Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ριζοσπάστες Ξανά Λουκιανός Δανάλης

Με την σειρά μου ανακοινώνω και επίσημα την συστράτευση μου στο πλευρό του ψηφοδελτίου του Μάκη Δημητράτου ''Ριζοσπάστες Ξανά'', αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση, να αγωνιστούμε κοινά από το ίδιο μετερίζι, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών με κύριο γνώμονα το ότι οι δημοτικές εκλογές είναι καθαρά πολιτικές.

   


Ανήκω σε εκείνη την μη προνομιούχα γενιά που σε πείσμα των καιρών και των τακτικών που ακολουθήθηκαν λανθασμένα τις περασμένες δεκαετίες μας οδήγησε σε αυτό το ατελέσφορο τέλμα, χωρίς ουσιαστικές λύσεις παρά μόνο με υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες.

Μετά από ιδιαίτερη περίσκεψη αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς οι καιροί επιτάσσουν, η ίδια η νεολαία να αναλάβει την άμεση ευθύνη του μέλλοντος της. Οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν εφαλτήριο αρχικά τον ζωτικό μας χώρο και τον κοινωνικό μας περίγυρο. Δεν θα αναλωθώ σε πολλά λόγια και παχυλές υποσχέσεις, ούτε θα το ήθελα, ούτε η κοσμοθεωρία μου, το επιτρέπει. Η κατάσταση είναι ήδη γνωστή και τα αποτελέσματα της τα βιώνουμε οδυνηρά στο σύνολο της καθημερινότητας μας.

Επιλέγω να αγωνιστώ λοιπόν με απόλυτη ανιδιοτέλεια και κύριο στόχο τον δήμο, ο οποίος θα δείξει έμπρακτα ένα άμεσο και ξεκάθαρο κοινωνικό πρόσωπο, και θα κάνει την αλληλεγγύη πράξη και βίωμα. Παράλληλα θα βρίσκεται στον άμεσο έλεγχο και θα συνάδει με τον ίδιο τον πολίτη, ανταποκρινόμενος με απόλυτη ειλικρίνεια και διαρκή αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ,με συνεχή διεκδίκηση και διαρκή προσπάθεια για την διασφάλιση της αξιοπρέπειας και της ηθικής μας υπόστασης.

Μετά τιμής

Λουκιανός Γ. Δανάλης

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς