Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ....ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ



Τι και αν ήσουν υποψήφιος με άλλη δημοτική παράταξη απέναντι στους Ριζοσπάστες Ξανά;
( με πίεσαν, τι να κάνω;)

     
Τι και αν το ψηφοδέλτιο που δέχτηκες να βοηθήσεις ποτέ δεν μίλησε ανοιχτά κατά της συγκυβέρνησης των μνημονίων;

(τι σχέση έχει ο Δήμος με τη κεντρική εξουσία;)


Τι και αν τα τελευταία χρόνια σφύριζες αδιάφορα σε κάθε πρόσκληση για ανατροπή;

( είμαι νοικοκυραίος, δεν είναι αυτά για μένα.)


             


περασμένα ξεχασμένα*.....




ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΕΟ


ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ....

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


*ευτυχώς στη Κεφαλονια (όπως και σε όλη την Ελλάδα) υπάρχουν και μέλη με φιλότιμο... 

Δείτε αν δικαιούστε απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ !!!

http://corfu4all.blogspot.gr/


Τεράστια ανακούφιση σε χιλιάδες υπερφορολογημένα νοικοκυριά αναμένεται να δώσει η Απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Ειδικότερα, η εν λόγω Απόφαση προβλέπει ότι...
χορηγείται έκπτωση 50% στον ΕΝΦΙΑ του φορολογούμενου εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

α) ο φορολογούμενος ή κάποιο από τα τέκνα του να έχει συμπληρώσει το 111ο έτος της ηλικίας του ή να είναι βετεράνος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ή να έχει βραβευτεί για τη συνολική προσφορά του στο success story του Αντώνη Σαμαρά.

β) ο φορολογούμενος να είναι γονέας ή κηδεμόνας τουλάχιστον 69 παιδιών ή να έχει στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης διαστημόπλοιου ή τεθωρακισμένου τύπου Leopard.

γ) ο φορολογούμενος να έχει πέσει θύμα σεισμού, τσουνάμι, χιονοθύελλας ή βιασμού κατά τον προηγούμενο χρόνο ή να έχει συμβάλλει στη διάσωση του στρατιώτη Ράιαν.

Επιπλέον, χορηγείται έκπτωση 100% εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι παρακάτω προϋποθέσεις:

α) ο φορολογούμενος να φύτεψε καρπούζια τον περασμένο χειμώνα ή να έχει λάβει μέρος σε τουλάχιστον 28 ακτιβιστικές δραστηριότητες του "Όλοι μαζί μπορούμε" του ΣΚΑΪ.

β) ο φορολογούμενος να έχει στην κατοχή 352 επικυρωμένα εισιτήρια μετρό ή να έχει κάνει like στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας στο facebook ή να έχει κρεμασμένο στο τοίχο του σπιτιού του τον "Γέρο με το τσιμπούκι".

γ) ο φορολογούμενος να έχει εισόδημα κάτω από 50 ευρώ ετησίως ή να έχει κάνει τον γύρο του κόσμου σε λιγότερο από 80 μέρες ή να έχει κατακτήσει το Euro του 2004 μαζί με την Εθνική.

Όπως καταλαβαίνετε, σκοπός της Απόφασης είναι να καταλαγιάσει η γκρίνια για τις επιβαρύνσεις που φέρνει ο νέος φόρος, αφού σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις, υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 0,000001% των Ελλήνων θα πληρώσουν μισό ή καθόλου ΕΝΦΙΑ.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει. Αφού η κυβέρνηση ήξερε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και παράπονα για τον νέο φόρο, γιατί δεν ανακοίνωνε τα παραπάνω κριτήρια από την αρχή;

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα υπολογίζεται στο 76%. Του χρόνου τέτοια μέρα θα έχει πέσει κάτω από 6%. Νέα Δημοκρατία. Σταθερά βήματα έξω από το σπίτι σας.)

Άγιον Όρος... business & pleasure.

Είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι Αύγουστος κι έχεις απέναντι μια κυβέρνηση εργασιομανών που απαρνούνται το μαύρισμα στον ήλιο προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την κοπτοραπτική των φόρων, των ιδιωτικοποιήσεων, των ρεγάλων, κτλ. 
           
       
Το να αρχίσεις να οργώνεις τα νησιά οικογενειακώς δεν είναι καλή ιδέα γιατί τι θα πει ο κόσμος, αλλά μεταξύ μας κι εσένα σε βολεύει γιατί δεν είναι διακοπές να τρέχεις διαρκώς πίσω απ' τα αβάπτιστα, ενώ παράλληλα η Περιστέρα θα βρει την ευκαιρία για κρεβατομουρμούρα του τύπου ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σου 'δινε το δαχτυλίδι ο Αλαβάνος και δεν σε βλέπει το σπίτι σου, κτλ κτλ. 

Τι να κάνεις λοιπόν; 

Αρχικά εξετάζεις το ενδεχόμενο του summer in the city αγκαλιά με τα “κινήματα”, μια συναυλία για τις καθαρίστριες, μια για τη Γάζα, ε, κάτι να κινείται τέλος πάντων. Ο Ιούλης κουτσοβγαίνει αλλά τον Αύγουστο το σχέδιο αυτό δεν είναι βιώσιμο, γιατί τα κινήματα έχουν καταλάβει τους αιγιαλούς για να μην ιδιωτικοποιηθούν. 

Μετά σκέφτεσαι μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνεις holiday abroad, αλλά πού να πας; Αν πας στη Λατινική Αμερική θα σου πουν ότι πας να πάρεις μαθήματα χρεοκοπίας, στις ΗΠΑ θα σου πουν ότι είσαι τσιράκι των Αμερικάνων, στην Ευρώπη ότι είσαι κολλημένος με την ΕΕ και το ευρώ, στην Ρωσία δεν το συζητάμε – απαπα, το εξωτερικό απορρίπτεται. 
Εκεί που βράζεις στο ζουμί σου, σου 'ρχεται μια τέλεια ιδέα για συνδυασμό business & pleasure: το Άγιον Όρος! 

Ούτε Περιστέρα και μικροπαίδια, ούτε φασαρία, παρατρεχάμενοι και λοιποί, ούτε έξοδα, άσε που δεν έχεις ξαναπάει κιόλας. Επιπλέον έρχονται κι εκλογές και αυτό θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία προσέγγισης του χριστεπώνυμου πλήθους. Άσε τον Αντώνη να ξεβαφτίζει και τους πλέον σκληροπυρηνικούς με τον ΕΝΦΙΑ του και προσπέρνα από δεξιά! Satanic idea! Bingo!