Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

καληνύχτα...

Εγκεφαλικά στην "ΥΕΝΕΔ" του #skai_xeftiles



Η στάση του Τσίπρα είναι passive aggressive. Σε κάθε τι που ζητάει, το ζητάει - αλλά ευγενικά :)
Κοίτα να δεις που σε κάθε ευκαιρία δηλώσεων Τσίπρα... κόβεται ο ήχος!

Έτοιμο το πρωτοσέλιδο της Bild για τον Τσιπρα: πω πω πω, πω πω πω, πως θα φύγεις απο δω...

ομιλητικός
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά το να μιλάς για κατοχικό δάνειο και ναζισμό μέσα στην Γερμανία στο μισό μέτρο από την Μέρκελ.. Θέλει @@!

     
mao
Σαφώς αντιευρωπαϊστής, αδιάλλακτος, σκοταδιστής, εθνολαϊκιστής ο Τσίπρας, να φέρουμε πίσω το Σαμαρά που εκπροσωπεί το φως και την προόδο.



ο πρέπει να έχει πάθει εγκεφαλικό στο στούντιο του

ξεκάθαρα μνημονιακός........





Χώρα που ζει στο παρελθόν, μέλλον δεν έχει.

(Άρθρο μου Real News 22.3.2015)

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ή ακολουθούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η ΕΕ, ώστε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της χώρας μας, ή επιλέγουμε τον δρόμο της εθνικής καταστροφής και οπισθοδρόμησης. Τον δρόμο που σίγουρα επιθυμεί ο κύριος Σόιμπλε!

      


Χωριστήκαμε σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, αντί να χωριστούμε σε αυτούς που θέλουν αναδιάρθρωση του θλιβερού μας κράτους και σε αυτούς που δεν θέλουν. Σε αυτούς που θέλουν την Ελλάδα δυτικό-ευρωπαϊκή χώρα και σε αυτούς που τη θέλουν μίζερη και τριτοκοσμική.

Σήμερα, ο κύριος Τσίπρας απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι άλλοι έχουν στήσει το σημερινό αδιέξοδο σκηνικό, και άλλοι μας έφθασαν έως εδώ. Ο αγώνας του για δημοσιονομική χαλάρωση και σεβασμό προς την χώρα μας είναι απολύτως δίκαιος. Η στρατηγική που ακολουθείται είναι λανθασμένη.

Οι αλαλαγμοί, οι γεωπολιτικοί εκβιασμοί, η στάση πληρωμών και τα δημοψηφίσματα το μόνο που κάνουν είναι να δικαιώνουν αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν ανήκουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια και τελικά ίσως μας αναγκάσουν να υπογράψουμε ένα σκληρότερο μνημόνιο, συνοδευόμενο και από αυστηρό έλεγχο κεφαλαίων.
Θα πρέπει επίσης ο κάθε κύριος Φλαμπουράρης να μάθει ότι η αναχρηματοδότηση των ευνομούμενων χωρών γίνεται από τις αγορές και όχι από αέρα κοπανιστό, όπως αυτός διατείνεται. Και επειδή η Ελλάδα δεν είναι ευνομούμενη χώρα, ο δανεισμός της γίνεται μόνο με εγγυήσεις των χωρών της ΕΕ και όχι του Ιραν ή της Ρωσίας.

Στην Ελλάδα της κρίσης, οι εισαγωγές είναι διπλάσιες από τις εξαγωγές, παρά τη μείωση των μισθών και την υποτίμηση του ευρώ. Η ελληνική οικονομία χρειάζεται εκ βάθρων αναδόμηση και άμεση εκπόνηση εθνικού αναπτυξιακού σχεδιασμού. Το ερώτημα είναι ποιοι θα ηγηθούν μιας εθνικής αναπτυξιακής προσπάθειας. Οι προηγούμενοι ήταν σαφώς ανεπαρκείς αλλά οι σημερινοί, ανυποψίαστοι. Σίγουρα χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό…

