Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Νέα προκήρυξη Ξηρού το πρωί στην «Εφ.Συν.»!


Ο Λάκης Μπέλλος γράφει για τη νέα επιστολή-μανιφέστο-προκήρυξη που έστειλε τα ξημερώματα ο Χριστόδουλος Ξηρός στην «Εφημερίδα των Συντακτών» - Ο Δένδιας συνέλαβε το βίντεο του Ξηρού.


Του Λάκη Μπέλλου

Νέα επιστολή-μανιφέστο-προκήρυξη έστειλε τα ξημερώματα ο Χριστόδουλος Ξηρός. Αυτή τη φορά στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το κείμενο:

«15-1-14
Χριστόδουλος Ξηρός,
Ελεύθερο μέλος της 17Ν.

Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ μου άσκησαν δήθεν σκληρή κριτική σε όσα έγραψα στο μανιφέστο και είπα στο βίντεο χθες, έχω να πω τα εξής στους απατεώνες των ΜΜΕ, τα φερέφωνα των δανειστών, τους δωσίλογους του Δ’ Ράιχ.

Ο πιο πολύς χρόνος στα τσανάκια των καναλιών καταναλώθηκε στο τι αριθμό έχει το χρώμα των μαλλιών μου. Βαψομαλλιά με ανέβαζαν, βαψομαλλιά με κατέβαζαν.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν. Το νούμερο του χρώματος που είχα βάψει τα μαλλιά δεν είναι ούτε το 8 ούτε το 9, αλλά ήταν 45άρι.

Εσκισα. Στο Υou tube μου είπαν ότι το βίντεό μου ξεπέρασε σε προβολές τη Μαντόνα και τον Παντελίδη.

Πολλοί πουλημένοι έλεγαν ακόμα ότι ο Ξηρός στο βίντεο φορούσε Πράντα. Αλλοι έλεγαν ότι επειδή φαίνεται ακριβό το φούτερ, το αγόρασα στο Γκόλντεν Χολ. Εκεί πήγα μόνο για καφέ, στα Στάρμπακς. Το φούτερ το αγόρασα από το Μολ, στα καλάθια του Ζάρα.

Αλλοι είπαν ότι με είδαν στο Παλαιό Φάληρο και άλλοι σε Ιντερνετ καφέ στο Κερατσίνι. Εγω βγήκα μόνο την Κυριακή σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Βύρωνα. Και έπαιξα μάλιστα ότι θα βάλει γκολ ο Βύντρα στην Μπαρτσελόνα και πήγα ταμείο.

Πολύς λόγος έγινε από τους εξωνημένους γιατί είχα σβήσει από το φούτερ το σήμα. Τι σημασία έχει; Είναι το κροκοδειλάκι της Lacoste. Εχω και ένα ακόμα Ροδόλφο Βαλεντίνο και ένα άλλο Ντόνα Κάραν. Στον Κορυδαλλό με έντυνε ο Λάκης Γαβαλάς.

Αλλο μεγάλο λάθος των καταπουλημένων δημοσιογράφων. Δεν έστειλα από Ιντερνετ καφέ το βίντεο. Εχω IPhone 45s. Εχει μια εφαρμογή στο κινητό που καθαρίζει 25 άτομα από 200 μέτρα απόσταση.

Ευχαριστώ το “Μέγκα” που είπε ότι ήταν πολύ καλός ο φωτισμός του βίντεο. Πάω για το Οσκαρ φωτογραφίας.

Τέτοιο θέμα όμως με το μανιφέστο και να μη με τιμήσουν με την Τρέμη και έβαλαν στο δελτίο τον ξινομούρη τον Στραβελάκη; Αυτό ήταν χαστούκι για μένα και πλήρως υποτιμητικό. Ντροπή!

Αποκαλύπτω πως το βίντεο στο “Μέγκα” το γύρισα, αλλά δεν ήξερα το οτοκιού που διάβαζα τα γράμματα απέναντι και έκανα σαρδάμ. Αυτό είναι και καλό. Μπορεί να γίνω κάποτε και πρωθυπουργός.

