Πως διαμορφώθηκε η σύνθεση της νέας Eπιτροπής Tουριστικής Aνάπτυξης και Προβολή
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκαν τα μέλη της νέας Επιτροπής Τουριστική Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Κεφαλλονιας.
Εισηγητής ήταν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κεκάτος, ο οποίος ενημέρωση τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, (η αντιπολίτευση είχε ήδη αποχωρήσει σύσσωμη από τη συνεδρίαση), ότι Τουριστική Επιτροπή, βάση του Καταστατικού της, αποτελείται από 23 μέλη, εκ των οποίων τα έξι είναι από το Δημοτικό Συμβούλιο, τρείς από τη συμπολίτευση και τρεις από την αντιπολίτευση, ενώ τα εναπομείνατα δεκαεπτά μέλη είναι εκπρόσωποι φορέων και Ιδιώτες-Επαγγελματίες που έχουν σχέση με τον Τουρισμό και θα έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα στο έργο της Επιτροπής.
O κ. Κεκάτος στην εισήγησή του είπε ότι η Τουρισατική Επιτροπή «είναι μία ανοιχτή αγκαλιά, που περιμένει να υποδεχθεί τους πάντες, στην κυριολεξία. Oποιος θέλει να βοηθήσει τον Τουρισμό, τον δεχόμαστε και έχουμε ανάγκη από την άποψή του και τις θέσεις του και τον περιμένουμε να έρθει στις συνεδριάσεις. Γι' αυτό δίνουμε δημοσιότητα στις συνεδριάσεις της Τουρσιτικής Επιτροπής, στην οποία δουλεύουμε με πολύ μεγάλο κέφι όλοι μαζί».
O κ. Κεκάτος, για τη σύνθεση της Επιτροπής, πρότεινε τους κάτωθι:
Από το Δημοτικό Συμβούλιο:
Βαγγέλης Κεκάτος (Πρόεδρος), Γιώργος Τζωρτζάτος (αναπληρωματικός Σπυρονικόλας Σολωμός), Αγγελος Κωνσταντάκης (αναπληρωματικός Γιώργος Κατσιβέλης).
Από την αντιπολίτευση:
Δεν προτάθηκαν ονόματα, αφού δεν ήταν παρούσα η αντιπολίτευση, για να προτείνουν οι ίδιοι τους τρεις συμβούλους και τους αναπληρωματικούς τους. Για την επιλογή των μελών, όπως είπε ο κ. Κεκάτος "θα μπεί σε ξεχωριστό θέμα στο επόμενο Δ.Σ. για τον ορισμό των μελών, γιατί, δεν θέλουμε να στερηθούνε αυτό το δικαίωμά τους από επιπόλαιες πολιτικές συμπεριφορές".
Από Φορείς (Eκπρόσωποι):
Ενωση Ξενοδόχων, Oμοσπονδία Ενοικιαζομένων Καταλυμμάτων, Εμπορικό Σύλλογο «Η Κράνη».
Από Ιδιώτες-Επαγγελματίες:
Aγης Κονιδάρης (αναπληρωματικός Ηλίας Κουρκουμέλης), Γιώργος Γεροντάκης (αναπληρωματικός Πέτρος Ψαλίδας), Χάρης Τσιμάρας (αναπληρωματικός Διονύσης Πρεντάνος), Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (αναπληρωματικός Δημήτρης Καλαφάτης), Σπύρος Κατσούρης (αναπληρωματικός Νίκος Σκλαβούνος), Σπύρος Γασπαρινάτος (αναπληρωματική Αφροδίτη Δελλαπόρτα), Θόδωρος Παντούλιας (Μιλένα Μεσσάρη-Μαρκουτζά), Γιώργος Γιαννουλάτος (αναπληρωματικός Γιάννης Κοκκόλης), Χρήστος Λευκαδίτης (αναπληρωματικός Γιώργος Βινιέρης), Θανάσης Καραπέτσας (αναπληρωματικός Μιχάλης Ξανθάκης), Διονύσης Κούμουδος (αναπληρωματικός Στάθης Κατσαμπίρης), Παναγής Βλάχος (αναπληρωματικός Γιώργος Μεταξάς), Κώστας Μπαζίγος (αναπληρωματικός Σταύρος Κορκός-Κουρής), Βάσω Κουλουμπαρίτση (αναπληρωματική Ελένη Παπαφλωράτου).



ΓΙΑ ΤΟ LIFESTYLE