Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Φορέστε κράνη αύριο, θα βρέχει μαλάκες που πέφτουν από τα σύννεφα...




http://www.sport24.gr/






ΣΟΚ στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής με επεισόδια στις κερκίδες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους του Ηροδότου και του Εθνικού.
Στην εντατική φίλαθλος των φιλοξενούμενων που διεκομίσθη στο νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι!



Τραγωδία στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, καθώς συνέβησαν σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους του Ηροδότου και του Εθνικού Πειραιώς, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο φίλαθλος δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείρας μάχη για τη ζωή με τις πιθανότητες επιβίωσής του να είναι μικρές καθώς διεκομίσθη με ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι.



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο 75′ η αναμέτρηση διακόπηκε από τον διαιτητή και άνθρωποι του Εθνικού απείλησαν πως θα αποχωρήσουν και ενώ το αποτέλεσμα ήταν εκείνη την στιγμή στο 0-0.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού, δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους φίλους του Ηροδότου με τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και τους παράγοντες να προσπαθούν να βοηθήσουν τους φιλάθλους του Εθνικού, ενώ ο πρόεδρός του ζήτησε να διακοπεί η αναμέτρηση.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού έπεσε λιπόθυμος καθώς χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι. Κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία.

Η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίο θεωρείται ως ο δράστης της επίθεσης στον 46χρονο.

Το θύμα για πολλά χρόνια υπήρξε οργανωμένος του Εθνικού (ήταν και στις "Πινέζες") ενώ την τελευταία 20ετία ζούσε στα Χανιά. Βρέθηκε στην Αλικαρνασσό για να δει την αγαπημένη του ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη μέση για να σταματήσει τα επεισόδια και εκεί συνέβη το μοιραίο.

Valais Blackneck37 λεπτά πριν


Φορέστε κράνη αύριο, θα βρέχει μαλάκες που πέφτουν από τα σύννεφα

Η χώρα μου...[top story]




http://corfu4all.blogspot.gr/


Ζω σε μία χώρα που...
Ζω σε μια χώρα σχεδόν ισλαμική, με φανατικούς χριστιανούς, που αύριο μπορεί να γίνουν χίτες, γερμανοτσολιάδες, λογοκριτές. Εδώ, που οι ξιπασμένοι παπάδες, στήνουν μεγάφωνα έξω απ' τους ναούς για να ακούγεται η λειτουργία τους στο υπερπέραν. Για να σκεπάσουν το αηδόνι και το κελάρυσμα του νερού. Για να φιμώσουν τον κυριακάτικο ερωτικό...οίστρο του νοικοκύρη που τόλμησε να έχει καύλες.



by...Αντώνης Αντωνάκος

Ζω σε μια χώρα που βασιλεύει η αυθάδεια της υπερβολής. Απ’ την ακραία ζωώδη χαρά στην κατάθλιψη κι απ’ την απόλυτη ομορφιά του τοπίου στα σκατά. 

Απ’ τις επαναστατικές ιαχές των καφενείων στα δουλικά σπασίματα της μέσης. Κι απ’ το αρχαίο ένδοξο κλέος στο ξεπούλημα της αγοράς. Εκεί που η σκοτεινιά της συναλλαγής του πλούτου με τους πρόθυμους ανθρωποδιορθωτές καρπίζει πόνο, δυστυχία, γρίνια και συστημικούς στοχαστές.

Ζω σε μια χώρα που έχει χάσει το μέτρο προ πολλού και επιτρέπει στους δυνάστες της, με πανηγυρικό τρόπο να της πασπατεύουν τα κωλομέρια. 


Ζω σε μια χώρα όπου πολιτική διακονούν οι γραμματιζούμενοι ηλίθιοι του εθελοντισμού και των δράσεων.

Ζω σε μια χώρα με οθόνες και κάφρους που περιμένουν να δούνε μπάλα και μόνο μπάλα. Με ανθρωπόμορφες μαϊμούδες που νομίζουν πως το σκυλάδικο είναι παράδοση και η μαγκιά ελληνική πατέντα. 

