα. Θα μπορούσαν σε λίγες μέρες να κάνουν σκι σε κάποιο χιονοδρομικό και να κοιτάζουν τον κόσμο από ψηλά.

Προτίμησαν όμως να ρισκάρουν την ελευθερία τους και την έχασαν. Τώρα ο Νίκος, ρισκάρει τη ζωή του για ένα δικαίωμα, σαν αυτά που σου αφαιρούν καθημερινά.
Αν δουλεύεις, βρες μια δικαιολογία να φύγεις, όπως έχεις κάνει τόσες φορές. Αν είσαι άνεργος, δεν έχεις να χάσεις τίποτα περισσότερο απ' όσα έχεις ήδη χάσει.
Αν ποτέ δε διαμαρτυρήθηκες για εκείνους που σου βιάζουν και σου κλέβουν τη ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να υποστηρίξεις εκείνους που υποστηρίζουν τη ζωή.
Δεν έχεις για κάτι να φοβηθείς. Παρά μόνο να ταυτιστείς στην πράξη, με έννοιες όπως η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός. Και όταν επιστρέψεις να μπορείς να κοιτάς τους γύρω σου με το κεφάλι όχι σκυμμένο και ένοχο.
Σήκω όσο είναι καιρός. Πριν σε καταστήσουν εντελώς ανίκανο να το κάνεις, σωματικά και πνευματικά.
θα είμαστε όλοι μαζί. Με συναίσθημα και λογική.
  

Ας μιλήσουμε για Χριστούγεννα..την ντροπή μου μέσα...