Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μετεκλογικές δηλώσεις: "Κοιτώντας τον καθρέφτη"

 
 

 Τάσος Λειβαδίτης, "Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει" 
(Αυτό, όμως, κάποιοι δεν το ξέρουν).
Είπα να κάνω μια βαθειά βουτιά σε δηλώσεις νικητών και ηττημένων.
Κράτησα λίγη από τη χάρη τους και έκρινα πως πρέπει να τη μοιραστώ μαζί σας. 
Πρώτα, ο καλός λόγος για τον εαυτό τους. 
Για τον νικητή :
  • Απλός, συνεπής, αυθόρμητος, αποτελεσματικός, βγαλμένος μέσα από κινηματογραφικό σενάριο, αφού είναι το τυπικό δείγμα του ανθρώπου, που έφυγε φτωχός από το χωριό του, έζησε σε Αθήνα και εξωτερικό, εργάστηκε, σπούδασε , πρόκοψε και επέστρεψε στο Νησί του για να το υπηρετήσει σα να του χρωστά το Φόρο «γέννησης και έμπνευσης», που πλουσιοπάροχα τον προίκισε.
Για τον δεύτερο των εκλογών:
  • Ευχαριστώ αυτούς που μας πίστεψαν, μας βοήθησαν, σαν λύση του προβλήματος  και μας σφίγγουν το χέρι με παρρησία ...Ευχαριστώ το Θεόφιλο και τους συνυποψήφιους μου, για τον ωραίο και ειλικρινή αγώνα  μας,...
Για τον τρίτο:
  • ...κάποιοι άνθρωποι έφτιαξαν την «Ενωμένη Τετράπολη» εκφράζοντας ένα κομμάτι δημοτών-  πολιτών που ασφυκτιούσε από τα αλισβερίσια, τις υποσχέσεις κλπ....Αλέκο Καλαφάτη σε ευχαριστούμε που ηγήθηκες αυτής της προσπάθειας, σε ευχαριστούμε για τον τρόπο που διεξήγαγες την πολιτική σου μάχη, γιατί είπες ΝΑΙ στα δύσκολά, δεν κρύφτηκες, δεν στάθηκες στις δάφνες του πολύ πετυχημένου κύκλου της ζωής σου.

Ο τέταρτος πρέπει να είναι κάποιος που δεν είχε τίποτα καλό να πει για τον εαυτό του. Ψέλλισε μόνο:
  • Ο  πρώτος γύρος των εκλογών τέλειωσε ,όμως τα προβλήματα  των  πολιτών παραμένουν.
(Όποιος βρει δηλώσεις που δεν είδαμε, παρακαλούμε να μας το πει). 
 
Όλοι όσοι μίλησαν βρήκαν κι ένα "καλό λόγο" για τους άλλους.
Από την πλευρά του νικητή:
  • Ο κόσμος τελικά, φάνηκε να μην προσυπογράφει ερμαφρόδιτες πολιτικά συμμαχίες...Αυτή λοιπόν την κοινωνία, που έδειξε την πολιτική ωριμότητα να αντιστέκεται  , να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα, τη σοβαρότητα από την επιπολαιότητα, τα sites από τα para-sites και τη δημιουργία από την απαξίωση, ναι ! Αξίζει και είναι υπέρτατη τιμή να την υπηρετείς ! Όποιο και αν είναι το ψυχικό κόστος.
Από τον δεύτερο:
  • Δεν περιμέναμε τίποτα από τα πέτρινα πρόσωπα, ούτε από τους καθηγητάδες, το μεσοβδόμαδο ...Κρίμα και αλίμονο σε αυτούς που πολιτικά – βιολογικά δεν μπορούμε να διορθώσουμε το λάθος και τη προδοσία που έγινε για τον τόπο μας.... μου έδωσαν την ευκαιρία, να αποκαλύψουμε τους πολιτικά  ελειποβαρεις, άλλη μια φορά.  
     
Από τον τρίτο:
  • είδαμε ασυνεπείς να διακηρύσσουν  συνέπεια, ανιστόρητους να  διδάσκουν ιστορία, αφερέγγυους να μιλούν για εντιμότητα και ήθος, ανώνυμους αρθρογράφους να λιβελογραφούν με σεξιστικά σχόλια σε βάρος αντιπάλων τους κλπ.
Από τον τέταρτο:
  • Στη θέση  του γέρικου κόσμου των παλαιοδημάρχων ας βάλουμε την Πολιτική των Πολιτών.
 