Ζω σε μια χώρα που την ξεπάστρεψαν οι νεοέλληνες, αναθέτοντας την καταστροφή της στους βλαχοδήμαρχους. 


Ζω σε μια χώρα όπου εκπαίδευση σημαίνει πρωινή προσευχή, μάντρωμα, παρελάσεις, στρατωνισμός. 

Ζω σε μια χώρα όπου ο γυμνισμός είναι παράπτωμα και η ζωή στη φύση ποινικό αδίκημα. Σε μια χώρα με ξαπλώστρες και ομπρέλες φυτεμένες στα ιδιωτικά χοιροστάσια της παραλίας.

Ζω σε μια χώρα που έχει πάνω απ’ το μισό πληθυσμό της στοιβαγμένο στις τσιμεντένιες φαβέλες των Αθηνών.
Σε μια χώρα όπου κουρδισμένοι άνθρωποι κόβουν απ’ το ψαχνό τους για τον έμπορα. 


Ζω σε μια χώρα που κλειδώνει τα παιδιά της στα διαμερίσματα για να μη γίνουν πούστηδες ή ναρκομανείς, αλλά τα μετατρέπει με τον πιο ανήθικο τρόπο σε πρεζάκια κατανάλωσης πλαστικής σαβούρας. 
Σε παπαγαλάκια κάθε αστραφτερής αυταπάτης με γκόμενες, εξοχικό και λεφτά.

Ζω σε μια χώρα που ο πλούτος της μεταφράζεται σε λεφτά, αξιοποίηση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση, αγορά. 

Ζω σε μια χώρα όπου οι κουράδες των πολιτών της καταλήγουν στη θάλασσα.


Ζω σε μια χώρα που ταΐζει τα παιδιά της με κουράδες. Με πρόχειρο φαγητό, πρόχειρο ερωτισμό, πρόχειρο βιβλίο, πρόχειρο γιατρό.

Ζω σε μια χώρα που κάθεται σούζα μπροστά στα σαγόνια του ιερατείου και μπροστά στις βουρδουλιές του Κυρίου ημών κεφαλαιοκράτη.

Ζω σε μια χώρα που έχει μονίμως κατεβασμένες τις τέντες για να μη φαίνεται απ’ τον απέναντι, που έχει κι αυτός μονίμως κατεβασμένες τις τέντες για να μην φαίνεται απ’ τον απέναντι. 

Ζω σε μια χώρα που σκάβει με μανία για να βρει τους σάπιους ένδοξους βασιλιάδες του παρελθόντος, αλλά πετάει χαιρέκακα τα παιδιά της στην απλήρωτη εργασία της χαλυβουργικής. 


Ζω σε μια χώρα όπου οι λαλίστατοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές και οι προστάτες της εργασίας γίνονται εν μια νυκτί παλλακίδες του Λάτση.

Ζω σε μια χώρα όπου οι δημοκράτες φιλελεύθεροι καλλιτέχνες της γαντζώνονται στον υπερφαλλό του κυρίου εφοπλιστή. 

Ζω σε μια χώρα όπου ο άνεργος ψηφίζει χεσμένος τη δεξιά, αχνίζοντας αυτό τον πατρικό φασισμό του τηλεοπτικού σαγηνευτή. 


Ζω σε μια χώρα που ψευτοζεί μαϊμουδίζοντας τους ξένους.

Ζω σε μια χώρα με φαντασμένους ανθρώπους που πιστεύουν ότι θα τη σκαπουλάρουν. 

Ζω σε μια χώρα που θέλει να πουλήσει το νερό και τον ήλιο για να αγοράσει μεταξωτό βρακί και πόρτα ασφαλείας για να ασφαλίσει την παρακμή της. 

Ζω σε μια χώρα που ψάχνει κάποιον άλλο να τη σώσει απ’ τον κακό εαυτό της κι απ’ τους ταλαντούχους δυνάστες της.

