Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Όσο μαλάκας και να νιώθεις, είναι λίγο μπροστά στο πόσο μαλάκα σε θεωρούν όλοι αυτοί!!


προς ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ........


«Αν πρέπει, όμως, να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον να κάνω, είναι η καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του» τονίζει σε συνέντευξή του στο Bloomberg o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του», επισημαίνει, αλλά παραδέχεται ωστόσο ότι «δεν είναι εύκολο και από συναισθηματική άποψη».
Όπως λέει δεν κοιμάται καλά τη νύχτα, όταν γνωρίζει ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι άνθρωποι.

Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ

Καθώς ο σύντροφος Κώστας Σακκάς αρνείται τη χρήση του τραπεζικού συστήματος για την συγκέντρωση των 30.000 που ζητά ως λύτρα το Κράτος, έχει ήδη ανοίξει κουτί οικονομικής ενίσχυσης στο Κ*ΒΟΞ, στην πλατεία Εξαρχείων,Αθήνα. Λογικά, σύντομα θ ανοίξουν και σ άλλες πόλεις και θα πραγματοποιηθούν συναυλίες αλληλεγγύης.


                     

Από χέρι σε χέρι, δίνουμε το χέρι της έμπρακτης αλληλεγγύης.
Κανένας σύντροφος δεν είναι μόνος του απέναντι στην κρατική τρομοκρατία.

Όλα συνεχίζονται, μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση. Μέχρι να σπάσουμε τις ορατές και αόρατες αλυσίδες που έχει ο καθένας κι η καθεμιά μας φορεμένες.

Δύναμη και κουράγιο στον Κώστα. Είμαστε δίπλα του!

Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»



Για δικτατορία της τρόικας, δικτατορία του ευρώ και κυβέρνηση ανδρεικέλων, που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δανειστών, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα του ιδρυτικού του συνεδρίου. Όπως ανέφερε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει το συνέδριο για εσωτερική κατανάλωση, δεν κάνουμε ένα συνέδριο για να λύσουμε διαφορές μεταξύ μας ή για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τις συνιστώσες ή προβλήματα εκλογής αντιπροσώπων». «Το συνέδριο», τόνισε ο Π. Λαφαζάνης, «αφορά την κοινωνία και την Ελλάδα που βουλιάζει, στην οποία απολύονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, που διαλύεται η πλουτοπαραγωγική της βάση». Και αυτό, όπως εξήγησε, συμβαίνει γιατί «έχει επιβληθεί η δικτατορία του ευρώ. Το να μη φύγει η χώρα από το ευρώ. Την έχει επιβάλει η Γερμανία, οι ευρωπαίοι τραπεζίτες μέσω της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το διεθνές κεφάλαιο μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου». «Μετά από τρία χρόνια μνημονιακής λεηλασίας», συνέχισε ο Π. Λαφαζάνης, «δεν είναι δυνατό να επιβάλλεται η ατζέντα της συζήτησης από την τρόικα, και να έχουμε ανεχθεί αυτήν την απαγόρευση. Να μην έχουμε ανοίξει καμία συζήτηση για το ευρώ και όποιος τολμά να πει μία κουβέντα να αντιμετωπίζεται ως ευρωσκεπτικιστής και αντιευρωπαϊκός, λες και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μόνο η ΟΝΕ του Μάαστριχτ». Επιπλέον, επεσήμανε πως «δεν μιλάμε για διαγραφή μέρους του χρέους, αλλά για διαγραφή όλου του χρέους. Έχουμε όπλο για να το κάνουμε, την στάση πληρωμών καθαρά και ξάστερα». Και η θέση αυτή, σημείωσε, «δεν είναι δρόμος τυχοδιωκτικός, ή χάιδεμα αυτιών, είναι ο δρόμος για να περάσουμε απέναντι. Όχι εύκολα, πολύ δύσκολα, με πόνο και θυσίες, γιατί αυτός που πορευόμαστε είναι φαύλος κύκλος χωρίς τέλος». Σχετικά με τη σύσταση του ενιαίου κόμματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναρωτήθηκε: «Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν θέλει όλοι μαζί να καθορίσουμε τον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ; Όμως, όπως εξήγησε, ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ούτε ότι πετάμε βαρίδια από το σκάφος ούτε ότι στέλνουμε τελεσίγραφα. Ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αυτό που έχουμε στην καρδιά μας, σημαίνει αγώνες, και στο Ραδιομέγαρο και στο δρόμο». Και κλείνοντας την εισήγησή του, τόνισε: «Δεν περισσεύει κανένας, απολύτως κανένας, είμαστε ενωμένοι γιατί πιστεύουμε στη Δημοκρατία» συμπληρώνοντας πως «με συναινέσεις μπορούμε να βγούμε περισσότεροι, και όχι λιγότεροι, από το συνέδριο».

Αύριο... η σειρά σου,θα σε απαγάγουν και θα ζητάνε λύτρα απ’ τον Χάρο


                                   

Τα λύτρα για τον Σακκά και το κράτος απαγωγέας. Δεν είναι καθόλου παράδοξο που απαιτούν 30.000 ευρώ λύτρα για να απελευθερώσουν τον νεαρό Κώστα Σακκά, μετά την περιπέτεια θανάτου που του επιφύλαξαν, κουρελιάζοντας τους νόμους και το σύνταγμα. Την ίδια ακριβώς τακτική εφαρμόζουν σε εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικούς αιχμαλώτους, σ’ αυτόν τον ακήρυκτο, αφανή, άγνωστο πόλεμο. Του Ανδρέα Ρουμελιώτη

Αν χρωστάς πάνω από 3.000 ευρώ στο δημόσιο πας , λένε τρομοκρατώντας σε από τις τηλεοράσεις, φυλακή. Φροντίζουν με κάθε τρόπο να χρωστάς. Σε απολύουν, σου μειώνουν συνεχώς τον μισθό και την σύνταξη, βάζουν νέα χαράτσια, μέχρι να περιέλθεις σε πλήρη οικονομική και ψυχολογική αιχμαλωσία.

Αν πηγαίναμε δυο εκατομμύρια ανώνυμοι χρεοκοπημένοι, όλοι μαζί και λέγαμε: «παραδιδόμαστε βάλτε μας φυλακή», δεν θα χωράγαμε, το σύστημα θα κατέρρεε. Αλλά δεν πάμε μαζί, γιατί είναι, πάντα ήταν, μοναχικός ο Γολγοθάς.

Αφού επιτύχουν το πλήρες αδιέξοδο και την ασφυξία που επιδιώκουν, εν συνεχεία σου επιφυλάσσουν, μια μοναδική περιπέτεια θανάτου, ανάλογη μ’ εκείνη του νεαρού αναρχικού Κώστα Σακκά. Την διαρκή αναμέτρηση με το έμφραγμα, το εγκεφαλικό, την πλήρη κατάθλιψη, την παραίτηση , την αυτοκτονία, τον θάνατο.

Κάθε μέρα το ενεργούμενο κράτος - τέρας απαγάγει, κυριολεκτικά, όσους περισσότερους μικρο οφειλέτες μπορεί και ζητάει λύτρα από τους συγγενείς και τους φίλους τους, για να τα δώσει στους, δήθεν, δανειστές. Προστρέχεις αναγκαστικά, κλέβεις απ’ τον κουμπαρά του παιδιού σου, στερείσαι τα φάρμακά σου για να συμβάλεις να απελευθερωθεί ο αδελφός σου, ο κολλητός σου. Αύριο μπορεί να’ ρθει η σειρά σου. Να σε απαγάγουν και να ζητάνε λύτρα απ’ τον Χάρο για να σε πάρει.