Το βίντεο το μαγνητοσκόπησα 5 φορές γιατί έκανα λάθη και στο τέλος δεν άντεξα και είπα: “Γαμώ το κεφάλι μου μέσα”.

Το μόνο κακό βλέποντας το βίντεο, διαπίστωσα ότι αυτά που έλεγα είναι ξενέρωτα για τη σημερινή εποχή. Χίλιες φορές χειρότερα γράφονται στο τουίτερ και στο φέισμπουκ. Είναι τρομοκράτες; Κι έχετε ακούσει ορισμένες πρωινές ραδιοφωνικές εκπομπές τι λένε για τη Μέρκελ. Ούτε που ασχολήθηκα με την γκιόσα του Βερολίνου.

Αλλάζουν όλα, αλλάζω κι εγώ. Βενσερέμος, έλεγα παλιότερα. Αντώνης Ρέμος λέω τώρα. Πρώτο τραπέζι έχω για το βράδυ. Και προσκαλώ και το φιλαράκι μου τον σύντροφο Δένδια να τα σπάσουμε.

Χριστόδουλος Ξηρός,

Ποιος κρύβεται πίσω από τον Χριστόδουλο Ξηρό;

Εγραψε:Pitsirikos


Άπειρες οι αναλύσεις για τον Χριστόδουλο Ξηρό –μετά από την επιστολή και το βίντεο που έστειλε- και με εντυπωσιάζουν αφενός αυτοί που υποδεικνύουν στον Ξηρό τι θα κάνει και αφετέρου αυτοί που αναρωτιούνται ποιος κρύβεται πίσω από τον Ξηρό.


Για τις υποδείξεις, έχω να παρατηρήσω πως αυτοί που υποδεικνύουν στους άλλους τι να κάνουν –χωρίς μάλιστα να τους έχει ρωτήσει κανείς- δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Αυτοί που κάνουν υποδείξεις στους άλλους τι να κάνουν στη ζωή τους δεν έχουν προσωπική ζωή. Αν έχεις προσωπική ζωή, δεν ασχολείσαι με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Δεν προλαβαίνεις.

Αυτοί, όμως, που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτοί που αναρωτιούνται «ποιος κρύβεται πίσω από τον Χριστόδουλο Ξηρό».

Αυτούς που αναρωτιούνται για το ποιος κρύβεται πίσω από τον Χριστόδουλο Ξηρό θέλω να τους ρωτήσω μερικά πράγματα:

Πίσω από εσένα που ζεις σαν σκλάβος, ποιος κρύβεται;

Πίσω από εσένα που ελπίζεις να την βολέψεις, ποιος κρύβεται;

Πίσω από εσένα που ελπίζεις να απολυθεί ο συνάδελφός σου για να μην χάσεις την θέση σου, ποιος κρύβεται;

Πίσω από εσένα που δεν δίνεις δεκάρα για τους συνανθρώπους σου ποιος κρύβεται;

Πίσω από εσένα που ψήφιζες ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για 40 χρόνια, ποιος κρύβεται;

Ποιος, μωρό μου, ποιος;

ευρώ ή σατανάς...



Ένας άθεος στη χώρα των θεών
Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να αποκαλύψει στους Έλληνες σε ποιον θεό πιστεύει, οπότε όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πια πως έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις και πως πάμε για τριπλές εκλογές τον Μάιο.

Η Νέα Δημοκρατία –ή μάλλον η ακροδεξιά ομάδα που ηγείται σήμερα της Νέας Δημοκρατίας- ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να πει το «Πιστεύω» σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο, να νηστέψει μέχρι τις ευρωεκλογές τρώγοντας ακρίδες και να περπατήσει ξυπόλητος πάνω στα κάρβουνα σαν αναστενάρης.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε προσωπική μονομαχία στην Παναγιά της Τήνου, όπου αυτός που θα ανέβει πρώτος τα σκαλιά στα γόνατα θα γίνει πρωθυπουργός.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν πως δάκρυσε η εικόνα της Παναγιάς της Σουξεστοριότισσας στη μονή Φασισταριού, όταν την πληροφόρησαν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει τον σταυρό του.