Επειδή υπάρχει και το μέλλον, βρήκαμε τι μας επιφυλάσσουν γι' αυτό
Ο νικητής:
  • τα Στελέχη του(μας) έχουν την τιμή και την υποχρέωση να συνεχίσουν να υπηρετούν τους πάντες, όπως πάντα με συνέπεια, σεβασμό, διαφάνεια, προθυμία και αποτελεσματικότητα.
Ο δεύτερος:
  • Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  είναι  ο  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ  ΕΓΓΥΗΤΗΣ  των συμφερόντων της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Ο τρίτος:
  • Η «Ενωμένη Τετράπολη» έδωσε την  ευκαιρία σε νέους ανθρώπους ,που εμφορούνται από αξίες ,να αγωνιστούν για τις αξίες αυτές, να ελπίσουν, να γνωριστούν μεταξύ τους, να δουν στην πράξη ότι μπορούν «και αλλοιώς»Έτσι,  μας έμεινε η ελπίδα ότι, από εκεί μπορεί να  έρθει κάποια μέρα η ανατροπή. 
Προς ενίσχυση της άποψης του τρίτου:
  • Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ δεν ήταν δημοτική παράταξη, ήταν συνάντηση των νέων. Θα συνεχίσουν μόνοι τους και θα τα καταφέρουν καλύτερα.
("μόνοι τους", μονολόγησα). 
Ο τέταρτος:
  • Όλοι μαζί μπορούμε να υπερασπιστούμε όσα απειλούνται, να διεκδικήσουμε αυτά που μας έκλεψαν και αυτά που θέλουμε, να χτίσουμε όσα μπορούμε. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.
---
Υπάρχει κι ένας πέμπτος, αλλά επειδή αυτός είναι το ΚΚΕ, ο απολογισμός του είχε κεντρικό τίτλο:
  • Οργανικό στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καιροσκοπισμός.
Υπάρχει κι ένας έκτος:
  • 687 ψήφοι , απο πλατίνα.
  • 687 Κεφαλήνες που στάθηκαν ολόρτοι.
  • Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο απο μέρους μας.
  • Είμαστε στην αρχή.
     
 
Όπως καταλάβατε, όλοι(πλην ενός)  "ευλογούν τα γένια τους" κι έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Και για τους άλλους τίποτα ή τα χειρότερα. Και , όντας οι άριστοι των αρίστων, ετοιμάζονται να επαναλάβουν το ίδιο έργο. Και για μας, περισσεύει η θέση του θεατή. Το καταλάβαμε, κι όταν απευθύναμε μία πρόσκληση και απάντηση δεν βρήκαμε.
 
Επειδή η Ύβρις είναι, για κάποιους,  άγνωστη λέξη, βρήκαμε έναν ποιητή να τα πει, καλύτερα από μας. Κι ας μην έχει δει το συγκεκριμένο έργο. Το ίδιο έργο, με το ίδιο σενάριο και διαφορετικούς πρωταγωνιστές και θεατές, παίζεται σε όλη την Ελλάδα.
Στων είδωλων μας τους αντικατοπτρισμούς
στεκόμαστε ευλαβείς
αναμασώντας τα σοφά τους λόγια
κεριά ανάβουμε και νιώθουμε ευτυχείς
Την φτωχική μας φορεσιά αλλάζουμε
μ' άλλην πανώρια κι είμαστε ξάφνου οι άλλοι
δεν είμαστε εμείς.
Μα όταν μεσάνυχτα χτυπήσουν
του κόσμου τα ρολόγια
και σβήσουνε τα φώτα της γιορτής
στην κρύα κάμαρα τρέχουμε τρομαγμένοι
κι απ' την αλήθεια του καθρέφτη σου
πως να σωθείς.
Το άλλο πρωί,σ' άλλης το πόδι
θα ταιριάξει το γοβάκι ο πρίγκιπας
κι άλλος θα είναι ο βάτραχος
που της πριγκίπισσας θα πάρει το φιλί
όχι εμείς.

 
Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης  θα είναι " ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΡΘΕΙ ΠΟΤΕ": 




για π@ρτούζες είμαστε πρώτοι!!!



http://www.vice.com/gr/ 



Λίγο Πριν τη Μεγάλη «Π@ρτούζα στην Αθήνα»

Φροίξος Φυντανίδης
Screenshot από την ταινία «Το Άρωμα».

Η ομαδική συνουσία ή ομαδικό σεξ ή διαφορετικά π@ρτούζα, είναι όρος που προέρχεται από τη γαλλική λέξη «partouze» και αναφέρεται στην ομαδική σεξουαλική συνεύρεση, τόσο μεταξύ ετεροφυλόφιλων, όσο και μεταξύ ομοφυλόφιλων ή και αμφισεξουαλικών ατόμων.

Αν ψάξεις για το τι είναι η «π@ρτούζα» στο internet αυτή την απάντηση θα πάρεις στη Βικιπαίδεια. Αν βέβαια ψάξεις στο μυαλό των περισσότερων ανδρών και μάλλον γυναικών -ιδιαίτερα στην περίοδο των 16 με 22 ετών- η απάντηση θα είναι μόνο 3 λέξεις: η απόλυτη φαντασίωση. Άλλωστε δεν υπάρχει αρσενικό, αλλά και αρκετά θυληκά, που να μην έχουν ονειρευτεί μια παρτούζα - ο καθένας με τον δικό του τρόπο και... συμμετέχοντες βέβαια.

Βέβαια τα πράγματα αλλάζουν αρκετά, όταν μπαίνεις στο «Π@ρτούζα στην Αθήνα», καθώς εκεί συνδυάζονται το ομαδικό, η φαντασίωση και... το παιχνίδι. Μια ομάδα που φτιάχτηκε στο Facebook τον περασμένο μήνα και έχει καταφέρει να μαζέψει περίπου 5.000 «συμμετέχοντες». Και εδώ αρχίζουν τα περίεργα.

Όχι επειδή μάζεψε τόσο κόσμο - άλλωστε είπαμε η π@ρτούζα ήταν, είναι και θα είναι μια από τις αγαπημένες φαντασιώσεις. Το περίεργο είναι ότι ανταποκρίθηκε τόσος κόσμος σε ένα event που δεν γνωρίζεις τίποτα άλλο πέρα από το όνομά του: Π@ρτούζα στην Αθήνα! Κατά τα άλλα, όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ένα μυστήριο. Και όμως, τελικά ο τίτλος ήταν υπέρ αρκετός για να «μαζευτούν» 5.000 άτομα - ούτε οι Αγανακτισμένοι τόσο κόσμο στο Σύνταγμα στις παλιές «καλές» μέρες του 2011.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους διοργανωτές, ώστε να μας μιλήσουν για αυτό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Και από την ώρα που πολλά δεν γνωρίζουμε για το τη «Π@ρτούζα στην Αθήνα» αποφασίσαμε να δούμε τι πιστεύει ο κόσμος. Ρωτήσαμε μερικούς φίλους μας και να οι απαντήσεις...

