Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Οι 6 άνθρωποι που γάμησαν τα πρέκια του θέματος με τη «μικρή Άννυ»

Βιασμοί, σατανισμοί, καπιταλισμοί και άλλα πράγματα που χρησιμοποιήθηκαν για λίγα like παραπάνω

http://luben.tv/

Να τα λέμε ως έχουν, αγαπητοί αναγνώστες. Αυτές τις μέρες στο Luben θα τη βγάλουμε τρώγοντας φορεμένες κάλτσες μας, δηλαδή χρήμα γιοκ αφού θα μας περάσουν σε traffic τουλάχιστον 500 ελληνικά sites μέσω του πρώτου σκέλους του αθάνατου τρίπτυχουΑίμα-Φλέμμα-Σπέρμα. Σύσσωμο το ελληνικό ίντερνετ πουλάει το αίμα της μικρής Άννυ, για χάρη της ενημέρωσης, προφανώς.

Το παιδί σου δεν είναι χταπόδι να το κοπανάς (ηλίθιε/α)


Έχω γνωρίσει που λέτε, παίδες μου αγαπημένοι, στο πάρτι του φίλου μου του Γεράσιμου, ένα παιδί που όταν του είπα «χαίρω πολύ» ένιωθα ότι έχαιρα πολύ. Σπάνιο για μένα, όπως καταλαβαίνετε. Πριν απ’ αυτόν, ας πούμε, είχα πει «χαίρω πολύ» στον πατέρα του Γεράσιμου που μου άπλωσε ένα ιδρωμένο χεράκι που στόχευε κάπου στο ύψος του στομαχιού μου. Καθώς το έσφιγγα ο θεός να με συγχωρέσει αλλά είχα την αίσθηση ότι το χεράκι αυτό ήθελε να μου πάρει την μπουκιά απ΄ το στομάχι (με είχε τσεκάρει ότι έφαγα 3 τεράστια σουβλάκια το προηγούμενο πεντάλεπτο).

   


Το παιδί ήταν ψηλό, ήταν καστανόξανθο, ήταν χωρίς το μούσι του Ρασπούτιν (κόφτε το, ρε ταλιμπανίσκοι, πια, αηδία καταντήσατε) και γενικά ήταν τζάμι.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ‏


Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς - Ιθάκης και το Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς συνδιοργανώνουν Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαίου 2015 και ώρα 19.30 στον Πολυχώρο "CAPITOL" (Φανάρι Αργοστολίου).



ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