Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Συριζαυγίτικος εμετός.... Ντροπή.

"ένα εμετικό κείμενο ξέπλυμα στο ΣΥΡΙΖΑ  που κυκλοφορεί στο facebook"
 
Προς ΣΥΡΙΖΑ .
Προς Πρωθυπουργό .
Προς Υπουργούς .
Προς Βουλευτές .
Προς Τοπικές Οργανώσεις .



Εκλογικό Αποτέλεσμα - Αποτίμηση .
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημα δεν ήταν ότι υπήρχε αδυναμία της Κυβέρνησης να κατανοήσει τα προβλήματα των πολιτών .

Το πρόβλημα είναι ότι τα σημαντικότερα παράπονα - προβλήματα των πολιτών δεν έφταναν στην Κυβέρνηση ή δεν λύνονταν γιατί ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ σε θέσεις κλειδιά ΛΑΜΟΓΙΑ διορισμένα & εξαρτημένα από προηγούμενες κυβερνήσεις τα οποία ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ το έργο σας !

Δεκάδες τα παραδείγματα , αν ξεκινήσουμε να τα απαριθμούμε θα περάσουν & οι επόμενες εκλογές .

Επίσης η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε ποτέ την εξουσία στα χέρια της (Τα Λαμόγια & οι ΚΛΕΦΤΕΣ αλώνιζαν & οι Δικαστές έπαιζαν 4 χρόνια καθυστέρησή) .

Τα "Τσοντοκάναλα" κεντρικά & τοπικά ΜΜΕ σας κύρηξαν πόλεμο επειδή όχι μόνο τους κόψατε την μάσα αλλά γιατί τους βάλατε να πληρώσουν αρκετά εκατομμύρια !

Δημοκρατία έχουμε αλλά δεν μπορεί η Δημοκρατία να μην έχει κανόνες για όσους επί 24ωρου βάσεως διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις (Εκείνος ο Τράγκας έχει χρησιμοποιήσει όλους τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό , χαρακτηρισμούς που οποιοσδήποτε πολίτης χρησιμοποιήσει εναντίον κάποιου άλλου πολίτη θα τον πληρώνει μια ζωή) .

Πες - Πες , κάτι μένει λέει ο λαός !

Αποτελέσματα τα θετικά του Κυβερνητικού έργου να κρύβονται (Δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε 2.500.000 πολίτες που οι προηγούμενοι τους πετούσαν με τις κλωτσιές απ' τα Νοσοκομεία , ΚΕΑ σε 1.500.000 πολίτες , επιδότηση ενοικίου σε 600.000 ζευγάρια , επαναφορά πολυτεκνικών επιδομάτων , μέρισμα , 13 σύνταξη , αύξηση κατώτατου μισθού & κατάργηση υποκατώτατου κ.α) !

Ενώ 365 ημέρες το χρόνο έπαιζαν το Μάτι λες & ο Τσίπρας θα την ΚΑΤΟΥΡΑΓΕ την πύρινη λαίλαπα & θα έσβηνε , που έκαιγε με ταχύτητες ανέμου που ξεπερνούσαν τα 120km , με τα Canadair να κάνουν 1 ρίψη ανά 45' λόγο αδυναμίας να πετάξουν με 9-11 μποφόρ ή θα ενέπνεε τους πυροσβέστες & την πολιτική προστασία αν τους μιλούσε απ' τον ασύρματο & αυτοί θα εμφάνιζαν ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ώστε να σώσουν - να εκκενώσουν 20.000 χιλιάδες κατοίκους σε περίπου 45' χωρίς προετοιμασία !

Σε απλά Ελληνικά θα σήκωνε ο υπεύθυνος το τηλέφωνο , θα διέταζε εκκένωση & ως έκ θαύματος σε 5' θα εμφανίζονταν περίπου 500 λεωφορεία τα οποία θα εισέρχονταν στο μάτι & τις γειτονιές με τα δρομάκια των 3m με παρκαρισμένα οχήματα να ξεσηκώσουν τον Έλληνα που έβλεπε την φωτιά να κατεβαίνει & τραβούσε βίντεο , Selfie & ταυτόχρονα τηλεφωνούσε στον ΣΚΑΪ .


