Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

συνασπισμός απατεώνων


Μόνιμο capital control στην πληρωμή μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και στις συντάξεις τους σχεδιάζει η κυβέρνηση. Το μέτρο αφορά περίπου 3,2 εκατομμύρια συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο.



Σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο και αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ο κάθε δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος θα μπορεί να παίρνει σε μετρητά μόνο 150 ευρώ την εβδομάδα, ενώ τα υπόλοιπα θα μπορεί να τα ξοδεύει με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

Το σχέδιο θα συνοδεύεται από κίνητρα για τους χρήστες των καρτών. Για παράδειγμα, στη συμφωνία με το Yπουργείο Οικονομικών θα βρίσκονται μεγάλα σούπερ μάρκετ και άλλες εταιρείες που θα δίνουν πίστωση σε αγορές με κάρτα σε ποσοστό 20 έως 30%.

Από την διαδικασία αυτή θα εξαιρούνται άτομα που είναι άνω των 75 ετών και κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.

Θα βάλω τα κλάματα



Όλοι του γιατρού είναι. Γελοίοι και καρνάβαλοι. Όσους πρωθυπουργούς και υπουργούς Άμυνας θυμάμαι, ντυμένους ναυάρχους τους θυμάμαι, λοχαγούς τους θυμάμαι, πτέραρχους τους θυμάμαι. Καραγκιόζηδες, από τότε ως τα τώρα. Αν νομίζουν ότι έτσι τιμούν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τότε με την ίδια λογική όταν πηγαίνουν στον Επιτάφιο πρέπει να ντύνονται δεσποτάδες και μυροφόρες της Αγίας Αγάπης, όταν πηγαίνουν στο συντονιστικό της Πυροσβεστικής για να … επιβλέψουν την πυρόσβεση πρέπει να ντύνονται πύραρχοι κι όταν πηγαίνουν σε νοσοκομεία να ντύνονται κλύσματα.
   
  

Αλλά δεν το κάνουν για να τιμήσουν τις Ε.Δ. Το κάνουν επειδή η επικοινωνιακή πολιτική και λογική που έχουν είναι ακόμη της Χούντας. Νομίζουν ότι είναι macho.

Ωραίες παρέες έχει ο Ηγέτης!...





Από τα "παραλειπόμενα" της παράστασης που δόθηκε στον στρατό:
Τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο συνόδευε και ο Δημήτρης Καμμένος.

  



Ναι! Αυτός που αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση μέσα σε λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως είναι φασίστας και υποστηρικτής της Χούντας.

Ωραίες παρέες έχει ο Ηγέτης!...