Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Τέρμα στα κροκοδείλια δάκρυα.

αναρωτιέμαι αν γίνεται συντήρηση ή έχει κοπεί ως περιττή δαπάνη

.
.."ευκαιρία" για την κυβερνητική Συμμορία η προμήθεια "νέου και σύγχρονου" στρατιωτικού εξοπλισμού...
- Οχι που θα την αφήσουν να πάει χαμένη

Αβραμόπουλος

«Αυτά τα παιδιά έπεσαν στο καθήκον που δεν εκτελείται μονάχα την ώρα που η πατρίδα βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές αλλά και καθ’ όλη τη θητεία τους που εκπαιδεύονται αυτά τα παιδιά για να είναι έτοιμα. Τους αποδίδεται όχι μόνο ο σεβασμός αλλά και η τιμή που τους αναλογεί» είπε ο Υπουργός Άμυνας διαβεβαιώνοντας τις οικογένειες των θυμάτων ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές «δεν είναι μόνοι αλλά είναι κοντά τους όλη η Ελλάδα».



Δολοφονεί στρατιώτες και αντί να συλληφθεί κάνει κυνικές δηλώσεις
07/10/2014


                            

Τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ στον Βόλο, βάζοντάς τους να κάνουν ασκήσεις με ελαττωματικά και επικίνδυνα όπλα. Τρεις νεκροί στρατιώτες και ένας υπολοχαγός χαροπαλεύει. Κι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος δηλώνει με τον χαρακτηριστικό κυνισμό του δολοφόνου πως «έπεσαν στο καθήκον».

Ένας πρόχειρος έλεγχος της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το στρατιωτικό υλικό θα αρκούσε για να περάσει όλη του την υπόλοιπη ζωή στη φυλακή.

 · ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ μετα απο 4 ωρες τα αιτια που σκοτωσαν 3 παλικαρια που οι μαναδες τους τα εστειλαν στρατο και θα τα παραλαβουν σε κασα.ΕΛΛΑΔΑ   





 · 2 ΕΠΟΠ, ένας φαντάρος οι νεκροί στο Βόλο. Τραυματίας ένας αξιωματικός. Αντε θα κάνουν μία ΕΔΕ θα κηρύξουν και κανα πενθος και όλα οκ.     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου