Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

σοβαρός χρυσαυγιτισμός ..


Ο Μιχαλολιάκος στη φυλακή, ο Μπαλτάκος δεν παίζει, ε καιρός είναι να αναλάβει αρχηγός ο Σταύρος Θεοδωράκης


Το Ποτάμι λέει να μπουν κανόνες στο πόσοι μετανάστες ανα γειτονιά. Εγώ λέω κ διαφορετικές θέσεις στα λεωφορεία. Στη Ν. Αφρική πώς το έκαναν;


Εξαίρετη η πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη να υπάρχει ανώτατο όριο στους μετανάστες ανά γειτονιά. Πχ. τώρα σκέφτομαι ότι στη "γειτονιά της Μακρονήσου" δεν υπάρχει ούτε ένας. Είναι να μην έχει φρέσκες ιδέες ένας νεοναζί φι-λελές... 
LikeLike ·  ·  

   



Οταν λένε 'ανοικτές δομές' καταλαβαίνεις..Αμυγδαλέζες....Θα τις κάνει και ιδιωτικές τις Αμυγδαλέζες ο Σταύρος......


Το Ποτάμι (remixed): είναι υποχρεωτικό οι μετανάστες να μιλάνε την ελληνική γλώσσα και να έχουν παρακολουθήσει μαθήματα επιχειρηματικότητας.



Μετά τη "σοβαρή Χρυσή Αυγή", τώρα και η ευφυής !!! 

Μια εξαιρετική πρόταση από ένα βαθυστόχαστο προοδευτικό ηγέτη. Ήμαρτον.

Ποτάμι: Κανόνες για το πόσοι μετανάστες θα ζουν σε κάθε γειτονιά, να φεύγουν όταν δεν έχουν δουλειά

5.10.14


Δεν ξέρω αν ο Σταύρος Θεοδωράκης προσάρμοσε τις «θέσεις» του προσωπικού κόμματος που διατηρεί στο ακροατήριο του Αγίου Παντελεήμονα στο οποίο απευθύνθηκε σήμερα αλλά σίγουρα οι απόψεις που διατύπωσε για τη μετανάστευση αξίζει να λάβουν δημοσιότητα.

Ο σπουδαίος αυτός προοδευτικός ηγέτης που ήρθε να γκρεμίσει το παλιό και να φέρει το νέο, το καινοτόμο και το διαφορετικό, μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

-Δεχόμαστε νόμιμους μετανάστες ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε σε δουλειές. Μετανάστες που έρχονται νόμιμα, έχουν χαρτιά και δεν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Και φεύγουν όταν τελειώσει η δουλειά τους.

-Κάθε γειτονιά πρέπει να έχει όσους μετανάστες μπορεί να αντέξει. Πρέπει να αποτρέπουμε την γκετοποίηση που με την σειρά της παράγει εγκληματικότητα και θρέφει τα κυκλώματα εκμετάλλευσης των μεταναστών και των προσφύγων.

-Θα πρέπει να υπάρχει πολιτική κοινωνικής ένταξης μεταναστών και προσφύγων σε όλες τις πόλεις ανάλογα με τον πληθυσμό και τα τοπικά χαρακτηριστικά της αγοράς.

-Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να βάζει κανόνες για το πόσοι μετανάστες μπορούν να ζουν σε μια περιοχή και σε συνεργασία με το κράτος να ελέγχει πόσοι μένουν σε κάθε διαμέρισμα και υπό ποιες συνθήκες.

-Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα πρέπει να μιλάνε τη γλώσσα μας και να αποδέχονται τις ευρωπαϊκές αξίες.

Με λίγα λόγια: οι νόμιμοι μετανάστες δεν θα ζουν όπου γουστάρουν, θα προσαρμόζονται στην αγορά της γειτονιάς τους κι όταν μένουν άνεργοι, να πηγαίνουν από εκεί που ήρθαν. Παλιά τους έλεγαν σκλάβους.
- See more at: http://www.parapolitiki.com/2014/10/blog-post_5.html#sthash.HeBGz2o1.dpuf 





Φρέσκιες προτάσεις: -Καλήσπέρα, είμαι μετανάστης και ενδιαφέρομαι να νοικιάσω... - Φιλαράκι, μόνο Θήβα, Κατερίνη έχει ανοιχτές θέσεις.

Να γκρεμίσουμε τα σπίτια που μένουν οι παράνομοι μετανάστες και να φτιάξουμε γκαλερί. Πάντως η Μαρία Αντουανέτα έπαψε να υποφέρει από πονοκεφάλους ! 


Ο Σταύρος με εκπροσώπους της Αρείας Φυλής.

  
 


 Παιδιά ο άνθρωπος είναι απλά οργανωτικός! όπως οι Ναζί....

Μετά τα χθεσινά το μόνο που μένει είναι ο Θεοδωράκης να αρχίσει να περνάει γριές απέναντι στα ΑΤΜ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας "γυρίζει" στα μνημόνια.....


Nasia
Ο Σαμαράς υποσχέθηκε σκίσιμο μνημονίου,ρύθμιση δανείων,δόσεις για οφειλέτες δημοσίου,300.000θέσεις εργασίας.Μπήκε ο σύριζας μέσα του?