Τελικά μαλάκας φιλελέ γεννιέσαι.... ή γίνεσαι;




Την απειλή της δραχμής επαναφέρει η κυβέρνηση------τελείωσαν τα επιχειρήματα!!!!!!!!!!

bill adams ‏@adamsbill033 54 λεπτά

Σαμαράς: Πολιτική αυτοκτονία οι πρόωρες εκλογές – Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει «τσίρκο»-----οταν η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ πιανει .....ΝΤΑΒΑΝΙ!!!!!!!



Stefanos ‏@Stefanossp 1 ώρα

Οι υποσχέσεις του Σαμαρα ειναι "λεφτά στην τσέπη" Οι εξαγγελίες Τσιπρα "λαικισμος" Τελικα μαλακας Έλληνας φιλελε γεννιέσαι ή γίνεσαι;


Ο Σαμαρας τάζει 800.000 θέσεις εργασίας και είναι κανονικότητα. Ο Τσιπρας 300.000 και είναι Αντρέας... Να το κοιτάξετε αυτό.

Θάνος Τζήμερος ‏@ThanosTzimeros 2 λεπ.


Όλα τα κανάλια σήμερα σχολιάζουν τις εξαγγελίες του Cheap-Ρα. (Προφέρεται όπως Άμμων-Ρα). Και το κάνουν σοβαρά!... http://fb.me/6Ykq8C3Zo

Μπαλούρδος ‏@mpaloyrdos 10 ώρες


Aπόψε στη #deth ο Συριζαίος μας έταξε τα πάντα.Μην τον πιστευετε. Συνεχίστε να ψηφίζετε Σαμαρα,να παίρνουμε κι εμεις οι Ενστολοι πλεονάσματα


DonalDuck ‏@DonaldPapias 53 λεπτά


Θα μπορούσε να πει κ οτι φορολογώ με 80% όσους εκδοτ οίκους έχουν όνομα που ξεκινά απο Γεωργιάδ να χαρούν κ οι συνιστώσες #Supertsipras

Στάθης Δρογώσης ‏@stathisdrogosis 2 λεπτά


Πιστεύουν οτι θα εχουμε ανάπτυξη και πρωτογενή πλεονάσματα για 10 χρόνια και θα πληρώσουμε ολο το χρέος και αμφισβητούν δήθεν τον Τσίπρα...

22:51Σε έπεισαν πως μια αξιοπρεπής ζωή δεν είναι εφικτή & τώρα λένε τον Τσίπρα ψεύτη

  • 529
     
tsipras-660_37

Μα τι υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη ΔΕΘ και τον θεωρείται εκ των προτέρων ψεύτη;

Υποσχέθηκε αξιοπρέπεια. Δεν την δικαιούστε;

Υποσχέθηκε ρεύμα, ως δικαίωμα βασικής διαβίωσης. Είναι δυνατόν να ζει κανείς εν έτη 2014 χωρίς ρεύμα;

Υποσχέθηκε να μην πηγαίνεις φυλακή επειδή δεν μπορείς να πληρώνεις τους φόρους σου. Αφού δεν έχεις, πρέπει να σε βάλει το κράτος στον Κορυδαλλό ή να σου κατάσχει το σπίτι σου;

Υποσχέθηκε δουλειές, για να μπορείς να αγοράζεις τρόφιμα και να πηγαίνεις ένα cinema. Τι πρέπει να είσαι ζητιάνος και να πεινάς;

Υποσχέθηκε πως η ατιμωρησία θα τελειώσει. Τι θέλεις δηλαδή, τι είναι σωστό, να σε κλέβουν αυτοί στους οποίους ανέθεσες την τύχη σου και να την γλυτώνουν;

Υποσχέθηκε καμία οικογένεια να μην είναι στο δρόμο. Τι θέλεις δηλαδή, συμπατριώτες σου με τα παιδάκια τους στο κρύο το χειμώνα να παγώνουν;

Δεν υποσχέθηκε κάτι περισσότερο από όλα αυτά που σε αυτή τη χώρα θεωρούσαμε ως δεδομένα.

