Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Να δεις που στο τέλος και ο παππούς του Σαμαρά το Ριζοσπάστη θα διάβαζε..





Αντωνάκι όχι στα βαθιά λεβεντάκο.. έχει δεξιούς!!

Σε ένα απίθανο σκετς, αριστοφανικών διαστάσεων εξελίσσεται η προετοιμασία διώξεων κατά αριστερών, πλην του ΚΚΕ. Λέμε πλην του ΚΚΕ, αφενός γιατί μας προκαλεί ανατριχίλα η συνεχιζόμενη κυβερνητική κάλυψη των πραγματικών ιδιοκτητών του 902 TV, που έπρεπε να μας είχαν αποκαλυφθεί μέσω του ελεγχόμενου ΕΣΡ. Και αφετέρου γιατί το ΚΚΕ είναι το εξ αδιαιρέτου αριστερό κομμουνιστικό κόμμα, που όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, μπορεί να αντιπαρατεθεί ψυχροπολεμικά με τη Δεξιά. Αντί λοιπόν οι διάκονοι του ελέους της ΝΔ να στρέφουν εκεί τα ψυχροπολεμικά τους βέλη κατά μερικούς Φαυλους και βόλια, τα στρέφουν σε σοφτ αριστερά σχήματα με μέλη των οποίων έχει συνεργασθεί η σημερινή κυβερνώσα φαιά ΝΔ και βεβαίως το ΠΑΣΟΚ των άλλων συνεργαζόμενων Φαυλων..

Ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς έχει στα χέρια του μια μοναδική ευκαιρία, να βρεθεί με την καταρρέουσα ελληνική οικονομία να ξεχειλίζει από τα χέρια του. Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο δεν πήγε σε εκλογές αμέσως μετά τις συλλήψεις και την βύθιση των ναζί της Χρυσής Αυγής.
Τώρα τα πράγματα για αυτόν είναι πραγματικά … τραγανά!
Οι βουλευτές του Μνημονιακού τόξου ξέρουν ότι θα πρέπει να παλέψουν για την ψήφο στις εκλογές όταν αυτές γίνουν, μιας και το 18μηνο από τις προηγούμενες λήγει και μαζί του λήγει και ο προνόμιο της εκλογικής λίστας.. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους, οι ψηφοφόροι τους περιμένουν με πρόστυχα πλήν ερωτικότατα συναισθήματα που δεν καταστέλλονται με .. διώξεις αριστερών!!

Ρόλο αποκτά και ο Καραμανλής και η αριστοκρατική Τάξη που τον συνοδεύει( απο την πάντα υπέροχη Αθήνα)που αντιλαμβάνονται αυτό που βλέπουν όλοι, ότι παραχώρησε(είναι ιδιόκτητο κόμμα η ΝΔ) κόμμα και θα παραλάβει την τελεία της δεξιάς παράταξης, που του χε αφήσει με γονική παροχή ο πρωτοθειός του..

Τέλος ο πολιτικά απένταρος έχει απομείνει με μοναδικά στελέχη κάτι ξοφλημένους χουντικούς του 60΄που θεωρούνται τελειωμένοι και που είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να ελέγξουν μια κατάσταση συνεχούς δικαστικού ελέγχου της σημερινής πολιτικής(ιδιωτικοποιήσεις , κλείσιμο ΕΡΤ, κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων κλπ) απο μία επόμενη κυβέρνηση.. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια υπονομεύει με ακόμη καλύτερους όρους, κάθε μεταβίβαση δημόσιας περιουσίας και πλούτου στα αρπακτικά της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Διαφεύγει του πολιτικά απένταρου Σαμαρά ότι οι μπίζνες κατά την διακυβέρνηση έστω και ως Κουίσλγκ του ΔΝΤ θα πρέπει να προστατευθούν απο την αντιπολίτευση που θα βρεθούν και κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο ότι θα το πετύχουν οι Φαυλοι της αυλής του Σαμαρα. Ας έχουν στο μυαλό τους το παράδειγμα των ιδιωτών λεωφορειούχων που τους είχαν παραχωρηθεί τα λεωφορεία της ΕΑΣ απο το καθεστώς του Μητσοτάκη το 90΄, όταν εκείνος έπεσε οι ιδιώτες λεωφορειούχοι έμειναν στον άσσο και τα λεωφορεία-δρομολόγια επέστρεψαν στην ΕΑΣ και στους εργαζόμενους της, καταργώντας την ιδιωτικοποίηση της!!


