Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ!

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕ!

Βασικός κανόνας σε κάθε απόπειρα διάλυσης πλήθους, που εφαρμόζεται από την αστυνομία διαχρονικά σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι η επίθεση εναντίον του, αφήνοντας διέξοδο διαφυγής. Θεωρείται -και έτσι είναι- πως η περικύκλωση του πλήθους θα έχει ως συνέπεια τον πανικό και μπορεί να προκαλέσει θανάτους. 

Αυτό τον βασικό κανόνα παραβίασαν χθες οι χρυσαυγίτες των ΜΑΤ, που όχι μόνο περικύκλωσαν το μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά έριχναν και χειρομομβίδες κρότου-λάμψης και χημικών πάνω στα σώματα των εγκλωβισμένων.
Μόνο από καθαρή τύχη και χάρη στην αξιοθαύμαστη ψυχραιμία των συντρόφων-ισσών δεν σκοτώθηκε χθες άνθρωπος.

Καθώς δεν ακούστηκε τίποτα απολύτως για αναζήτηση ευθυνών γι' αυτή την εγκληματική ενέργεια, είναι ολοφάνερο πως οι ένστολοι ναζί εφάρμοζαν την εντολή που έδωσε ο συμπλεγματικός ανθρωπάκος που παριστάνει τον ηγέτη:

"Μηδενική ανοχή και εν ανάγκη σκοτώστε!"

                         

"Κουμής - Κανελλοπούλου! Τα ΜΑΤ δολοφονούν. Εδώ και τώρα να διαλυθούν!"

Ήταν σαν και σήμερα, στις 16 Νοεμβρίου 1980, όταν τα ανθρωποειδή των ΜΑΤ δολοφόνησαν τον 24χρονο Κύπριο εργάτη-φοιτητή Ιάκωβο Κουμή και την 20χρονη εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου.

Για σκέψου! Επρόκειτο και πάλι για μια πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που απαγόρευσε η κυβέρνηση Ράλλη και η απόπειρα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς να την πραγματοποιήσει αντιμετωπίστηκε με λουτρό αίματος.

Το αίτημα για διάλυση του δολοφονικού σώματος των ΜΑΤ θα αγνοηθεί από το ΠΑΣΟΚ που θα γίνει κυβέρνηση τον επόμενο χρόνο, ενώ δεν θα τιμωρηθεί ούτε ένας από τους δολοφόνους. Ούτε καν θα αναζητηθούν. Θα μείνουν στο εγκληματικό αυτό σώμα για να διδάσκουν και τους νεότερους φονιάδες.

Για σκέψου! Μόλις χθες σε απόπειρα πραγματοποίησης απαγορευμένης πορείας προς την αμερικάνικη πρεσβεία, έδρασαν ξανά αυτές οι δολοφονικές ορδές. Με εντολή αυτή τη φορά ενός πρωθυπουργού που εμφανίζεται σαν... αριστερός, αλλά τρέφει απύθμενο συμπλεγματικό μίσος προς καθετί το αριστερό. Φάνηκε ξεκάθαρα από τις εντολές που είχε δώσει:

"Μηδενική ανοχή και εν ανάγκη σκοτώστε!"


Γιώργος Αλεξάτος