Γιώργος (35 ετών): «Μάλλον στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα. Ξέρεις είναι από αυτά τα σκηνικά που κάνουν ντόρο στη δημιουργία τους και όταν είναι να γίνουν κανείς δεν ασχολείται».

Δανάη (26 ετών): «Κατά 99% θα είναι ένα ακόμα πάρτυ από κάποια γνωστή (;) ομάδα της πόλης, στο οποίο θα μαζευτούν όλες οι γνωστές (άγνωστες) hot φατσούλες που πάνε σε αυτά τα πάρτυ και θα γίνει ό,τι ακριβώς γίνεται πάντα σε αυτά τα πάρτυ, δηλαδή όλο μέλι μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα. Αλλά εντάξει, πόσες φορές να κάνεις event με τους ίδιους και τους ίδιους τίτλους, έπρεπε να δοκιμάσουν και κάτι άλλο τα παιδιά, έτσι, για αλλαγή. Όχι, το καταλαβαίνω, είναι σκληρό πράγμα το party promotion στην hip κοινότητα της Αθήνας».

Ελένη (29 ετών): «Θέλω να πιστεύω στην ειρωνεία. Άρα θεωρώ ότι είναι κάτι που έχει πιασάρικο τίτλο, όπως την “π@ρτούζα” και στο τέλος θα μαζευτούν όλοι εκεί για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Έστω κι αν δεν το ξέρουν. Θεωρώ είπα. Μακάρι πάντως να μην είναι καμία από αυτές τις διαμαρτυρίες, όπου “ντύνουν” τα δέντρα και κανείς δεν καταλαβαίνει τον λόγο».

Πάντως ο κόσμος στη σελίδα του event στο Facebook έχει άλλες σκέψεις. Έτσι από τα κλασικά αστειάκια-ειρωνείες, τύπου «τι θα φορέσουμε;» μέχρι «με τόσα άτομα που μαζεύτηκαν μήπως να κλείσουμε το ΟΑΚΑ;», η διοργάνωση έχει γεμίσει και με μερικά ωραία quiz στη σελίδα της.

Τα συμπεράσματα που βγάλαμε εμείς, ρίχοντας μια γρήγορη ματιά στο θέμα είναι...

1. Τελικά ο Έλληνας ακόμα και στην π@ρτούζα δείχνει πάνω από όλα ποιότητα και την κουλτούρα του. Δεν είναι τυχαίο που έως τώρα, το πρώτο στις προτιμήσεις για την πραγματοποίηση της π@ρούζας στην Αθήνα είναι το Ηρώδειο. Βέβαια από κοντά είναι και η Βουλή, αλλά νομίζουμε πως εκεί τα καταφέρνουν μια χαρά οι 300 μόνοι τους.
2. Ένα τέτοιο event δεν γίνεται να μην έχει και τους guest stars του. Έτσι, στο ποιους θα θέλαμε, ο Αλέξης έδειξε ότι δεν έχει μεγάλο «γκελ» μόνο στις εκλογές. Ναι, καλά το φανταστήκατε, πρώτος και καλύτερος στις προτιμήσεις του κόσμου είναι ο Τσίπρας, ο οποίος νιώθει την ανάσα του Εθνικού μας Σταρ.
3. Η μεγάλη έκπληξη πάντως έγινε στις γυναίκες της πολιτικής. Ποιος θα το έλεγε στην Αλέκα Παπαρήγα και στη Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα ήταν στις δύο πρώτες θέσεις των προτιμήσεων για μια παρτούζα. Βέβαια κατά πολλούς αυτή η ψηφοφορία ήταν στημένη, καθώς κανείς δεν έβαλε την Έλενα Κουντουρά. Και να πεις ότι δεν ξέρουμε τα δυνατά της σημεία από τις χρυσές εποχές του modeling; 


4. Και επειδή νυστικό αρκούδι δεν χορεύει -πόσο μάλλον να συμμετέχει σε μια π@ρτούζα- τέθηκε και το θέμα του μπουφέ. Τι θα φάμε λοιπόν στο event; 


Όπως και να έχει, στις 30 Ιουνίου θα ξέρουμε τι θα συμβεί - ή δεν θα συμβεί. Στην τελική τα έχουμε που τα έχουμε κάνει μπουρδέλο, ας κάνουμε και την π@ρτούζα να δέσει το γλυκό!

http://www.vice.com/gr/

Ξεράστε ελεύθερα. Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό....

Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Συντονιστές: JohnSon, KostasTHES

Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό ECFPO » 29 Μάιος 2010 09:45
Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στους αστυνομικούς, η ενέργεια πρώην συναδέλφου τους να αποπλανήσει την κόρη της γυναίκας με την οποία συζούσε. Η υπόθεση μάλιστα παίρνει ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις καθώς εξετάζεται και η πιθανότητα βιασμού του 13χρονου παιδιού.
Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πρέβεζας και αφορά στον 52χρονο πρώην αστυνομικό που κατάγεται από χωριό του ίδιου νομού.
Ο 52χρονος συζούσε τα τελευταία χρόνια με την μητέρα του κοριτσιού, η οποία έχει έρθει στην Ρουμανία.
Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει στην αποπλάνηση της 13χρονης, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη και την κράτησή του.
Μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζεται και η πιθανότητα του βιασμού του κοριτσιού και για τον λόγο αυτό εξετάστηκε στα Γιάννινα από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.

