Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

H Νεολαία της ντροπής..


Γελάνε και τα τσιμέντα .....
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο....
Μίλησαν και οι υποστηρικτές της εξόντωσης των 'από κάτω'

εντάξει
όπως και να το πεις δε κυβερνά κι ο ΣΥΡΙΖΑ
αμα κυβερνήσει θα τον ξηλώσει

‪#‎Δαφνί_Σινούρη_ξετσιπωσια‬
Sofia Lampiki
εντάξει
όπως και να το πεις δε κυβερνά κι ο ΣΥΡΙΖΑ
αμα κυβερνήσει θα τον ξηλώσει
‪#‎Δαφνί_Σινούρη_ξετσιπωσια‬
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης έβγαλε και ανακοίνωση λέει για τα χτεσινά στον Έβρο: «Υψώνουν φράχτες μέσα στο κίνημα».
Πάρτε το χαμπάρι πως το κομματικό σας μαγαζί που δολοφονεί καθημερινά μετανάστες και μετανάστριες είναι ανεπιθύμητο σε κάθε κάλεσμα και δεν ανήκετε σε κανένα κίνημα!
Τα σούρτα-φέρτα μέσα σε κινηματικές διαδικασίες και δράσεις για να κάνετε το κομμάτι σας και να το παίξετε φιλάνθρωποι, κάτω από τη σκέπη του κράτους, τελειώνει οριστικά για σας.
Στην τελική, αφού τόσο πολύ κόπτεστε ως νεολαία και επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν πάτε έξω από την Κουμουνδούρου να διαδηλώσετε ρε ρεζίλια;


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:
«Υψώνουν φράχτες μέσα στο κίνημα»


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για κάποιους και κάποιες που «υψώνουν φράχτες μέσα στο κίνημα» με αφορμή περιστατικό κατά τη χθεσινή κινητοποίηση ενάντια στον φράχτη του Έβρου, όταν ομάδα ατόμων εμπόδισε την αναχώρηση του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν μέλη της, στη Θεσσαλονίκη.

188634-fraxtis.jpg



Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για κάποιους και κάποιες που «υψώνουν φράχτες μέσα στο κίνημα», ενώ τονίζει ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού «παρά τη στήριξη μεγάλου κομματιού όσων συμμετείχαν στο κάλεσμα, ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιλέξαμε να μη δώσουμε συνέχεια στη παραφροσύνη όχι από φόβο ούτε από ντροπή αλλά γιατί από τη σημερινή ημέρα ιεραρχούμε ως πρώτιστο την έκβαση της κινητοποίησης και το άνοιγμα δρόμων εκεί που άλλοι υψώνουν τείχη».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται:

«Καλούμε την κυβέρνηση να διασφαλίσει με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε μέσο την άμεση διάνοιξη του φράχτη έτσι ώστε οι πρόσφυγες να έχουν ασφαλή και νόμιμη δίοδο.

Καλούμε τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γ. Μουζάλα να αναθεωρήσει την προ ολίγων ημερών τοποθέτηση του και να θέσει ως προτεραιότητα το ζήτημα του φράχτη».- See more at: https://left.gr/news/neolaia-syriza-thessalonikis-ypsonoyn-frahtes-mesa-sto-kinima#sthash.hj2J6ZK9.dpuf

Τόση ανθρωπιά......Κυρία Θεοπεφτάτου;


59,670 Views
Alexis Tsipras uploaded a new video.
..Απευθύνομαι στους Ευρωπαίους εταίρους, απευθύνομαι σ’ αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο στην Ελλάδα! Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση. Ο ελληνικός λαός είναι ένας φτωχ...
See More
Like   Comment   
Marousa Likoudi and 28 others like this.
Comments
Dionisis Alivizatos Τελικά οι αεροψεκασμοί που μας κάνουν αντί να πιάνουν εμάς πιάνουν τους πολιτικούς ...ανοίξτε και καμμία ομπρέλα πολιτικοί γιατί χανόμαστε..
LikeReply20 hrs
Emilia Nikolaou ΩΡΑΙΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ
LikeReply7 hrs


    

Όχι στο παλιό, ναι στο νέο, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, εθελοντισμός, φιλότιμο, αριστερά μπαίνοντας, δεξιά βγαίνοντας, μέλλον, γουότερ μέλλον και χορτάσαμε! Τώρα εμπορεύεστε και την ανθρωπιά; Δεν ντρέπεστε καθόλου; 

Τόση ανθρωπιά, που εξαπολύετε τους δολοφόνους των ΜΑΤ για να στηρίξετε το φράχτη στον Έβρο που κλείνει τη μόνη δίοδο από ξηράς προς τους απελπισμένους που άφησαν τον τόπο τους για να ξεφύγουν, αυτοί και τα παιδιά τους, από τον πόλεμο και τη δυστυχία, που προκαλούν οι επεμβάσεις της Δύσης (ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ), τις οποίες η κυβέρνηση Τσίπρα στηρίζει και στις οποίες συμμετέχει ενεργά, ακόμη και αυτές τις μέρες, με την αποστολή ελληνικών F16 στη μεγάλη στρατιωτική άσκηση του Ισραήλ.

