Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ξεφτίλες... έχεις δεν έχεις εισόδημα θα φορολογηθείς βάσει του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ τεκμαρτού εισοδήματος.....



ΣΥΡΙΖΑ ξεφτίλες... έχεις δεν έχεις εισόδημα θα φορολογηθείς βάσει του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ τεκμαρτού εισοδήματος... ακόμα και αν δεν το έχεις, δεν μας ενδιαφέρει... εμείς θεωρούμε ότι αυτά έχεις ως εισόδημα και θα σου βγει φόρος βάσει αυτών με συντελεστή 26% από το πρώτο ευρώ! Τελειώσαμε; ΌΧΙ! Έχουμε και την προκαταβολή φόρου του επόμενου έτος από το 55% στο 75%...

   


Ο φόρος που θα προκύψει για μηδενικά και χαμηλά εισοδήματα θα είναι το άθροισμα των ελάχιστων ποσών τεκμηρίων διαβίωσης των 3.000 ευρώ για τους άγαμους ή των 5.000 ευρώ για τους έγγαμους και των λοιπών τεκμηρίων διαβίωσης που θα ληφθούν υπόψη με βάση τα σπίτια στα οποία διαμένουν και τα Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν... δηλαδή άνεργοι, φοιτητές, εκ περιτροπής εργαζόμενοι, νοικοκυρές κτλ θα μπουν στο καθεστώς των τεκμηρίων.

Αφού ξεσπάσουν αντιδράσεις θα βγει ενδεχομένως η κυβέρνηση να κάνει ρύθμιση να λέει κιόλας ότι άρουμε την αδικία... λες και τα υπόλοιπα που κάνει είναι δίκαια! Το κακό όμως δεν είναι ότι θα πέσετε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κατακρημνιστείτε στις εκλογές. Το κακό είναι ότι αυτό θα γίνει με τις εκλογές και ο λαός θα σας ανέχεται έως τις εκλογές, αντί να πάρει τις πέτρες και να μην βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε και εσείς και οι προηγούμενοι και τα ναζιστικά απολειφάδια του συστήματος.


O ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ





Ο Βασιλάτος Γεράσιμος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ τα βάζει με τη κυβέρνηση που ο ίδιος στηρίζει, με το μνημόνιο που ο ίδιος υπηρετεί, με τις απαιτήσεις των δανειστών...που ο ίδιος φωνάζει πως ειναι μονόδρομος !

O ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ   για μια ακόμα φορά....

   

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το LIDL

Η επέκταση του LIDL (εταιρεία γερμανικών συμφερόντων) στα Κοκύλια Αργοστολίου, θα είναι η ταφόπλακα των εναπομεινάντων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς, που μαστίζονται ανελέητα από την κρίση των τελευταίων χρόνων και θα επηρεάσει αρνητικά την οικονομική ζωή του νησιού μας. -Μετά από την απόφαση της Αποκεντρωμένης (ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς), επιβάλλεται η Κυβέρνηση μέσω των συναρμοδίων Υπουργείων να ξανανοίξει το θέμα της Κ1-164/11 Κ.Υ.Α. Φ.Ε.Κ. 275/Β/22-2-2011, και να δημιουργήσει προϋποθέσεις στήριξης της τοπικής οικονομίας απέναντι στα μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα που εξελίσσονται σε ανεξέλεγκτες μονοπωλιακές καταστάσεις.

-Θέση μας είναι η συγκεκριμένη Κ.Υ.Α. να αποσυρθεί ή να τροποποιηθεί σχετικά και να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς.

Αργοστόλι Φλεβάρης 2016

Για την Ν.Ε. Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Βασιλάτος Γεράσιμος συντονιστής