Πηγή:
http://thesprotia-news.blogspot.com/201 ... st_29.html
"Τα υλικό ρατσιστών & χουντικών λερώνει και μυρίζει άσχημα...Παρακαλώ προσοχή μη το πατήσετε!"
Γιάννης Βέλλης
Άβαταρ μέλους ECFPO
Γενικός Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 3115
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2005 10:22
Τοποθεσία: Αττική

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Δίκαιος » 29 Μάιος 2010 12:59
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να έχει και ένα μικρό μερίδιο ευθύνης και το θύμα;
Πολλά γίνονται....


ΥΓ. Δεν παίρνω τη θέση κανενός.
"Μια από τις τιμωρίες που δεν ασχολείσαι με την πολιτική
είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου"
ΠΛΑΤΩΝ
Άβαταρ μέλους Δίκαιος
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 470
Εγγραφή: 09 Φεβ 2010 23:26

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό PoliceMania » 29 Μάιος 2010 13:09
Δίκαιος έγραψε:Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να έχει και ένα μικρό μερίδιο ευθύνης και το θύμα;
Πολλά γίνονται....


ΥΓ. Δεν παίρνω τη θέση κανενός.

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει στην αποπλάνηση της 13χρονης
Άβαταρ μέλους PoliceMania
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 796
Εγγραφή: 27 Σεπ 2009 12:49
Τοποθεσία: .NET

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Gandalf » 29 Μάιος 2010 14:16
Καμία δικαιολογία για αποπλάνηση ενός μικρού παιδιού... μόνο κακοποίηση και εκτέλεση γεννετήσιας πράξης στα οπίσθια τους με τσουκνίδα θέλουν οι συγκεκριμένοι.

Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του προσωπικού συμφέροντος , χωρίς καμία δική μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους Gandalf
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2006 08:31

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 29 Μάιος 2010 19:20
τι λετε ρε παιδια..μαλλον δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα..ξερω 13χρονα "παιδακια"που εχουν ολοκληρωσει με πανω απο 5 ατομα..τωρα αν του τριφτηκε το "παιδακι"( υπαρχουν και πολυ αναπτυγμενα παιδακια) και ο αστυνομικος κ...ε τοτε λογικο..εγω πιστευω πρεπει να υπαρχουν και οι 2 αποψεις..και σιγα μην την βιασε κιολας την παρθενα...ο πατερας μου μετα την μανα μου εχει παντρευτει μια ρουμανα και η 15χρονη κορη της καθε αλλο παρα δαχτυλιδι αγνοτητος φοραει..
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Δίκαιος » 29 Μάιος 2010 19:25
Ειδικά αυτές των άνω βαλκανίων, παρά παιδάκια δεν είναι....
"Μια από τις τιμωρίες που δεν ασχολείσαι με την πολιτική
είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου"
ΠΛΑΤΩΝ
Άβαταρ μέλους Δίκαιος
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 470
Εγγραφή: 09 Φεβ 2010 23:26

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό PoliceMania » 29 Μάιος 2010 21:41
chrisgreece έγραψε:τι λετε ρε παιδια..μαλλον δεν τα ξερετε καλα τα πραγματα..ξερω 13χρονα "παιδακια"που εχουν ολοκληρωσει με πανω απο 5 ατομα..τωρα αν του τριφτηκε το "παιδακι"( υπαρχουν και πολυ αναπτυγμενα παιδακια) και ο αστυνομικος κ...ε τοτε λογικο..εγω πιστευω πρεπει να υπαρχουν και οι 2 αποψεις..και σιγα μην την βιασε κιολας την παρθενα...ο πατερας μου μετα την μανα μου εχει παντρευτει μια ρουμανα και η 15χρονη κορη της καθε αλλο παρα δαχτυλιδι αγνοτητος φοραει..

Δηλαδη τωρα εσυ που εισαι 18-19 οσο εισαι τελος παντων αμα σου κουνηθει 13χρονο , 1ης γυμνασιου παιδι θα κανεις κατι μαζι της?
Άβαταρ μέλους PoliceMania
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 796
Εγγραφή: 27 Σεπ 2009 12:49
Τοποθεσία: .NET

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 30 Μάιος 2010 01:27
παραθετω αυτο. http://www.facebook.com/home.php?#!/sup ... eme?ref=ts .δες την και αν σε χαλαει ελα να με φτυσεις..για 17-18 μοιαζει η γκομενα..!απλα σου λεω υπαρχουν πολυ ωριμες 13χρονες και οχι δεν θα κανα κατι με μια απλη 13χρονη..τωρα αν μου ερθει μια τετοια δεν θα ρωτησω ηλικια συγνωμη..και αλλο εγω που εχω αλλα στανταρ και ο αλλο ο 50χρονος ανθρωπος.
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Gandalf » 30 Μάιος 2010 07:50
MHN ΛΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!..... Ενα κοριτσάκι 13 ετών όσο ανεπτυγμένο και αν είναι .. όσο και αν "τρίβεται" όπως λετε (να έχετε υπόψη και τις ορμονικές διαταράξεις που έχει λόγω εφηβείας) δεν αποτελεί ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για να προχωρήσει κάποιος σε σεξουαλική πράξη μαζί του.Άλλωστε την απάντηση την δίνετε μόνοι σας ώς σκεπτόμενα άτομα οτι δεν θα κάνατε τίποτα... και σκεφτείτε οτι και ηλικιακά είστε αν θέλετε και πιο κοντά σε τέτοιες ηλικίες. Εδώ μιλάμε για μεγάλους άντρες... διεστραμένους σε μυαλό και ψυχή.

