Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

.....εκλογές τώρα

αυτό δεν μπορούμε να το καταπιούμε......εκλογές τώρα

Μαρία Έλενα Κυριάκου: "Η κυβέρνηση δεν θέλει να βγούμε πρώτοι στη Eurovision" - BINTEO

Πρώτη καταχώρηση: 20/05/2015 - 14:55
Τελευταία δημοσίευση: 14:55Media
Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η κυβέρνηση δεν θέλει να βγούμε πρώτοι στη Eurovision - BINTEO
Η Μαρία Έλενα Κυριάκου δήλωσε: "Θέλουμε μια καλή θέση. Μακάρι να βγούμε πρώτοι, το ξέρω ότι η κυβέρνηση δεν το θέλει, γιατί θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνει το διαγωνισμό της Eurovision". 
eleni
Είπεν η τραγουδίστρια ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να κερδίσουμε τη Eurovision και πέσατε όλοι να την φάτε. Σκεφτείτε μόνο ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο καθ' ύλην αρμόδιος τελετάρχης θα είναι ο Τσακνής. Βάλτε το χέρι στην καρδιά και πείτε αν πιστεύετε ότι δεν θα πέσει η κυβέρνηση με το τι έχει να γίνει στα σοσιαλμύδια άμα γίνει η Eurovision στην Ελλάδα. Από χαζό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια λέμε.


► 
Σήμερα λοιπόν έμαθα ότι υπάρχει μια ξανθιά Μαρία Έλενα Κυριάκου (πρώτη φορά μου την ακούω και την βλέπω-εύχομαι και τελευταία) η οποία την έχει ψωνίσει τόσο πολύ που τη στέλνουμε στο τσίρκο της γιουροβίζιο που κανονίζει και τις ...λεπτομέρειες της ίδιας διοργάνωσης του χρόνου από την Ελλάδα, καθώς είναι σίγουρη, όχι μόνο για το ότι δεν θα τη στείλουν πίσω με το ΚΤΕΛ αλλά και πως θα βγει και πρώτη !

Το ότι το απόλυτο τίποτε σε αυτή τη χώρα θριαμβεύει και πως η αμετροέπεια και η απύθμενη βλακεία ξεχειλίζει και από τους υπονόμους, είναι γνωστά πράματα.

Αλλά μήπως κάποια ώρα θα πρέπει να αρχίσουμε να ρίχνουμε τίποτε κλωτσιές σε ό,τι σκουπίδι πέφτει μπροστά μας ? Άιντε γιατί, αξιοπρέπεια-αξιοπρέπεια, μας έχει πνίξει το σκατό.