Δεν υποσχέθηκε πλούτη, υποσχέθηκε δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

Όλα αυτά που σου στέρησαν με τη βία, με ψέματα & που τα τελευταία χρόνια σε έπεισαν πως δεν τα άξιζες ποτέ και πως κακώς τα είχες.

Ε ο Αλέξης υποσχέθηκε πως θα βάλει τέλος στα ψέματα, στα δάκρυα και πως με την ενότητα μας ως λαού θα καταφέρουμε ξανά να χαμογελάσουμε.

Και αν αποτυχεί; Τι χειρότερο από ότι ζούμε σήμερα μπορεί να συμβεί; Τουλάχιστον τότε θα έχουμε την αξιοπρέπεια μας και ο ένας τον άλλο & το δικαίωμα να ξεκινήσουμε από την αρχή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
- See more at: http://arouraios.gr/2014/09/se-epeisan-pos-mia-aksioprepis-zoi-den-einai-efikti/#sthash.wYcp2VPX.bdjIzEdj.dpuf


Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις για Τσίπρα.Να έχεις βάλει τ κοινωνία κ τ οικονομία σε σειρά κ να έρχεται ένας λαικιστής να στ τινάζει στον αέρα




Ο Τσίπρας είπε κάτι που δεν το πρόσεξε κανείς και είναι άκρως σημαντικό.
 

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας χθες στην ομιλία του στη ΔΕΘ, θα επανεξεταστούν και θα εκκαθαριστούν οι οφειλές προς την εφορία των πολιτών μέχρι και 31-12-2014. Δηλαδή ακόμα και για χρόνο που δεν έχει παρέλθει αλλά είναι μελλοντικός.


Συγκεκριμένα είπε:«Συστήνουμε Ειδικές Επιτροπές Εξώδικου Διακανονισμού σε κάθε περιφέρεια για την Άμεση εκκαθάριση των βεβαιωμένων και ανείσπρακτων φορολογικών υποχρεώσεων μέχρι τις 31.12.2014. Η άμεση εκκαθάριση των φορολογικών υποθέσεων των μικρών και μεσαίων και επαγγελματιών για βεβαιωμένες φορολογικές υποθέσεις, πρόστιμα και άλλες διαφορές με τη φορολογική αρχή, οργανώνεται σε προτεραιότητα ώστε εντός εξαμήνου να υπάρξει άρση των αδικιών των φορολογικών οργάνων και υπολογισμός των πραγματικών και εισπράξιμων οφειλών από το κράτος.»



Όσοι το συνειδητοποιήσουν αυτό που είπε, λογικά θα σκεφτούν πως αν δεν πληρώσουν τις οφειλές τους προς την εφορία από σήμερα και μέχρι 31-12-2014 (και στην ουσία μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, γιατί λογικά εκεί τελικά θα πάει), θα μπουν στην ευνοϊκή εκκαθάριση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα γιατί να εξοφλήσουν από εδώ και πέρα τις οφειλές τους;

Δεν γνωρίζουμε πως το αντιλαμβάνεστε εσείς αυτό, αλλά εμείς το αντιλαμβανόμαστε ως μια υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ (στα πλαίσια μιας Νέας Σεισάχθειας), που μπορεί να γκρεμίσει πολύ γρήγορα την κυβέρνηση, λόγω μη χρηματοδότησης από εδώ και πέρα του συστήματος από τους πολίτες!!!


Δεν θα κρίνουμε εμείς αυτή την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο πάντως που πρέπει να κάνει όποιος αντιμνημονιακός έρθει στην κυβέρνηση, είναι ότι θα πρέπει να επανεξετάσει όλους τους αντισυνταγματικούς και αδικαιολογήτως καταβληθέντες φόρους, είτε αφορούν το παρελθόν είτε αφορούν το μέλλον.

http://hassapis-peter.blogspot.gr/2014/09/blog-post_440.html

οι φασίστες τρομοκρατούν..... μπεεεεεεεε..