Ο χρόνος για εκκένωση ήταν απαγορευτικός !
Θα είχαμε 20.000 νεκρούς .
Δεν είναι κατασκήνωση ο αστικός ιστός όπου τα μέλη έχουν κάνει δοκιμαστικές εκκενώσεις & έχουν μαζευτεί σε συγκεκριμένο χώρο επιβίβασης (Περνάει το λεωφορείο , φορτώνει σε 2' & φεύγει) !

Αυτό δεν βρέθηκε ένας απ' την Κυβέρνηση να το εξηγήσει στον κόσμο που παρακολουθούσε από τα Τσοντοκάναλα ???

Ή το κουφό ότι ο Τσίπρας έκρυψε τους νεκρούς στις 00:00 , λες & αν οι νεκροί ανακοινώνονταν στις 00:00 θα άλλαζε κάτι !

Τι ήταν οι 100 νεκροί & οι 500 τραυματίες για να κρυφτούν , η ηρωίνη του Noor1 ???

Ή το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό ότι η Δούρου έχτισε & μπάζωσε την μισή Αττική καταστρέφοντας 2.000 ρεματιές & 12 ποτάμια ???

Τι έπρεπε να κάνει η Δούρου , να γκρεμίσει την μισή αυθαίρετη Αττική που οι Δασικοί Χάρτες θεωρούν καταπατημένη από το 1945 μέχρι σήμερα ???

& καλά η Δούρου ανέλαβε το 2009-2010 , οι προηγούμενοι τι έκαναν όταν επί ημερών τους γίνονταν όλα αυτά ???

Οι Εισαγγελείς τι έκαναν ???

Τους αγρότες βρήκε το σύστημα να τιμωρήσει που άνοιξαν 5 στρέμματα το 1945 μετά την κατοχή & εν μέσω εμφυλίου για να σπείρουν λίγο σιτάρι να ταΐσουν τις οικογένειες τους .

Αυτούς που έχτισαν Βίλες μέσα στα δάση & πάνω στο κύμα δεν τους βρήκε !

Οι αγρότες έριξαν ΜΑΥΡΟ γιατί σου λέει , από εμάς που δουλεύουμε 365 ημέρες το χρόνο με βροχή , κρύο , καύσωνα θα ξεκινήσει αυτή έρμη , η νομιμότητα ???

Όπως για να δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προπαγάνδας , χρεώνουν ΑΔΙΚΩΣ στους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας την αργοπορημένη εκκίνηση του Αυτοκινητόδρομου όταν η αλήθεια είναι πως το 2013 το έργο ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ με ευθύνη ΝΔ - ΠΑΣΟΚ & δόθηκε μάχη απ' το 2016 μέχρι το 2018 ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες & να εγκριθεί - χρηματοδοτηθεί απ' την E.Ε !

Που έπαιξαν αυτές οι αλήθειες ???

Πουθενά !

Που έπαιξε η προπαγάνδα & το ψέμα των ΚΛΕΦΤΩΝ ???

Παντού 365 ημέρες το χρόνο , 24 ώρες το 24ωρο !

Υγ: Δεν πείραζει λίγοι μήνες διακυβέρνηση από τον Μητσοτάκη , τον Άδωνι , το Βορίδη & τα άλλα "Καλόπαιδα" αρκούν για να καταλάβουν οι πολίτες τί έκαναν !

Βλέπετε ο Έλληνας ξεχνά εύκολα .
Όπως εύκολα ξεχάστηκαν οι 7.000 αυτοκτονίες , οι χιλιάδες λιποθυμίες μικρών παιδιών στα σχολεία & η αναζήτηση φαγητού σε κάδους απορριμμάτων .

Υπομονή θα έρθουν ξανά αυτές οι μέρες !
44Εσείς και 43 ακόμη