Αυτά παθαίνουν οι λαοί που ψηφίζουν για πρωθυπουργούς πολιτικούς σαν τον Σαμαρά που μας έχει ενημερώσει πως μιλάει με τον Θεό και την Παναγία, και –αντί να τον στείλουμε να τον κοιτάξει κάνας γιατρός- τον αφήνουμε να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και να υποδύεται τον σωτήρα πρωθυπουργό.

Είναι γνωστό σε όλους πια πως ο Κώστας Σημίτης ζήτησε από την Goldman Sachs να μαγειρέψει τα οικονομικά στοιχεία και να εξαπατήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση –ώστε να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ- αλλά, πάνω στην χαρά για τα νέα δάνεια, μας διέφυγε πως η Ελλάδα δεν πληρούσε ένα άλλο «κριτήριο» που ισχύει σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες: τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.
Οπότε, εν έτει 2014, 200 χρόνια μετά τον Διαφωτισμό, εμείς συζητάμε ακόμα για το ποια είναι η προσωπική πίστη του καθενός μας, λες και αφορά κανέναν αν πιστεύει ο άλλος και σε τι πιστεύει.
Υποθέτω πως το δίλημμα που θα θέσει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές θα είναι «ευρώ ή σατανάς», οπότε ο Αντώνης Σαμαράς και τα τρελά ακροδεξιά αγόρια του θα επιστρέψουν πάλι στην ανυπαρξία και θα θυμούνται πως οι Έλληνες ήταν τόσο μαλάκες που έκαναν κυβέρνηση ακόμα και αυτά τα γελοία υποκείμενα.

(Είναι αδύνατον να περιγράψεις την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα. Υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως ξαφνικά θα αποκαλυφτεί ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι αδέλφια αλλά τον Βενιζέλο ο Γιάγκος Δράκος τον είχε κάνει με την υπηρέτρια που την πήδησε ένα βράδυ που είχε πιεί και ο Βενιζέλος δεν ξέρει πως ο Σαμαράς είναι αδερφός του, ενώ αδέρφια είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, οπότε περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν μόλις θα το μάθουν από την Δούκισσα Νομικού στον τελικό του Dancing with the stars.)

pitsirikos

ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ..



ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Αποδεδειγμένο κυπατζίδικο κόλπο η απόδραση Ξηρού. Και πόσο γελοία η εμφάνισή του! Άσε που αν τον καλούσες σε κάνα σαλόνι με αθρώποι μορφωμένοι θα σε εξέθετε, έτσι που μιλάει.
Το επίπεδο του λόγου ενός κόσμου που αναφέρεται στην Αριστερά ανταγωνίζεται με αξιώσεις αυτό του Φαήλου και του Θέμου.
Πώς και δεν σκέφτηκε κανένα γατόνι να εκδώσει μια "Αριστερή Εσπρέσο"; Θα έσπαγε ταμεία...




Νίκος Ονάσογλου Δ'
11 hours ago
ο Ξηρός μόλις έστειλε την πρώτη Προκήρυξη..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.προκηρύσσει 1 θέση ιδεολογικού καθοδηγητή, δύο θέσεις οργάνωσης επιχείρησης τρομοκρατίας, 3 θέσεις χειριστών ελαφρών όπλων μία θέση βομβιστή και μία θέση γραφιά προκηρύξεων ανάληψης ευθύνης.





Νίκος Ονάσογλου Δ'
11 hours ago
και πάνω που είμασταν έτοιμοι να σηκωθούμε από τον καναπέ, τσααααακ έρχεται ο Ξηρός και μας βγάζει από την δύσκολη θέση....