Προσωπικά όποιον πετύχω να προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο σε μικρό παιδί , το έχω δηλώσει οτι ούτε νόμους θα σκεφτώ ούτε τίποτα... τσουκνίδα και οινόπνευμα μόνο....

Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του προσωπικού συμφέροντος , χωρίς καμία δική μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους Gandalf
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2006 08:31

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 30 Μάιος 2010 08:54
ωραια να ρωτησω εγω το αλλο..αν ηταν 16 η κοπελα θα ηταν δικαιολογημενος ο αστυνομικος?γιατι μπορει το 13 να δοθηκε στην δημοσιοτητα για λογους εμφασεις και να τονιστει η "αποτροπαια"πραξη του...ελατε τωρα.κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας.ολοι γνωριζουμε οτι η πλειοψηφια απο τα μερη εκεινα οδηγουνται στο να γινουν πορνες ή να παντρευτουν καποιον Ελληνα εδω(γνωριζετε τους λογους)..να ρωτησω το αλλο με το μικρο χαζο μου μυαλο.η περιουσια του ελληνα αστυνομικου ΜΗΠΩΣ λες ΜΗΠΩΣ περιηλθε στην ρουμάνα?
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 30 Μάιος 2010 08:57
Βεβαια μπορει να μαι και στενομυαλος.απλα απο οσα εχω δει αυτα τα 18 χρονια τα λεω.
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό xristos » 30 Μάιος 2010 09:47
λοιπον δεν θελω να ακουω χαζομαρες,ενας 52χρονος δεν εχει καμια δικαιολογια στο να κανει κατι σε ενα κοριτσακι 13,15,17 ετων,ακομα χειροτερα για αυτον αν ηταν και αστυνομικος,ακομα και αν του τριφτικε θα επρεπε να εχει την ωριμοτητα και να μην κανει κατι τετοιο.Αν το περιστατικο ειναι αληθινο για εμενα θα πρεπει να εφαρμοστει η εσχατη των ποινων
Η' ΕΛΛΑΣ Η' ΤΕΦΡΑ
₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪

█+███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▃
▂▄▅█████████▅▄▃▂
I███████████████████].
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
Άβαταρ μέλους xristos
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 2507
Εγγραφή: 10 Μάιος 2007 12:41
Τοποθεσία: ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Gandalf » 30 Μάιος 2010 11:05
Όπως είπε και ο xristos και συμφωνώ απόλυτα. Πέραν λοιπόν τις όποιες σαχλαμάρες λέγονται εδώ, υπάρχει ρηττός και κατηγορηματικός νόμος που αναφέρει πως οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ή χωρίς άδεια του ανηλίκου θεωρείται ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ... και τιμωρείται ανάλογα.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία και ελαφρυντικό.

Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του προσωπικού συμφέροντος , χωρίς καμία δική μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους Gandalf
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2006 08:31

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 30 Μάιος 2010 11:42
να ρωτησω κατι ..δηλαδη εγω που ειμαι 18.5 και "βρεθω"με μια κοπελα 16χρονη που εχει παει με περισσοτερους απο μενα..διαπραττω κακουργημα?
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Δίκαιος » 30 Μάιος 2010 11:58
Νομικά πας μέσα :D
"Μια από τις τιμωρίες που δεν ασχολείσαι με την πολιτική
είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου"
ΠΛΑΤΩΝ
Άβαταρ μέλους Δίκαιος
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 470
Εγγραφή: 09 Φεβ 2010 23:26

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 30 Μάιος 2010 12:15
ωχ...παει το ονειρο μου να γινω αστυνομικος..εχω διαπραξει ποσα κακουργηματα :/ χαχαχαχαχα :32:
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Gandalf » 30 Μάιος 2010 12:18
Αν θελήσει η μικρή ή οι γονείς της να δηλώσουν οτι υπήρξε σεξουαλική πράξη μετά απο αποπλάνηση εκ μέρους σου... μια χαρά φάκελος ανοίγει και δικογραφία. Αλλά συνήθως δεν γίνεται έτσι όπως είπες... μην ξεχνάς οτι αναφερόμαστε σε περιστατικό με ενήλικο άνδρα κάποιας ηλικίας και ενα κορίτσι 13 χρονών... στην περίπτωση που αναφέρεσαι μιλάμε μάλλον για μια νεαρή σχέση. Σπάνια καταλήγουν σε δικαστήρια αυτές... οχι όμως οτι δεν θα στεκόντουσαν ποινικά για κατηγορίες.

Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του προσωπικού συμφέροντος , χωρίς καμία δική μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους Gandalf
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2006 08:31

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό sifakas3 » 30 Μάιος 2010 12:19
Παιδια ο καθενας που θα κανει μια πραξη πριν το κανει γνωριζει και τις συναιπειες αυτης.....

