Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΘΟΔΩΡΟΣ Ο "ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ"



ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.  ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
ΘΟΔΩΡΟΣ Ο "ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ" 


Σε βαθυστόχαστη επιστολή του στον Τσίπρα , μεταξύ άλλων, έγραψε(15/7/2015):


   


"Οι πολίτες και οι πολίτισσες αυτού του τόπου που υποφέρουν πέντε χρόνια τις συνέπειες των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού, οι νέες και οι νέοι που σήκωσαν δυνατά το ανάστημα τους, λίγες ημέρες πριν, σαρώνοντας το ΝΑΙ της υποταγής και της εθνικήςαναξιοπρέπειας, οι αγωνιστές της αριστεράς που βάδισαν μαζί με τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την μεγάλη πορεία μέχρι το "ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", όλοι αυτοί αδυνατούν να κατανοήσουν , όλοι αυτοί αρνούνται να αποδεχθούν , όλοι αυτοί αναζητούν απαιτούν απαντήσεις".


Σε βαθυστόχαστο άρθρο του στις 20/7/2015 ΠΡΟΤΕΙΝΕ:
" Οι βουλευτές που συνεχίζουν να αντιτίθενται στην συμφωνία και στα μνημονιακά «προαπαιτούμενα» της, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ και το δεύτερο νομοσχέδιο και την ίδια στιγμή (την ίδια στιγμή όμως) ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ και παραδίδουν την βουλευτική τους έδρα! Αφήνεται η κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχέδιο της και να αποδείξει την αλήθεια των λόγων της απέναντι στον λαό."
ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΩΣ ΕΔΩ;
8 από τα 13 μέλη της Ν.Ε. Συριζα Κεφαλονιάς παραιτήθηκαν. Να θυμίσω ότι όταν ο Τσίπρας έκαμε την γνωστή τούμπα, η καταδίκη από τη Ν.Ε. ήταν ομόφωνη, ζητώντας από τη βουλευτή να ψηφίσει ΟΧΙ στο μνημόνιο. 5 έμειναν πίσω, αλλάζοντας γνώμη (ή το σκέφτονται ακόμα). 


Ο "ηγέτης" της "Αριστερής πλατφόρμας" στην Κεφαλονιά σωπαίνει, διότι έχει "θεσμικό ρόλο". Άφησε τα μισά παιδιά του να φύγουν και τα πιο κοντινά του, τα κράτησε κοντά του και κοντά στον Τσίπρα. 


ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΥΚΟΥΔΗΣ βουλευτής. (Αυτό, μάλλον, τυχαία προκύπτει, ε; Όπως τυχαίο ήταν και το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών. Έφταιγε το ψηφοδέλτιο του Δημητράτου, που δεν ήταν "πολύ Συριζα").
Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο Λυκούδης είναι εκείνος ο εφοπλιστής που δεν ήθελε να μπει πλοίο στη γραμμή "Πάτρα - Σάμη", διότι ήτο "αρπαχτή". Προφανώς, το είπε από πολλή αγάπη στην πατρίδα. Το ίδιο σκέφτηκε και ο Θόδωρος και στο Συμβούλιο που αποφάσισε τη δρομολόγηση του πλοίου ψήφισε "λευκό"- κι ας ήθελε όλη η Κεφαλονιά πλοίο στη Σάμη. Βεβαίως, διαφώνησε με την πώληση των αεροδρομίων, και ανακοίνωσε δημοψήφισμα, ενώ γνώριζε ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να προκηρύξει δημοψηφίσματα(Ή δεν τόξερε;).
ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΘΟΔΩΡΟΣ Ο "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ". 


Βλέποντας την φωτογραφία, οι γνωρίζοντες μπορούν να δουν τι σημαίνει η παραμονή του Πουσναρά και της Βαγγελάτου στον Συριζα. 


  

Αχ, ωραία που είναι η έντιμη πολιτική, η συνέπεια λόγων και έργων, η αδέσμευτη από εξαρτήσεις μαχητική αριστερά.

Και η Κατερίνα θέλει να δει "την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς να ολοκληρώσει την πορεία της και να την κρίνω συνολικά" . Προφανώς, θέλει να δει νεκρούς και εξαθλιωμένους, το 80% του πληθυσμού, για να πειστεί.
ΩΡΑΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.


ΥΓ: Κάποιοι ελάχιστοι κάτι λέγαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά κανείς δεν άκουγε.