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας προκρίνει άδεια κατασκευής τουριστικών κατοικιών στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και το ΣτΕ την ανακαλεί γιατί δεν συνάδει με τους δικούς του περιβαλλοντολογικούς κανόνες! Η προηγούμενη κυβέρνηση – έστω με εσκεμμένες παρατυπίες – προέκρινε τις επενδύσεις του Ελληνικού, των αεροδρομίων και των Σκουριών και η σημερινή θέλει να τις ανακαλέσει. Ας τιμωρήσει παραδειγματικά τους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς που έκαναν τις παρατυπίες.
Τα έργα όμως ας προχωρήσουν. Πλούτος, ανάπτυξη και θέσεις εργασίας δημιουργούνται μόνο από επενδύσεις. Και επενδύσεις δεν γίνονται σε εχθρικό επενδυτικό περιβάλλον.

Σημείωση
Έχουν περάσει 70 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και είμαστε η μοναδική χώρα που ακόμη ζητάει πολεμικές αποζημιώσεις και αναμοχλεύει εχθρότητες. Άντε να ζητήσουμε αποζημιώσεις και από την Τουρκία για τη Μικρά Ασία! Δυστυχώς, χώρα που διάγει βίο με δανεικά και που ζει στο παρελθόν, μέλλον δεν έχει.

κόμπλεξ ανωτερότητας @ ΜΕΓΑΡΟ.



Πολλοί άνθρωποι δίνουν στους γύρω τους με κάθε τρόπο την εικόνα της ατομικής τους ανωτερότητας και προσπαθούν μέσα από συνεχόμενες συγκρίσεις να αποδείξουν ότι είναι “οι καλύτεροι, δυνατότεροι, πλουσιότεροι, πιο πονηροί, καπάτσοι, κοινωνικοί…”. Οι άνθρωποι αυτοί ξεκινούν τις κοινωνικές τους συναναστροφές προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους και να δείξουν με κάθε τρόπο στους άλλους ότι είναι κατώτεροι. Αυτό γίνεται με τόσο κραυγαλέο τρόπο, που καθιστά τα άτομα αυτά αντιπαθητικά αλλά και πολλές φορές αντικείμενο κοροϊδίας από τον περίγυρό τους.

Γιατί όμως επιλέγει κανείς μια τέτοια στάση ζωής; Στην πραγματικότητα, αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ακριβώς αντίθετα από αυτό που δείχνουν: διακατέχονται από ένα απύθμενο αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην το φανερώσουν, φτάνοντας στο άλλο άκρο. Στην πραγματικότητα δεν προσπαθούν να “πείσουν” τους άλλους ότι είναι καλύτεροι, αλλά είναι μια απόπειρα να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Δυστυχώς, όμως, χρησιμοποιούν τον λάθος τρόπο κι έτσι δεν πετυχαίνουν το ζητούμενο, αλλά το αντίθετο: η στάση τους και οι τρόποι τους συχνά τους αποξενώνουν από τους άλλους κι έτσι δε βιώνουν την επιτυχία και την αναγνώριση που επιθυμούν.


 Δρ. Λίζα Βάρβογλη Ph.D. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγος 

   


Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

κ. Σπίρτζη, πριν πάτε σε αυτή την “φιέστα” της ανοιχτής σύσκεψης με τους Ορειβατικούς Συλλόγους και την κλειστή Εμπορική Τράπεζα, θα πρότεινα να καθίσετε σε ένα τραπέζι με την Περιφέρεια, τον Δήμο και την βουλευτή, προκειμένου να ενημερωθείτε, να ακούσετε τις προτάσεις και τις ανάγκες και γενικώς να είστε “διαβασμένος”…
Μην πάτε ανενημέρωτος στην “σύσκεψη”…Φοβάμαι πως θα εκτεθείτε…

http://anexarttitosblog.gr/



ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΑΓΕΝΗΣ”



Ψάχνοντας συνεχώς τους αποδέκτες της πρόσκλησης της βουλευτίνας, ανακαλύπτω συνεχώς και άλλα “μαργαριτάρια”…

Εκτελούν Συμβόλαιο Θανάτου για την Ελλάδα ..



