Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

χρύσωσε το χάπι η βουλευτής



μετά το 3 μνημόνιο όλα επιτρέπονται ... 


Σάββατο 01.08.15
Η βουλευτής έδωσε μάχη στο ΣΑΣ για την επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη






Έξη Κεφαλονίτες παραβρέθηκαν σήμερα στη σύσκεψη του ΣΑΣ στη συζήτηση για την επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη.

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Λυκουδης Διονυσης

Αλέξανδρος Παρίσης

Θόδωρος Γαλιατσάτος

Σπύρος Γαλιατσάτος

Τζωρτζάτος Γιώργος

Σπύρος Σπαθής (δημοτικός υπάλληλος, δεν ξέρουμε αν παραβρέθηκε για υπηρεσιακούς ή προσωπικούς λόγους).

Από αυτούς τακτικό μέλος του ΣΑΣ με δικαίωμα ψήφου ήταν ΜΟΝΟ ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος. Η ψηφοφορία έγινε κεκλεισμένων των θυρών και δεν ξέρουμε τι ψήφισε ο καθένας.

Ολοι μιλάνε για τον άψογο τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση η βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Παρά τις εντάσεις που κατά διαστήματα δημιουργούσαν παραβρισκόμενοι, η βουλευτής μιλούσε με ηρεμία και με ατράνταχτα επιχειρήματα για την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη με την προοπτική για συνέχισή της όλο το χρόνο.

Σημαντική , επίσης ήταν η παρουσία και η στήριξη του αιτήματος επαναλειτουργίας της γραμμή του Προέδρου Ελληνικού Δικτύου μικρών νησιών κ. Λευτέρη Κεχαγιόγλου.

Αντίθετα, από όλους σχεδόν χαρακτηρίστηκε ως απαράδεκτη η ενέργεια του Δήμαρχου Μήλου που με επιστολή του στον αντιπρόσωπο της ΚΕΔΕ (μέλος του ΣΑΣ) ζητούσε να μην ψηφίσει υπέρ της επαναλειτουργίας της γραμμής.