Τρίτη 19 Μαΐου 2015

εργάτες και βιομήχανοι ενωμένοι στη κρίση..

δυο ακόμα δολοφονημένοι εργάτες.......ας τους κάνουμε το "μνημόσυνο" μέχρι να ρθει κι η σειρά μας.......

2 οι νεκροί απο την έκρηξη στα Ελλ.Πετρελαια.... κατά τα άλλα "εργάτες και βιομήχανοι ενωμένοι στη κρίση..." Ψόφος , τίποτα άλλο...ζώα


Έχασε τη μάχη για τη ζωή και δεύτερος από τους τραυματίες στο δυστύχημα στα ΕΛΠΕ......Το πρωί της Τρίτης πέθανε ο Μπάμπης Δευτεραίος, 41 ετών και πατέρας δύο παιδιών, που είχε τραυματιστεί από την έκρηξη στα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο στις 8 Μάη 2015 και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αττικόν». Το απόγευμα έγινε γνωστό πως εξέπνευσε και δεύτερος από τους τραυματίες, ο Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία (left.gr)

Ανακοίνωση για την κατάσχεση των λογαριασμών της Π.Ε. Κεφαλληνίας

Η κατάσχεση των λογαριασμών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας για «χρέη» προς ιδιώτες είναι συνέπεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετατρέποντας Δήμους και Περιφέρειες, από Δημόσιους Οργανισμούς εκπροσώπησης των τοπικών κοινωνιών, σε «εμπορικές εταιρείες», απροστάτευτες σε ιδιωτικά συμφέροντα.

   


Με την δέσμευση των λογαριασμών της Κεφαλονίτικης Αντιπεριφέρειας για χρέος της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας (!!!!) αποδεικνύονται σαθρά και δόλια τα επιχειρήματα των «καλλικρατικών» ότι με τα «ενιαία, μεγάλα και δυνατά» μορφώματα του Καλλικράτη θα αντιμετωπιζόταν η οικονομική κρίση.

δεν είσαι για κάρτα εσύ, όλα τοις μετρητοίς τα παίρνεις!


«Θα μειώσουμε τον αριθμό των συντελεστών που υπάρχουν. Θα πάμε σε δύο. Αυτή είναι η πρόταση μας», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, στην εκπομπή τουΝίκου Χατζηνικολάου, “στον ενικό”, αναφερόμενος στον ΦΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρουφάκης διευκρίνισε ότι: «Θα έχουμε συντελεστή 6,5% σε τρόφιμα, φάρμακα, βιβλία και εφημερίδες, και ένας άλλος 15% για όλα τα υπόλοιπα. Όμως για να αυξήσουμε την εισπραξιμότητα, θα υπάρχει το πλαστικό χρήμα. Όποιος επιμένει να πληρώνει με μετρητά θα πληρώνει 3% παραπάνω.

............................................

Φέτος το καλοκαίρι σκέφτομαι καυγάδες με τον εστιάτορα στο χωριό. Εμ θα ζητάω να κόβει αποδείξεις, εμ θα του λέω να πληρώνω με κάρτα.


Φέρτε χρεωστική κάρτα με τιμές αρχηγού Κράτους να σας πάρει σοβαρά ο κόσμος. #enikos

   




Οι αγορές ναρκωτικών και όπλων θα μπορούν να γίνονται με κάρτα;

Αν πληρώνεις με paypal είσαι στο 18% ή στο 15%; Να το πρώτο θολό σημείο στο ΦΠΑ.