Μην σας τα πολυλογώ, μειώνονται οι φόροι, κατρακυλά η ανεργία, τελειώνουν τα Μνημόνια γεννουν οι γκαστρωμενες και παντρεύονται οι λεύτερες.


.....................................................................................................................
http://tripioevro.blogspot.gr/2014/10/blog-post_5.html
Ελπίδα, το ναρκωτικό των αδύναμων ψυχών...

 


Και να που...ξαφνικά μάθαμε πως υπάρχει και συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από τα μνημόνια, η 8η Δεκεμβρίου. "Φυσικά" αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι οι σαμαροβενιζέλοι βλέπουν να τελειώνει η άμμος στην κλεψύδρα τους, αλλά με το ότι οι κοπιώδεις προσπάθειές τους πιάνουν τόπο. Την ίδια στιγμή που η τρόικα μιλά ανοιχτά για τρίτο μνημόνιο και στα κρυφά θέλει και την υπογραφή τού Αλέξη Τσίπρα σε αυτό, η κυβέρνηση εμπορεύεται ελπίδα μήπως και βρεθούν αφελείς αγοραστές να της αφήσουν τα τάλαρά τους. Η μόνη περίπτωση να απεμπλακούμε από τα μνημόνια είναι η σύγκρουση με αυτούς που τα κομίζουν, κι αυτό δεν ισχύει μόνο για εκείνους που εργάζονται σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και για την αντιπολίτευση που πολιτεύεται φοβικά απέναντι στον ελληνικό λαό και δεν του λέει ξεκάθαρα ότι η ελπίδα είναι το πιο άχρηστο των συναισθημάτων αν δεν συνδυάζεται με τον αγώνα...

Δεν επιζητώ την αλήθεια από τους πολιτικούς. Κανείς μας δεν την κατέχει κι επομένως κανείς μας δεν μπορεί να την κοινωνήσει. Κανείς μας, όμως, δεν θέλει και την ειλικρίνεια. Είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχθούμε ακόμα και την πιο απίστευτη κολακεία από το να χωνέψουμε την πιο ωμή πραγματικότητα. Οι περισσότεροι υποψιαζόμαστε πως οι δυσκολίες θα είναι πολλές και με μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αφηνόμαστε όμως να παραμυθιαζόμαστε πως θα μας πάρει από το χεράκι και θα μας επιστρέψει στην εποχή που τρώγαμε από τα έτοιμα και δεχόμασταν ή κι αποζητούσαμε κάθε είδους δωροδοκία τού συστήματος...

Δεν μας ενδιαφέρουν και τόσο οι μεταρρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης, η πάταξη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής, η αναμόρφωση της παιδείας και η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας όσο το να γυρίσουμε στους καιρούς που ανήκαμε στη μεσαία τάξη, σε μια κατάσταση δηλαδή η οποία αποκοίμιζε την ταξική μας συνείδηση στο όνομα της κοινωνικής γαλήνης. Γι' αυτό και οι πρώτοι που πήραν τις πέτρες και τις ντομάτες και τις εκσφενδόνισαν σε βάρος τής παρηκμασμένης πολιτικής ελίτ ήταν εκείνοι που είχαν ευνοηθεί περισσότερο από αυτή τις περασμένες δεκαετίες. Οι κακομαθημένοι λούμπεν προλετάριοι είναι αυτοί που ηδονίζονται να μιλούν για κρεμάλες κι ονειρεύονται μια νέα Ελλάδα η οποία θα είναι ίδια κι απαράλλαχτη με την παλιά, απλώς με διαφορετικούς πρωταγωνιστές στο πολιτικό θεατρικό σανίδι...

Λένε πως δίχως ελπίδα δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε. Πρόκειται, όμως, για συναίσθημα των αδύναμων ψυχών, αυτών που χρειάζονται εξωγενή ενισχυτικά για να αντέξουν τις ανηφόρες που φέρνει η ζωή στο δρόμο τού καθενός. Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, η θρησκεία είναι μόνο μερικές από τις ψυχοτρόπες ουσίες που χρησιμοποιούμε για να υπομένουμε τα βάσανα, τις πίκρες και τον πόνο που κάποια στιγμή αναπόφευκτα επισκέπτονται τους πάντες. Τα όποια οφέλη τους είναι, ωστόσο, μόνο παροδικά κι όταν η επήρειά τους ξεθυμαίνει, μένουμε μόνοι με τα ίδια αδιέξοδα που δεν είχαμε το κουράγιο να διασπάσουμε με τις δικές μας φυσικές δυνάμεις για να ανοίξουμε δρόμο στην πραγματική προοπτική. Διαλέγουμε την αυτόβουλη θυματοποίηση αντί να γίνουμε θύτες απονομής δικαιοσύνης. Την ώρα που το στομάχι μας γουργουρίζει κι ο νους μας αποζητά στην θεωρία ιδανικά κι αξίες, τα καταπραΰνουμε με ελπίδες που είναι εξ ορισμού ψεύτικες. Οπως καθετί που δεν περιέχει αυτοθυσία κι αγώνα παρά μόνο πνευματικό και σωματικό ραχάτι...



Κάνουμε την ελπίδα παρελθόν! 
     
 

Nasia
Ο ΣΥΡΙΖΑ μας γυρίζει στα μνημόνια, λέει ο Σαμαράς... ο οποίος λογικά έχει χάσει τα λογικά του!