Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

"Ασφαλίτες εν δράσει" αργοστολι 21-9-2013 ( 040- 110) sec

                                

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

                     


Αντιφασιστική Δράση Κεφαλονιάς 

Οι πρόσφατες δηλώσεις των μελών της Χ.Α για "καθάρισμα" της πλατείας Καμπάνας
 από "αναρχοάπλυτους", αριστερούς, μετανάστες  και κάθε τι άλλο που ενοχλεί τη "άρια φυλή" δεν αποθάρρυναν τους συμπολίτες μας που έδωσαν βροντερό παρόν στο αντιφασιστικό κάλεσμα μπροστά από τα γραφεία των ναζιστών, αποδεικνύοντας
πως ο φόβος, η βια, τα διλήμματα των "δυο άκρων" δεν αγγίζουν την τοπική κοινωνία .

Σκοπός της εκδήλωσης, ήταν η ενημέρωση και η ανάδειξη περιστατικών εγκληματικής συμπεριφοράς 

που διαπράττει το ναζιστικό μόρφωμα, εκμεταλλευόμενο την φτώχεια, την ανεργία, την παραπληροφόρηση, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, πάντα με την ανοχή και την στήριξη των μνημονικών κυβερνήσεων καθώς αναλαμβάνει να παίξει το ρόλο του μπαμπούλα αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τα καθημερινά προβλήματα προς όφελος των αφεντικών τους.

Δυστυχώς λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης σύντροφος δέχτηκε απειλές από άτομο μέσα από τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης δείχνοντας μας καθαρά πως το Ειρηνικό συλλαλητήριο που είχαμε προγραμματίσει δεν θα είχε καμιά τύχη!!! 

Η παρουσία πολλών αντρών της ασφάλειας μέσα στο συγκεντρωμένο πλήθος και η προκλητικότητα των ναζιστών να βιντεοσκοπούν όλα όσα γίνονταν μπροστά από τα γραφεία τους κρίθηκε σκόπιμο να απαντηθεί άμεσα.

Σύντροφοι, συμβολικά έριξαν προς το μέρος τους μπογιά και μπουκάλια νερό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.....................................................................

Καμιά ανοχή στους ΝΆΖΙ......... Καμιά ανοχή στη βια της συγκυβέρνησης.......

Οι μάσκες έπεσαν κανένας δε μπορεί να λέει ότι δε ξέρει ..........κανένας δε μπορεί να αδιαφορεί....

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