Τόση ανθρωπιά, που το Υπουργείο Υγείας δεν έχει διαθέσει γιατρούς, νοσηλευτές, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τους πρόσφυγες του ανατολικού Αιγαίου, καθώς οι ντόπιοι υποστηρίζουν πως το υπουργείο είναι άφαντο.

Τόση ανθρωπιά, ώστε απαντώντας στον Κουμουτσάκο ο μέγας ηγέτης να δηλώνει πως "Τα νεκρά παιδιά είναι σε όλους μας συμπαθή".
Τι λες, ρε ανάλγητε; Ποιοι είστε όλοι εσείς που σας είναι "συμπαθή τα νεκρά παιδιά"; Γιατί σε μας προκαλεί πόνο το πνίξιμο των παιδιών. Πόνο προκαλούν! Δεν είναι συμπαθή, ρε υποκριτή!
Πόνο και οδύνη για τον άδικο χαμό τόσων αθώων ψυχών!

Τόση ανθρωπιά, που στον ΟΗΕ, εναρμονιζόμενοι πλήρως με όλη την αποικιοκρατία και σε αντίθεση με τη πλειονότητα των χωρών του κόσμου, δεν αναγνωρίσατε ως νέο μέλος την πολύπαθη Παλαιστίνη, για να μη δυσαρεστηθεί ο κολλητός σας φασίστας Νετανιάχου. 

Τόση ανθρωπιά, που ούτε στο ζήτημα της απαλοιφής του χρέους προς τους παγκόσμιους αρχικλέφτες τοκογλύφους δεν συμπαραταχθήκατε με τις φτωχές και υπερχρεωμένες χώρες, όπως το συμφέρον της μικρής Ελλάδας ορίζει.

Τόση ανθρωπιά, που χιλιάδες γέροι -στην καλύτερη περίπτωση- κόβουν τα χάπια στη μέση, ενώ άλλοι τα κόβουν όλα για κάποιο διάστημα ή τελείως.

Τόση ανθρωπιά, που τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία έχουν λίστα αναμονής αρκετών μηνών ενώ άλλα κλείνουν ή συγχωνεύονται. Και απ την πολλή ανθρωπιά όροι όπως "προληπτική ιατρική", "οδοντιατρική φροντίδα", "αξονική τομογραφία", κ.α έχουν γίνει ανέκδοτα.

Τόση ανθρωπιά, που τα παιδιά που εγκαταλείπουν τη μέση εκπαίδευση αυξήθηκαν περισσότερο κι απ τη δεκαετία του 60. Και οι νέοι που εγκαταλείπουν τη χώρα αντί να γεμίζουν τα εργοστάσια, τα εστιατόρια, τα πανεπιστήμια της Ευρώπης, καταλήγουν τρόφιμοι των ψυχιατρείων με συμπτώματα μετατραυματικού σοκ, ίδια με τους πρόσφυγες εξ αιτίας πολέμου. 

Τόση ανθρωπιά, που πετσοκόβετε ακόμα και την κατώτατη σύνταξη και το εκάς.

Τόση ανθρωπιά, που καλείτε τους καθηγητές να εργαστούν "εθελοντικά" για να εξασφαλίσουν...μόρια εν όψει μελλοντικής μονιμοποίησής τους.

Τόση ανθρωπιά, που το 2014 λέγατε: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Και το 2015: Λεφτά στον τραπεζίτη κι ας πάρει και το σπίτι!

Για τόση ανθρωπιά μιλάμε! 

Κυρία Θεοπεφτάτου, με όλον τον σεβασμό, ανθρωπιά υπάρχει πολλή στους ανθρώπους του μόχθου. Στους λαϊκούς αυτούς ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει δυσκολία και τι συμπαράσταση. Στους διασώστες που ρισκάρουν τη σωματική τους υγεία για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούν, ενώ έχουν θυσιάσει για πάντα την ψυχική τους μαυτά που αντικρίζουν κάθε μέρα, με τις ψυχές που χάνονται, όπως χάθηκε ο ύπνος τους. Στους ανώνυμους που μπαίνουν μπροστά και προσφέρουν ό,τι έχουν και ό,τι μπορούν, έτσι αυθόρμητα και που χαίρομαι να τους λέω πατριώτες μου. Γιατί έτσι εξυψώνεται ο άνθρωπος, κυρία Θεοπεφτάτου, και γίνεται συνάνθρωπος και όχι απ το ανταγωνιστικό και χορτάτο σινάφι σας που υπογράφει μνημόνια, που τον καταδικάζουν να γίνει απάνθρωπος...
UnlikeReply24 hrs