ποσο μαλλον οταν λετε οτι μενει μαζι με αυτο το κοριτσι,αρα ξερει και την ηλικια αυτης!! αρα ειναι δυο φορες "παρανομος" μια απο την εικονα του κοριτσιου η οποια μαρτυρα-διχνει ΣΙΓΟΥΡΑ την ηλικια ,και κατα δευτερον οταν ειδικα γνωριζει την ηλικια της!!!
αρα οσο ασεμνο και να ειναι το κοριτσι (απο αυτες τις χωρες γνωριζουμε οτι ειναι και προκλητικα πολυ γενικα τα κοριτσακια-γυναικες,καθως ψαχνωνται)δε δικαιολογει τετοια πραξη απο εναν εμπειρο σε ηλικια αντρα!!και επειδη τωρα πλεον την πατησε και ο νομος θα ειναι αυτος που του αρμοζειπρος γνωση και συμμορφωση εδω δεν υφηστατε....γνωριζε!!!! και ετσι δεν υπαρχει δικαιολογια λοιπον και πρεπει οπως και διποτε να παει μεσα !! :32:
sifakas3
Νέο Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 23 Μάιος 2010 13:23

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό sleepless » 30 Μάιος 2010 18:03
Ο νόμος αναγνωρίζει την σεξουαλική ωρίμανση του εφήβου, και από τα συμπληρωμένα 15 έτη και πέρα η –συναινετική πάντα- συνεύρεση δεν θεωρείται αποπλάνηση παιδιού κατά το 339ΠΚ.
Αυτό γενικά γιατί από περίπτωση σε περίπτωση υπάρχουν τεράστιες διαφορές και εφαρμόζονται συνδυαστικά διαφορετικές διατάξεις.

Για τον πενηντάρη με το 13χρονο... φυσικά είναι κακούργημα.
sleepless
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 596
Εγγραφή: 13 Δεκ 2008 02:24

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό costas » 30 Μάιος 2010 19:07
Εσείς θα βγάλετε καινούριους νόμους!!!!!! Αντε και εις ανώτερα!!!!
Άβαταρ μέλους costas
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 311
Εγγραφή: 24 Οκτ 2009 10:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό PoliceMania » 30 Μάιος 2010 21:08
costas έγραψε:Εσείς θα βγάλετε καινούριους νόμους!!!!!! Αντε και εις ανώτερα!!!!

Γιατι αυτοι που τους βγαζουν ειναι καλητεροι? :razz:
Άβαταρ μέλους PoliceMania
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 796
Εγγραφή: 27 Σεπ 2009 12:49
Τοποθεσία: .NET

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό kostas29 » 31 Μάιος 2010 00:16
chrisgreece έγραψε:να ρωτησω κατι ..δηλαδη εγω που ειμαι 18.5 και "βρεθω"με μια κοπελα 16χρονη που εχει παει με περισσοτερους απο μενα..διαπραττω κακουργημα?

Αν δεν έχεις μέτρια η' μεγάλη περιουσία,
η' έστω μια σταθερή εργασία.
Δεν προκείτε να σε κυνηγήσει καμία...

Ο 52χρονος πρώην αστυνομικός ήταν 2 φορές μακακας.
Μια για την 'αποπλάνηση' και μια που την πάτησε, και έπεσε στην παγίδα μαμάς και κόρης. Περαστικά του...!
Μια χαρά θα τους έρθει η αποζημίωση... Χεστηκαν κι αν πάει η' όχι φυλακή αυτός. Αλλού στοχεύουν.
Και προσοχή. Αυτό δεν το κάνουν μόνο οι αλλοδαπές, το κάνουν και πολλές ελληνίδες.
Πηγαίνουν με όποιο ξεπλένη πετύχουν μπροστά τους.
Αλλά μόλις βρουν κανένα νορμάλ, παριστάνουν τις μωρές παρθένες... Που έχασαν την 'τιμή' τους... Και πρέπει με τον έναν η' τον άλλο τρόπο, να αποκατασταθούν.
Τα παραδείγματα πολλά..
-Συνάδελφος σε επαρχιακή πόλη, πριν καμία 10αριά χρόνια. Ήταν καλός πελάτης στα κολομπαρα.
Μια βραδιά πάει και 'φορτώνει' μια ρουμάνα. Την πήγε σε ξενοδοχείο.. Έγινε ότι έγινε.
Και επόμενη μέρα στον εισαγγελέα.... Κατηγορούμενος για βιασμό.
Η ρουμάνα όπως είπε στο δικαστήριο μετά, το διάστημα που ήταν στην ελλάδα (όντας θύμα σωματεμπορίας) είχε πάει με πάνω από 100 πελάτες.
...ο 101 ...ήταν βιαστής...!
Σήμερα η γυναίκα αυτή είναι παντρεμένη με τον αδερφό του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.
Ο συνάδελφος δεν πήγε φυλακή. Αλλά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ πιο φτωχός... Πληρώνει ακόμα για να εξοφλήσει τις αποζημιώσεις και τους δικηγόρους...

