Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ BULLYING





Άνθιμος. Hate speech, level 100.



Συνέλαβαν αυτούς απ´το fresko για προτροπή για βία και ο Ανθιμος που λέει οτι η ομοφιλοφυλια ειναι θανάσιμο αμάρτημα κυκλοφορεί έξω άρχοντας

 
Κήρυκας μίσους Άνθιμος: «Η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα». Ωραίo timing για bullying από #takardasians #ant1_xeftiles

Μητροπολίτης Άνθιμος: "Η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα"


"Τον Μπουτάρη τον συμπαθώ ως άνθρωπο, απορρίπτω την ιδεολογία του"


Από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο πήραν συνέντευξη χθες το βράδυ «Τα Καρντάσιανς».

Ανάμεσα στα θέματα που σχολίασαν στην κουβέντα τους οι παρουσιαστές, ρώτησαν τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ποια είναι η γνώμη του για την ομοφυλοφιλία.

«Αυτό για την πίστη μας, αγιογραφικά, είναι θανάσιμο αμάρτημα. Είναι γραμμένο στην Αγία Γραφή, δεν χωράει κουβέντα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε τον ρώτησε: «Δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Εκκλησία;» και ο Μητροπολίτης Άνθιμος απάντησε:

«Αυτό είναι άλλο. Και κλέφτες υπάρχουν. Δεν είναι απόρριψη. Εσάς σας αρέσει ακόμη και να γίνεται γάμος μεταξύ αντρών και μεταξύ γυναικών; Τους ομοφυλόφιλους δεν θα τους κρίνω. Θα πω τη γνώμη μου και την ευχή μου και ας κάνουν ότι θέλουν. Αλλά να μου φέρουν απ' έξω αυτό το προϊόν για να παρελάσει και μάλιστα πολλές φορές και με γυμνότητα μέσα στη δική μου την επαρχία, πνευματικά εννοώ δική μου, και να περάσει και από τις εκκλησίες όπως ήθελαν και δεν τους άφησα γιατί είπα ότι θα γίνει χαλασμός. Αυτό δεν ανέχομαι. Αλλιώς καλή μετάνοια να έχουν οι άνθρωποι. Και δικαίωμα έχουν να ζήσουν και να κάνουν ότι θέλουν».

Για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και την πρόσκλησή του προς τους ομοφυλόφιλους για την παρέλαση Υπερηφάνειας στην πόλη, ο Μητροπολίτης Ανθιμος τόνισε: "Τον Μπουτάρη τον συμπαθώ ως άνθρωπο, απορρίπτω την ιδεολογία του".


   


 
Παναγριωτατος Ανθιμος" η ομοφυλοφιλια ειναι αμάρτημα"... Μιλα μου λιγο για bulling χριστιανέ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ BULLYING:
 Αναφερόμενος στην ομοφυλοφιλία ο Άνθιμος είπε πως 
«Η αγκαλιά της Εκκλησίας είναι μεγάλη αλλά δεν τους χωρά όλους».

Να του απαντήσουμε πως η πηγάδα του Μελιγαλά είναι μικρή αλλά χωράει πάρα πολλούς ακόμα...
 
 

Για να μην το ξεχνάμε... Ο Άνθιμος λεει αυτά που λέει κ ο μέσος Ελληνας στα καφενεία. Σωτηρία απο πουθενά. ΕΥΛΟΓΗCON

Τι γίνεται στη Φρανκφούρτη; Θέλουν να γυρίσουν στη δραχμή; :Ρ

Ξένα κέντρα και ντόπιοι δάκτυλοι μετέφεραν χθες το βράδυ τους προβοκάτορες στη Φρανκφούρτη να υπονομέυσουν την εθνική προσπάθεια.
Μυρωδιά καμμένου καπιταλισμού στην Φρανκφουρτη σημερα!
\
      

Ενθουσιώδεις "θαυμαστές" του Ντράγκι και του Σόιμπλε γιορτάζουν τα εγκαίνια της ΕΚΤ στην Φρανκφούρτη.

Πόσο κρίμα για την Φρανκφούρτη που δεν έχει έναν Τζήμερο,το Ποτάμι,κ τη ΝΔ να εξηγήσει στον κόσμο την ορθότητα της πολιτικής Μέρκελ..
   
   

η Ευρώπη που αντιστέκεται η Ευρώπη που επιμένει
κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει

Καλωσόρισες πουλί μου μοναξιά Γερμανική μου
απ’ αγάπη φεύγεις έρχεσαι πηγαινοέρχεσαι σαν την πνοή μου
κι απ’ την έρημη την απόσταση παίρνει υπόσταση κάθε γιορτή μου
απ’ τους δυο μας ποταμούς θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην έχουμε αντουανετίστικα καρδιακά επεισόδια από το ποτάμι

Αν βγει έστω και μικρό δακτυλάκι Ελλήνων στα επισοδεια στην Φρανκφούρτη στη φόρα την γαμήσαμε


Νέο κτίριο ΕΚΤ => κόστος 1,4 δις ευρώ => εγκαίνια σήμερα => Φρανκφούρτη = Εξάρχεια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ--->Εδω βλέπουμε τον Τσίπρα& 2,3 κολλητούς του ν ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ τις ταραχές που χουν ξεσπάσει στη ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ!


Πάνω στο καινούριο κτίριο της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας πανό: Ο καπιταλισμός σκοτώνει
Απο ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΛΟΠΗ απο ακ θεσνικης η φωτο

τους αλητας !!! ουτε εκει εκτημουν την συμβολη της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Α.Ε. στον ανθρωπο.

