Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο γείτονας έχει θέμα...

(Dimitris Simotas   facebook



AT LEAST IT'S FRIDAY!


Παρατήρησα ένα μπαλκόνι στο οποίο κρέμεται μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και δίπλα μια σημαία με το σύμβολο της αναρχίας.... σαν να λέμε ΚΑΙ πουτάνα ΚΑΙ παρθένα!

Υ.Γ Αν δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας εν Ελλάδι!)




Είχαμε σκοπό σήμερα το βράδυ να κατεβάσουμε το πανό 
"ⒶΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ Ν. ΡΩΜΑΝΟ" 
ΑΛΛΑ ΣΑΝ  "ΠΟΥΤⒶΝΕΣ "ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ......
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ .....................ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ

σε τρομοκρατία τι έχει σήμερα;


ΤΟ ΧΘΕΣΙΝO MENU

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11-12-2014

χρηματιστήριο
κατακλυσμός
τρομοκρατικό χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ

ΣΥΡΙΖΑ

Σεισμός μεγέθους 4.9R  Κεφαλονιά ( τοπικό )

 καλή σας όρεξη..


Ρε σταματήστε αυτή την κατρακύλα στο χρηματιστήριο... Δεν θα βρίσκουμε τράπεζα να κάψουμε

Περίπου 22% έπεσε το Χρηματιστήριο σε 3 μέρες. Μην ανησυχείτε! 31 παίζουμε! 

Ορίστε, τι καταλάβατε; θέλετε αποσταθεροποίηση και εκλογές, βουλιάζει το χρηματιστήριο, βγήκανε και τα καλάσνικοφ ξανά. Να σοβαρευτούμε


Μαντέψτε ποιος κρύβεται πίσω από τις μάσκες #Samaras #antireport

  

Αγαπημένες μου αγορές έδωσα τα πάντα σε εσάς ήρθε η ώρα να με στηρίξετε γαμήστε την Ελλάδα γ να φοβηθούν να ψηφίσουν Τσίπρα Αντώνης #Samaras

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!.......ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ..

“ΒΡΩΜΑΕΙ” ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! 


Βούτυρο στο ψωμί του #Samaras η επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ.. Ούτε παραγγελία να την είχε κάνει γ να αλλάξει η ατζέντα...


Παύλος
Η ένοπλη επίθεση κατά της πρεσβείας του Ισραήλ δεν δείχνει παρά ένα πράγμα: Ότι πρέπει όλοι οι βουλευτές να ψηφίσουν για πρόεδρο Δημοκρατίας
(ήθελα να είμαι πυκνός και περιεκτικός) 
Unlike ·  · 


"Από την επίθεση θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί ο φύλακας της Πρεσβείας".

Πρόκειται για μια νέα κατηγορία δημοσιογραφίας που λέγεται "υποθετική". Όχι γιατί "υποθέτει" αλλά γιατί μπαίνει ως υπόθετο στον κώλο της αλήθειας και της πραγματικής ενημέρωσης.


άτακτος @33_3_3 1
τώρα που υπάρχει ακόμα ευημερία γεμίστε τα ντουλάπια σας με τυρί ρύζι γάλα καμπας κατά προτίμηση σε κονσέρβες

Πληροφορούμαι από έμμεσες πηγές (δεν θα το άντεχα να έρθω απευθείας αντιμέτωπη με το Τέρας) ότι η προπαγάνδα χτύπησε κόκκινο πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρώτο ημίχρονο. Με τέτοιους ρυθμούς, ως τις 29 του μήνα δεν θα έχει καταστραφεί απλώς η Ελλάδα, αλλά θα έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου. Στις 30 του μήνα όμως θα έχει ήδη γίνει ένα νέο big (gang) bang, η Ιστορία θα έχει τρέξει στο ultra extra fast forward, και εμπασπεριπτώς στις 31 θα είμαστε και πάλι πανέτοιμοι να απολαύσουμε τη γεμιστή γαλοπούλα που φάνταζε άπιαστο όνειρο τα Χριστούγεννα, και να ευχηθούμε με τα μάτια γεμάτα προσμονή, ελπίδα και ασιοδοξία «Ευτυχισμένο το 2015!» 


ξεκίνησε ο κατακλυσμός του νώε,ο #samaras τώρα δικαιώνεται,τρέξτε να πάρετε κονσέρβες,έρχεται ο σύριζα,έρχεται το τέλος 

Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!



ΣΥΡΙΖΑ


Η βέβαιη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές γκρέμισε το Χρηματιστήριο της Αθήνας, το οποίο είχε εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια και έσπαγε όλα τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο
.Ενδεικτικό της κατάρρευσης του χρηματιστηρίου είναι πως, σε πολλές περιπτώσεις, τα περίπτερα, αντί για ρέστα από το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, έδιναν δέκα χιλιάδες μετοχές της Eurobank.

Παράλληλα, η βέβαιη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ανάγκασε πολλούς τραπεζίτες να διαφύγουν στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι τραπεζίτες πήγαν και κλείστηκαν μόνοι τους στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Πάντως, το θετικό είναι πως μειώθηκε η ανεργία στη χώρα μας, αφού πολλοί Έλληνες εργαζόμενοι -μπροστά στον βέβαιο θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ- εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό.

Αν συνεχιστεί αυτό το ρεύμα εξόδου από τη χώρα, θα δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας και θα μπορέσουν να επιστρέψουν οι Έλληνες που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια.

Από την άλλη, χιλιάδες πολίτες προσπαθούν εγκαταλείψουν με κάθε τρόπο τη χώρα αλλά αυτό είναι αδύνατο, αφού ιπτάμενοι αναρχικοί τους γυρίζουν πίσω και τους λένε «έτσι που τα κάνατε, τώρα θα κάτσετε εδώ να τα λουστείτε».

Στα θετικά της βέβαιης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως η Ελλάδα θα γίνει ακόμα πιο φτηνή, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να έχουμε 170 εκατομμύρια τουρίστες.

Νεοδημοκράτες και πασόκοι κάνουν το τελευταίο πλιάτσικο, ώστε να κάνουν την τελευταία γερή μπάζα και να διαφύγουν μέσα από τους υπονόμους στην Βραζιλία αλλά, μέσα στους υπονόμους, τους περιμένουν οι υπόγειοι αναρχικοί.

Οι αγορές έχουν προεξοφλήσει τον θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πετάμε χρήματα και χρόνο σε εκλογές για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και νέα κυβέρνηση.