- γνωστός μου- πρώην συμμαθητής μου.
Γνωρίζει μια 30χρονη ελληνίδα.
Η εν λόγο ...κυρία. Γούσταρε (όπως του είπε) στο sex να την χτυπούν, να την δένουν και να την φιμώνουν.
Την ικανοποιεί λοιπόν αυτός..
Την επόμενη μέρα.. Με χειροπέδες ο γιώργος...!
Κατηγορούμενος για βιασμό...!
Στο διάστημα μέχρι να γίνει το δικαστήριο.. Εχω ψάξει και εχω μάθει ότι όντως η κυρία γούσταρε σαδισμό και είχε πάει με αρκετούς...
Ο φίλος μου όμως. Τύχαινε να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πολύ ευκαταστατος οικονομικά, και πάνω απ όλα. Καλό παιδί. Γι αυτό την πάτησε.
Ένας από τους πρώην της κυρίας. Το γνώρισα τυχαία, από κουβέντα, σαν κρατούμενο των φυλακών. (για άλλες αιτίες)
Του είπα την ιστορία του φίλου μου.
Και μου απάντησε χαρακτηριστικά..
'Αστυνόμε αυτή η καριό@@ πήγε να το κάνει και σε εμένα αυτό. Την είχα γνωρίσει μέσο κάποιου αλλού. Όντως γούσταρε να πηδιεται έτσι.
Βλέπεις από την παρανομία είχα βγάλει πολλά λεφτά και πήγε να με πιάσει κορόιδο.
Έλα όμως που μια μέρα ξημέρωσε στο νοσοκομείο...
Και μου ζήτησε και συγνώμη κι από πάνω...'

ΥΣ η δεύτερη ιστορία ταιριάζει και σε ένα γειτονικό νήμα. Πάνω σε κάτι που είχε γράψει ο mystik αν θυμάμαι καλά.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ/ΣΑΣ
kostas29
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1100
Εγγραφή: 16 Ιουν 2009 10:53

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 31 Μάιος 2010 00:40
πο απογοητευτηκα για το μελλον μου.στην ηλικια μου παντως ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα..το χειροτερο ειναι να σου γ... κανενας φιλος την γκομενα.
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό chrisgreece » 31 Μάιος 2010 00:44
η γυναικα που εχει παντρευτει ο πατερας μου οπως προανεφερα ειναι Ρουμανα.και εχει 2 κορες.ρεε προσπαθει πολυ συχνα να μου τις σπρωξει με εμμεσους υπαινιγμους,κοιτα τι ωραια εχει γινει η *αυτη* τι ωραια που θα σασταν μαζι και τετοια..ειναι πολυ υπουλη ομως ..εγω συνιστω σε ολους πραγματικα παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και αρβυλα :) με τις π..... τις ρουμανες!ποιος ξερει τι θα προτωφαει στον πατερα μου.
Απο πλευρας πειθ. δικαιου ειναι ανεπιτρεπτη η συμπεριφορα του αστυνομικου,η οποια καταδεικνυει περιορισμενη παιδεια ή ανευθυνοτητα του.
Άβαταρ μέλους chrisgreece
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 680
Εγγραφή: 25 Αύγ 2009 02:47

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό kostas29 » 31 Μάιος 2010 02:56
Φίλε δεν πρέπει να απογοητεύεσαι.
Δεν είναι όλα το ίδιο.
Αν και όλα λίγο πολύ πάνε προς το χειρότερο.
ΠΡΟΣΟΧΉ χρειάζεται.

Κάτι που έγραψες παραπάνω,. ότι οι μικρές γενικα έχουν ξεπεταχτει προκλητικά,
Έχεις δίκιο. Έχει φροντίσει η τηλεόραση γι αυτό, (όχι η συσκευή βέβαια)

Τωρα για το παπούτσι από τον τόπο σου..
Ίσχυε παλιότερα περισσότερο. (κι όταν λεγαν 'τόπο σου'. Εννοούσαν μέχρι το παραδίπλα χωριό)

Όσο για την αρβύλα..
Άμα σου πέσει η αρβύλα... Είτε είναι από τον τόπο σου, είτε όχι...
Για την αρβύλα θα χτυπάς το κεφάλι σου. Όχι για το από που είναι...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΜΑΣ/ΣΑΣ
kostas29
Παλιό μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1100
Εγγραφή: 16 Ιουν 2009 10:53

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Gandalf » 31 Μάιος 2010 08:54
Γενικά πολλά γίνονται.. πολλοί δήθεν βιασμοί δηλώνονται , ειδικά σε νησιά απο ξένες που ασφαλίζονται κατά τέτοιων περιπτώσεων και μετά προκαλούν την πράξη για να εισπράξουν ποσά. Το είχε ερευνήσει και στο εξωτερικό η europol κάποια στιγμή.

Παρόλα αυτά μην συγχέουμε καταστάσεις. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο δεν υπάρχει απαλλακτικό... 13 χρονών κοριτσάκι μιλάμε παιδιά... όσο ξεπεταγμένο και αν είναι .. είναι ακόμα παιδί και είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ όπως είπε και η Sleepless χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του προσωπικού συμφέροντος , χωρίς καμία δική μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους Gandalf
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2006 08:31

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό sifakas3 » 31 Μάιος 2010 23:52
Gandalf έγραψε:Γενικά πολλά γίνονται.. πολλοί δήθεν βιασμοί δηλώνονται , ειδικά σε νησιά απο ξένες που ασφαλίζονται κατά τέτοιων περιπτώσεων και μετά προκαλούν την πράξη για να εισπράξουν ποσά. Το είχε ερευνήσει και στο εξωτερικό η europol κάποια στιγμή.