Επιστολή Γιωτόπουλου από τις φυλακές: Η κυβέρνηση και η ΕΥΠ άφησαν τον Χριστόδουλο Ξηρό να αποδράσει


"Αποτυπώματα και υποκρισία"


Μετά την εμφάνιση του καταζητούμενου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Χριστόδουλου Ξηρού μέσω διαδικτύου και ο φερόμενος ως αρχηγός της 17Ν Αλέξανδρος Γιωτόπουλος αποφάσισε να με επιστολή του, που έχει τίτλο «Αποτυπώματα και υποκρισία» να πάρει θέση για την απόδραση του αρχιεκτελεστή της οργάνωσης.
Με επιστολή του που δημοσιεύει, σήμερα 21/1, η εφημερίδα Ελευθεροτυπία ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ξεκινάει για άλλη μία φορά επίθεση απέναντι στις Αρχές με αφορμή ένα τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα που είχε βρεθεί στο σπίτι της συντρόφου του στους Λειψούς αλλά και στο εσωτερικό μιας γιάφκας λέγοντας πως ποτέ δεν μπόρεσε να αποδειχθεί σε ποιον ανήκει, άρα θεωρεί πως ήταν ένα κατασκευασμένο στοιχείο. Ετσι και τώρα ισχυρίζεται πως η υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού έχει να κάνει με την ΕΥΠ, την αντιτρομοκρατική, άρα την κυβέρνηση που τις ελέγχει στην προσπάθεια να μεγαλοποιηθεί η απειλή της τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο Αλ. Γιωτόπουλος γράφει στην επιστολή του προς την εφημερίδα «Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω από την ΕΥΠ, την αντιτρομοκρατική και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει.»

Ο ίδιος σημειώνει στο κείμενό του πως στις δύο άδειες με κατ΄οίκον περιορισμό που είχε πάρει το άλλο μέλος της 17Ν ο Βασίλης Τζωρτζάτος έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο Ξηρό δεν ήταν κανείς.
Το κείμενο κλείνει με τη φράση «οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμησι χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση του; Τίποτε».



Νίκος Ονάσογλου Δ'


μέχρι και τα κόμματα τα αστικά εφαρμόζουν μια στοιχειώδη ποσόστωση στην συμμετοχή γυναικών στα όργανα και στα ψηφοδέλτια....μια ποσόστωση που είναι ανύπαρκτη στην οργάνωση του Ξηρού αφού πίσω του ακριβώς παρουσιάζει 4 φωτογραφίες ανδρών, αποκρύπτοντας συνειδητά την ύπαρξη γυναικών-επαναστατριών, εκδηλώνοντας έναν ξεκάθαρο σεξισμό.

Χέρι χέρι με τον Ξηρό

http://2310net.wordpress.com/

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι επαγγελματικό τρολλάρισμα κάποιου με ελεύθερο χρόνο και όρεξη για χιούμορ. Που ξανακούστηκε στην Ελλάδα, την ψωροκώσταινα της τρομοκρατίας να αντιγράφουν τις πρακτικές κοτζάμ Αλκάιντα; Μπήκα στον πειρασμό να το δω, αν και ήξερα από πριν τι θα παρακολουθήσω.

    


