Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μήπως είμαστε μια κοινωνία υποκριτών;



5 άξεστοι "λεβέντες" εναντίον του Βαγγέλη, 10 φασίστες εναντίον ενός πεινασμένου αλλοδαπού. Βρες τις διάφορες. Δεν υπάρχουν.

Λένε οι καθεστωτικοί κανίβαλοι των μμε ότι ''όλη η Ελλάδα πενθεί για τον θάνατο του Βαγγέλη''. 

Σε αυτό το ''όλη η Ελλάδα'' συμπεριλαμβάνονται κι αυτοί που κακοποιούν τις συζυγούς και τα παιδιά τους; κι αυτοί που συναινούν ή επιδίδονται σε ομοφοβικές επιθέσεις; κι αυτοί που είναι αφεντικά και εκμεταλλεύονται εργαζόμενους; κι αυτοί που ενθαρρύνουν την περιθωριοποίηση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων; κι αυτοί που σιωπαίνουν στον εγκλεισμό ασυνόδευτων ανηλίκων σε 'κέντρα κράτησης'; κι αυτοί που ψηφίζουν χρυσή αυγή; κι αυτοί που μεγαλώνουν παιδιά-τέρατα σαν τους βασανιστές του Βαγγέλη; κι αυτοί που μεγαλώνουν μελλοντικούς μπάτσους και κάθε λογής εξουσιαστές; κι αυτοί που έχουν συμβάλει στην κανονικοποίηση της βίας εις βάρος των μη - 'κανονικών', εις βάρος όσων παρεκκλίνουν από τα κυρίαρχα στερεότυπα της ματσίλας και της αρρενωπότητας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται περιπτώσεις όπως του Βαγγέλη και του κάθε Βαγγέλη; 

Όχι. Δεν πενθεί όλη η Ελλάδα. 

Αυτά τα λίγα για την περιρρέουσα υποκρισία, τον κανιβαλισμό των μμε, των εμπόρων του πένθους προς όφελος της τηλεθέασης.




Μια χωρα που τα τελευταια χρονια ασχολειται με δοσεις, πρωτογενη πλεονασματα, τροικες, Σοιμπλε κλπ ξεχασε την ανθρωπια
 


Σήμερα η φάση είναι: «συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία!!!».
Ο κάθε ρατσιστής, ομοφοβικός, κρυφοφασίστας, φασίστας, ματσίλας, σεξιστής και που "σπάει πλάκα με την κάθε διαφορετικότητα", ξαφνικά δηλώνει συγκλονισμένος/η και θρηνεί για τον Γιακουμάκη.
Εμετός και αηδία.




Το επισημο πορισμα θα ειναι αυτοκτονια. 
Το πραγματικο ειναι ανθρωποκτονια.      






To να σε απολύουν από τη δουλειά σου μη τυχόν και χρειαστεί να μειώσουν (προς στιγμήν) τα τεράστια κέρδη τους, είναι bulling ή όχι ? unsure emoticon
Το να σου ζητάνε φόρους για εισοδήματα που ουδέποτε είχες, είναι bulling ή όχι ?
Το να σου παίρνουν το σπίτι αφού πρώτα σου έκλεψαν τα χρήματα με τα οποία θα τους πλήρωνες τη δόση, είναι bulling ή όχι ?
Το να σε υποχρεώνουν στα 75 σου να ζεις με 400 ευρώ τον μήνα έχοντας κατακλέψει της εισφορές σου, είναι bulling ή όχι ?
Το να μην σου αφήνουν το περιθώριο να πας μια εκδρομή με τη σύντροφό σου ή να πάρεις ένα δώρο στα εγγόνια σου, είναι bulling ή όχι ?
Το να σου στερούν τα φάρμακα είναι bulling ή όχι ?
Το να σου πετάνε στη μούρη τον τρόπο ζωής τους όταν εσύ δεν έχεις να φας, είναι bulling ή όχι ?


Και άλλα πολλά...