Έτσι το πιο σίγουρο δεν είναι η διαφημιζόμενη ποινική δίωξη των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, των αγωνιστών της Χαλκιδικής κλπ . Το σίγουρο είναι μία ακόμη παράσταση με μπόλικα «δεν είδα», «δεν ξέρω», «δεν ήμουν εκεί» των σημερινών διακόνων του ΔΝΤ και της Ε.Ε όπως ακριβώς έκαναν και οι προηγούμενοι "τσάροι" του Μνημονίου(πχ Παπακωνσταντίνου-πχ Λίστα Λαγκάρντ ) όταν ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης..
Βέβαια ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς ανήκει στον ακροδεξιό χώρο όπου τα «δεν ξέρω» και «δεν είδα», θεωρούνται σοφτ απαντήσεις, εδώ οι ακροδεξιοί δοσίλογοι απαντούν με τα ότι και «μένα ο παππούς μου διάβαζε το Ριζοσπάστη» όταν βέβαια δεν τεντώνουν το δάχτυλο να καταδείξουν τους συντρόφους του όπως ακριβώς θα κάνει και ο Σαμαράς και η παρείτσα του για να σώσουν τα τομαράκια τους.. Αναρτήθηκε από dakrygono

Νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος;


Πριν γεννηθείς είχε ήδη καθοριστεί το επώνυμό σου. Με τη γέννησή σου καθορίστηκε η Ιθαγένεια και η Υπηκοότητά σου. Λίγους μήνες μετά απόκτησες και το όνομά σου μαζί με το θρήσκευμα που θα σε στιγμάτιζε για όλη σου τη ζωή.

Αργότερα σε έστειλαν στο Νηπιαγωγείο, οπότε και έμαθες να ξυπνάς στις 7:30 και να σωπαίνεις μέσα στην τάξη. Μετά, στο Δημοτικό και αργότερα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, σου μάθανε να παπαγαλίζεις την επίσημη εκδοχή του Κράτους γύρω από την Ιστορία και το επίσημο δόγμα της Εκκλησίας σχετικά με τη Θεολογία.

Για χρόνια πηδούσες τα κάγκελα του σχολείου τ’ απογεύματα για να παίξεις μπάλα με τους φίλους σου. Η κλειδωμένη εξώπορτα ήταν για να το προστατέψουν από εσένα. Στα 16 σου έπρεπε να αποφασίσεις τι θα κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου. Γι’ αυτό έπρεπε πρώτα να στερηθείς το χρόνο σου, το παιχνίδι και τους φίλους σου.
Για τουλάχιστον ένα χρόνο σχόλαγες από το σχολείο για να πας μετά από λίγο στο φροντιστήριο. Μετά σου ανακοινώθηκε πως πέρασες σε μία σχολή, όπου θα μάθαινες να παπαγαλίζεις κι άλλο.

Μετά στο Στρατό, για περίπου ένα χρόνο έπρεπε να καθαρίζεις τουαλέτες, να φυλάς σκοπιά και να υπακούς οποιαδήποτε διαταγή. Ευτυχώς όμως έμαθες να πολεμάς τον εχθρό που σε δίδαξαν στο Σχολείο.

Αργότερα γνώρισες τον άνθρωπο με τον οποίο θα έκανες κι εσύ με τη σειρά σου Οικογένεια. Έτσι, όταν έγινες κι εσύ γονέας, έδωσες στο παιδί σου το όνομα και το θρήσκευμα που είθισται. Έγραψες το παιδί σου στο Σχολείο όπου θα μάθαινε τα ίδια πράγματα μ’ εσένα. Τα χρόνια πέρασαν κι εσύ δεν πραγματοποίησες ποτέ το παιδικό σου όνειρο, παρά μόνο αναλώθηκες σε ότι σου απέφερε χρήματα για να ζήσεις την οικογένειά σου.

Κάποια στιγμή γύρισες πίσω και συνειδητοποίησες πως δεν έκανες ούτε ένα από τα μεγάλα ταξίδια που ονειρευόσουν και πως ο πρώτος σου Έρωτας έχει γεράσει στο πλάι κάποιου άλλου. Κι εσύ, το μόνο που έμεινε να θυμάσαι είναι οι λίγες στιγμές Ελευθερίας.
Γιατί τελικά σ’ αυτόν τον κόσμο, ελεύθεροι είμαστε μόνο όταν ερωτευόμαστε, όταν αντιστεκόμαστε κι όταν πεθαίνουμε. Και για ‘σένα το μόνο που έμεινε πια είναι να πεθάνεις. Γιατί τη ζωή σου τη σπατάλησες σε άσκοπους κανόνες που σου επιβλήθηκαν.
Και τους έμαθες τόσο καλά, που ακόμη και τώρα σου φαίνεται αδιανόητο να ζήσεις χωρίς αυτούς.

Κι είναι πράγματι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς πως έζησες μια ζωή φυλακισμένος, γιατί είναι πιο εύκολο να αποδεχτείς πως η υπερβολική σου Ελευθερία θα σε έκανε άνθρωπο ανήθικο.
Πες μου όμως στ’ αλήθεια… πιστεύεις πως έζησες ποτέ ελεύθερος;
Αλήθεια.
Arkan
από social media

ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΚΟΡΑΚΙ ....σε καταυλισμούς Ρομά



    Liana Konstantinou
  


Αντιμνημονιακοί οι πολανίτες πλέον νταξ άστο τώρα έχουμε το ξανθό αγγελούδι

μετά θα μας πείτε ή νέο μνημόνιο ή χρεωκοπία γατάκια!!

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά

                             
Σε Ζεφύρι και Αχαρνές

Από νωρίς το πρωί η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση στις περιοχές Ζεφυρίου και Αυλίζας Αχαρνών. 


παιδεία μας η εξέγερση...ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 21-10-2013

                                           παιδεία μας η εξέγερση...

                                                         ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  21-10-2013
          
                             

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ   RHESUSGR WEB TV 

                          
Watch live streaming video from rhesusgr at livestream.com

Ω ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΠΑΜΠΑ!ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΟΥ@!


Ω ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΠΑΜΠΑ!ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΟΥ@!


 

ΟΛΟΙ έπεσαν σήμερα από τα σύννεφα για τον μικρο ξανθό άγγελο,που είχαν οι Ρομα:
Κανείς πολιτικός,δημόσιοκάφρος!αστυνομικός ,δικαστικός,πολίτης, δεν ξέρει τίποτα για την ψηφοθηρία,τα κυκλώματα που τους εκμεταλλεύονται!
Ποιοι έφαγαν τα δάνεια που τους έδωσαν,τα γκέτο τη εγκληματικότητα,την παιδική εκμετάλλευση
την επαιτεία,το εμπόριο οργάνων!!
Αυτό είχε την τύχη,μέσα στην ατυχία του, να είναι ξανθό και ανοιχτόχρωμο!
ΑΥΤΗ είναι η ΑΛΙΣ !


Σαν την ΑΛΙΣ είναι χιλιάδες παιδιά που δεν θα ξεχωρίσουν,γιατί είναι μελαψά!!
ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ!
Θύματα του υποκριτικού συστήματος!!
Αν την δείτε γυρίστε αδιάφορα το βλέμμα αλλού!@
Ο καθωσπρεπισμός μας !επιβάλει υποκρισία και αδιαφορία
Όσο και να έχουν στο DNA τους την παρανομία,κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά για το πρόβλημα,όπως να τους μορφώσει
Όσο και να είναι παραβατικοι,οι ηθικοί αυτουργοί!είναι στο απυρόβλητο,και έμειναν άφωνοι,λες και ανακάλυψαν την Αμερική
Θα έγραφα πολλά,αλλά προς το παρόν,τηρώ μια συμβολική σιγή,για όλα τα παιδιά !του Πολέμου,της εκμετάλλευσης,της μαλακισμένης@@ κοινωνίας,που παντού τα παιδιά θεωρούνται παράπλευρες απώλειες,από βόμβες,μέχρι κυκλώματα εκμετάλλευσης,δουλεμπορίου,και κακοποίησης,σε ένα σύστημα .που τρώει τους αδύναμους!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ BBC

 
Σε όλη την Ευρώπη τα παιδιά αναγκάζονται στους δρόμους για να ζητιανεύουν και να κλέβουν. Προέρχονται από μια από τις φτωχότερες κοινότητες στην Ευρώπη - Τσιγγάνοι της Ρουμανίας.

Για αιώνες οι Τσιγγάνοι έχουν ζήσει στο περιθώριο της κοινωνίας και αντιμετωπίζουν βίαιες διακρίσεις. Πολλοί έχουν καταφύγει στην κλοπή και την επαιτεία για να επιβιώσουν.

Αλλά τα τελευταία 20 χρόνια, το οργανωμένο έγκλημα κάνει θραύση.. Και από το 2007, όταν η Ρουμανία εντάχθηκαν στην ΕΕ, τα παιδιά των τσιγγάνων είναι θύματα εμπορίας και εκμετάλλευσης σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα.

Σε μια προσπάθεια να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτά τα παιδιά ο Ρουμάνος σκηνοθέτης Liviu ξεκινά Tipurita σε ένα ταξίδι σε όλη την Ευρώπη
Αναρτήθηκε από Aνεμος