οι φασίστες τρομοκρατούν.....


τα φασιστοΜΜΕ......
Τίτλος ομιλίας Της επί χρήμασι κοστολογημένης παπαριάς το ανάγνωσμα



http://www.antinews.gr/Αλέξης Τσίπρας:

 Ο Τζάμπας έρχεται...

....ας σταματήσει το αστείο με τον Τσίπρα. Δεν είναι απλά ένας δημαγωγός που δεν χρειάζεται να τον παίρνουμε στα σοβαρά. Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που απειλεί τη χώρα, κι αυτό κανείς δεν πρέπει να το επιτρέψει να συμβεί.

                      



Φαήλος Κρανιδιώτης ‏@failosK 6 λεπ.

Αλέξης Τζάμπαμαν

   



Το σχόλιο της εθνικής μας Κατίνας, της Βούλτεψη

«Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ. Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων. Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης».

Κι από κάτω πέταξε κι ένα: Βέβαια μέχρι να τα κάνει θα έχουμε φύγει από το ευρώ. 
......................................................................... 

μπεεεεεεεε..





Εχουν περασει τοσες ωρες απο την ομιλια Τσιπρα και ουτε μια γιαφκα δεν βρεθηκε.Ενα ορφανο αποτυπωμα εστω...

Η σκεψη μας στην ομαδα Μουρουτη που ξενυχταει αποψε....

Βγες ρε Τσίπρα να δεσμευτείς για μειώσεις μισθών-συντάξεων να ανασάνουν οι...συνάδελφοι με τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια...






Μαύρες… πλερέζες στο Μαξίμου: Ψάχνουν αντίδοτο στην ομιλία Τσίπρα, αλλά δυστυχώς τα κρατικά ταμεία έχουν στερέ...



Tasos Stamatakis ‏@TStamatakis 11 ώρες

Ξέρω,που θα βρει λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ;Αλλά στα αρχίδια σας που ο εργολάβος της Κορίνθου-Πατρών έχει πάρει πάνω από 1δις χωρίς να έχει παραδώσει.


Τα μέτρα του Τσίπρα είναι ανέφικτα. Η καταλήστευση του λαού και της χώρας για την εξυπηρέτηση των ξένων και ντόπιων τρωκτικών είναι εφικτή...........


Ψυχασθενεια ειναι το να σε εχουν g@miσει πατοκορφα οι σαμαροβενιζελοι και να ανησυχεις μην σε χουφτωσει αν ο τσιπρας αν εκλεγει.



η τρομοκρατια , η παροχολογία του Τσίπρα δεν θα περάσει.
Είμαι αποφασισμένος να ζήσω και να ελπίζω ότι θα ζήσω με τους ψηφισμένους νόμους της εθνοσωτήριου συγκυβέρνησης .δηλ
ελπίζω ότι σύντομα θα ζω με το ελάχιστο προστατευμένο μισθό των 360 .
ελπίζω ότι θα ξεχρεώσω την εφορία μεταβιβάζοντας το σπίτι μου στο ΤΑΙΠΠΕΔ.
Θέλω να έχω υγεία του Άδωνι και του Βορίδη
θελω παιδεια του Λοβέρδου
θέλω να κληρονομήσω στο γιό μου το χρέος που μου φόρτωσαν οι καλες προηγουμενες κυβερνήσεις
θέλω θέλω θέλω
Αει σιχτιρι ΤΣΙΠΡΑ δεν σε θέλω γιατί εσύ με θέλεις ενεργό πολίτη αλλά εγώ θέλω να κοκομοίρης και αραχτός


a.tsipras
@atsipras
Σήμερα σας παρουσιάσαμε όχι αυτό που θα θέλαμε, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε ‪#‎syriza‬ ‪#‎deth‬