Η διαδικτυακή έκδοση της «Bild» δεν άργησε να κάνει το θέμα πρωτοσέλιδο με κεφαλαία μεγάλα γράμματα που φέρουν τον τίτλο: «Σκάνδαλο διαφθοράς στην... αδιάφθορη κυβέρνηση Τσίπρα».



MEGA 22/3/2015






Είμαι πληρωμένος δημοσιογράφος και "αδειάζω" στο ΒΗΜΑ(ή στο mega, ή στον ant1, ή στο SKAI, στην Kαθημερινή, ή στη ...Bild, κλπ).
    
     

Nέες ημέρες δόξας για τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου. To ΔΟΛ , τον Κυριακού, το Βαρδιλογιάννη, τη … Bild κλπ

Πλήρως ενταγμένα στα πιο διεφθαρμένα και απάνθρωπα σχεδία κατά της Ελλάδας(και όχι μόνο μιας και η Κύπρος, η Ουκρανία δεν είναι μακριά) συνεχίζουν να πριμοδοτούν ακατάπαυστα τις πολιτικές των φασιστών του Μνημονίου, κάνοντας ότι είναι δυνατόν για την επαναφορά του ολοκληρωτικού ακροδεξιού καθεστώτος.
Ταϊσμένα ανδρείκελα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, συκοφαντούν, διαβάλλουν οτιδήποτε μπορεί να συγκροτήσει και να επαναφέρει στην επιφάνεια το ολοκληρωτικό καθεστώς και τα προηγούμενα ανδρείκελα του.
Όλα στα γόνατα των επικυρίαρχων μηχανισμών κυρίως του κυκλώματος των γερμαναράδων (που τους έχει στήσει) αλλά και του ΔΝΤ.
Με ορισμένους υπαλλήλους πολιτικούς σαν τον Άδωνη, το Βορίδη κλπ και τα κόμματα της ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και βέβαια του ακαταμάχητου ΠΑΣΟΚ, βολοδέρνουν στην επιλογή της επιστροφής στο κατάλληλο γα αυτούς ολοκληρωτικό καθεστώς του Μνημονίου.

Τα γκράφιτι του Πολυτεχνείου, τα επεισόδια, τα διαδοχικά πρόντζεκτ βανδαλισμού της Βαλαβάνης, του Βαρουφάκη, του Κατρούγκαλου με αστείες συκοφαντικές κατασκευές που πέφτουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετά την συντονισμένη προβολή τους, είναι δείγματα γραφής των πληρωμένων δημοσιογράφων του ΒΉΜΑΤΟΣ, του MEGA, του ΑΝΤ1 , του ΣΚΑΙ, της .. Bild κλπ.
Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι στόχος τους είναι ο κάθε Κατρούγκαλος, στόχος τους είμαστε όλοι, είναι μία ολόκληρη χώρα , στόχος τους είναι η επαναεγκαθυδριση ενός “νέου” ολοκληρωτικού καθεστώτος(του Μνημονίου) όπου ο τρόμος και ο φόβος θα κυριαρχούν. Αυτό θα πρέπει να απαντηθεί όχι με αδιαφορία ή στα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης ίσως και μιας ποταπής ευαρέσκειας, όσων βανδαλίζουν τα κανάλια τους κάθε φορά, μιας και επιλέγουν θύματα από διαφορετικές πολιτικές γωνιές(δεν είναι ηλίθιοι), αλλά με όρους πολέμου, ταξικού και κοινωνικού, γιατί τα ΜΜΕ Εκείνων έχουν όλους Εμάς στο στόχο τους. .

Αναρτήθηκε από dakrygono

Οι βαρόνοι των ΜΜΕ ¨παίζουν¨ την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Συν τα 5 μαύρα εκατομμύρια του (παρά τω) Σαμαρά στη Λαγκάρντ μας κάνουν φιάσκο ΒΗΜΑΤΟΣ. Απελπισμένοι, ισχυροί, αδίστακτοι. Δε θα μείνουν εκεί…



Ανάρτηση από:
Παρατηρητήριο μνημονιακών,νεοφιλελεύθερων και άλλων ψυχάκηδων.     http://blogvirona.blogspot.gr/

ANT1  23-3-2015