Τι γίνεται στη Φρανκφούρτη; Θέλουν να γυρίσουν στη δραχμή; :Ρ

στην Φρανκφούρτη γίνηκε του λουκάνικου του ψημένου το κάγκελο. γεια σου ρε Μέρκελ με τα υπαίθρια τα γλέντια απ´τον καταχαρούμενο λαό σου.

Μίλα μου για Μάρκου...




Κ.Μάρκου,βουλευτής ποταμιού,η πατσαβούρα που δήλωσε ότι δε θέλει τετελεσμένα με τους εταίρους..

Η κ.Μάρκου του Ποταμιού υπέρ το δέον νομοταγής στας Ευρώπας. Πρώτα η Ελλάδα λέει ένα σύνθημα.
Ας μην κοντράρουμε την πατρίδα την κρίσιμη ώρα.


Η πολιτική αλητεία εκεί στο ΠΟΤΑΜΙ είναι απίστευτη.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που αντιμετωπίζει την ανθρωπιστική κρίση, η Κ. Μάρκου ισχυρίσθηκε ότι η κυβέρνηση ψηφίζοντας τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και την ρύθμιση για τις 100 δόσεις σε όσους έχουν οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, στην πραγματικότητα επιδιώκει να δημιουργήσει τετελεσμένα στην διαπραγμάτευση, με τους αγαπημένους ΕΤΑΙΡΟΥΣ...

Κ.ΜΑΡΚΟΥ:«Να αναρωτηθείτε αν τακτικές τύπου Ντενκτάς κάνουν καλό στη χώρα», υπενθυμίζοντας ότι τετελεσμένα δημιουργούσε ο Ντενκτάς στην κατεχόμενη Κύπρο. 

  

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η Κ. ΜΑΡΚΟΥ: Δεν πρέπει να έχουν ρεύμα οι φτωχοί!  

Η Κατερίνα Μάρκου προκαλεί και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να ηλεκτροδοτήσουμε δωρεάν τους φτωχούς




Η Κατερίνα Μάρκου που εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι και υπήρξε βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ στην προηγούμενη Βουλή, κατέθεσε την τοποθέτηση της σύμφωνα με την οποία διαφωνεί με την παροχή δωρεάν ρεύματος στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη λόγω έλλειψης πόρων.


Στην ομιλία της στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων είπε μεταξύ άλλων, πως διαφωνεί με το μέτρο παροχής δωρεάν ρεύματος σε 300.000 νοικοκυριά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, γιατί μετά... θα ζητούν δωρεάν ρεύμα και άλλοι.

Η κ. Μάρκου εξελέγη όπως είπαμε στην προηγούμενη Βουλή προερχόμενη από τον χώρο της ευρύτερης "Αριστεράς" και τώρα, δείχνει πως έχει περάσει ξεκάθαρα στην απέναντι όχθη του ποταμιού.
Play Button



"Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο" είπε επί λέξη, για να είμαστε και ακριβείς.

Σύμφωνα με την ίδια πρέπει πρώτα να βρεθούν οι πόροι και μετά να γίνει αναδιανομή τους. Δεν εξήγησε ωστόσο πώς θα επιτευχθεί η άμεση ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί περισσότερο από τη μνημονιακή κρίση των τελευταίων ετών.

Το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία της:

"Πώς μπορεί να διαφωνήσει κανείς επί της αρχής σε ορισμένα πράγματα όπως δωρεάν ρεύμα για 300.000 νοικοκυριά. Γιατί όχι για όσους δεν πληρώνουν, δηλαδή 600.000. Σίγουρα θα βρεθούν κι άλλοι εδώ μέσα να πουν 900.000, ή και 1.000.000. Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Υπάρχει κανείς μας που μπορεί να είναι εναντίον; Φαντάζομαι πως όχι. Αυτό που θέλω να πω, όμως είναι ότι δυστυχώς, όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο" είπε η Κατερίνα Μάρκου και πρόσθεσε:

"Φέρνω αυτό το παράδειγμα από το "πρόγραμμα" της κυβέρνησης γιατί διαθέτει αυτή τη χαρακτηριστική, επιτρέψτε μου να πω, κάπως ξεπερασμένη εκ της πραγματικής εμπειρίας φιλοσοφία, που κόντρα στο ρεύμα της πλειοψηφίας στη Βουλή, εγώ θα πω ότι είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου γιατί δεν βασίζεται σε ρεαλιστικούς πόρους. Θα έπρεπε η κυβέρνηση να προσπαθήσει να αυξήσει τους πόρους και μετά να αναδιανείμει σε αυτούς που δεν έχουν. Αλλά και πάλι, χωρίς να ξεχνά πως τα χρήματα δίνονται με κίνητρα για να πιάσουν τόπο. Ακόμα και για τους ανέργους, μιλάνε για παροχή ενός μικρού ποσού, αλλά όχι για την επανένταξη τους στην παραγωγική μηχανή της χώρας".

Και καταλήγει:

"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η κυβέρνηση, έχει κηρύξει ανένδοτο σε δανειστές και Ευρωπαίους, αυτό πολιτικά την ευνοεί συγκυριακά, αλλά το βαρύ κόστος – που το απεύχομαι – θα πέσει στην παραγωγική μηχανή της χώρας. Προειδοποιώ ότι ο λογαριασμός τότε θα έρθει υψηλός
και μη μας πείτε ότι φταίμε εμείς και οι δανειστές".