Καταρχάς έμεινα έκπληκτος για το γεγονός ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός ψωνίζει περουκίνι μαζί με τον Καρατζαφέρη. Τρομακτική ομοιότητα. Σαν να βλέπεις τον Καρατζαφύρερ ντυμένο ράπερ. Το σκηνικό; Μια πανδαισία! Δώσε Τσε, δώσε και Άρη, έτσι για να ταυτίσουμε τους ανθρώπους-σύμβολα μαζικών, λαϊκών αγώνων μεσκοτεινές πρακτικές που το ίδιο το κομμουνιστικό κίνημα έχει καταδικάσει ακόμα απο τα παιδικά του χρόνια. Δε βαριέσαι, λες, εδώ τον Τσε τον φοράει κάθε τελειωμένο δαπιτάκι πίνοντας το σαρντονέ του σε κάποιο wine bar της Κηφισιάς, ο Ξηρός σε πείραξε; Ο Καραϊσκάκης και ο Κωλοκοτρώνης πως εμφανίστηκαν στο κάδρο; Το ότι η αστική τάξη αξιοποιούσε, ενίοτε δημιουργούσε, την δράση των «τρομοκρατικών οργανώσεων» για να ταυτίσει με αυτήν τον κομμουνισμό, την πάλη για αλλαγή της κοινωνίας, το γνωρίζαμε προτού δούμε εκείνες τις πρώτες φωτογραφίες από την γιάφκα της 17Ν όπου ο Μαρξ κι ο Ένγκελς βρισκόταν δίπλα-δίπλα στις ρουκέτες. Τώρα ξαφνικά στο παιχνίδι μπήκαν και οι ήρωες της επανάστασης του 1821. Προφανώς ό,τι μπορεί να γίνει αντιληπτό ως σύμβολο αντίστασης πρέπει να ταυτιστεί με το «ελεύθερο μέλος της 17Ν» με το αντάρτικο τουφέκι στο χέρι.

Και κάπου εδώ ας κάνουμε μια παύση να σκεφτούμε: Είναι όλες αυτές οι οργανώσεις στημένες από μυστικές υπηρεσίες ή όχι; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, είναι ο Ξηρός πράγματι αυτό που λέει ότι είναι ή μπορεί να λειτουργεί προς το συμφέρον όσως κερδίζουν από την ύπαρξη τρομοκρατικών οργανώσεων; Διαβάζοντας την επιστολή, αλλά κυρίως βλέποντας το βίντεο καταλήγει κανείς στο εξής συμπέρασμα:

Α) Αν ισχύει το πρώτο, αν δηλαδή ο Ξηρός είναι όντως ένας επαναστάτης που διαλέγει τον ατομικό δρόμο της ένοπλης βίας, τότε με την επίκληση στην μεσαία τάξη, στο θυμικό των αριστερών, στην προσωπικότητα του Τσε, του Άρη, του Κωλοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να ανακατεύει την αντιμνημονιακή σαλάτα των ταξικά ακίνδυνων –τύπου- αγανακτισμένων του συντάγματος, δήθεν κινημάτων. Ρε Καζάκη, μπας και είσαι εσύ με περούκα;

Β) Αν ο Ξηρός λειτουργεί ως όργανο άλλου είδους συμφερόντων (κάπου εδώ ένας ερεθισμένος υπερεπαναστάτης πέφτει από τα σύννεφα), τότε πρόκειται για εξόφθαλμη προσπάθεια να ταυτιστεί οποιοσδήποτε πιστεύει ας πούμε στην άρνηση πληρωμής του χρέους, στην αντίσταση σε χαράτσια, μνημόνια κτλ. Σαν να σου λέει το σύστημα, εσύ απλέ λαέ που δεν γουστάρεις να σε χαρατσώνουν, είτε είσαι αριστερός είτε δεξιός, εσύ που κάτι θες να κάνεις, να οργανώσεις κάποιου είδους αντίσταση στη γειτονιά σου, στο σωματείο σου, στη δουλειά σου, κάτσε στα αυγά σου. Αυτές είναι δουλειές των «τρομοκρατών». Μαζέψου πριν σε μαζέψουν.

Πίσω από τα πύρινα λόγια του Ξηρού μόνο προοπτική επανάστασης δεν κρύβεται. Χέρι-χέρι με τον Χριστόδουλο πηγαίνει από τη μία η δικαιολόγηση της έντασης της καταστολής κι από την άλλη η προσκόλληση σε μια εντελώς λανθασμένη αντίληψη ότι η επανάσταση γίνεται με δυο ρουκέτες και ένα περίστροφο. Άντε, κάντε τώρα όλοι like στο youtube και κοιμηθείτε με την ονείρωξη ότι μια μέρα μπορεί να δείτε μια ρουκέτα στη βουλή και ξαφνικά να αλλάξει η ζωή σας. Άσε που δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε από τον καναπέ. Βρέθηκε ο άνθρωπός σας…