Παρόλα αυτά μην συγχέουμε καταστάσεις. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο δεν υπάρχει απαλλακτικό... 13 χρονών κοριτσάκι μιλάμε παιδιά... όσο ξεπεταγμένο και αν είναι .. είναι ακόμα παιδί και είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ όπως είπε και η Sleepless χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Gandalf



+100000!!!
sifakas3
Νέο Μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 23 Μάιος 2010 13:23

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό mystic » 02 Ιουν 2010 18:56
kostas29 έγραψε:- γνωστός μου- πρώην συμμαθητής μου.
Γνωρίζει μια 30χρονη ελληνίδα.
Η εν λόγο ...κυρία. Γούσταρε (όπως του είπε) στο sex να την χτυπούν, να την δένουν και να την φιμώνουν.
Την ικανοποιεί λοιπόν αυτός..
Την επόμενη μέρα.. Με χειροπέδες ο γιώργος...!
Κατηγορούμενος για βιασμό...!
Στο διάστημα μέχρι να γίνει το δικαστήριο.. Εχω ψάξει και εχω μάθει ότι όντως η κυρία γούσταρε σαδισμό και είχε πάει με αρκετούς...
Ο φίλος μου όμως. Τύχαινε να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πολύ ευκαταστατος οικονομικά, και πάνω απ όλα. Καλό παιδί. Γι αυτό την πάτησε.
Ένας από τους πρώην της κυρίας. Το γνώρισα τυχαία, από κουβέντα, σαν κρατούμενο των φυλακών. (για άλλες αιτίες)
Του είπα την ιστορία του φίλου μου.
Και μου απάντησε χαρακτηριστικά..
'Αστυνόμε αυτή η καριό@@ πήγε να το κάνει και σε εμένα αυτό. Την είχα γνωρίσει μέσο κάποιου αλλού. Όντως γούσταρε να ******** έτσι.
Βλέπεις από την παρανομία είχα βγάλει πολλά λεφτά και πήγε να με πιάσει κορόιδο.
Έλα όμως που μια μέρα ξημέρωσε στο νοσοκομείο...
Και μου ζήτησε και συγνώμη κι από πάνω...'

ΥΣ η δεύτερη ιστορία ταιριάζει και σε ένα γειτονικό νήμα. Πάνω σε κάτι που είχε γράψει ο mystik αν θυμάμαι καλά.



Φυσικα και ταιριαζει!!!Και αυτη η τυπισσα που θα σας αναφερω πιο κατω ηταν πολυ "τρελιαρα" και κα*λιαρα για να μην γινω αδικος...
Ξερω βγαινουμε λιγο εκτος αλλα καλο ειναι να αναφερονται πραγματικα γεγονοτα.Μηπως και αποτρεψουμε καποιο υποψηφιο θυμα αυριο μεθαυριο... :10:

Λοιπον πριν 1 χρονο στο κεντρο της ΑΘηνας βρισκοταν ο κολλητος μου σε μια διμοιρια των ΜΑΤ στατικη δυναμη...Ενω καθονταν και δεν την παλευαν απο την ορθοστασια καποια στιγμη σκαει μυτη ενα κοντουλικο μωρο με μια φουστα μινιον...Ολη η διμοιρια :7: ..Πανικουλας.Τα ειδαν ολα..Φωτια η γκομενα....Μεση δαχτυλιδι,καμπυλες να στον παρουν κλαρι και να στον βγαλουν πριονιδι,"πυροβολα" αρκετων χιλιοστων,κω***κι ΑΑ..Χαμος...Τους πλησιαζει,παει στον κολλητο μου και του δινει το τηλ της...Του ειπε και κατι special λογακια...Αυτο ηταν...
Να μην τα πολυλογω αυτη γουσταρε να φοραει τη στολη(ο φιλος) και να την γ@@*#2#8@**ει hard απο παντου,να παιζει με το γλοπ ,να την δενει,να την αρχιζει στα σκαμπιλια με πτυσσομενα και αλλα πολλα που αν τα αναφερω θα γινει ακαταλληλο για κατω των 18...Η σχεση(αν μπορει κανεις να την πει σχεση) τελειωσε οταν ο φιλος βρηκε μια νορμαλ κοπελα καθως επισης και οταν αυτη του ζητησε ακ@πωτο για να τον εχει στο χερι η ξεκωλι*ρα...Επισης κατα καιρους προσπαθησε πολλες φορες να βιντεοσκοπησει τις σκηνες για ευνοητους λογους...Οτι αρπαξει και απο εκει...Φανταζομαι μετα θα ερχονταν οι εκβιασμοι και τα σχετικα..

Βεβαια για να μην την αφησει στο παραπονο την εκανε πασα ;) στη υπολοιπη διμοιρια...Εκει να δειτε....Ανοιξαμε και σας περιμενουμε...Τελος παντων η εν λογω μετα απο λιγους μηνες ειχε γραψει πολλα "χιλιομετρα" το "κοντερ" της....

Γι αυτο παιδες προσοχη....Καλως ο πειρασμος αλλα κρατατε και μια επιφυλαξη...Ποτε δεν ξερετε απο που και απο ποια θα σας ερθει....
mystic
 

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό Gandalf » 03 Ιουν 2010 10:42
mystic....ξέφύγαμε αδερφέ... μην μας κλείσουν για περιεχόμενο πορνογραφικό έτσι;
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του προσωπικού συμφέροντος , χωρίς καμία δική μας ευθύνη.
Άβαταρ μέλους Gandalf
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 5057
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2006 08:31

Re: Αποπλάνηση ανήλικης από πρώην αστυνομικό

Δημοσίευσηαπό sifakas3 » 04 Ιουν 2010 08:48
Gandalf έγραψε:mystic....ξέφύγαμε αδερφέ... μην μας κλείσουν για περιεχόμενο πορνογραφικό έτσι;


ασε τον και μας εφτιαξε την διαθεση....!
!! :lol: